Β. Τσιάρτας: «Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Ελληνες – Αδιαπραγμάτευτο!»

Με αφορμή το θέμα του 11χρονου Αμίρ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρε σαφέστατη θέση για το ζήτημα δηλώνοντας ότι: «Την ελληνική Σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο».

Το θέμα του Αφγανού Αμίρ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας, με τον νεαρό μαθητή να έχει κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Μερικές ημέρες αργότερα έγινε επίθεση με πέτρες στο σπίτι όπου μένει ο Αμίρ με την οικογένειά του στη Δάφνη και χθες ο 11χρονος επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας του έδωσε ως συμβολικό δώρο μία ελληνική σημαία.

Ο Βασίλης Τσιάρτας, λοιπόν, τοποθετήθηκε στα social media για το θέμα της ελληνικής σημαίας, γράφοντας:

«Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο».

Να θυμίσουμε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004 είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε κάποιους κύκλους με όσα είχε γράψει κατά των βουλευτών που είχαν ψηφίσει για την αλλαγή φύλλου από την ηλικία των 15 ετών.

Η ανάρτηση του:

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας έκανε μια δημοσίευση σχετικά με τις διατάξεις αλλαγής φύλου από την τρυφερή παιδική ηλικία των 15 ετών.

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν» έγραψε χθες στο προφίλ του στο facebook και συμπλήρωσε: «Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

loading...

10 thoughts on “Β. Τσιάρτας: «Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Ελληνες – Αδιαπραγμάτευτο!»

  1. γεια σου ρε Βασιλαρα ειμαστε λιγοι αλλα επιλεκτοι,αλλα οι επιλεκτοι υπαρχουν για να νικανε παντα εκει που οι κουραδες δεν μπορουν

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

  2. Δέν είμαστε λίγοι είμαστε πάρα πολλοί δυστυχώς μάς λείπει τό θάρρος πού θά τό βρούμε σιγά σιγά μέ τήν βοήθεια επώνυμων Ελλήνων όπως ό Τσιάρτας!
    Βασίλη μή μασάς συνέχισε αγόρι μου
    δέν είσαι μόνος είμαστε μαζί σου

  3. Η Σημαια μας είναι μονο για μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ

  4. Ο Αμερικανός δεν σηκώνει τη σημαία της Ελλάδος, σηκώνει την αμερικάνικη.
    Ο Τούρκος δεν σηκώνει τη σημαία της Ελλάδος, σηκώνει την τούρκικη.
    Ο Κινέζος δεν σηκώνει τη σημαία της Ελλάδος, σηκώνει την κινέζικη.
    Αυτονόητο είναι να σηκώνουμε κι εμείς, οι Έλληνες, την ελληνική σημαία.

  5. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να σηκώνει σημαία άλλου κράτους, π.χ. την σημαία της Τουρκίας.

  6. Μπράβο ρε Μπιλαρα να αγιάσει το στόμα σου πει τα για τι οι φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστεροί μας πρήξανε τα αρχιδια με τα λαθροπηθικια τους

  7. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ !!!
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ

  8. Ψιτ πατριωτες του κωλου αν καποιος αγαπαει τη εληνικη σημαια δε με πειραζει αν ειναι ινδος κινεζος αλβανος μουσολμανος γιαχωβας μασονος.σκεφθηκατε οτι ισως να τη αγαπα περισοτερο απο σας ρε κουραδομαγκες?

  9. Οι μουσουλμάνοι μας αγαπούσαν, γι' αυτό μας επέβαλαν δυσβάσταχτη σκλαβιά επί 400 χρόνια !!!!!!
    Απορώ γιατί ο Κολοκοτρώνης δεν σήκωνε τη σημαία των μουσουλμάνων !!!!!!

  10. @12:00
    Ψιτ να κανεις στη γατα σου βρωμερο κομμουνι μη χεσω το Αφεντικο-Γλυφτη που χρωσταει 6.000.000€ στο Δημοσιο το αρχιλαμογιο του κερατα!

Comments are closed.