Φαήλος Κρανιδιώτης : Ιστορική ανάπλαση η εισβολή ένοπλων μπράβων σε σπίτια Ελλήνων στην Χειμάρρα

Ο κ. Κοτζιάς, δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αναφερόμενος στην ένοπλη εισβολή αστυνομικών και μπράβων του ναρκοκράτους στην Χειμάρρας και την κατεδάφιση ελληνικών περιουσιών, την χαρακτήρισε «ιστορική ανάπλαση».

Πολεοδομικό ζήτημα λοιπόν η επίθεση στον Ελληνισμό της Πατρίδας του  Σπυρομήλιου. Τις μπουλντόζες και την βία κατά Ελλήνων τις κάνει γαργάρα. Τους οικισμούς μουσουλμάνων που οικοδομούνται ταχέως, τα σαουδαραβικά και τουρκικά κεφάλαια και καθιδρύματα, την τουρκική ναυτική βάση, τα συνεχή ανεπίσημα ταξίδια του Ράμα στον Ερντογάν τα βλέπει ή είναι απασχολημένος με την επιδίωξη συμβιβασμού με τους απογόνους των συνεργατών του Χίτλερ στα Σκόπια.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλλει την ντροπιαστική αδράνεια της κυβέρνησης στην βίαιη επίθεση κατά της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βόρειου Ηπείρου και την εξίσου ντροπιαστική σιωπή του Μητσοτάκη και της παρέας του στην ΝΔ. Παραβιάζουν τον όρκο τους, αφού αρνούνται να εκτελέσουν το καθήκον τους υπέρ του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και των εθνικών συμφερόντων.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καλεί σε άμεση δυναμική παρέμβαση της Ελλάδας, με τελεσίγραφο, απέλαση όλου του προσωπικού της αλβανικής πρεσβείας, διακοπή κάθε ροής αγαθών και εμβασμάτων από την Ελλάδα και ετοιμότητα για επί τόπου υπεράσπιση της ζωής, τιμής και περιουσίας των Ελλήνων της Β. Ηπείρου.

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος Νέας Δεξιάς

loading...