Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό

Τελικά σε ετούτο εδώ τον Τόπο δεν υπάρχει καμιά ελπίδα σωτηρίας! Από τη στιγμή που στην εκλογική “αναμέτρηση” για την προεδρεία της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” – λέγε Νέο ΠΑΣΟΚ – προσήλθαν για να ψηφίσουν πάνω από 200 χιλιάδες πολίτες!

Προσήλθαν για να ψηφίσουν τη “Δημοκρατική Παράταξη” (;;;) χάνοντας την Κυριακή τους, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλο και καταβάλλοντας 3 ευρώ από το υστέρημά τους!

Θεέ μου, πόσο πυροβολημένος είναι πλέον αυτός ο λαός; Με την πάροδο των ετών όχι μόνο τον ευνούχισαν αλλά του έκαναν ανοικτή εγχείρηση αλλαγής εγκεφάλου!

Έτρεξαν να εκλέξουν το “Μεγάλο” αρχηγό που θα μας σώσει για άλλη μια φορά!

Έτρεξαν να εκλέξουν αρχηγό στην εγκληματική Παράταξη, της οποίας Υπουργοί πρωτοκλασάτοι είναι ήδη φυλακή ως εγκληματίες, άλλοι αναμένουν να αρχίσει η δίκη τους στο Κακουργιοδικείο και άλλοι είναι ακόμη ελεύθεροι χάριν την “Δημοκρατίας” μας!

Έτρεξαν να εκλέξουν αρχηγό για να μας φέρει ένα Νέο Μνημόνιο και να συνεχίσει το εγκληματικό έργο της σημερινής Μπολσεβίκικης κυβέρνησης, που οι περισσότεροι Υπουργοί της ήταν και Υπουργοί σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ!

Αλήθεια, αυτές οι 200 χιλιάδες πολίτες, δεν είχαν ανάγκη τα 3 ευρώ; Είναι όλοι τους οικονομικά άνετοι; Έχουν όλοι τους εργασία;

Δεν τους έχει περικοπεί ο μισθός ή η σύνταξη; Δεν βιώνουν την οικονομική κρίση; Δεν πληρώνουν τον Σουλτανικό φόρο, τον ΕΝΦΙΑ; Δεν τους πλειστηρίασαν το σπίτι;

Αναρωτήθηκαν πως θα ζήσουν τα παιδιά τους, που είναι η γενιά των 300-500 ευρώ;

Με τη Φώφη και τον Ανδρουλιδάκη;

Δεν υπάρχει σωτηρία, δεν υπάρχει σωτηρία…

Δυστυχώς, δυστυχία μας!!

Αμετανόητος και αδικαιολόγητος ο Γιώργος Καρατζαφέρης…

Με ενημέρωσε πολύ καλός μου Θεσσαλονικιός φίλος, πως την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Μνημονιακός πρώην αρχηγός του ΛΑΟΣ και πρώην επικεφαλής της Εθνικής Ενότητας Γιώργος Καρατζαφέρης!

Ο πολιτικός που ψήφισε το πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο, που αυτό το Μνημόνιο έφερε νομοτελειακά τα επόμενα δυο! Ο πολιτικός που επέβαλε τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο, τον έμπιστο και σύμβουλο του Κώστα Σημίτη, ως Πρωθυπουργό, στηρίζοντας μέχρι το τέλος την κυβέρνησή του, αφού συμμετείχε σε αυτήν με 4 πρωτοκλασάτα στελέχη του, που πήραν Υπουργεία (Γεωργιάδης, Βορίδης, Ροντούλης, Γεωργίου), δεν το βάζει κάτω!

Προσπαθεί να παίξει πάλι πολιτικό ρόλο! Κάνει διάφορες κολεγιές με δημοσιογράφους προκειμένου να του δίνουν βήμα για να μην ξεχαστεί! Προφανώς με το αζημίωτο! Αλλά ως εδώ, θα έλεγα πως είναι θεμιτό!

Όμως, το να διαδίδει πως τον ακολουθούν στην νέα του προσπάθεια οι Νίκος Νικολόπουλος και Βασίλης Καπερνάρος, ε αυτό είναι πολιτική αλητεία!

Γιατί γνωρίζω πως, οι δυο προαναφερόμενοι άνδρες δεν θέλουν να τον δουν, πόσο μάλλον και να μιλήσουν μαζί του!

Αλλά δυστυχώς, “ο λύκος κι αν εγέρασε και αν άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του”!

Αμετανόητος και αδικαιολόγητος! Αμετανόητος! Αδικαιολόγητος!

Ας πάρει το 11880 για να του πει πως είναι πολιτικά ανύπαρκτος και … αδικαιολόγητος να μην το γνωρίζει!!

Τα “τριάκοντα αργύρια”…

Μας καταγγέλλει καλά πληροφορημένη πηγή μας ότι, το “κουμπί” της αφωνίας του Αρχιεπισκόπου στην εγκληματική πολιτική της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά της Ορθοδοξίας είναι τα “τριάκοντα αργύρια”!

Η Εκκλησία της Ελλάδος λοιπόν, έχει λάβει περί τα 50 εκατομμύρια ευρώ από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ της αμαρτωλής και επάρατης ΕΕ για την εκτέλεση διαφόρων προγραμμάτων της, τα οποία έχουν σχέση με την ψηφιακή και ηλεκτρονική οργάνωση των Μητροπόλεων!

Και αποκλειστικός ανάδοχος ποιος νομίζετε ότι είναι;

Ο Σωκράτης Κόκκαλης! Που ο Συριζώνυμος του δίνει αποκλειστικά τη δουλειά!

Παρ΄ ότι πολλές άλλες εταιρείες έχουν έντονα διαμαρτυρηθεί γι΄ αυτήν την μονόπλευρη πολιτική του Αρχιεπισκόπου! Ασχέτως αν αυτές έλαβαν μέρος στους μειοδοτικούς διαγωνισμούς!

Άλλωστε, γνωρίζουμε πως γίνονται αυτοί! Μας το δίδαξε η Siemens με την οποία ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν εταίρος στις δουλειές με τον ΟΤΕ!

Και το δίδαγμα είναι ένα! Κανένας Συστημικός δεν χάνεται ΠΟΤΕ!!

Ακούστε κι αυτό…

…Έπεσε στην αντίληψη αναγνώστη μου μια επιστολή που ήταν τοιχοκολλημένη στις εισόδους πολυκατοικιών στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, της γνωστής μεσιτικής εταιρίας remax, η οποία προέτρεπε ιδιοκτήτες οικιών, οι οποίοι έχουν διαμερίσματα 45 έως 110 τ.μ. 50 ετών κι άνω, ανεξαρτήτως αν το ακίνητο είναι συντηρημένο ή όχι, ώστε να πωλήσουν το ακίνητο!

Τους κάλεσε ο αναγνώστης μου για να δουν το δικό του και τους ρώτησε εάν συνεργάζονται με ΜΚΟ! Η απάντηση τους ήταν αφοπλιστικώς καταφατική!

Οι προσφορές τους, ανεξαρτήτως περιοχής δεν ξεπερνούν τις 35 χιλιάδες ευρω και υπόσχονται άμεση καταβολή των χρημάτων εντός του 2017!

Καταλαβαίνετε για που προορίζονται αυτά τα διαμερίσματα;;

Μήπως για λαθρεπιβάτες της Ελλάδος;;

Τι μίζα θα λάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι;;

Τι ακριβώς γνωρίζει ο λαθρολάγνος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης;;

loading...

4 thoughts on “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό

  1. ΓΕΜΙΣΤΑ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ

  2. Δεν μπορείς να σώσεις ένα λαό που δεν θέλει να σωθεί.

  3. Ψηφίστε τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, για να μας σώσουν πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Χα χα χα, είναι εδώ και σε πολλές αποχρώσεις …
    Όχι άλλο κάρβουνο ρε μαλακες !!!

Comments are closed.