Χρήστος Δάντης: «Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι για τους ομοφυλόφιλους»

Καλεσμένος στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ο Χρήστος Δάντης μίλησε για τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε όταν εξέφρασε την άποψή του για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών:
«Όταν είπα την άποψή μου για το σύμφωνο συμβίωσης, έπεσαν να με φάνε. Απειλητικά μηνύματα πολλά. Ένα καλοκαίρι ολόκληρο με τόσους Σύρους πνιγμένους, μια καμπάνα σε μια εκκλησία δεν είχε χτυπήσει πένθιμα και ξαφνικά, όταν ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης άρχισαν όλες να χτυπούν. Το θεώρησα υποκριτικό. Δεν μπορούσα να μην το ξεφωνίσω αυτό! Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο καθένας μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Υπάρχουν φανατικοί, αυτοί που κάνουν στα μπράτσα τους τατουάζ με αρχαίες ελληνικές ρήσεις και είναι ανορθόγραφες». Όταν η Ναταλία Γερμανού μετέφερε το μήνυμα που έστειλε μια τηλεθεάτρια, το οποίο έγραφε: «Ωραία τα λέτε για τα παιδιά που αποφασίζουν στα 15 τους ότι έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις. Τη μάνα τη ρωτάτε πώς νιώθει;», ο Χρήστος Δάντης έκανε ένα αποστομωτικό σχόλιο: «Δεν καταλαβαίνω. Το παιδί σου θα το αγαπήσεις λιγότερο αν είναι ομοφυλόφιλο; Το θεωρώ κουλό. Κυρία μου, καλή ψυχή! Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι! Εγώ είμαι απόλυτος σε αυτό. Πέσε, κοιμήσου να πεθάνεις. Να περάσει ο χρόνος, να περάσει η ζωή σου και να μην υπάρξει εξέλιξη στον πλανήτη. Το ιδανικό μοντέλο μιας κοινωνίας δεν το έχουμε βρει, θα το αγγίξουμε κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να αρνηθεί τη φύση του κάποιος επειδή πρέπει. Λόγω του ότι η μαμά ή ο μπαμπάς, ο θείος, η θεία… Αυτά είναι τραγικά! Θα μεγαλώσει ένας δυστυχισμένος άνθρωπος και θα κάνει και άλλους δυστυχισμένους. Ο ρατσισμός είναι αφέλεια, ηλιθιότητα, χαζομάρα, είναι επικίνδυνος».

loading...

12 thoughts on “Χρήστος Δάντης: «Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι για τους ομοφυλόφιλους»

  1. Μωρή παλιοπουστρα που θες να κάνεις και το τραγουδιστή αεί γαμισου και αν λυπάσε τα λαθροορκ αν θες πάρε μερικά στο σπίτι σου όχι μόνο στα λόγια

  2. ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΜΠΑΡΟ.ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΟΣΟ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ,ΤΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΤΑΙ.

  3. τη γυαλίζει τη μπετουγια και ο Δαντης

  4. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ,ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ,ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΘΙΜΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΙΣΛΑΜ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΨΥΡΙΑΡΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

  5. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΑΤΟΜΟ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ 15,ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΛΕΠΡΟΣ;ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

  6. Ο σημερινός ''μεσαίωνας'' είναι χειρότερος από τον προηγούμενο ''μεσαίωνα''.

  7. Πωλουνται ανταλακτικα για σουφρες ταλαιπωρημενες,διαθετουμε σουφρες χεσιματος και σουφρες για σεξ,σουφρες για κερι η σπαρματσετο,σουφρες για περιπατο με ταπες να μην φευγουν τα σκατα και τα χυσματα,σουφρες ταξιδιου με μεταλικα γκροβερ για αντοχη,περικλανιδια απο σιλικονη με ρινισματα μεταλου για ατελειωτη αντοχη,οι τιμες μας ασυναγωνηστες.
    πληροφοριες παραγγελιες σε ολες τις ΜΚΟ,στα κεντρικα γραφεια των κομματων του δημοκρατικου τοξου,και στο μεγαρο Μαξιμου

  8. ΔΑΝΤΗΣ(ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ)
    ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΑΝΤΗΣ?

    WIKIPEDIA:Η Θεία Κωμωδία (ιταλικά: La Divina Commedia, αρχικός τίτλος Commedia) είναι επικό, αφηγηματικό ποίημα του Δάντη. Γράφτηκε στο διάστημα 1308-1321 και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα έργα στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας[1], έχοντας χαρακτηριστεί ως η επιτομή του μεσαιωνικού κόσμου[2]. Το ποίημα χωρίζεται σε τρία κύρια μέρη – Κόλαση, Καθαρτήριο και Παράδεισος – και αφηγείται το φανταστικό ταξίδι του Δάντη στον Άδη*, με οδηγούς τον Βιργίλιο και τη Βεατρίκη. Ο αρχικός τίτλος του έργου ήταν Κωμωδία. Ο όρος Θεία προστέθηκε μεταγενέστερα από τον Βοκάκιο. Μέχρι σήμερα, έχει αποτελέσει αντικείμενο εκτεταμένης κριτικής ανάλυσης* και ερμηνειών*.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΟΠΟΥ * = ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ

  9. …ΜΟΡΦΕΑ…μαλάκα ξέχασες να γράψεις για το ρετσινόλαδο Ραψάνης ΑΑΑ & για τον Ακανέ Σερρών Βασάκη.

  10. ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΑΝΤΗ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ…

  11. ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΑΝΤΗ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ…

Comments are closed.