Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τα «ΟΧΙ» της Χρυσής Αυγής

Από την ομιλία στην εκδήλωση για το ΟΧΙ των Ελλήνων

 «Θα ήθελα, κατ’ αρχάς, να συγχαρώ τους αγωνιστές του Κινήματος μας οι οποίοι εργάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτός ο χώρος. Ο οποίος, όμως,
αποδεικνύεται και αυτός μικρός. Υπολογίζαμε ότι οι εκατοντάδες καρέκλες θα ήταν αρκετές και ήδη, ακόμη και έξω από την αίθουσα αυτή, ευρίσκεται κόσμος. Από ό,τι φαίνεται, δεν μπορούνε να μας σταματήσουνε ‘οτι και να κάνουνε …».

Ένα ασύδοτο παρακράτος υπό την προστασία του ανθελληνικού κράτους

«Φτάσαμε στο σημείο μέσα στην ίδια την Λέσχη των Αξιωματικών, η οποία ευρίσκεται σε μία πλατεία που ονομάζεται Παύλου Μελά, αφιερωμένη σε έναν Έλληνα αξιωματικό που έχυσε το αίμα του για την Εθνική Ιδέα, να ακουστεί ένα τραγούδι κομμουνιστικό. Τραγούδι αυτών οι οποίοι σφάγιαζαν τους Έλληνες Στρατιώτες, εκτελούσανε τους Έλληνες Αξιωματικούς. Επίσης, δεν πάει καιρός, παρά ελάχιστες μέρες, που μέσα στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από τη σκιά της Ακροπόλεως, κάποιοι ερυθροί αλήτες, ασύδοτοι, κάτω από τα βλέμματα μιας επίορκης εξουσίας λιντσάρισαν τρεις Ευέλπιδες και ένα Στρατιώτη του Ελληνικού Στρατού.

Καταντήσαμε να γίνονται αυτά μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Αλλά, εμείς έχουμε την τόλμη και μέσα στη Βουλή όταν αυτός ο τυχάρπαστος, που παριστάνει τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Κοντονής, βγήκε και απευθυνόμενος σε εμάς μίλησε περί δολοφόνων, του είπα ευθέως: «Προστατεύετε εγκληματίες». Και αυτή είναι η πραγματικότητα, είναι εγκληματίες και προστατεύουνε εγκληματίες. Αλλά, οι μέρες τους είναι λίγες. Η Ελλάδα πολλές φορές γονάτισε αλλά, στο τέλος, σηκώνεται και καθαρίζει κάθε τι σάπιο και βρώμικο στον κόσμο αυτό.»

Οι εχθροί της Χρυσής Αυγής

«… Έχουμε εχθρούς όλων των ειδών: διεθνείς τοκογλύφους, την διεθνή συνωμοσία που ελέγχει όλους τους λαούς και την οποία πολεμάμε και το πληρώνουμε και βεβαίως και διάφορους “εθνικοπατριώτες” της πεντάρας, οι οποίοι μας κατηγορούνε ότι δεν έχουμε δράση. Βγαίνουμε στους δρόμους, κάνουμε συγκεντρώσεις, μας οργανώνουνε αντισυγκεντρώσεις, η αστυνομία κλείνει τους δρόμους. Το έχετε ζήσει αυτό το πράγμα, Συναγωνιστές, έχει τύχει να περπατήσετε και μισή ώρα και τρία τέταρτα για να προσεγγίσετε στον χώρο των συγκεντρώσεων γιατί έχει κλείσει ο δρόμος και ύστερα μας λένε ότι δεν κάνουμε τίποτε. Ποιοι; Αυτοί που είναι στα σπίτια τους. Μας λένε ότι δεν αγωνιζόμαστε, εμάς που το αγωνιστικό μας προσκλητήριο το δίνουμε όχι μόνο σε πλατείες, το δώσαμε και σε κελιά φυλακών, όταν χρειάστηκε.

Και λένε, επίσης, βγάζοντας διάφορα σενάρια από τη φαντασία τους για να τη δηλητηριάζουνε τη σκέψη κάποιων αφελών, ότι εμείς που είμαστε ηγεσία της Χρυσής Αυγής θέλουμε, λέει, μία «λελογισμένη» άνοδο, δεν θέλουμε να ανέβει πολύ το κόμμα. Δηλαδή, εμείς τους βάζουμε να μας αποκλείουνε από τις τηλεοράσεις; εμείς τους βάζουμε να μας ακυρώνουνε τα ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα; Εμείς τους βάζουμε να κάνουνε τις αντισυγκεντρώσεις στις πλατείες; Εμείς τους βάζουμε να μας λογοκρίνουνε τις δηλώσεις από το Περιστύλιο της Βουλής;

Οι ψευτοεθνικιστές και οι ψευτοπατριώτες, πρέπει να το καταλάβετε όσοι είστε στην αίθουσα αυτή εδώ και να το μεταφέρετε σε όλους τους αδελφούς μας και τις αδελφές μας, τους υπερήφανους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, όλοι όσοι κατηγορούνε τη Χρυσή Αυγή, είναι χέρι-χέρι με το ΣΥΡΙΖΑ και με την παγκόσμια συνωμοσία, παίζουνε το ίδιο παιχνίδι. Όποιος συκοφαντεί τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι πατριώτης, είναι προδότης του Έθνους γιατί Έθνος σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή».

Το όραμά μας για μία νέα Ελλάδα

«Μισούνε τον Ιωάννη Μεταξά. Τόσο οι κομμουνιστές, όσο και οι φιλελεύθεροι. Θα έλεγα, από μία πλευρά, δικαίως και διά του λόγου το αληθές, θα σας αναγνώσω ένα απόσπασμα από τα Τετράδια των Σκέψεων του Ιωάννου Μεταξά όπου καθορίζει το ιδεολογικό στίγμα το δικό του και βεβαίως και της 4ης Αυγούστου:

«Αυτή, λοιπόν, η δημοκρατία, η democracy, είναι το παιδί του καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στην λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο καπιταλισμός να παριστάνει τη θέλησή του ως τη λαϊκή θέληση. Αυτό το είδος της δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα και συνεπώς, μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωση κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα. Και τόσα άλλα που απαιτούν κεφάλαια. Επομένως, μόνο οι κάτοχοι του μεγάλου κεφαλαίου ή τα όργανά τους μπορούν να κάνουν τέτοιους αγώνες. Όταν, δε, έχει κανείς τις εφημερίδες τότε μορφώνει και την κοινή γνώμη όπως θέλει. Η δημοκρατία είναι το μονογενές και γνήσιο παιδί του καπιταλισμού».

Σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα τιμηθεί αύριο το ΟΧΙ, από αυτούς που είπανε το πιο ταπεινό ναι της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας. Όπως είχα πει, για εμάς τους Χρυσαυγίτες αρκούνε τρεις λέξεις από όλα τα μνημόνια για να είμαστε αρνητικοί: “εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας”. Αυτές οι τρεις λέξεις είναι αρκετές και είμαστε υπερήφανοι γιατί λέμε αυτό το ΟΧΙ.

Θα σας πω μια ιστορία. Ήτανε Ιανουάριος του 1996 όταν συγκεντρωθήκαμε ελάχιστοι τότε έξω από τη Βουλή και φωνάζαμε ενάντια σε όλους αυτούς, που είχανε αποδεχτεί την υποστολή της Γαλανόλευκης, της Σημαίας μας, από εθνικά κυρίαρχο έδαφος, από τα Ίμια. Τότε, λοιπόν, ήλθε μία τηλεοπτική κάμερα του ΣΚΑΙ, όπου το δελτίο ειδήσεων διηύθυνε ο Ευαγγελάτος.

Τότε, λοιπόν, με είχε ρωτήσει: «Και τι θέλατε να κάνει η ελληνική κυβέρνηση;». «Να πει όχι», είχα πει, «όπως είπε ο Ιωάννης Μεταξάς». Τότε, κόπηκε η σύνδεση και αυτό το κόψιμο της συνδέσεως κρατά ήδη εικοσιένα χρόνια.

Σας καλώ όλους τώρα να τρέξει ο νους σας 77 ακριβώς χρόνια πίσω. Εκείνην την 27η Οκτωβρίου, όπου όλος ο Λαός ήσυχος, περνούσε το βράδυ του και δεν γνώριζε τι θα του ξημερώσει. Και αυτό που ξημέρωσε ήτανε μία χρυσή σελίδα δόξας της Ελληνικής Ιστορίας, ήτανε το ΟΧΙ του Ιωάννου Μεταξά και ήτανε οι σειρήνες, οι σειρήνες του πολέμου που ακουγόντουσαν από παντού και μέσα στους δρόμους της Αθήνας αμέσως ξεχύθηκε ένα ανθρώπινο ποτάμι, τα παιδιά με τις μελανές στολές που χαιρετούσανε με το δεξί χέρι ψηλά. Ήταν οι θρυλικοί νέοι της ΕΟΝ, που ήτανε η νεολαία της Νίκης. Μια τέτοια νεολαία της Νίκης θέλει να φτιάξει και η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! Δόξα και Τιμή στον Ιωάννη Μεταξά!”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

12 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τα «ΟΧΙ» της Χρυσής Αυγής

  1. Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τα «ΟΧΙ» της Χρυσής Αυγής που το εκλασε στην κοχη

  2. Ποπο αρχηγούλη. Γιατί δεν μας δείχνετε μια φωτο να δούμε κι εμείς τον κόσμο που ήρθε κατά εκατοντάδες να χαρούμε;

  3. Σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας αναφέρεται ότι η μητέρα του Καπελώνη θα σας κάνει αγωγή γιατί χρησιμοποιείτε το θάνατο του παιδιού της και ετοιμάζετε εκδηλώσεις μίσους. Τι λέτε γι' αυτό χρυσαυγίτες;

  4. Στην κόχη; Αμάν, αυτό πρέπει να πόνεσε. Καλά να πάθει όμως η χρυσή αυγή γιατί δεν την συμπαθώ.

  5. ΝΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΕ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ! ΚΑΤΕΚΑΥΣΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΡΝΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΠΛΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΜΑΛΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΧΥΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ.

  6. ΕΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ''ΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ'' ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΟ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΨΩΛΟΧΥΜΟ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕ ΨΩΛΟΧΥΜΟ. ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ Ε?
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥΤΣΟΒΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΡΝΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!

  7. Να, αυτά παθαίνεις όταν έχεις να πας με γυναίκα κάμποσα χρόνια. (΄Η με άντρα δεν ξέρω και τι φύλο είσαι. ΄Αλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.)Μπαίνεις και γράφεις σχόλια που έχουν σχέση με γενετήσιες πράξεις. Κι εσύ έγραψες και δύο σχόλια. Βαριά η κατάστασή σου. Λογικό είναι αμα σου λείπει η πράξη. Κάθεσαι και τα φαντάζεσαι.Το όνομα αυτό αγοράκι(;;;;) απ' ό,τι καταλαβαίνω οι ίδιοι οι γονείς του δεν θέλουν να το χρησιμοποιούν οι χρυσαυγιτες. Και τι κάνεις ρε Χ.Α.λβά; ΄Ερχεσαι; Καλά δεν το συζητάμε απ' το 2010 έρχεστε εσείς οι χρυσαυγίτες. Προφανώς έχετε πρόβλημα προσανατολισμού γιατί ακόμη δεν έχετε πλησιάσει καν. Κοιτάξτε μόνο όταν πλησιάζετε μην βρείτε πουθενά. Και φέρτε και τίποτα να φάμε.

  8. Και πού είσαι Χ.Α.φιέ; Χωρίς ατζούγιες ε; Μου κάθονται βαριές στο στομάχι.

  9. Ρε Μπογιοπουλε εχεις καταντησει Μεγας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.
    Μιλα καλυτερα για τα 6.000.000€ που χρωσταει το αφεντικο σου ο Γλυφτης ή βγαλε τον σκασμο.
    Κομμουνιστες…οι αιωνιοι ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ.

  10. @12.12
    Απλώς σου απαντάω. Δεν είμαι ο Μπογιόπουλος. Αυτά. Τώρα εσύ μπορείς να γράφεις ό,τι βλακείες θέλεις. Δε θα ασχοληθώ.

  11. ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ…
    Χερι-χερι στο Ζαπειο!
    Ο Κ.Αιβαλιωτηs στο 3 λαλουν και 2 χορευουν
    Η μεγαλυτερη κωλοτουμπα του Καρατζαφερη ever!!
    Φεστιβαλ δονητων στο καναλι του Καρατζαφερη!
    Μαρτινηs για πολιτικα προσωπα:
    Αλλοι μου ζητουσαν κατι,αλλοι το θεωρουσαν τσιφλικι 20/06/2017(Βεταs)Ερρικοs Nτυναν!
    Παν Αλεξανδρατοs…ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ!
    Γιαλτουριδηs:Ο Σωρραs ρουφιανεψε τη Χρυση Αυγη!

  12. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΑΥΤΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΑΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ…

Comments are closed.