Ο Πολάκης ζητάει «φτύσιμο και δημόσιο ξεφτίλισμα» για τη Μιράντα Ξαφά

Χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε υπουργό κυβέρνησης

Εκφράσεις που δεν συνάδουν σε υπουργό κυβέρνησης χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά ο Παύλος Πολάκης αυτή τη φορά κατά της Μιράντας Ξαφά με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας της Συντακτών το οποίο διέψευσε η ίδια αλλά και η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Πολάκης κατά τον προσφιλή του τρόπο, μέσω Facebook, καλεί δημοσίως σε «φτύσιμο και δημόσιο ξεφτίλισμα» κατά της κυρίας Ξαφά την οποία αποκαλεί «νεοφιλελεύθερο κοράκι, σύγχρονο Εφιάλτη, σύγχρονο προδότη».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλέσει «νεόπλουτο τσουλί» τη Βίκυ Σταμάτη προκαλώντας την αντίδραση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλο που με τη σειρά του τον αποκάλεσε «φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Πολάκη

loading...

4 thoughts on “Ο Πολάκης ζητάει «φτύσιμο και δημόσιο ξεφτίλισμα» για τη Μιράντα Ξαφά

  1. φτυσιμο χεσιμο και κλανιες στα μουτρα του αλητη τραμπουκου κομουνιστη πολακι!!!!!!

  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ''ΚΟΥΡΑΔΟΒΟΣΚΟ'' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ?

  3. Μπραβο Πολακη… Αλλά να ξέρεις… Τα ίδια αφεντικά έχει η ξαφά με τον φίλο σου τον αλέξη…

  4. Για τα διπλα βιβλια που ειχες κουραδομαγκα θα μας πεις τιποτα? για την μαστουρωμενη ξαδελφη σου που εστειλε αδιαβαστο ένα 4χρονο παιδι και την καλυψες αληταρα εχεις κατι να πεις?
    ουστ αλητη βρωμοστομε

Comments are closed.