ΣΥΡΙΖΑ: Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών


Το άρθρο που προκάλεσε σάλο έφερε και ανακοίνωση της ΝΔ. η οποία ρωτά τον Αλ. Τσίπρα: "Συμφωνεί ή όχι με όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του κόμματος «ΑΥΓΗ», γραμμένα από στενό του συνεργάτη και χαρακτηρίζουν «μύθο» το αλβανικό έπος;Συμφωνεί ή όχι με το άρθρο που υποστηρίζει πως πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή;


Συμφωνεί ή όχι με το γνωστό στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Θεοδωρίδη, που απαιτεί μάλιστα να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία για να αποκατασταθούν τα «ψεύδη»;


Ο κ. Τσίπρας ας αποδοκιμάσει, πρώτα, εμπράκτως τις ακραίες συνιστώσες του και ύστερα ας επικαλεστεί το παράδειγμα του έπους του 1940- 41, που έκανε όλον τον πλανήτη να λέει πως «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».


Και ο Τσίπρας, δεν απάντησε ΠΟΤΕ!
4.000.000 ψηφοφόροι την πρώτη φορά και 2.000.000 ψήφισαν ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ '40!

Όταν επανέλθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα, όλα αυτά τα υποκείμενα που αμφισβητούν τον ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πρέπει να στηθούν στο ένα μέτρο... και οι ψηφοφόροι του Τσίπρα, να εξοριστούν.
Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

Καλλιόπη Σουφλή
Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Μετά το συνωστισμό της Ρεπούση μας προέκυψε νέος... Ρεπούσης, αυτή τη φορά για το αλβανικό έπος.

Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Ότι υπήρχαν λιποτάκτες που εκτελέστηκαν, ότι ο πόλεμος στα βουνά ήταν ταξικός αφού εκεί πολεμούσαν οι φτωχοί ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονταν στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας και άλλα τέτοια.


Αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο: Υποστηρίζω ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Η 28η Οκτωβρίου δεν σήμαινε ούτε την «ενότητα» ούτε «το μεγαλείο του έθνους», αλλά την είσοδο της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.


Η άγρια σύγκρουση που ξετυλίχτηκε πάνω στα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας έδειξε ανάγλυφα την ταξική της φύση.

Στις πρώτες γραμμές φτωχοί άνθρωποι, πέθαιναν από τη γάγγραινα, έλιωναν από την ψείρα, περίμεναν απελπισμένα τροφή.

Πιο πίσω οι αξιωματικοί με τις ορντινάντσες τους έδιναν τις διαταγές.

Και ακόμα πιο πίσω, στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, ο αρχιστράτηγος Παπάγος και το επιτελείο της «Αυτού Μεγαλειότητας»...


Και συνεχίζει λέγοντας ότι η μορφολογία του εδάφους και η ανετοιμότητα των Ιταλών, κι όχι ο ηρωισμός των Ελλήνων φαντάρων, ήταν αυτά που έδωσαν τη μάχη.


Προφανώς ο στόχος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ είναι να προκαλέσει αμφισβητώντας το αλβανικό έπος την ημέρα της εθνικής εορτής. Δεν ξέρουμε αν το κάνει κατά παραγγελία από τον Τσίπρα ή λόγω της προσπάθειάς του να αυτοπροβληθεί ως μεγάλος ιστορικός αναλυτής.


Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ορισμένα σημεία με αφορμή το άρθρο του.


Κατ' αρχάς κάθε αγώνας έχει και ταξικά στοιχεία ωστόσο στην περίπτωση του Ελληνοϊταλικού πολέμου στη Βόρεια Ήπειρο και την Αλβανία αυτό που επικράτησε ήταν το εθνικό στοιχείο, όπου εθνικό, όχι αυτό που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.

Ήταν η αγάπη για την πατρίδα και η πίστη ότι δεν μπορεί κανείς να περάσει από την Ελλάδα κάνοντας παρέλαση.

Αυτό κινητοποίησε χιλιάδες φτωχούς Έλληνες να πάρουν τα όπλα. Ευτυχώς ζουν ακόμη πατεράδες και παππούδες μας για να μας διηγηθούν τον ενθουσιασμό της χώρας και την εθνική ενότητα για την αντιμετώπιση του κινδύνου.


Προφανώς δε γινόταν κανένα πάρτι στα βουνά. Προφανώς οι ψείρες, η φτώχεια, η πείνα και το κρύο κάνουν τον άνθρωπο να λυγίσει. Προφανώς και θα υπήρχαν λιποτάκτες. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε αντέχουν το ίδιο. Ας ρωτήσουν πολλούς δηλωσίες αριστερούς για να μάθουν.


Και προφανώς στους πολέμους πηγαίνουν οι χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις.
Σε κανέναν πόλεμο δεν ήταν στην πρώτη γραμμή οι αριστοκράτες και οι αστοί.
Αυτό τι σημαίνει;
Ότι το αλβανικό έπος δεν εξέφραζε την ενότητα του ελληνικού λαού επειδή κάποιοι στρατηγοί ήταν στην Αθήνα;


Μας λέει η στελεχάρα του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι μύθος το αλβανικό έπος διότι δε νίκησαν οι Έλληνες.

Έχασαν οι Ιταλοί λόγω της ανετοιμότητάς τους και της μορφολογίας του εδάφους. Δηλαδή επειδή οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν το βαρύ χειμώνα και νίκησαν τους ναζί, αυτό δε σημαίνει ότι πολέμησαν ηρωικά αλλά όλα τα έκαναν τα... χιόνια.


Επίσης, το άρθρο αναφέρει ότι το τελεσίγραφο του Μουσολίνι ήταν μια... απλή διέλευση των Ιταλικών δυνάμεων από την Ελλάδα, κι άρα η χώρα μας θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον πόλεμο. Κι ότι φταίει ο εθνικιστικός παροξυσμός για τη... σύμπλευση του ελληνικού λαού με τον Μεταξά.


Μα ποιος χέστηκε για τον Μεταξά κύριε;

Ο ελληνικός λαός όταν του είπαν ότι έχουμε πόλεμο δε σκέφτηκε αν ήταν απλή διέλευση. Τα σύνορά του ήθελε να φυλάξει.

Αν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλή διέλευση ας αφήσουμε τους Τούρκους να κάνουν μια τέτοια... απλή διέλευση μέχρι το Σύνταγμα.


Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς απλή διέλευση και την εισβολή των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν ή των Αμερικανών στο Ιράκ, κι έτσι τίποτε δεν θα ήταν πόλεμος και κανείς δεν θα σκοτωνόταν.


Με τη λογική αυτή φυσικά ο αδύναμος θα άφηνε τον ισχυρό να εισβάλει στη χώρα του και δεν έγινε και τίποτε βρε αδερφέ. Μια απλή εισβολή.


Κι έτσι, θα σβήναμε με μια μονοκονδυλιά το αλβανικό έπος, τους Έλληνες που πολέμησαν σαν ήρωες Ιταλούς και Γερμανούς, την εθνική αντίσταση.
Γιατί να κάνουν αντίσταση, μια απλή διέλευση των ναζί ήταν.


Το άρθρο που προκάλεσε σάλο έφερε και ανακοίνωση της ΝΔ. η οποία ρωτά τον Αλ. Τσίπρα: "Συμφωνεί ή όχι με όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του κόμματος «ΑΥΓΗ», γραμμένα από στενό του συνεργάτη και χαρακτηρίζουν «μύθο» το αλβανικό έπος;


Συμφωνεί ή όχι με το άρθρο που υποστηρίζει πως πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή;


Συμφωνεί ή όχι με το γνωστό στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Θεοδωρίδη, που απαιτεί μάλιστα να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία για να αποκατασταθούν τα «ψεύδη»;


Ο κ. Τσίπρας ας αποδοκιμάσει, πρώτα, εμπράκτως τις ακραίες συνιστώσες του και ύστερα ας επικαλεστεί το παράδειγμα του έπους του 1940- 41, που έκανε όλον τον πλανήτη να λέει πως «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».


Πάντως, το άρθρο πήρε την πρώτη απάντηση από άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τον Γιάννη Χατζηαντωνίου ο οποίος όπως χαρακτηριστικά σημείωνε με αφορμή το άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη «Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται νέο πολιτικό υποκείμενο. Ένα νέο, πατριωτικό, δημοκρατικό και ριζοσπαστικό κόμμα της Αριστεράς, ηγεσία των εθνικών και κοινωνικών αγώνων του λαού. Απόψεις όπως αυτή του Ν.Θ., σεβαστές ως ιδιαιτερότητα, είναι απόψεις που δεν μπορούν να είναι απόψεις ενός κόμματος που διεκδικεί να καθορίζει τη μοίρα του λαού και το μέλλον της χώρας».


Το άρθρο της Αυγής


69 χρόνια μετά την τραγωδία του θανάτου και της αναπηρίας δεκάδων χιλιάδων φαντάρων, έχει έρθει η ώρα για μια ψύχραιμη ιστορική αποτίμηση που να απαντάει στο ερώτημα αν τελικά βγήκε κερδισμένη η ελληνική κοινωνία από μια εξ αντικειμένου σύμπλευση με το φασιστικό καθεστώς Μεταξά στην οποία οδηγήθηκε από τον εθνικιστικό παροξυσμό της εποχής, προκειμένου να αποτραπεί η απλή διέλευση ενός άλλου φασιστικού στρατού, με μόνο επιχείρημα ότι ο δεύτερος στρατός ήταν «ξένος» (αλλά εξίσου φασιστικός).

Υποστηρίζω ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί.


Η 28η Οκτωβρίου δεν σήμαινε ούτε την «ενότητα» ούτε «το μεγαλείο του έθνους», αλλά την είσοδο της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.


Η άγρια σύγκρουση που ξετυλίχτηκε πάνω στα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας έδειξε ανάγλυφα την ταξική της φύση. Στις πρώτες γραμμές φτωχοί άνθρωποι, πέθαιναν από τη γάγγραινα, έλιωναν από την ψείρα, περίμεναν απελπισμένα τροφή. Πιο πίσω οι αξιωματικοί με τις ορντινάτσες τους έδιναν τις διαταγές. Και ακόμα πιο πίσω, στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, ο αρχιστράτηγος Παπάγος και το επιτελείο της «Αυτού Μεγαλειότητας»...


Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Ο πρώτος είναι ότι οι φαντάροι μας με εφ' όπλου λόγχη στείλανε τους δειλούς εχθρούς στα βάθη της Αλβανίας. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.


Ο ελληνικός στρατός ήταν προετοιμασμένος γι' αυτή τη σύγκρουση. Ήδη από την άνοιξη1939 το Γενικό Επιτελείο Στρατού είχε καταστρώσει ανάλογα σχέδια. Και από τον Ιούνη 1940 ο ελληνικός στρατός βρισκόταν ουσιαστικά σε κατάσταση «μυστικής επιστράτευσης».


Στα σχολικά βιβλία και στα πατριωτικά αφιερώματα η «θέληση» και το «φρόνημα» ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας για το «έπος της Αλβανίας». Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μορφολογία του εδάφους, το βεβιασμένο της ιταλικής επίθεσης -με όλες τις δυσκολίες ανεφοδιασμού από τα ακατάλληλα λιμάνια της Αλβανίας- και μια πολύ ισχυρή ελληνική στρατιωτική μηχανή.


Επίσης αποκρύπτεται ότι υπήρχαν πολλοί που αρνούνταν να υποταχτούν σε αυτήν τη χαρούμενη εικόνα της "εθνικής πανστρατιάς".

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Θ. Χατζής, μετέπειτα γραμματέας του ΕΑΜ αναφέρει στις αναμνήσεις του ότι στις αρχές Νοέμβρη εκτελέστηκαν επί λιποταξία τέσσερις φαντάροι του συντάγματός του, επειδή είχαν λείψει μόνο μια μέρα και ξαναγύρισαν: «Απογοήτευση και πένθος έπεσε στο Σύνταγμα.


Στην πορεία μάθαμε πως και σε άλλα Συντάγματα έγιναν παρόμοιες δίκες για μικρές πειθαρχικές παραβάσεις και επακολούθησαν διαδοχικές εκτελέσεις, κατά περίεργη 'συγκυρία' μόνο Μακεδόνων που μιλούσαν τη σλαβική γλώσσα και όλοι τους σχεδόν ήταν χαρακτηρισμένοι 'βουλγαροκομμουνιστές'".


Ήταν και κάτι άλλο που ερέθιζε τους φαντάρους. Οι καλαμαράδες της Αθήνας παρουσίαζαν τον πόλεμο σαν τρικούβερτο γλέντι με χαρές και τραγούδια για τους Έλληνες φαντάρους. Κρύβανε την πραγματικότητα.


Συνήθως στα αφιερώματα για την 28η Οκτωβρίου, βλέπουμε επίκαιρα της εποχής με τα πλήθη ενθουσιασμένα να χαιρετάνε εκείνους που φεύγουν για το μέτωπο. Πράγματι, κάθε φορά που αρχίζει ένας τέτοιος πόλεμος, η πλειοψηφία παρασύρεται από ένα κύμα εθνικισμού και πολεμόχαρων αισθημάτων. Όμως, καθώς περνούν οι μέρες, φανερώνεται όχι μόνο η φρίκη του πολέμου αλλά και ποιος την πληρώνει, οπότε οι διαθέσεις αλλάζουν.


Ο Δ. Λουκάτος καταγράφει αυτή την αλλαγή στο ημερολόγιο που κρατούσε και έχει δημοσιευτεί με τίτλο «Οπλίτης στο Αλβανικό Μέτωπο Ημερολογιακές Σημειώσεις 1940-'41»:

«Ένα περίεργοπράγμα. Κανείς απ΄ όλους τους 'Εμπέδους' δεν θέλει να φύγει για το Μέτωπο. Όλοι θα 'τανε ευτυχείς αν τους κρατούσανε εδώ. Πού είναι λοιπόν τα φανταχτερά λόγια 'οι φαντάροι μας αδημονούν να μεταβούν εις την πρώτην γραμμήν;».Πηγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

16 σχόλια :

 1. Ρε παλιοπουτανας γιοι αριστεροί γάμω το Μουνι που σας πέταγε που σας γαμανε όλα τα λαθροπηθικια πάρτε το μπουχεσα το φίλη και αεί στο διαολο παλιοπουτανας γιοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ...

  ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ??

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ...

  ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΜΠΤΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

  ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ...

  ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ/ΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…. «Ε Β Ρ Α Ι Ο Σ»…!!!!

  ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ,ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ...

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...

  https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να δω πότε θα σου την κάτσει κανένας Εισαγγελέας με τις μ.παρούφες που αμολάς για εκτελέσεις και κρεμάλες. Στην ... ΕΛΛΑΣ ζεις βλήμα.

   Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!
   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

   Διαγραφή
 4. ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΟΥ ΚΥΛΟΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ 150αρικα ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΗ? ΕΠΕΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΒΙΚΙ ΒΛΕΠΩ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΣΑΠΕΛΑ 8.33, 8.35, "¨ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ" ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ",ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΑΙΩΝΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ "ΧΩΝΕΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ "ΨΗΛΑ" ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΦΩΝΑΧΤΑ, ΑΝ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ "ΚΑΤΙ" ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ", ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ", ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ 30.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ, ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ), ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΚΑΙ..."ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ" ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
  ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
  ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. απο γυφτοπροδοτης εγινες ευταξιας τωρα ρε μουνοπανο γυφτε με τα τουρκικα πληρεξουσια????
   μπορεις να μας πεις ποιος ηταν ο συντακτης του πληρεξουσιου της διαχειρισης των 600 δις της ρεντ??????? μηπως κατι τουρκακια συνεταιρακια σου???????
   γυφτοαρχιδο προδοτη ξεφτιλισμενε αθιγγανε

   Διαγραφή
  2. τι εγινε ρε γυφτοευταξια?
   εκεινο το καθυστερημενο γεροντιδιο απο το καναντα που ελεγε οτι μεχρι τις 15 οκτωμβριου θα επαιρνε απαντηση εαν.........η αμερικη ειχε βαλει τα λεφτα στους λογαριασμους σου και ετρεχαν τα γιδια στ φβ αλαλαζοντας ερχονται τα 600 δις(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) χαθηκε???
   μηοως τον εβαλαν παλι φυλακη οι αμερικανοι γιατι νομιμοποιουσε παλι αλβανους για ελληνες????
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   ζωο διποδο

   Διαγραφή
  3. και ειπες και ενα σωστο γυφτοευταξια "στην πολιτεια δεν χωρανε εφιαλτες"
   γι'αυτο σε διολοστειλαμε με 4 κακουργηματα=ισοβια να μαθεις αλλη φορα να φερνεις σε ελληνικο δικαστηριο πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειρισρης σε τουρκικη εταιρεια με 600 δις! γυφτικη σερβιετα παλιοχολεριαρη προδοτη

   Διαγραφή
  4. αχαχαχα
   ακομη στο εστιατοριο που ετρωγε πρεπει ναναι ο Βαγγελας το καθυστερημενο γεροντιδιο και περιμενει τον ανιψιο του να ερθει να τον μαζεψει
   του εκλεψαν το πορτοφολι με ολα τα χαρτια και την ταυτοτητα του Βαγγελα του δικαστικου επιτροπου την ωρα που ετρωγε κα δεν ειχε φραγκο να επιστρεψει στο σπιτι

   Evangelos Konstantakakos
   Χθες στις 2:17 μ.μ. ·

   Θα δείτε ότι και σε πόλεις όπως το Μόντρεαλ υπάρχουν κλεφτες είμαι σε ένα Café σε πολύ καλή περιοχή της πόλης όπου θα συναντούσα ένα φίλο να τα πούμε αλλά όταν έφτασα, ο φίλος την είχε κοπανήσει. Ως φαίνεται για κάποιους πρέπει να γίνεις Λούης ή αλλιώς δεν έχεις καμια αξία. πρέπει δηλαδή να κάνεις ανάλογα πως βολεύει αυτούς. Too fucking bad.

   εδώ λοιπών που κάθισα και έτρωγα κάι έπινα τον καφέ μου, είχα βγάλει το μπουφάν και το είχα κρεμάσει στην πλάτη της καρέκλας. Όταν σηκώθηκα να φύγω ανακάλυψα ότι μου είχαν κλέψει το πορτοφόλι με όλα τα χαρτιά και ταυτότητες και χρήματα. ευτυχώς και είχα πληρώσει το φαγητό μου πριν.
   τώρα περιμένω την αστυνομία να έρθει. το κατάστημα διαθέτη πολλές κάμερες και φαίνεται ολοκάθαρα ο κλέφτης Να σκύβει και να πέρνει το πορτοφόλι. Να δούμε τι ώρα θα έρθει η αστυνομία και το σοβαρότερο από όλα είναι τα χαρτιά και η ταυτοτητες. Περιμένω και έναν ανιψιό μου να, έρθει να με μαζέψει.


   Διαγραφή
  5. MIA ΧΑΡΑ ΤΟ "ΠΑΣ" ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΒΡΑΙΑΚΟ 9.16, 9.31, 9.36.
   ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ".
   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ, ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ", ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΝΤΙΜΟΥΣ" ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ "ΕΙΔΑΝ" ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΕΝ "¨ΕΙΔΑΝ" ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ....ΕΙΔΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ" ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.
   ΕΣΥ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΛΙΘΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
   ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ "ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΤΙΠΟΤΑ", ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ".
   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ...ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΓΙΝΕ "ΑΝΑΙΡΕΣΗ" ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΙ' ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ...ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 2013, ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ?
   ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΕΒΡΑΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ" ΜΥΑΛΟ. ΟΥΤΕ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΚΛΟΥΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝΤΕ Σ' ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
   ΕΥΤΑΞΙΑΣ

   Διαγραφή
  6. τουρκοσπορε γυφτοευταξια με τα τουρκικα πληρεξουσια ειμαι με την ελλαδα και οχι με εναν σεσημασμενο μογγολογυφτα που κλεβει τους αφελεις για να τους ξεχρεωσει με τα τουρκικα πληρεξουσια και τα τρις που εχει!!!!!μια εγκληματικη συμμορια εισαστε 12θεων ανθελληνων προδοτων με εβραικες και τουρκικες πλατες γυφτικη χολεχο.πηφαινε ρε μουνοπανο τουρκοσπορε και δειξε τα ομολογα στον ανακριτη!!!!!σιχαμενε γυφτοπροδοτη με τους τουρκους συνεταιρους σου

   Διαγραφή
  7. ΓΥΦΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΨΕΥΤΟΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΟΑΡΧΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ ΕΛΕΩ Χ.Α.
   ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.
   ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΙΥΣΙΑΖΕΙΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ(ΤΟΥΡΚΙΚΗ).ΓΙ'ΑΘΥΤΟ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 100 ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DAWN ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΕ

   Διαγραφή
  8. ΡΕ ΒΛΑΜΕΓΚΟΥΡΑ 10.41, ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.
   ΑΝ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ 23.000 ΕΥΡΩ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.
   ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ FBI ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ.
   ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ. ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΝ ΡΙΝΟ-ΚΕΡΟ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ...ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ.
   ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 4 "ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ "ΝΟΜΙΚΕΣ" ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΒΑΥΑΡΟΙ, ΤΕΤΟΙΑ "ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ "ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ" ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟ-ΣΙΟΓΡΑΦΩΝ" ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
   ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ...ΠΙΚΡΟ.
   ΕΥΤΑΞΙΑΣ

   Διαγραφή