Τελικά η ανάπτυξη «θα έρθει» με τη δήμευση της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κύριοι Βουλευτές,
Κατά την νεοταξική ΕΕ και τους πειθήνιους ανάλγητους υπηρέτες της,  η ανάκαμψη της οικονομίας  και η ανάπτυξη , θα προέλθει δήθεν,  από το ξεσπίτωμα και πέταγμα στον δρόμο εκατομμυρίων
οικογενειών Ελλήνων  στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με δήμευση της πρώτης τους κατοικίας  για πενταροδεκάρες
Σήμερα το πρωί στο ΡΙΚ (Κυπριακή τηλεόραση). Kαρμπόν ότι γίνεται στην Ελλάδα.  Συζήτηση για τη δήμευση της πρώτης κατοικίας σύμφωνα με τις εντολές της  νεοταξικής ΕΕ.
Στην Κύπρο μάλιστα δεν υπάρχει η εν Ελλάδι (παρα) πληροφόρηση περί πλειστηριασμού των κατοικιών των «άτιμων πλουσίων» που «έχουν και δεν πληρώνουν» κτλ.

Θυμίζω επίσης την «υπερηφάνεια» αυτού του  αχαρακτήριστου ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας (που θέλει και να μας επιβάλει τα «ελληνικά» του,  λέγοντας,  το άνθρωπο αντί τον άνθρωπο, και η  λεωφόρο, η οδό κτλ,  αντί η λεωφόρος, η οδός  κτλ,  φαίνεται να τα έχει βάλει γενικά με τα αρσενικού  και θηλυκού γένους),  για την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

Όλα τα άλλα που λένε, περί δήθεν δήμευσης των μεγάλης αξίας (ωσάν ένας που κληρονόμησε μεγάλο σπίτι πρέπει να πεταχτεί στο δρόμο), των δήθεν μπαταξήδων κτλ (χωρίς να τους ονομάζουν),  είναι ανάλγητες φασιστικές νεοταξικές δικαιολογίες.

Με τον «μαχητικότατο» επίσης για τον Σφακιανάκη κ. Κούλη, συγγνώμη για τον Παπαδόπουλο, να σιωπά πονηρά συγκατανεύων. Μαζί με τα πρόβατα του,  όπως  κατάντησε την ΝΔ (ειλικρινά λυπήθηκα χθες για τον κ. Τασούλα)

Άστε την κ. Φώφη με τις εκθέσεις ιδεών της που τις διαβάζει «βρέξει χιονίσει», και με τον νεοταξικό σούπερ «αριστερό» κ.  Ποτάμη της,  να υπερβάλλουν σε αναλγησία για δήμευση της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων.

Τέλος έχουμε τον Φαρισαιίζοντα «πονηρό» λεβέντη «μας» να σιωπά επίσης και τον οργανώνοντα την «επανάσταση» του κ. Κουτσούμπα, να μην αντιδρά.  Μετέχοντας  σε όλες τις κατοχικές διαδικασίες και αναμένοντα την ολική μη αναστρέψιμη καταστροφή, για να αναλάβει, ως νομίζει την σωτηρία μας.

Η δε Χρυσή Αυγή δείχνει επίσης να μαθαίνει το ανειλικρινές μάθημα της μικροπολιτικής και της πολιτικής του εντυπωσιασμού του «ηλίθιου» λαού.

Τέλος ο κ. Τσίπρας να αναμένει την επόμενη βράβευση του για την τελική δολοφονία του Ελληνισμού.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

4 thoughts on “Τελικά η ανάπτυξη «θα έρθει» με τη δήμευση της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. "Κανένα σπίτι τα χέρια τραπεζιτη"
    φωναζε προεκλογικά το βουτυροπαιδο
    Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ

  2. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….

    ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΞΩΦΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ,ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ…

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ…

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…

  3. γιατι οι πρωην υπαρχηγοι σου ειναι εξω με περιοριστικους ορους???????? μηπως ξεχρεωναν με ομολογα του βωσνυ???????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  4. Paterakis7 Ιανουαρίου 2017 – 7:56 μ.μ.
    ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΠΙΔΑΣ,ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ…
    ……………………..
    Ο γυφτος περυσι που εκανε τον αντρακλα!!!!!!!!και ηθελε να λεπιδιασει τον λεπιδα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.