Υδρίτης: Το ακριβότερο υπερκαύσιμο στον κόσμο υπάρχει στην Ελλάδα (Βίντεο)

Στην πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης αναδεικνύεται η Ελλάδα, χάρη στα μοναδικά στην ευρωπαϊκή ήπειρο υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρίτη που διαθέτει, δηλαδή παγωμένου, συμπυκνωμένου μεθανίου, που αποτελεί το υπερκαύσιμο του μέλλοντος.

ΠΡΩΤΕΣ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΥΔΡΙΤΕΣ

Αυτό το μέλλον όμως δεν είναι πια μακρινό και αόριστο, αλλά χειροπιαστό και άμεσο, αφού ήδη η Ιαπωνία πρώτη στον κόσμο από το 2013, έχει καταφέρει να βγάλει μεθάνιο από κοιτάσματα υδρίτη σε βάθος 1 χλμ., για την αντικατάσταση των πυρηνικών της σταθμών, όπως και των αθρόων εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου που αναγκάζεται να πραγματοποιεί (βίντεο 1)!
Το Τόκυο πιστεύει πως πολύ σύντομα θα μπορεί να προσχωρήσει σε εμπορική, συστηματική εξόρυξη μεθανίου από υδρίτες, ίσως και τον επόμενο κιόλας χρόνο (2018), λύνοντας οριστικά το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας!
Μόλις τώρα όμως, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και η Κίνα ανακοίνωσε πως προέβη στην πρώτη επίσημη εξόρυξη αερίου μεθανίου από υδρίτες, στη Νότια Σινική Θάλασσα (βίντεο 2)!
Σε παρόμοιες διαδικασίες πειραματικής εξόρυξης μεθανίου/φυσικού αερίου από υδρίτες, βρίσκονται επίσης η Ινδία, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΙΤΗΣ;
Ο υδρίτης είναι ένας «φλεγόμενος πάγος», ένα παγωμένο, συμπυκνωμένο κομμάτι μεθανίου, που βρίσκεται στον πυθμένα των θαλασσών, εκεί που υπάρχουν λασποηφαίστεια και αποτελεί το φιλικό υπερκαύσιμο του μέλλοντος, αφού 1 κυβικό μέτρο υδρίτη, περιέχει 160 κυβικά φυσικού αερίου!
Τα υποθαλάσσια αυτά λασποηφαίστεια, σχηματίζονται ακριβώς από την διέξοδο που προσπαθεί να βρει το αέριο μεθάνιο από τα σπλάχνα της γης, καθώς μέσα από ρήγματα του φλοιού επιχειρεί να βγει προς τα έξω, όπως η λάβα ενός κανονικού ηφαιστείου, παρασύροντας υλικά του πυθμένα αλλά και σχηματίζοντας κρατήρες.
Καθώς όμως το μεθάνιο (CH4) ανεβαίνει μέσα από τον ζεστό φλοιό της γης προς τον πυθμένα θαλασσών ψύχεται, λόγω του μεγάλου θαλάσσιου βάθους, της μεγάλης πίεσης του νερού και της χαμηλής θερμοκρασίας και σχηματίζει ένα είδος πάγου, όπου βρίσκεται φυλακισμένο πλέον και συμπυκνωμένο μαζί με μόρια νερού, κάτω από στρώμα λάσπης! Κάπου κάπου μάλιστα ελευθερώνεται σε μικρές ποσότητες και ανεβαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας με μορφή «ανεξήγητων» φυσαλίδων.
Η ύπαρξη λοιπών λασποηφαιστείων, τα οποία δημιουργούνται όπως είδαμε από την προσπάθεια του μεθανίου να ανέλθει στην επιφάνεια από τα έγκατα της γης, είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ύπαρξη φυσικού αερίου που αποτελείται σχεδόν εξ΄ ολοκλήρου από αέριο μεθάνιο!
Τα ελλαδικά λασποηφαίστεια ξεκινούν από Κεφαλληνία-Ζάκυνθο, σχηματίζουν «δάσος» κάτω από την Κρήτη και φτάνουν ως το σύμπλεγμα Ρω – Μεγίστης – Στρογγύλης, στην υποθαλάσσια οροσειρά «Αναξίμανδρου», ακολουθώντας τη «Μεσογειακή ράχη».


ΥΔΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Νοτίως της Κρήτης υπάρχει τεράστια ποσότητα υδρίτη, όπως ισχυρίζεται και ο καταξιωμένος διεθνώς Καθηγητής Γεωλογίας Αντώνης Φώσκολος, αφού σύμφωνα με τον ίδιο «ξένες επιστημονικές δημοσιεύσεις εκτιμούν ότι στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντός της ελληνικής ΑΟΖ, στους γεωλογικούς σχηματισμούς μιας έκτασης 60.000 Km2, περικλείεται στερεό αέριο (υδρίτες) του απίστευτου μεγέθους των 30 τρισ. m3! »! [Ανακοίνωση Καθηγητή στο Τμήμα Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) στις 31-10-2011]
Η αξία αυτών 30 τρισ. κυβικών μέτρων υδρίτη είναι σήμερα 3,15 τρισ. δολάρια ή 2,80 τρισεκατομμύρια ευρώ! (με 3 δολάρια ανά MMBTU) (1m3 = 0,0353 MMBTU) (1 USD=0,89 EUR)
Πρέπει να σημειωθεί επίσης εδώ, πως σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα λασποηφαίστεια της Κρήτης δεν είναι βιογενή, αλλά πυρολυτικά, και ενδεχομένως από κάτω τους υπάρχουν και τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου!

ΥΔΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
Στη νότια υποθαλάσσια περιοχή «Αναξίμανδρος» Μεγίστης (νότια Ρω – Καστελόριζου – Στρογγύλης) έχει εντοπιστεί ήδη από επιστήμονες του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. (Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών), μεγάλο κοίτασμα υδρίτη (παγωμένο, συμπυκνωμένο μεθάνιο) στα 1.000 μέτρα βάθος και μόλις μισό μέτρο κάτω από την λάσπη του πυθμένα!
Οι εντοπισμένοι πλέον επώνυμοι κρατήρες λασποηφαιστείων της υποθαλάσσιας οροσειράς «Αναξίμανδρος» Μεγίστης (απεικ. Λυκούσης – Περισορράτης)
Επαναλαμβάνουμε είναι ότι κάθε 1m3 υδρίτη, απελευθερώνει για την ακρίβεια, σε κανονικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, 164 m3 αερίου μεθανίου και 0,8 m3 ύδατος!
Υπολογίζεται μάλιστα ότι μόνο στο κοίτασμα «Αναξίμαδρος» Μεγίστης ο υδρίτης είναι 0,25 km3/22,5 km3 έκτασης, οπότε σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις θα μπορούσε να αποδώσει μέχρι και 5 τρισ. κυβικά μέτρα μεθανίου, αξίας 525 δισ. δολάριων ή 466 δισεκατομμύριων ευρώ! (με 3 δολάρια ανά MMBTU) (1m3 = 0,0353 MMBTU) (1 USD=0,89 EUR)

ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
Τα λασποηφαίστεια που κρύβουν υδρίτη (συμπυκνωμένο μεθάνιο – φυσικό αέριο) βρίσκονται στο μεγαλύτερο μέρος τους εντός της ελλαδικής ΑΟΖ, όπως δείχνει ο χάρτης του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Εδώ πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι το δυτικό τμήμα του «Αναξίμανδρου» μπαίνει στην ΑΟΖ της Τουρκίας και άρα και η γείτονα θα έχει μεγάλο μερίδιο, εάν συμπεριφερθεί λογικά και ειρηνικά και υιοθετήσει την ΑΟΖ βάση του Διεθνούς Δικαίου και του δικαιώματος ΑΟΖ που έχουν και τα νησιά, όπως η Ρω, η Μεγίστη και η Στρογγύλη…
Από την άλλη τα πλούσια λασποηφαίστεια της Ελλάδας, δείχνουν και τα σημεία που σκοπεύει να «χτυπήσει» η Τουρκία, προκειμένου να πάρει με τη βία ό,τι δεν μπορεί να πάρει με το Διεθνές Δίκαιο. Αλλά δυστυχώς για εκείνη θα χάσει τότε και όλα αυτά που ήδη έχει, μια για πάντα…

ΥΔΡΙΤΕΣ 3,67 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Από όλα δε τα παραπάνω, προκύπτει ότι η Ελλάδα έχει μόνο σε Νότια Κρήτη και Μεγίστη, κοιτάσματα υδρίτη (συμπυκνωμένου μεθανίου) αξίας 3,67 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ή 3,27 τρισεκατομμυρίων ευρώ!
Από την άλλη, μπορούμε τώρα πια να καταλάβουμε γιατί ξαφνικά προκλήθηκε η τεχνητή οικονομική Κρίση μόνο στην Ελλάδα, τη στιγμή που και άλλες ευρωπαϊκές χώρες είχαν μεγάλα ελλείμματα… Αλλά δεν είχαν φυσικό αέριο και υδρίτη… Γιατί χάρη πλέον σε αυτά και την μεγάλη Πρόνοια του Θεού, δεν έχουμε πια ανάγκη ούτε Μνημόνια, ούτε Χρέη, αφού η χώρα μας αποδεικνύεται πως είναι πάμπλουτη! Και μάλιστα η πλουσιότερη πλέον στην Ευρώπη!Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

 1. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ,ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ???

  ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ..!!!
  200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΟΠΛΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ...

  200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ..

  200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΙ,ΣΥΜΦΟΡΕΣ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΟΡΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..

  200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ…

  ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

  ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

  ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ…

  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΑΡΓΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?....ΕΕΠΠ ΕΛΑΑΑ.....ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΑ?...ΕΕ ΝΑΙ ΑΣΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ....ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΧΘΕΣ?....ΟΧΙΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ....ΤΙ ΕΠΕΦΤΑΝ? ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΒΡΕΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ? ΔΙΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ....ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝΕ....ΕΕ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ ΤΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΗΤΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?.....ΝΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΠΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣ.....ΜΑ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΙ ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?....ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΜΕΣΩ mail ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΣΑΝ ΔΙΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΒΡΟΧΗ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ? ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ?....ΚΑΠΟΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ? ΑΑΑ ΜΕ ΕΣΚΑΣΕΣ ΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ?.....ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΤΣΙΝΕΣ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΕΤΣΙΝΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΕΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΠΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ Gyftcoin In tsapela we trust ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ε? ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ''?....ΕΕ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ Gyftcoin ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ?....ΑΧΧ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ.....ΧΟΟΟΟ ΩΩΩΩΧΧΧΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ Χ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΝΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11.00 ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ....ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΘΑ ΠΡΟΙΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ.....ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΚΟΥ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΙΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΧΧΧ... salom....salom..

   Διαγραφή
  2. ΕΤΡΕΞΕ ΒΟΛΙΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΜΟΦΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ Η ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ,ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΕΒΡΑΙΟ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ....

   Διαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ....

   ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑ. «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ» ΟΜΩΣ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ….
   ====================================

   Γιωργος Κωνσταντινιδης
   Néa Péramos, Attica •

   ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

   ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

   1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
   2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
   3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

   ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

   ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

   ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

   Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

   ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....
   http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

   Διαγραφή
  4. Giannis Paterakis7 Ιανουαρίου 2017 - 7:56 μ.μ.
   ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΠΙΔΑΣ,ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

   ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ...
   ------------------------------------------------------------------------------------------
   ο γυφτος περυσι που ηθελε να λεπιδιασει τον λεπιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   και ο λεπιδας τον εκοψε φετες μαζι με τη γυφτισα απο τα σκοπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. ΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΦΙΛΜ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΕ.
   ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΑ ΑΡΠΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΒΙΙΝΓΚ ΠΕΤΑΓΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΚΥΤΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ YAMASHINTA ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΡΩΠΟΥΣ!! ΡΕ? ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο ΠΙΘΗΚΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΕΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ !!!

   Διαγραφή
  6. Τουρκογυφτα τα 50αρια και τα 100αρια τελος!οτι εκλεψες εκλεψες τωρα ηρθε η ωρα της πληρωμης

   Διαγραφή
  7. ρε ουστ ηλιθιε παπαρολογε ψυχακια σουργελο

   Διαγραφή
 2. ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΛΙΣ ΗΛΘΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 245 ΠΡΩΗΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ''ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ''ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΑΛΛΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ. ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΦΕ ΧΕΛΩΝΕΣ (ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ)
  Απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]