Φίλιππος Ηλιάδης: Αυτό το φασιστόμουτρο είναι σύμβουλος στο υπουργείο προστασίας του πολίτη ακόμα ; ; ;

Η γυναίκα  δεν είναι στα καλά της,  χρειάζεται ψυχοθεραπεία !

Ας αρχίσουμε το μάθημα στην  κυρία Αναστασία που είναι και δικηγόρος τρομάρα της !

 ……κ. Τσουκαλά μου δεν  “Μοριοτούνται” οι Ειδικοί Φρουροί ……….Μοριοδοτούνται….για να μιλάμε σωστά Ελληνικά !

 Δεν Μοριοδοτούνται.  οι συγκεκριμένοι  αστυνομικοί αν έχουν δίπλωμα μηχανής αλλά αν
έχουν πτυχία ξένων γλωσσών κ.α.

 Δεν έχουν πάει σε”ειδικές μονάδες” αλλά κάποιοι από αυτούς (ένα ποσοστό γύρο στο 10%) στις Ειδικές Δυνάμεις του στρατού και ένα μεγαλύτερο ποσοστό γύρο στο 30%  είναι έφεδροι αξιωματικοί !
Έφεδροι αξιωματικοί στο στρατό επιλέγονται κατά 90% απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε ένα μικρο  ποσοστό  απόφοιτοι Λυκείου …….Αυτά τα ολίγα για να μην λέτε ότι σας κατεβαίνει στο θολό μυαλό σας  !  ! !
Το 75% των Ειδικών Φρουρών  είναι απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ !

Αυτά έπρεπε να τα γνωρίζετε πριν  ανοίξετε το στόμα σας  !

Και τέλος, ας  έχει καλά ο Θεός τους “Φασίστες” αστυνομικούς που σας έσωσαν από τους αναρχικούς (που δεν είναι καθόλου φασίστες βεβαίως βεβαίως !) γιατί αλλιώς θα ξεψυχούσατε στην άσφαλτο ! ! !

Αυτήν έχετε σύμβουλο στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη κ. Τσίπρα και εσείς οι δήθεν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ δεν μιλάτε καθόλου ; ; ;  Γιατί άραγε τέτοια σιωπή από του συνδικαλιστές ΟΕΟ ; ; ;

 

loading...

6 thoughts on “Φίλιππος Ηλιάδης: Αυτό το φασιστόμουτρο είναι σύμβουλος στο υπουργείο προστασίας του πολίτη ακόμα ; ; ;

  1. Τελικά υπάρχει Θεία Δίκη όλα εδώ πληρώνονται καργιόλα καλά νά πάθεις

  2. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΙ ΨΕΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ (ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΙΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ) Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ''ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ'' ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ''ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ '' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ PARIS II ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΟΣ ΤΗΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ PARIS II ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΙΣΙ 2?…ΟΧΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΚΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ!!!! ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 11 (ΕΝΤΕΚΑ) ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙ !!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΨΕΥΤΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΠΑΛΑΜΟΥΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΜΑΛΑΚΙΑ? ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΣΧΕΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ….ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΘΕΙΣΑ ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ ΤΗΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!! ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΑΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΛΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ????ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΑΡΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΑΔΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΛΙΚΙΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΠΑΡΙΣΙ 11 Η ΑΣΧΕΤΗ ΨΕΥΤΡΑ…..

  3. Αυτοι οι δηθεν-οπως σωστα λες-συνδικαλιστες της αστυνομιας,το μονο που κανουν καθε φορα που βγαινουν στα καναλια ειναι να διαλαλουν την πιστη τους στο "συνταγματικο τοξο"(στα "δημοκρατικα κομματα της βουλης" οπως αρεσκονται να λενε στους προλογους τους).Οταν ειναι να μιλησουν για την φρικτη πραγματικοτητα καταπινουν τη γλωσσα τους,μοιαζουν σαν αξιολυπητοι επαιτες και φυσικα το κλεπτοκρατικο τοξο τους εχει χεσμενους.Δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο τους γελοιους ψευτοσυνδικαλιστες της αστυνομιας,οι καθε κυβερνωντες τους εχουν του χεριου τους.Δεν εχετε παρα να δειτε στο YouTube τις κλαψομουνικες δηλωσεις τους που προκαλουν αηδια τοσο για την δουλοπρεπη σταση τους να δινουν-πρωτα απ ολα-διαπιστευτηρια υπακοης στο Καθεστως(δεν τους το ζητουν,μονοι τους το κανουν),οσο και για την "απαλη" γλωσσα που χρησιμοποιουν οταν ομιλουν για τα ακροαριστερα ταγματα εφοδου.
    Συνδικαλιστες της αστυνομιας……
    Μπλιαχ

  4. δεν ξερετε οτι ο συκοφαντης ειναι το χειροτερο ειδος ανθρωπου;ρουλα .

Comments are closed.