Όχι ρε κλέφτες! Δεν πληρώνω

Υπάρχει τρόπος να αντιδράσει η μεσαία τάξη και να ανατρέψει τους κλέφτες, που της ρουφάνε το αποτέλεσμα του κόπου της; Υπάρχει. Αλλά, για να γίνει πράξη αυτή η αντίδραση και να δώσει καρπούς χρειάζεται ένας παράγοντας: Μια μεσαία τάξη με συνείδηση πολιτών και όχι συνείδηση ραγιάδων. Μια μεσαία τάξη με ταξική συνείδηση.

Τα πράγματα είναι απλά. Η μεσαία τάξη, όπως και όλοι οι πολίτες, φορολογούνται για συγκεκριμένους λόγους. Δεν φορολογούνται για να μαζεύει λεφτά η κάθε κυβέρνηση. Το προβλέπει το Σύνταγμα, δεν είναι θεωρία.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν σχολεία και δασκάλους. Και δεν έχουν. Τα σχολεία είναι κρύα, σαράβαλα, ασυντήρητα, ανασφαλή. Και οι δάσκαλοι είναι ανεπαρκείς. Και σε αριθμό και σε απόδοση σε μεγάλο βαθμό.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν νοσοκομεία, γιατρούς, νοσηλευτές, υλικά και φάρμακα. Και δεν έχουν. Τα νοσοκομεία είναι μισοερειπωμένα, με υποδομές απαρχαιωμένες, υλικά που παλιώνουν σε αποθήκες, γιατρούς κακοπληρωμένους, νοσηλευτές λίγους, αναλώσιμα σπάνια και φάρμακα σε έλλειψη ή πανάκριβα.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν ασφάλεια. Και δεν έχουν. Με μια αστυνομία ανύπαρκτη εκεί που χρειάζεται, δηλαδή στις γειτονιές, στα χωριά και στο δρόμο σε 24ωρη βάση. Με μια αστυνομία ελλιπή σε αριθμό και υλικά. Μια αστυνομία απούσα από την καθημερινότητα του πολίτη.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν μια δικαιοσύνη που να τους προστατεύει από τους ανέντιμους, τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους ισχυρούς. Και δεν έχουν. Γιατί η δικαιοσύνη σέρνεται με τέτοιους ρυθμούς που λειτουργεί υπέρ του απατεώνα. Και συμπεριφέρεται στον εαυτό της μισθολογικά και αξιοκρατικά σαν κάτι ανώτερο από τους πολίτες.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν συγκοινωνίες. Μεταφορές. Και δεν έχουν. Το προσωπικό είναι λίγο, αγενές και αυταρχικά εξουσιαστικό στην πλειοψηφία του, αδιάφορο για τον πολίτη. Τα μέσα είναι λίγα, κακοσυντηρημένα και τα κυκλώματα που λυμαίνονται το χώρο πολλά. Από υπαλλήλους, μεσάζοντες και διαπλεκόμενους πολιτικούς.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν μια δημόσια διοίκηση που να τους υπηρετεί. Και δεν έχουν. Αντιθέτως, έχουν μια δημόσια διοίκηση αργοκίνητη, αδιάφορη, εγωπαθή, ανταγωνιστική αν όχι εχθρική απέναντι στους φυσικούς εργοδότες της. Μια δημόσια διοίκηση που υπάρχει για να υπηρετεί τον εαυτό της και, κυρίως, τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Οι οποίες την ταΐζουν σε βάρος των πολιτών.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν περίθαλψη και σύστημα εργασίας. Και δεν έχουν. Με υπηρεσίες που κοιτάνε το ρολόι για να εξαντλήσουν το ωράριο, διατάξεις που κάνουν τα πέντε λεπτά που απαιτούνται για μια δουλειά να μετατρέπεται σε εξάμηνο και σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων βγαλμένο από τη δεκαετία του 1950. Για να διαιωνίζεται η πελατειακή σχέση μεταξύ υπαλλήλων, κυβέρνησης και ομήρων πολιτών.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν δρόμους λιμάνια και αεροδρόμια προς όφελός τους. Και δεν έχουν. Γιατί οι δρόμοι, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια που αξίζουν είναι χτισμένα από ιδιώτες που τα χρεώνουν στους πολίτες στο πολλαπλάσιο της αξίας τους, αφού έχουν ήδη κλέψει τη φορολογία των πολιτών από τις υπερτιμολογήσεις των έργων. Τα τέλη που πληρώνουν ατελείωτα οι φορολογούμενοι έχουν αποσβέσει εδώ και χρόνια τα έργα και τα επιπλέον μπαίνουν στην τσέπη είτε επιχειρηματιών είτε των κυβερνήσεων.

Αυτά για τις υποδομές που αξίζουν τον κόπο. Γιατί η χώρα είναι διάσπαρτη από δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια απαράδεκτα, κακοφτιαγμένα, επικίνδυνα, εγκαταλειμμένα, με τριτοκοσμικές υποδομές. Για τα οποία οι φορολογούμενοι πληρώνουν χρυσάφι. Που πηγαίνει σε τσέπες επιτήδειων εργολάβων, κυκλωμάτων, διοικήσεων, δημόσιων αρχών και κυβερνήσεων.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν δημόσια έργα και υποδομές για τη γεωργία, τη βιομηχανία, την κτηνοτροφία, τη βιοτεχνία, το εμπόριο, την καθημερινότητα. Και δεν έχουν. Γιατί τα δημόσια έργα γίνονται με κριτήριο το τοπικό ψηφοθηρικό συμφέρον. Και όταν γίνονται έχουν κοστίσει στους φορολογούμενους το πολλαπλάσιο από όσο αξίζουν. Με αμφίβολα αποτελέσματα. Επειδή έχουν ταϊστεί κυκλώματα που πλουτίζουν σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις.

Οι πολίτες φορολογούνται για να έχουν μια πολιτική που να τους προστατεύει από κερδοσκόπους του εμπορίου και του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ώστε να αγοράζουν προϊόντα χωρίς να γδέρνονται είτε από εμπόρους είτε από τραπεζικά συστήματα. Και δεν έχουν. Αντίθετα, πληρώνουν τις τιμές που προκρίνουν οι πιο ανηλεείς μηχανισμοί του εμπορίου και των τραπεζών.

Οι πολίτες φορολογούνται για εκατοντάδες πράγματα που δεν έχουν. Και δεν τα έχουν γιατί φορολογούνται για να έχουν κυβερνήσεις που δεν λειτουργούν υπέρ των φορολογούμενων αλλά υπέρ των εαυτών τους. Τέτοιες ήταν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις εδώ και περίπου 200 χρόνια.

Αλλά, οι πολίτες που φορολογούνται για να έχουν κυβερνήσεις να τους υπηρετούν, πληρώνουν για να μην έχουν τίποτε από όσα δικαιούνται, αλλά αντίθετα για να πληρώσουν τις ψήφους που θέλει να αρπάξει μια κυβέρνηση από επιλεγμένους πελάτες της! Ομολογημένα! Ανενδοίαστα.

Οι πολίτες που φορολογούνται δεν είναι μόνο η μεσαία τάξη. Είναι όλοι οι πολίτες εκτός από τον μεγάλο πλούτο. Που διαφεύγει μονίμως. Στο όνομα του Συντάγματος που λέει ρητά ότι οι πολίτες συνεισφέρουν στις ανάγκες του κράτους ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του, θα έπρεπε να κάνουν το καθήκον τους: ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Γιατί, οι φορολογούμενοι δεν καλούνται να συνεισφέρουν στις ανάγκες του κράτους. Αλλά στις ανάγκες μιας ψηφοθηρικής κυβέρνησης. Ομολογημένα. Και γιατί, ομολογημένα, οι ανάγκες του κράτους έχουν καλυφθεί σε χρήμα. Χωρίς να έχουν μετατραπεί σε ανταποδοτικά οφέλη στους φορολογούμενους: Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια, Περίθαλψη, Εργασία, Έργα.

Και, το κυριότερο, δεν καλούνται, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, να συνεισφέρουν «ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του». Έχουν υπερφορολογηθεί όπως ομολογεί η κυβέρνηση. Κυρίως σε σχέση με τους φοροφυγάδες, τον μεγάλο πλούτο και τα λαμόγια.

Οι πολίτες που φορολογούνται έχουν δικαιωματικά μόνο μία απάντηση απέναντι σ αυτό το κράτος για να προστατέψουν τους εαυτούς τους, αλλά και να χτίσουν ένα ευνομούμενο κράτος: Να πάψουν να πληρώνουν. Φόρους. Μαζικά και οργανωμένα.

Όχι σαν το κίνημα «Δεν πληρώνω» που είχε στήσει η σημερινή κυβέρνηση όταν ήταν αντιπολίτευση. Το οποίο είχε τη σοβαρότητα μιας καρικατούρας περιθωρίου, όπως είναι και η σημερινή κυβέρνηση.

Ένα κίνημα «Δεν πληρώνω», μαζικό και νομικά ετοιμοπόλεμο. Γιατί και η κοροϊδία σε βάρος της επιβίωσης ενός λαού έχει όρια. Όχι μίας τάξης. Γιατί δεν γδέρνεται μόνο η μεσαία τάξη. Όλος ο νόμιμος λαός γδέρνεται. Κυρίως ο απροστάτευτος. Καιρός να πάρει την τύχη του στα χέρια του. Δυναμικά.

Γ. Παπαδόπουλος – Τετράδης
Liberal

loading...

72 thoughts on “Όχι ρε κλέφτες! Δεν πληρώνω

  1. ποιο χρεος???? εξωφληθηκαν ολα τα χρεη,τα πληρωσε ο ψωριαρης ο γυφτος με τους τουρκους συνεταιρους του.
    τωρα ετοιμαζουν το λογισμικο της ηλεκτρονικης γυφτομαλακιας…συγνωμη εξωφλησης με αντιτιμο κατι ευρωπουλα διοτι τον εχει κοψει η λορδα τον γυφτο στο λαγουμι του

  2. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

  3. ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ….

    ΟΧΙ ΘΑ ΛΕΤΕ,ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ…!!!!😀😀😀

  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ…

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΑΠΟΞΕΧΝΙΩΤΑΝ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΚΥΡΙΟ»…

    ΟΜΩΣ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ «ΑΣΗΜΑΝΤΟ» ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ…

  5. κοιταξτε οι δικηγορινες της εγκληματικης συμμοριας μεσα απο τα γραπτα ενος μελους της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ———————————————————————————–
    https://www.facebook.com/panagiotis.panagiotidis.9028?fref=ufi
    Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψα όταν έκανα εξώδικο στο ΙΚΑ ότι αυτοί έχουν 50 ημέρες συν 10 ακόμα αν εμπλέκονται δύο υπουργεία να μου απαντήσουν
    Είτε απαντήσουν είτε όχι όπως εμένα
    Έχω εγώ δικαίωμα μέσα σε 30 ημέρες βάση προθεσμία διοικητικού
    Πρώτον
    Να πάρω αποζημίωση επειδή δεν απάντησαν σε αίτημα πολίτη οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό
    Δευτέρων
    Να τους πάω διοικητικό δικαστήριο και έπειτα ποινικό
    Αν μέσα στο προθεσμία των τριάντα ημερών δεν το κάνω
    Χάνω οριστικά και αμετάκλητα καλέ δικαίωμα μου εναντίων του δημόσιου και επιπλέον αποδέχομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρέος μου οριστικά και αμετάκλητα χωρίς κανένα ενδικό μέσο πλέον εναντίων τους
    Όταν το ψάχνω το βλέπω αυτό και μάλιστα σε ερώτηση της αθανασίας δημόσιο ποστ μου απάντηση δικηγόρου πως αυτό ισχύει και χωρίς να το ξέρει η αθανασία το κάνω θέμα στην πρόεδρο Anna του Αιγίου
    Τρομοκρατιμένι παίρνει την βaγενά παίρνει την αθανασία παίρνει τους πάντες και η απάντηση ήταν
    Πες του μην πει τίποτα πουθενά μέχρι να το δούμε
    Στέλνω μήνυμα στο Βίκυ Λέανδρος θα άλλους και λέω παιδιά αν αυτό ισχύει θα μας γυρίσει μπούμερανγκ την γαμίσαμε
    Τίποτα κανείς 6 μήνες
    Παιδιά αν δεν απαντήσετε εγώ δεν παίρνω Έλληνες στο λαιμό μου είπα
    Δεν απάντησε πότε κανείς
    Παιδιά θα αρχίσω να ρωτάω δημόσια
    Τίποτα
    Παιδιά τα έχω πάρει τη γίνεται
    Τίποτα
    Γνωρίζω τον Ευάγγελο στον Καναδά ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε καν ιδέα
    Τον βάζω στο λούκι
    Πετάγεται η Βίκυ 5 τα χαράματα λες και με παρακολουθεί
    Λέω μετά
    Ευάγγελε τώρα μιλάς με την αρμόδια που γνωρίζει τα πάντα όλα σας φέρω σε επαφή να τους τελειώνουμε
    Φυσικά η Βίκυ παρόλο που προσπαθούσαμέ όταν εσείς δεν είχατε καν ιδέα έλεγε μισόλόγa και γενικός πότε δεν επικοινώνησε
    Μετά από πολύ μα πολύ υπομονή
    Λέω θα τα λέω δημόσια δεν μπορώ εγώ άλλο αυτό το κρυφό αφού μιλάμε για φως κτλ
    Όταν ξεκίνησα λοιπόν πόλεμο με την Βίκυ καη τον Βασίλη και τους τα έχωνα
    Έπεσαν όλοι μα όλοι επάνω μου
    Προδότη τα πήρες πηγές απέναντι κρυφόπράκτορα σκουλήκι κτλ κτλ από όλους τους
    Βγήκε ο Αρτέμης και είπε ότι είπε
    Επιπλέον έβγαλα ανακοίνωση

  6. ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ…

    ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟ Η ΕΦΙΑΛΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ…

    https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

  7. ετσι ''ξεχρεωνουν'' οι δικηγορινες της εγκληματικης συμμοριας του τουρκοπροδοτη γυφτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    για γελα τωρα σεσημασμενε τουρκοσπορε με τα τουρκικα πληρεξουσια!!!!!!!!!!!!
    ————————————————————————————-κοιταξτε τωρα τα ψωρρογιδα που δεν τους ακουμπανε περιουσια!!!!!!!!!!
    —————————————————————————————
    Sakis Siklas Καλα τα γραφεις θαναση αλλα εμενα μου καναν κατασχεση στο pos της εταιρειας.βρες τωρα τροπο να ξεμπλοκαριστει.(εχω κανει εξωδικο).

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    1 · 24 Οκτωβρίου στις 11:20 π.μ.
    ————————————————————————————-Παυλου Παυλος ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Sakis Siklas ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΩ ΦΒ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ…ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΒ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ;;; ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    1 · 24 Οκτωβρίου στις 12:29 μ.μ.
    Διαχείριση

    Sakis Siklas Φιλε παυλο στο γραφειο μου ειπαν οτι δεν εχουν βρει τροπο ακομη να μπορεις να αναιρεσεις την κατασχεση.ξερεις κατι αλλο?
    ————————————————————————————–αυτα κουβεντιαζουν τα ψωρρογιδα που δεν τους ακουμπανε την περιουσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!του ηρθε κατασχεση και δεν μπορουν να κανουν τιποτα απο το γραφειο που εκανε την εντολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. καταλαβατε τι απατη εχουν στησει με τις δικηγορους ο τουρκοσπορος προδοτης????????
    βοηθεια σας γιδια με τις ψευτοεντολες της εγκληματικης συμμοριας

  9. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ….

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΟΡΜΙΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ'ΕΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ…

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΒΩΣΝΥ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.…(θα εχει γουστο)

  10. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΦΒ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΩΝΙ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  11. Konstantinos Irakleous ΣΆΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΉΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ.ΑΝ ΠΆΝΤΩΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚ.ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΙΣΌΔΗΜΑ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΆΤΩ.ΨΑΞ'ΤΟ,ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΌΜΕΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΆΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ ΠΆΜΕ ΚΑΛΆ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΣΕ ΠΡΏΤΗ ΦΆΣΗ ΑΊΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΉΣ ΚΑΙ ΑΊΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ.Η ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΒΈΒΑΙΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΤΟ POS ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΑΛΛΆ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΓΙΑ ΤΙ Η ΟΥΣΊΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ.

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    2 · 24 Οκτωβρίου στις 1:32 μ.μ.
    Διαχείριση

    Sakis Siklas Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
    .θα απευθηνθω σε δικηγορο.

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    2 · 24 Οκτωβρίου στις 2:28 μ.μ.
    Διαχείριση

    Athanasios Dimitrios Ntompros απαντησαν τα αδελφια και χαιρομαι γιατι σημαινει πολλα αυτο!!!!
    Σάκη ετσι εχουν τα πραγματα και πρεπει ολοι μαζι να κανουμε το χρεος μας !

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    2 · 24 Οκτωβρίου στις 4:05 μ.μ.
    ———————————————————————————-
    κοιταξτε τωρα τα γιδια τι οδηγιες δινουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    να ζητησει απο τον δικηγορικο συλλογο νομικη βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    τα ζωααααααααααααααααααααααα……..κατα τα αλλα κανεις δεν τολμαει να πειραξει περιουσια ηλιθιου που εκανε εντολη πληρωμης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε ζωααααααααααααα απατεωνες εαν ειναι να βαλω δικηγορο γιατι να μου τα παρετε εσεις ρε απατεωνες με τις ψευτοεντολες σας????????????????????
    ευτυχως που το λενε και μονοι τους μεσα στην ομαδουλα των μπαλαντινων στο φβ οτι ειναι μαλακες οσοι εκαναν εντολες πληρωμης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    γιδιαααααααααααααααααααααα
    ψωρρογιδαααααααααααααααααα

  12. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΠΑΜΕ ΣΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ" !!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!

    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2017 βίντεο

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=raOpWwLp0Ns

    ΟΤΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ,ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ.

    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ’ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ,ΠΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ,ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..

    ΑΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ,ΘΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ,ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ…

    ΑΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…

  13. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
    τα ψωρρογιδα συμβουλευουν ηλιθιο που με εντολη πληρωμης του εκαναν κατασχεση στο pos
    να ζητησει νομικη βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

  14. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ !

    ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ

    ( ΟΦΕΙΛΩΝ )
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΠΑΜΕ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ !!

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ !!

    &
    ΗΡΘΕ
    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ Η ΟΧΙ;

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  15. Ο ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΣ 600 ΔΙΣ.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΥΠΑΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

  16. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

    ΥΓ
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ,ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..

    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  17. για γελα τωρα τουρκοαρχιδο…..γελα……..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    κοιταξτε οι δικηγορινες της εγκληματικης συμμοριας μεσα απο τα γραπτα ενος μελους της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ———————————————————————————–
    https://www.facebook.com/panagiotis.panagiotidis.9028?fref=ufi
    Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψα όταν έκανα εξώδικο στο ΙΚΑ ότι αυτοί έχουν 50 ημέρες συν 10 ακόμα αν εμπλέκονται δύο υπουργεία να μου απαντήσουν
    Είτε απαντήσουν είτε όχι όπως εμένα
    Έχω εγώ δικαίωμα μέσα σε 30 ημέρες βάση προθεσμία διοικητικού
    Πρώτον
    Να πάρω αποζημίωση επειδή δεν απάντησαν σε αίτημα πολίτη οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό
    Δευτέρων
    Να τους πάω διοικητικό δικαστήριο και έπειτα ποινικό
    Αν μέσα στο προθεσμία των τριάντα ημερών δεν το κάνω
    Χάνω οριστικά και αμετάκλητα καλέ δικαίωμα μου εναντίων του δημόσιου και επιπλέον αποδέχομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρέος μου οριστικά και αμετάκλητα χωρίς κανένα ενδικό μέσο πλέον εναντίων τους
    Όταν το ψάχνω το βλέπω αυτό και μάλιστα σε ερώτηση της αθανασίας δημόσιο ποστ μου απάντηση δικηγόρου πως αυτό ισχύει και χωρίς να το ξέρει η αθανασία το κάνω θέμα στην πρόεδρο Anna του Αιγίου
    Τρομοκρατιμένι παίρνει την βaγενά παίρνει την αθανασία παίρνει τους πάντες και η απάντηση ήταν
    Πες του μην πει τίποτα πουθενά μέχρι να το δούμε
    Στέλνω μήνυμα στο Βίκυ Λέανδρος θα άλλους και λέω παιδιά αν αυτό ισχύει θα μας γυρίσει μπούμερανγκ την γαμίσαμε
    Τίποτα κανείς 6 μήνες
    Παιδιά αν δεν απαντήσετε εγώ δεν παίρνω Έλληνες στο λαιμό μου είπα
    Δεν απάντησε πότε κανείς
    Παιδιά θα αρχίσω να ρωτάω δημόσια
    Τίποτα
    Παιδιά τα έχω πάρει τη γίνεται
    Τίποτα
    Γνωρίζω τον Ευάγγελο στον Καναδά ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε καν ιδέα
    Τον βάζω στο λούκι
    Πετάγεται η Βίκυ 5 τα χαράματα λες και με παρακολουθεί
    Λέω μετά
    Ευάγγελε τώρα μιλάς με την αρμόδια που γνωρίζει τα πάντα όλα σας φέρω σε επαφή να τους τελειώνουμε
    Φυσικά η Βίκυ παρόλο που προσπαθούσαμέ όταν εσείς δεν είχατε καν ιδέα έλεγε μισόλόγa και γενικός πότε δεν επικοινώνησε
    Μετά από πολύ μα πολύ υπομονή
    Λέω θα τα λέω δημόσια δεν μπορώ εγώ άλλο αυτό το κρυφό αφού μιλάμε για φως κτλ
    Όταν ξεκίνησα λοιπόν πόλεμο με την Βίκυ καη τον Βασίλη και τους τα έχωνα
    Έπεσαν όλοι μα όλοι επάνω μου
    Προδότη τα πήρες πηγές απέναντι κρυφόπράκτορα σκουλήκι κτλ κτλ από όλους τους
    Βγήκε ο Αρτέμης και είπε ότι είπε
    Επιπλέον έβγαλα ανακοίνωση

  18. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ…

    ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ…

    ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Η ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ…

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ???

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ….!!!!

  19. ετσι ''ξεχρεωνουν'' οι δικηγορινες της εγκληματικης συμμοριας του τουρκοπροδοτη γυφτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    για γελα τωρα σεσημασμενε τουρκοσπορε με τα τουρκικα πληρεξουσια!!!!!!!!!!!!

  20. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ…

    ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ…

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ "ΜΙΑ"

    ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Η ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ…

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ???

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ….!!!!

  21. ————————————————————————————-κοιταξτε τωρα τα ψωρρογιδα που δεν τους ακουμπανε περιουσια!!!!!!!!!!
    —————————————————————————————
    Sakis Siklas Καλα τα γραφεις θαναση αλλα εμενα μου καναν κατασχεση στο pos της εταιρειας.βρες τωρα τροπο να ξεμπλοκαριστει.(εχω κανει εξωδικο).

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    1 · 24 Οκτωβρίου στις 11:20 π.μ.
    ————————————————————————————-Παυλου Παυλος ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Sakis Siklas ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΩ ΦΒ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ…ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΒ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ;;; ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    1 · 24 Οκτωβρίου στις 12:29 μ.μ.
    Διαχείριση

    Sakis Siklas Φιλε παυλο στο γραφειο μου ειπαν οτι δεν εχουν βρει τροπο ακομη να μπορεις να αναιρεσεις την κατασχεση.ξερεις κατι αλλο?
    ————————————————————————————–αυτα κουβεντιαζουν τα ψωρρογιδα που δεν τους ακουμπανε την περιουσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!του ηρθε κατασχεση και δεν μπορουν να κανουν τιποτα απο το γραφειο που εκανε την εντολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. ΑΥΤΑ;ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΤΟ ΚΙΣ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΧΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ Η Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ??

    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΤΕΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ??

    ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙ??

  23. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ε.ΣΥ. ;;;

    ΞΑΝΑ…..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ….

    Nikos Lemonidis
    30 Αυγούστου

    ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ …
    -Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ..
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
    -ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
    ΤΟΥ ΛΕΩ..
    ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ

    -ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΔΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΤΟ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΦ ΟΣΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ; ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ;

    ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ..
    ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ..
    ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ
    Η ΑΣΧΕΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
    ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΠΟΡΣΕ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ..
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ..
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ…
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΨΩΡΟΜΥΑΛΟΙ
    ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ Η ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  25. οι ιδιες πηγες με τις δικες σου τουρκοσπορε που ποσταρεις εδω!!!!!!!!!!!!!!!
    απο το φβ των διοανοητικα καθυστερημενων ζωων!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    τα γραφουν μονοι τους τουρκικο αρχιδι

  26. ΟΤΑΝ…

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΗ ΚΤΛ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ..
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΤΑΝ… ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ… ΚΑΙ ΘΑ.. ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.

  27. ****450.000 ΕΥΡΩ ΤΕΛΟΣ ΕΞΩΦΛΗΣΕ
    ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 450.000 ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ…!!!!

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ !!

    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/09/blog-post_94.html
    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΜΕΥΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ Η ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ..

    ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ 600 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ,ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΑ ΣΟΥ…ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ..!!!

  28. για κοιτα ποσο μη αντιμετωπισημη ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    =====================================================================================
    ————————————————————————————-κοιταξτε τωρα τα ψωρρογιδα που δεν τους ακουμπανε περιουσια!!!!!!!!!!
    —————————————————————————————
    Sakis Siklas Καλα τα γραφεις θαναση αλλα εμενα μου καναν κατασχεση στο pos της εταιρειας.βρες τωρα τροπο να ξεμπλοκαριστει.(εχω κανει εξωδικο).

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    1 · 24 Οκτωβρίου στις 11:20 π.μ.
    ————————————————————————————-Παυλου Παυλος ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Sakis Siklas ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΩ ΦΒ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ…ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΒ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ;;; ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    1 · 24 Οκτωβρίου στις 12:29 μ.μ.
    Διαχείριση

    Sakis Siklas Φιλε παυλο στο γραφειο μου ειπαν οτι δεν εχουν βρει τροπο ακομη να μπορεις να αναιρεσεις την κατασχεση.ξερεις κατι αλλο?
    ————————————————————————————–αυτα κουβεντιαζουν τα ψωρρογιδα που δεν τους ακουμπανε την περιουσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!του ηρθε κατασχεση και δεν μπορουν να κανουν τιποτα απο το γραφειο που εκανε την εντολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  29. ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟ ΨΕΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ…

  30. κοιταξτε οι δικηγορινες της εγκληματικης συμμοριας μεσα απο τα γραπτα ενος μελους της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ———————————————————————————–
    https://www.facebook.com/panagiotis.panagiotidis.9028?fref=ufi
    Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψα όταν έκανα εξώδικο στο ΙΚΑ ότι αυτοί έχουν 50 ημέρες συν 10 ακόμα αν εμπλέκονται δύο υπουργεία να μου απαντήσουν
    Είτε απαντήσουν είτε όχι όπως εμένα
    Έχω εγώ δικαίωμα μέσα σε 30 ημέρες βάση προθεσμία διοικητικού
    Πρώτον
    Να πάρω αποζημίωση επειδή δεν απάντησαν σε αίτημα πολίτη οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό
    Δευτέρων
    Να τους πάω διοικητικό δικαστήριο και έπειτα ποινικό
    Αν μέσα στο προθεσμία των τριάντα ημερών δεν το κάνω
    Χάνω οριστικά και αμετάκλητα καλέ δικαίωμα μου εναντίων του δημόσιου και επιπλέον αποδέχομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρέος μου οριστικά και αμετάκλητα χωρίς κανένα ενδικό μέσο πλέον εναντίων τους
    Όταν το ψάχνω το βλέπω αυτό και μάλιστα σε ερώτηση της αθανασίας δημόσιο ποστ μου απάντηση δικηγόρου πως αυτό ισχύει και χωρίς να το ξέρει η αθανασία το κάνω θέμα στην πρόεδρο Anna του Αιγίου
    Τρομοκρατιμένι παίρνει την βaγενά παίρνει την αθανασία παίρνει τους πάντες και η απάντηση ήταν
    Πες του μην πει τίποτα πουθενά μέχρι να το δούμε
    Στέλνω μήνυμα στο Βίκυ Λέανδρος θα άλλους και λέω παιδιά αν αυτό ισχύει θα μας γυρίσει μπούμερανγκ την γαμίσαμε
    Τίποτα κανείς 6 μήνες
    Παιδιά αν δεν απαντήσετε εγώ δεν παίρνω Έλληνες στο λαιμό μου είπα
    Δεν απάντησε πότε κανείς
    Παιδιά θα αρχίσω να ρωτάω δημόσια
    Τίποτα
    Παιδιά τα έχω πάρει τη γίνεται
    Τίποτα
    Γνωρίζω τον Ευάγγελο στον Καναδά ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε καν ιδέα
    Τον βάζω στο λούκι
    Πετάγεται η Βίκυ 5 τα χαράματα λες και με παρακολουθεί
    Λέω μετά
    Ευάγγελε τώρα μιλάς με την αρμόδια που γνωρίζει τα πάντα όλα σας φέρω σε επαφή να τους τελειώνουμε
    Φυσικά η Βίκυ παρόλο που προσπαθούσαμέ όταν εσείς δεν είχατε καν ιδέα έλεγε μισόλόγa και γενικός πότε δεν επικοινώνησε
    Μετά από πολύ μα πολύ υπομονή
    Λέω θα τα λέω δημόσια δεν μπορώ εγώ άλλο αυτό το κρυφό αφού μιλάμε για φως κτλ
    Όταν ξεκίνησα λοιπόν πόλεμο με την Βίκυ καη τον Βασίλη και τους τα έχωνα
    Έπεσαν όλοι μα όλοι επάνω μου
    Προδότη τα πήρες πηγές απέναντι κρυφόπράκτορα σκουλήκι κτλ κτλ από όλους τους
    Βγήκε ο Αρτέμης και είπε ότι είπε
    Επιπλέον έβγαλα ανακοίνωση

  31. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ( πανω από 20 μεχρι σημερα) ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…

    ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ….
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ….
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ….

    Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…………………..ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΥΓ
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ,ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..

    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  32. καταλαβατε τι απατη εχουν στησει με τις δικηγορους ο τουρκοσπορος προδοτης????????
    βοηθεια σας γιδια με τις ψευτοεντολες της εγκληματικης συμμοριας

  33. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

  34. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!
    ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??

  35. Βασίλειος Σωτήρας

    θα ήθελα ένα Δεινόσωρρο να μας δείξει τις υπογραφές αποδοχής των ΙΒΟΕ από την κυβέρνηση ΗΠΑ 🙂

    Article 41
    An acceptance must be written on the bill and may be effected:
    By the signature alone of the drawee.
    Bill of Exchange Law and Legal Definition | USLegal, Inc.
    A bill of exchange is a writing by a party (maker or drawer) ordering another (payor) to pay a certain amount to a third party (payee). It is also referred to as a draft. If…
    definitions.uslegal.com

  36. εισαγγελια αθηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    παρε 4 κακουργηματα τουρκικο αρχιδι για να μαθεις να ξεχρεωνεις με τουρκικα πληρεξουσια
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  37. Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ

    νέο επισόδειο στους Ε.ΣΥ σύντομα 🙂

    ο αρχαιοκάπηλος διέταξε και άλλες τελετές και λειτουργίες … χωρίς δόγμα, θρήσκευμα και μαλακίες

  38. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    τι εγινε ρε υπαλληλακο των τουρκων χρηματιστων????????????????/

  39. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!
    ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??

  40. ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ…

    ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ…

    Τον όρκο που δίνουμε, εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=10073 όπου όπως πάντα οι Έλληνες ορκιζόμασταν σε καιρούς πολέμου σε όλη την ένδοξη ιστορία μας όσο κι αν αυτός ο πόλεμος διαφέρει (όχι προς τα θύματα, την δυστυχία, μετανάστευση και υπογεννητικότητα του Λαού), όπου και για αυτόν έχει γίνει μεγάλος αρνητικός ντόρος, δεν τον έχουμε δώσει ούτε εν χορό, ούτε μέσω καμίας τελετής όπως ψευδώς αναφέρετε. : http://alfeiospotamos.gr/?p=10073

    Τον έχουμε δώσει σε στάση προσοχής με γεμάτη την ψυχή μας Ελλάδα, σε όποιο σημείο και αν τον δώσαμε, είτε αυτός ήταν μια καφετέρια μετά από κάποια ομιλία ενημέρωσης των πολιτών, είτε σε κάποιο ιερό για εμάς τους Έλληνες Ναό, Θέατρο, ή ακόμα και μπροστά στο άγαλμα του Ιερού προγόνου μας Λεωνίδα και θα τον δώσουμε άλλες χίλιες φορές όπου και όποτε χρειαστεί, χωρίς να κρυφτούμε σε καμιά στοά ή οποιαδήποτε άλλη σκοτεινή τρύπα όπως ορκίζονται όλοι αυτοί που υπηρετείτε ή δεν ακουμπάτε “επαγγελματίες” χωρίς αυτό να αποτελεί καμία υποχρέωση για όποιον θέλει να αγωνιστεί μαζί μας.

    ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ…..

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Zpg5eS05Vao

  41. Βασίλειος Σωτήρας
    κάποιοι βλάκες νομίζουν ότι κάθε εγγραφή σε ένα από τα αμερικανικά UCC είναι υποχρέωση της κυβέρνησης ΗΠΑ και φτάνουν στην ηλιθιότητα να ονομάζουν το UCC παγκόσμια πλατφόρμα

  42. Βασίλειος Σωτήρας

    Και μιας και ακόμα οι χαζοί μιλάνε για προτάσεις εξαγοράς τραπεζών, ομάδων, ΙΚΑ κλπ και έχουν στοίβες από <> στοιχεία, να μας δείξουν και τις Εγγυητικές Επιστολές που έχει καταθέσει η συμμορία δημόσιας εξαπάτησης Σώρρα και σία (και αν μπορέσουν να το αποδείξουν ότι δεν έχουν αποπειραθεί να εξαπατήσουν, ας δείξουν μια πραγματική εγγυητική επιστολή με όνομα διευθυντού και αριθμό λογαριασμού και ημερομηνία και τόπο)

    Καταθέτω και υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής που ποτέ τους δεν συνέγραψαν και δεν είχαν ποτέ στα χέρια τους για τον απλό λόγο ότι εκδίδονται από τραπεζικά ιδρύματα με ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ από τραπεζικό λογαριασμό με πραγματικά ποσά μέσα.

    Τα εξώδικα παλιόχαρτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εγγυητικές Επιστολές, είτε το νιώθουν καλώς είτε τους πιάνει αναγούλα όταν τους το λες.

  43. αρτεμης σωρρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τουρκοπροδοτης υπαλληλακος τουρκων χρηματιστων
    κοινως ενα τουρκικο καθαρμα

  44. ΒΟΛΙΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ…

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ,ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…

    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ…

    ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ??

    ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ??

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  45. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  46. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
    (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

    ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
    ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

    Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΥΓ
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ,ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..

    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  47. γι΄αυτο και οι δικηγορηνες εκαναν την παπια και δεν απαντουσαν στον αποστολοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    =======================================================
    Όταν το ψάχνω το βλέπω αυτό και μάλιστα σε ερώτηση της αθανασίας δημόσιο ποστ μου απάντηση δικηγόρου πως αυτό ισχύει και χωρίς να το ξέρει η αθανασία το κάνω θέμα στην πρόεδρο Anna του Αιγίου
    Τρομοκρατιμένι παίρνει την βaγενά παίρνει την αθανασία παίρνει τους πάντες και η απάντηση ήταν
    Πες του μην πει τίποτα πουθενά μέχρι να το δούμε
    Στέλνω μήνυμα στο Βίκυ Λέανδρος θα άλλους και λέω παιδιά αν αυτό ισχύει θα μας γυρίσει μπούμερανγκ την γαμίσαμε
    Τίποτα κανείς 6 μήνες

  48. Βασίλειος Σωτήρας
    Στον Παναμά η Βίκυ Ιωάννου Χαραλάμπους έχει και συμμορίτη που εκδίδει και ψεύτικες επιχειρηματικές ομολογίες χρέους που προσπάθησαν να μου φορτώσουν να τις <> για να τις κάνουν ΜΤΝ και να <> τα έσοδα … Μου έλεγε δε και πως δεν γνωρίζει κανέναν σχετικό με την ενλ όγω παλαιά (ξανά) επιχείρηση (βλ. ΤτΑ) και πως δεν είχε καμιά επαφή στον Παναμά για να τις ελέγξει.

    Την ίδια εποχή έλαβα φωτογραφία του εκδότη των <> αγκαλιά με τον Σώρρα και φυσικά ο τύπος ήταν σε διευθύνουσα θέση στην κλεισμένη εταιρία του Παναμα.

    Και φυσικά μη ξεχνάτε η Βίκυ είναι ακόμα ενεργό στέλεχος σε εταιρίες του Παναμα

  49. ελα παρε γυφτε ενα αρχιδι τουρκικο τωα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μουνοπανο γυφτοπροδοτη με τα τουρκικα πληρεξουσια και τους τουρκους συνεταιρους σου

  50. ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ , ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ , ΣΩΡΡΑΣ ΣΟΥ… ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ;;; Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΙΡΙΖΕΤΕ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕ.

  51. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη??

  52. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ…

    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ…

    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘ'ΕΝΑΣ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ…😀😀😀

  53. Anna Fakinou‎

    Ε.ΣΥ 3 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ)

    Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο δεν λέει η παροιμία χαίρεται;;;…ε!!! ΓΕΝΝΟΙΤΟ!!!

  54. Ο ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΣ 600 ΔΙΣ.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΥΠΑΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

  55. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

    «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  56. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη maan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  57. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ…

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΚΙΑ..Τ Ω Ρ Α…!!!!!

  58. Βασίλειος Σωτήρας

    τελεἰωσε το καθεστωτικό σας παιχνιδάκι … ο τρελός είναι για τα κάγκελα και εσείς για άλλο πλανήτη

  59. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  60. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη??

  61. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ…

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΚΙΑ..Τ Ω Ρ Α…!!!!!

  62. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ…

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΚΙΑ..Τ Ω Ρ Α…!!!!!

  63. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη??

  64. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ…

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΚΙΑ..Τ Ω Ρ Α…!!!!!

  65. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ…

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΚΙΑ..Τ Ω Ρ Α…!!!!!

  66. η θα αυτοκτονησεις γυφτε η βελλαξεις απο τους ελληναραδες στη φυλακη
    σωρρας αρτεμης=ο εφιαλτης της ελλαδασ το 2012!
    πες ρε μουνοπανο οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης!!!!!!!!!!

  67. η θα αυτοκτονησεις γυφτε η θα βελλαξεις απο τους ελληναραδες στη φυλακη
    σωρρας αρτεμης=ο εφιαλτης της ελλαδασ το 2012!
    πες ρε μουνοπανο οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης!!!!!!!!!!

  68. ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

  69. ΣΤΗ ΜΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ

  70. ΑΥΤΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΒ ΟΧΙ ΕΔΩ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

  71. ΑΥΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΓΥΦΤΕ ΣΤΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΒ ΟΧΙ ΕΔΩ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ

  72. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Comments are closed.