ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΣΤΙΣ
11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ
ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ Η 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ; 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ 
ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο Β ΦΩΚΑΣ ; 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ;

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ 
ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ 
ΤΟΥ Β ΦΩΚΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ 
ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ TOY B ΦΩΚΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,
ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ 

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ
ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ 
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.


Η Ελλαδα είναι το μοναδικο εθνος στον κοσμο το οποιο προσδιοριζει
με το θρήσκευμα την εθνικη ιδιοτητα. 


Αυτό το καθορισαν με το αιμα και τους αγωνες τους οι Ηρωες του 1821.


 Εν συνεχεια το ψηφισαν και στις τρεις εθνοσυνελεύσεις που ακολουθησαν σε Επιδαυρο, Αστρος και Τροιζηνα.


Η ονομασια χριστιανος δεν σημαινει απλα το θρήσκευμα αλλα το ιδιο ονομα προσδιοριζει παραλληλα και την εθνικοτητα.


Επρεπε λοιπον παση θυσια να καταργησουν και επισημά την εθνικοτητα και το θρήσκευμα, και όχι μονον το θρήσκευμα όπως νομιζουν λανθασμένα οι παντες μεσα απο τις ταυτοτητες.

Από την στιγμη που αφαιρεθηκε οριστικα το θρήσκευμα από τις νεες ταυτότητες, παραλληλα αφαιρεθηκε και η εθνικοτητα των Ελλήνων.



​Οι προγονοι εχυσαν το αιμα τους, για την ιερη πιστη του Χριστου, και για τους αειμνηστους Χριστιανους αυτοκρατορες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Εάν αυτην την εποχη φτασαμε στο απογειον της παρακμης αιτια είναι οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου και ολοι εν γενη οι νεοταξιτες.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Α ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.

Σημαντικότερο ολων εiναι το β αρθρο της εθνοσυνελεύσεως διοτι δωθηκε ο ορισμος για το ποιοι είναι πραγματικοι Ελληνες. Στο αρθρο αναφeρεται ότι : Oσοι αυτόχθονες κατοικοι της επικράτειας της Ελλάδος πιστευουσιν εις Χριστον, εισιν Έλληνες και απολαμβανουν ανευ τινος διαφορας ολων των πολιτικων δικαιωμάτων.

Στο συνταγμα των επαναστατημένων Ελλήνων του 1821, υπάρχουν πολλές αναφορές στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.

Νομικη διαταξη της Ανατολικης Χέρσου Ελλαδος, η Οργανισμος του Αρειου πάγου, Γερουσίας της Ανατ. Ελλαδος, 4/11/1821: Οι κοινωνικοι νομοι των αειμνηστων χριστιανων αυτοκρατορων της Ελλαδος μονοι ισχυουσι κατα το παρον εις την Ανατολικην Χέρσον Ελλάδαν.

Πολίτευμα της Ελλάδος 1/1/1822, οπου μεταξυ αλλων αναφερει: Άχρι της κοινοποιησεως των ειρημενων κωδικων, αι πολιτικαι και εγκληματικαι διαδικασιαι βασιν εχουσι τους νομους των αειμνηστων Χριστιανων ημων αυτοκρατορων .Νόμος της Επιδαύρου, Β Εθνοσυνέλευση, εν Άστρει 1823: ΔιορΙζεται επιτροπη για να εκθέση τα κυριωτερα των εγκληματικων εκ του προχειρου, ερανιζομενη από τους νομους των ημετερων αειμνηστων Ελληνωνν Αυτοκρατόρων. 

Πολιτικό σύνταγμα της Ελλαδος, Τροιζηνα, 1827 : Εως οτου δημοσιευθωσι οι κώδικες-Ελληνικοι-ρωμαικοι νομοι. Οι παρα της Ελληνικης πολιτείας δημοσιευομενοι νομοι εχουν ισχυν.
Τα Ελληνικα δικαστήρια στο ποινικο -αστικο δικαιο εφαρμοζουν μονο τους 
νομους των Ελλήνων χριστιανων αυτοκρατορων.
Ολοι οι νομοι της Ελληνικης αυτοκρατοριας είναι συγκεντρωμένοι από τον δικαστικο του μεσαιωνα Κωνσταντινο Αρμενοπουλοο οποιος συγκεντρωσε σε ένα εργο τους περισσοτερους νομους.
Το εργο αυτό ονομάζεται εξαβιβλβος.

Η Εθνικη καταβολή από την Ελληνοχριστιανικη ρωμαικη αυτοκρατορια εκφράζεται και στις επαναστατικες σημαιες του 21 δεσπόζουν ο αγιασμενος δικέφαλος αετός με την κορώνα σε συνδυασμο με την πορφυρα, σύνδεσμος των επαναστατων με την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια. 

Μια άλλη Πολεμικη σημαια της επαναστασης, εχει τεσσερις ερυθρούυς δικεφαλους αετους στις τεσσερις γωνιες και κυανο σταυρο στο κεντρο. 
Στο γνωστο πινακα ζωγραφικης ο αγωνιστης Νικολακης Μητροπουλος κραταει τριχρωμη σημαια με το σταυρο και την επιγραφη απο το οραμα του Αγιου Κωνστατινου <<εν τουτω νικα>>. Η σημαια που υψωσε ο Αλεξανδρος Υψηλαντης στο Ιασιο, στις 22 Φεβρουαρίου 1821, εχει στο κεντρο της τον σταυρό και την ίδια επιγραφή εν τούτω νίκα.

Στην επαναστατικη προκήρυξη ο μεγαλος αυτος πατριωτης καλει τους Έλληνες να αγωνιστούν: Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, τα λογια του παραπέμπουν στον λόγο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς τους υπερασπιστές της Πολης, οπως τα διασώζει ο ιστορικός της Άλωσης Γεωργιος σφραντζής :Ξερετε καλα, αδερφια, οτι για τέσσερις λογους οφειλουμε ολοι να προτιησουμε τον θανατο παρα την ζωη : πρωτον, για την πιστη και την ευσεβεια μας, δετερον, για την πατριδα,τριτον, για τον Χριστο και τον βασιλεα και τέταρτον, για τους συγγενεις και φιλους.

Ο Θεοδωρος Κολοκοτρώνης ο οποιος ανδρωθηκε με τα Ελληνοχριστιανικα ιδεωδη, αναφερει στον αγγλο ναυαρχο Χάμιλτον, οτι οι κλεφτες και οι αρματολοι στα βουνα είναι ο στρατος του Ηρωα Κωνσταντινου Παλαιολογου, ο οποίος συνεχιζει ακομη να πολεμα τους τουρκους.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
ΤΟΥ 1453 Μ.Χ. ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΓΙΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

​Αναφερουν ενδεικτικα οι Ελευθεροι Πολιορκημενοι του Μεσολογγίου :

​ Εν ονόματι της Αγίας Τριάδος. Βλέποντες τον εαυτόν μας, το στράτευμα και τους πολίτας, εν γένει μικρούς και μεγάλους παρ’ ελπίδα εστερημένους από όλα τα κατεπέιγοντα αναγκαία της ζωής προ 40 ημέρας και ότι επληρώσαμεν τα χρέη μας ως πιστοί στρατιώται της πατρίδος εις στενήν πολιορκίανταύτην και ότι, εάν μίαν ημέραν υπομείνωμεν περισσότερον, θέλομεν αποθάνει όρθιοι εις τους δρόμους όλοι.

Θεωρούντες εκ του άλλου ότι μας εξέλιπεν κάθε ελπίς βοηθείας και προμηθείας τόσον από την θάλασσαν καθώς και από την ξηράν, ώστε να δυνηθώμεν να βαστάξωμεν, ενώ ευρισκόμεθα νικηταί του εχθρού, αποφασίσαμεν ομοφώνως: η έξοδός μας να γίνει βράδυ εις τας δύι ώρας της νυκτός 10 Απριλίου, ημέρα Σάββατον και ξημερώνοντας των Βαϊων, κατά το εξής σχέδιον, ή έλθη ή δεν έλθη βοήθεια.

Την τελευταία εκείνην βραδια ο επισκοπος Ιωσηφ βοηθουμενος απο τους ιερεις του κοινωνησαν των Αχραντων Μυστηριων ολους τους Ελληνες κατοικους του Μεσολογγιου (10.500 Ελληνες). 

Όλες οι γνησιες Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.


Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.

Σε εβδομαδιαια βαση ολους εκεινους τους αιωνες επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενώ δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.

Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.


Για τους ιδιους οι Ελληνιδες λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Εντούτοις ολους εκεινους τους αιωνες.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ
ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ. 

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΤΟΥ 1821 ΖΟΥΣΑΝ ΗΘΙΚΑ ΟΠΩΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
.


Μεσα στα σχεδια των εωσφοριστων, δεν συμπεριλαμβανοταν, σε καμια των περιπτώσεων, η απελευθερωση της Ελλαδος.

Η επανασταση των Ελληνων Ηρωων του 1821, εγινε εναντια σε κάθε λογικη. Ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους, εκεινη την εποχη.



 Αυτή ακριβως είναι η διαφορα μας ως Ελληνες από τους ραγιαδες, από τους προδοτες. Ότι εκει που όλα δειχνουν τελειωμένα, εκει που όλα δειχνουν ,να μην υπαρχει ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόμαστε ,αντίθετα σε κάθε λογικη.

Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη , είναι να πετυχαίνουμε το ακατορθωτο, και να κερδίζουμε την ελευθερια μας, την επιβίωση μας. 


Οι προγονοι μας ηταν σε αθλια πνευματικη κατασταση την 1821 , ηταν αγραμματοι οι περισσοτεροι, και δεν γνωριζαν ουτε να υπογραφουν. Δεν ειχαν την πνευματικη αιγλη των αρχαιων Φιλοσοφων, και των των αρχαιων Ελλήνων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

Εντούτοις ειχαν κατι κοινο με τους αρχαιους προγονους. 

Αυτό ηταν τα χρηστα ηθη, ζουσαν με ταξη Ιησου Χριστου, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, το αποτέλεσμα ηταν να βρουν της απαραιτητες δυναμεις ώστε να κερδισουν την ελευθερια τους.

Αυτό διοτι δεν ειχαν σαπισει ηθικα και πνευματικα , όπως σαπισαν οι περισσοτεροι νεοραγιαδες στην εποχη μας.


Ο Αγιος αυτοκρατορας Νικηφορος ο Β Φωκας, ειναι ο μεγαλυτερος στρατιωτικος αγιος της ορθοδοξιας μας και ειναι ο τριτος σπουδαιοτερος
βασιλιας του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, μετα τον ιερο Βασιλειο τον Β και τον Ηρακλειο. 

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ.
Ο Αγιος Νικηφόρος ο β, ηταν προστατης ολων των αδυνατων Ελλήνων Χρσιστιανων τους οποιους κατεστρεφαν, επι αιωνες οι ισμαηλιτες.

Η Μνημη του Αγιου Νικηφορου του Β Φωκα, εορτάζεται στις 11 Δεκεμβριου. 

Για εμας η μνημη του Αγιου Νικηφορου Φωκα αποτελει την δευτερη μεγαλυτερη εθνικοθρησκευτικη εορτη μετα απο απο αυτην για τον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β, ασχετος εαν οι νεοταξιτες, οι απατριδες ανθελληνες δεν την εορταζουν ποτε με τις πρεπουσες τιμες. 


Βαθια θρησκευομενος ανθρωπος ηξερε ότι ειχε θεικη εντολη να εξαφανισει από προσώπου γης τους απίστους Ισμαηλίτες.

Στην μονη μεγιστης Λαυρας υπαρχει πληρης ακολουθια για τον Αγιο με κανονες.

Η σημερινη κατά γενικη παραδοχή, νεοταξικη Εκκλησια, δεν γιορταζει τον Αγιο Νικηφορο με τις πρεπουσες τιμες. Αυτό γινεται για δυο λογους.



Ο πρωτος λογος είναι, γιατι δεν θελουν οι πραγματικοι Χριστιανοι, να μαθουν τον βιο, ενός Αγιου Αυτοκρατορα, ο οποιος προστατευε τους Ελληνες Χριστιανούς από τους Αγαρηνούς.

Η μοιρα χτυπησε πολύ ασχημα τον Ελληνα Αγιο Νικηφορο τον β, καθως σε νεαρη ηλικια εχασε την γυναικα του και το παιδι του. 
Εντούτοις ο Αγιος Ελληνας Νικηφόρος ο β Φωκας, βρηκε την δυναμη να ερθει ακομη πιο κοντα στον Θεο.

Ο Νικηφόρος μετα από ένα τοσο σκληρο χτυπημα, αγαπησε ακομη περισσοτερο τον Ιησου Χριστο. 

Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Θεο.
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 
Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. Αντίθετος ο πολύ ξεχωριστος Ελληνας Νικηφοορος ο β, αγαπησε οσο τιποτε άλλο τον Χριστο, παρα τα απανθρωπα χτυπήματα που δεχτηκε απο την ζωη, χανωντας γυναικα και παιδι.

Αυτό το πραγμα μας δειχνει ξεκάθαρα το ποσο ξεχωριστος ηταν ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας.

KYΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΙΟΤΙ
ΕΧΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ.

Ο Αγιος Νικηφόρος ο Φωκας, ζουσε μια πολύ ασκητικη ζωη, σε ολο του τον βιο, κοιμοταν κατω στο εδαφος. 

Δεν ετρωγε, ηταν πολύ λιτοδίαιτος. Ζουσε χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
Αυτό το εκανε για δυο λογους από σεβασμο και αγαπη για τον τριαδικο θεο, αλλα και για είναι είναι σε θεση να πολεμα τοσο γεναια στα πεδια των μαχων. 
Το ιδιο εκαναν ολοι οι Ελληνες εκεινων των αιωνων, για να μπορουν να παραμενουν Ελευθεροι, για να μπορουν να είναι διοικητες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Ένα πολύ σημαντικο το οποιο δεν πρεπει να ξεχναμε, είναι ότι Θειος του Αγιου Νικηφορου του Β Φωκα, ηταν ενας άλλος αγιος της Εκκλησιας μας, ο Αγιος Μιχαηλ Μαλεινος.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ AΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σημαντικο ρολο στην ζωη του Νικηφορου, εκτος από το γεγονος της

απωλειας της γυναικας του, και του παιδιου του, ειχε και ο Αγιος Αθανασιος ο Αθωνίτης.
Ο Αγιος Αθανάσιος αλλαξε σε παρα πολύ μεγαλο βαθμο, τον τροπο σκεψης, τον τροπο ζωης του Νικηφορου Φωκα. 
Εκτοτε αν και δεν προλαβε να γινει καλογερος όπως ειχε σκοπο να κανει, εντουτοις αλλαξε παρα πολύ τον τροπο ζωης του.
 Όλα αυτά σε συνδιασμο με το σκληρο χτυπημα της μοιρας.

Ο Αγιος βασιλιας Νικηφορος ο β, ειναι αυτος που θα δωσει τα χρηματα, στον Αγιο Αθανασιο, για να δημιουργησει την Μονη μεγιστης Λαυρας ,στο Αγιο ορος. 

Ο Αγιος Αθανάσιος κατοπιν παρακλησεως, του Νικηφορου του β Φωκα, ακολουθησε τον Νικηφορο, σε καποιες εκστρατειες του, όπως αυτην που εγινε στην Κρητη. 
Οι προσευχες, ο χαρακτηρας, ο τροπος ζωης του Αγιου Αθανασιου, εδιναν ακομη μεγαλυτερη ψυχικη δυναμη στον Ελληνα αυτοκρατορα Νικηφορο τον β Φωκα,για να κερδιζει τους εχθρούς των Ελλήνων.

Ο αγιος Αθανάσιος είναι αυτος που εκανε τοσο πολύ θρησκο τον Νικηφορο τον β Φωκα ώστε να αρχιζει να πλησιαζει η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια στο απογειο της ακμης της. 

Εξαιτιας του Αγιου Αθανασιου, ο Αγιος Νικηφόρος εχει πλεον πληρη επιγνωση ότι δεν πολεμα μονον για την Ελλαδα, αλλα πολεμα ταυτόχρονα τους σατανιστες, τους θανάσιμους εχθρούς και αιωνιους εχθρούς του Χριστου και της Ελλαδος.

Ο Νικηφόρος ζητησε απο τον πατριαρχη Πολυευκτο, οσοι Ελληνες   στρατιώτες χανουν την ζωη τους σε μαχη εναντιον των αγαρηνων, να ανακηρυσονται αγιοι.

Τον Αγιο Νκηφορο Φωκα, ως βαθια θρησκευομενο τον στεναχωρουσε αφανταστα η κατρακυλα του βατικανου, που από Χριστιανοι εγιναν σατανιστες, για αυτό προσχωρησαν στους γερμανους (διαβαστε τα σχετικα αρθρα).

Πριν γινει αυτοκρατορας, ο Αγιος Νικηφόρος αναδείχθηκε μεγαλος στρατηγος σε όλα τα μετωπα της εποχης του.

Χαρακτηριζονταν από μεγαλη ευσεβεια και αγαπουσε τον Χριστο.
Ο Αγιος Νικηφορος ήταν γεννημενος στρατιωτης. 
Ειχε τη σωματικη αντοχη και διανοητικη ικανοτητα ενος μεγαλου στρατιωτικου ηγετη, ήταν βραχύσωμος, αλλα εξαιρετικα ρωμαλεος. 
Η ζωη του ήταν αφιερωμενη στα στρατευματα του, τα οποια αγαπουσε -προστατευε παση θυσια, και τα οποία του ήταν πιστά μέχρι θανάτου.

Ο Ελληνας Αγιος βασιλιας Νικηφόρος ο β Φωκας πολεμουσε πιο γενναια από ολους τους υπολοιπους Ελληνες, ενώ οποτε χρειαζοταν επιτεθοταν ολομόναχος εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρει θαρρος ο Ελληνικος-ρωμαικος στρατος. 

Επειδη το αιμα νερο δεν γινεται ποτε, oταν ηταν ακομη αρχιστράτηγος, ολες της πολεις που κατακτουσε, ειτε της ισοπεδωνε, ειτε εσφαζε ομαδικα τους αγαρηνους. 
Ολα αυτά σε αντιποινα για της σφαγες, τους βιασμους, της κλοπες, τους εμπρησμους, το σκλαβωμα γυναικων που εκαναν οι Μωαβιτες (νεα ονομασια των αγαρηνων), εις βαρος των Ελλήνων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

Ολες αυτές οι ενεργειες γινοταν με σκοπο να αποτρεψει την καταστροφή του Ελληνικου εθνους, από τη σιγουρη γενοκτονια.

Οταν ανεβηκε στον θρονο ο Νικηφόρος συνεχισε την ιδια ακριβως πολεμικη πολιτικη, εναντια στους Αγαρηνούς. 

Μην ξεχνατε το σημαντικοτερο ολων, ότι οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες μεχρι και σημερα βρισκοταν σε απολυτως νομιμη αμυνα.
 Ότι οι προγονοι μας πολεμουσαν μονον σε αμυντικούς πολεμους. Επισης επειδή οι εχθροι δεν σταματουσαν ποτε τους πολεμους ολους εκεινους τους αιωνες. 
Για αυτό κάθε χρονο εισεβαλαν στην Ελλαδα, και προκαλουσαν τρομερες καταστροφες. Δεν ηταν λιγες οι φορες που εφταναν εξω από την Κωνσταντινουπολη, ειτε πλησιαζαν αρκετα κοντα στην Ελληνικη (ρωμαικη)πρωτευουσα.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ
ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ.

Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, και να ψαλλουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 

Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.
Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη, ουτε σε κανεναν άλλο Ελληνα αυτοκρατορα, να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Σωτηρα Ιησου Χριστου. Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.



Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.

Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 

Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.


Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος, ο οποιος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα. 


Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο   πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.


Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.

Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.

Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.


Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.(2)
Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​


Η αρχαια περσικη αυτοκρατορια των αχαιμενιδων ειχε αναστηθεί από την δυναστεια των Σασσανιδών. 


Η περσια βρισκοταν ξανα στο απογειο της δυναμης της, ισαξια ισως και ανωτερη από την περσικη αυτοκρατορια των Αχαιμενιδων.
Ολα αυτα την ωρα που καθοταν ενας Ελληνας στον Αυτοκρατορικο θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.



ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οσο ηταν στον Ρωμαικο θρονο αλλοδαποι αυτοκρατορες, την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες. 

Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

Ειχαμε δηλαδή εισβολή, και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

 Παράλληλα για πρωτη φορα εγινε εισβολή από τους Περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από τις βιαιοπραγίες κατά του πληθυσμού, εκαψαν και τον ναο του Παναγιου Ταφου, εκλεψαν τον τιμιο Σταυρο και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια
.
Ο χρονογραφος Ιωαννης Ζωναράς, που είναι ο πιο αξιόπιστος ιστορικος του μεσαιωνα, μας αναφερει στο εργο του με τιτλο “Επιτομη Ιστοριων”, ότι πριν φυγουν οι Περσες από τους αγιους τοπους, πουλησαν εναντι πινακίου φακης, 90.000 χριστιανους στους Εβραιους, οι οποιοι τους θανατωσαν με τα πιο φρικτα βασανιστήρια.


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων και της σωστης παιδειας, μεσα σε EΠΤΑ μονον χρονια οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 


Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. 



Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορούν να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας; 


Ακομη και ο Αλεξανδρος, με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια σε σχεση με τον Ηρακλειο. 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.

Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 

Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.


Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ 
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ.


Η Περσικη εωσφορικη, αυτοκρατορια, προσπαθουσε, παρα πολλους αιωνες να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 



Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους. 




ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ.

Ο εβραιος παρακοιμώμενος Ιωσηφ Βριγγας υποκινει επεισοδια εις βαρος του αγιου Νικηφορου.
Ο εβραιος Βριγγας και η πολιτικη “αριστοκρατια” της Κωνσταντινουπολης
παρακινουν τους Ελληνες να βιαιοπραγησουν εναντια στον αγιο Νικηφορο τον β με πρόσχημα τα βαρια φορολογικα μετρα. (1)


Το μεγαλειο του Αγιου Νικηφορου του β Φωκα, φανηκε για πολλοστη φορα , οταν με Αγια υπομονη ,δεχτηκε την οργη του λαου, για τα βαρια φορολογικα μετρα, εξαιτιας των συνεχομενων αμυντικων πολεμων.




Kινηθηκαν εναντιον του Αγιου Νικηφορου του β που προστατυευε ολους τους Ελληνες Χριστιανους από τους Σατανιστες. 
Σε αντιθεση στην σημερινη εποχη ολοι δεχονται τα παρανομα μνημονια.
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΡΙΓΓΑΣ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ
ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.
Αν και οι αιματηρες φορολογικες θυσιες του Ελληνικου λαου δεν πηγαν χαμενες διοτι κερδίσαμε ολους τους αμυντικούς πολεμους με τους Αραβες. 


Εντουτοις σε μια εξοδο του Ελληνα βασιλια με τα ποδια, στους δρομους της Κωνσταντινουπόλεως, βρεθηκαν καποιοι, οι οποιοι του πεταξαν χωμα, πετρες, και ξυλα στο προσωπο.


Ο αγιος Νικηφρος πηγε σε μια εκκλησια, με τα ποδια , χωρις συνοδεια, ενώ ειχαν ξεσπασει ταραχες στην βασιλευουσα μεταξυ Ελλήνων και αρμενιων ναυτων. 



Σε περιπτωση που δεν ειχαν επεμβει καποιοι αλλοι Ελληνες, το εξαγριωμενο πληθος, ειχε σκοπο ειτε να τον τραυματισει βαρια, ειτε να τον σκοτωσει.
Ο Αγιος Νικηφοροςόμως που ηταν ταυτόχρονα, ο πιο γεναιος πολεμιστης της αυτοκρατοριας, δεν υπερασπιστηκε τον εαυτο του εκεινη την στιγμη.
Σκεφτείτε λοιπον ότι σε έναν Αγιο ηρωα όπως τον Νικηφορο τον β Φωκα, τον τριτο κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων, μετα τον Ιερο Βασιλειο τον β, και τον Ηρακλειο,του πεταξαν πετρες, χωματα, και ξυλα στο προσωπο. 


Εάν δεν ηταν εκει καποιοι επιφανείς Ελληνες σκοπευαν να τον χτυπησουν, ειτε να τον σκοτωσουν. 



Όλα αυτά εναντιον ενός Ελληνα Αγιου Βασιλια, ο οποιος καθημερινα επι δεκαετιες θυσιαζε την ζωη του για την Ελλαδα στα πεδια των μαχων, έναν ανθρωπο που δοξασε και προστατευσε την Ελλαδα.



Aυτά τα αισχη εγιναν εναντιον του Αγιου που προστατευε ολους τους Ελληνες Χριστιανους από τους Σατανιστες. 



Σε αντιθεση με την σημερινη εποχη οπου οι πολυ σαπιοι ηθικα νεοραγιαδες κάθονται θεατες στον ιδιο τους τον θανατο. 


 Την εποχη που εχει γινει μεγαλο πραξικοπημα, την ωρα που εχει καταλυθεί το Ελληνικο συνταγμα και ισχυει,το αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος, όπως μας αναφερει ο Καθηγητης του συνταγματικου δικαιου ο κυριος Κασιμάτης.


Το απογειον βεβαια της ανανδρίας, του ραγιαδισμού είναι ότι από τον Αργαλεο θανατο των σαρακηνων (Νικηφορος β), φτασαμε στην σημερινη εποχη να επιτρέπουμε στους αγαρηνους λαθρο, να αλειψουν με ακαθαρσίες τα εικονίσματα του Χριστου και των αγιων στην Λεσβο, μια ειδηση που διαβασαμε στο διαδικτυο.



Ακομη το απογειο της παρακμης ειναι το να επιτρέπουμε στους Αγαρηνούς να βιαζουν τα κορίτσια μας, με αποκορύφωμα τον βιασμο της ατυχης Μυρτους στην Παρο το 2012.


Οι αιματηρες οικονομικες θυσιες των φτωχων Ελλήνων στους αμυντικούς πολεμους επι Αγιου Νικηφορου του β Φωκα, επιασαν τοπο και η Ελλαδα κερδισε ολους τους αμυντκους πολεμους, ενω ταυτόχρονα περασαμε στην μεγαλη αντεπιθεση και νικήσαμε τους Σαρακηνούς.

Ομως οι φτωχοι ,παρα το σημαντικο γεγονος, ότι γλυτωσαν από της σφαγες, τους βιασμους, της κλοπες, το σκλαβωμα γυναικων, τους εμπρησμούς, τους οποιους εκαναν σε ετησια βαση οι αγαρηνοι, με οδηογυς τους πανούργους εβραιους πολιτικους αξιωματούχους εξαπατηθηκαν και επιτεθηκαν στον αγιο Νιηφρορου, με αιτια  την βαρια φορολογια.

Eνας Αγιος του Χριστου, ο τριτος κορυφαιος αυτοκρατορας ολων των εποχων επεβαλε βαρυτατα φορολογικα μετρα ωστε να μπορεσει να ανταπεξελθει η αυτοκρατορια στους συνεχομενους πολεμους.

Το ιδιο εκαναν και αλλοι Ελληνες αυτοκρατορες.

Σε αντιθεση με τον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β,ο οποιος ηταν και είναι παγκόσμιος ο μοναδικος αυτοκρατορας, μεχρι σημερα , οπου οι φτωχοι Ελληνες γνωρισαν την απολυτη ευημερια, χωρις καθολου φορους, χωρις να τους αδικούνε ποτε, ενω τους φορους εισοδήματος των φτωχων Ελλήνων,τους πληρωναν οι πλούσιοι.

Όλα αυτά εγιναν για μια και μοναδικη φορα στα παγκοσμια ιστορικα χρονικα, από τον ιερο Βασιλειο τον β. 

Ο Βασιλειος περαν του ότι αποκατεστησε ολες τις αδικιες των πλουσιων εις βαρος των φτωχων Ελλήνων, δεν ηθελε σε καμια των περιπτώσεων να στηριξει της στρατιωτικες του επιτυχιες, και την επιβίωση της Ελληνοχριστιανικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν , ο Αγιος Νικηφόρος ο β Φωκας , ο Ιουστινιανος και αλλοι αυτοκρατορες.

Ο μεγιστος των Ελλήνων ο ιερος Βασιλειος ο β, ηξερε πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.

Για τους ιδιους ακριβως λογους γνωριζε ο Βασιλεος ότι ολες οι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια -αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΗΚΕ
ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ
ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ
ΙΩΣΗΦ.

Ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας και ο ανηψιος του Ιωαννης, δυστυχως ηταν μεσα στα αμέτρητα θυματα των σκευωριων, που δημιουργει ανα τους αιωνες, το κομματι του εβραικου λαου το οποιο πιστευει στον εωσφορο.

Ενας ακομη πολιτικος αξιωματούχος σημιτικης καταγωγης ηταν ο Ιωσηφ Βριγγας, ο οποιος προκαλεσε φοβερα πληγματα στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.


O παρακοιμωμενος Ιωσηφ Βριγγας, ηταν εκεινος ο οποιος κινησε γη και ουρανο, ώστε να εμποδισει τον Αγιο Νικηφορο Φωκα ,από την ανοδο του στον θρονο. 


Αρχικα εγραψε επιστολή στον ανηψιο του Νικηφορου του β, τον Ελληνοαρμενιο Ιωαννη Τζιμισκη, με την οποια ζητουσε ειτε να σκοτωσει τον θειο του, ειτε να τον συλλαβει, να τον τυφλωσει, και να τον κλεισει σε μοναστηρι.



Όταν ο Ιωαννης αρνηθηκε, εκανε τα παντα ο Ιωσηφ Βριγγας, για να σταματησει τον Νικηφορο, από την ανοδο του στον θρονο, μεχρι ενοπλη αντισταση προεβαλλε. Όμως δεν πετυχε τιποτα, ο Αγιος Νικηφόρος εγινε αυτοκρατορας, και ο Βριγγας εχασε όλα του τα αξιωματα.
Λιγο πριν πεθανει αυτή η θλιβερη μορφη ζωης, για να εκδικηθεί τον Ιωαννη, εστειλε καποιους,οι οποιοι εξαπατησαν τον Νικηφορο τον β, καθως τον επεισαν ότι ο Ιωαννης ,ετοιμαζει “πραξικοπημα”.

Αυτό το ε κανε ο Ιωσηφ Βριγγας , διοτι ο Ιωαννης δεν υπακουσε στις εντολες του ,να σκοτωσει του θειο του, τον Νικηφορο τον β. 



Αυτό που εκανε ο Βριγγας ηταν μια ακομη πλεκτανη, ένα ακομη ψεμα, διοτι ο Ιωαννης μεγαλωσε από μικρο παιδι, με μοναδικο πρωτυπο τον Θειο του τον Νικηφορο τον β, ο οποιος ηταν ο πιο γεναιος πολεμιστης, εκεινης της εποχης στα πεδια των μαχων. 



Ο Ιωαννης ηθελε να γινει ομοιος με τον θειο του, τον θαυμαζε παρα πολύ.

 Όταν μεγαλωσε εγινε στρατιωτικος, και πολεμουσε πολύ γεναια ,διπλα στον θειο του Νικηφορο β, στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης. 



Ένα ονειρο ζωης, ειχε γινει πραγματικοτητα για τον Ιωαννη.


Το ιδιο ονειρο ειχαν ολοι ,οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, να πολεμησουν , να υπερασπιστουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Το ονειρο του Ιωαννη Κουρκουα πλεον ειχε γινει πραγματικοτητα, καθως
πολεμουσε διπλα στον κορυφαιο πολεμιστη του κοσμου τον αγιο Νικηφορο.
Ο Ιωαννης αισθανοταν ότι είναι ο πιο τυχερος και ο πιο ευτυχισμένος σε ολο τον κοσμο.



Ο Ιωαννης  εδειξε το ηθος του με το να μην σκοτωσει τον θειο του, και να του αποκαλυψει την συνομωσια.

Δυστυχως όμως ο Νικηφόρος ο β εξαπατηθηκε, από τον πανουργο Ιωσηφ Βριγγα.

Το αποτέλεσμα της νεας πλεκτάνης του Βριγγα, ηταν να αφαιρεσει ο Νικηφόρος όλα τα στρατιωτικα αξιωματα ,από τον Ιωαννη, και να τον θεσει σε κατ οικον περιορισμο. η Ελλαδα εχασε για εκεινο το διαστημα, τον δευτερο γεναιοτερο κατά σειρα πολεμιστη, και στρατηγο. 



Η Συνεχεια όμως ηταν ακομη πιο τραγικη, καθως ,κατά την δευτερη συνομωσια , κατά της ζωης του Νικηφορου του β, ο Ιωαννης πλεον πληγωμενος από την αδικια που του εκανε ο θειος του ,δεν θα κανει απολυτος τιποτα, για να σταματησει τους συνομωτες.

Το τραγικο δεν ηταν αυτό, αλλα ηταν και συμφωνος, να δολοφονηθεί ο θειος του. Ο κοσμος του Ιωαννη ειχε καταρευσει, το ίνδαλμα του, ο θειος του, που τοσο λατερυε , που τοσο θαυμαζε, τον ειχε πληγωσει ανεπανόρθωτα.

Δεν μπορεσε ο Ιωαννης ο Κουρκουας να βρει την δυναμη να συγχωρησει τον θειο του μετα από μια τοση μεγαλη αδικια. Μαλιστα λεγεται ότι λιγο πριν ξεψυχησει ο αγιος πηγε στο δωματιο του και τον εβριζε πολύ ασχημα.
Οι αρμενιοι στρατιωτικοι προστατευαν ως κορη οφθαλμου το δικαιωμα τους να κανουν γαμους με τους Ελληνες στρατιωτικούς, Ηταν μακραν ο μεγαλύτερος τιτλος τιμης για το αρμενικο εθνος σε  ολη του την ιστορια μεχρι και σημερα.



 Δεν ειχαν λοιπον καμια προθεση να καταστρεψουν τα  παντα με την δολοφονια του Αγιου Νικηφορου και οποιουδηποτε αλλου επιφανη Ελληνα της αυτοκρατοριας. 




Το δικαιωμα αυτό να εχουν συγγενεια με τους Ελληνες     στρατιωτικούς το κερδισαν μεσα από πολύ αιμα και πολλες θυσιες στα πεδια των μαχων πολεμώντας διπλα στους Ελληνες στρατιωτικούς.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑΣ
ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟΥΣ
ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ
ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ.



Θεωρω ότι είναι πολύ σημαντικο να γνωρίζειτε ότι στην ενδοξη βασιλευουσα την 
Κωνσταντινουπολη επι Ελληνικης (ρωμαικης)αυτοκρατοριας, υπηρχε τζαμι για την μειονοτητα των μωαβιτων (ισμαηλιτων). 

Eντουτοις εκεινη την εποχη οι αγαρηνοι ειχα αψογοι συμπεριφορα απεναντι στους Ελληνες, διοτι την εποχη εκεινη είμασταν οι κυριαρχοι του πλανητη. 


Εμεις οι Ελληνες,ειχαμε την κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου. 


Για οσους δεν γνωριζουναυτοι οι οποιοι δεν επιθυμουν να εορταζεται ο αγιος με τις πρεπουσες τιμες ειναι οι νεοταξιτες.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ 
ΕΖΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ 
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ 
ΑΓΑΡΗΝΟΙ.



Ο Αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αναφερει σχετικα με τους Ισμαηλίτες ότι :


 Έστι δε και η μέχρι του νυν κρατούσα λαοπλάνος θρησκεία των Ισμαηλιτών, πρόδρομος ούσα του Αντιχρίστου.


Κατάγεται δε από Ισμαήλ, του εκ της Αγάρ τεχθέντος τω Αβραάμ, διόπερ Αγαρηνοί και Ισμαηλίται προσαγοευονται.
Σαρακηνούς δε αυτούς καλούσιν, ως εκ της Σάρρας κενούς

Επισης ο αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αναφερει ότι μεγαλοι
αυτοι χριστομαχοι και Ελληνομάχοι οι  οι Αγαρηνοί, έγιναν ειδωλολάτρες και προσκύνησαν το φωτεινό αστέρι Αφροδίτη.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


(1) Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς,ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης “αριστοκρατιας” της Κωνσταντινουπόλεως.
Εκεινοι  χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Ηθελαν οι αλλοδαποι πολιτικοι ευνούχοι, πολιτικοι. να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι ,και επεφταν αιχμάλωτοι ,στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.
Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων “πολιτικων “.

Οι αλλοδαποι ευνούχοι της πολιτικης “αριστοκρατιας” εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την Ελληνικη αυτοκρατορια,και το Ελληνικο εθνος.

Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε
επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.
Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.

Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν να θυσιάζονται, επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες, πολιτικοι ¨αριστοκρατες” από την Bασιλευουσα την Κωνσταντινουπολη,οι οποιοι το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν ολοσχερως το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
(ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ
ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.
 Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.
Η πολιτικη “αριστοκρατια”, ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο,ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους.
 Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα. Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.
Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.
Ακομη  η πολιτικη “αριστοκρατια” της Κωνσταντινουπόλεως ειχε καταστρεψει οικονομικα, κοινωνικα, επαγγελματικα μεσα σε 42 χρονια ,ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν. 
Αποτέλεσμα ολων αυτων ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια, επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών , αναγκαστηκε να παρει μεχρι αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) αυτοκρατορικου στρατου.
Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου. Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.
Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας, Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.

Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.

(2) Η  Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από αλλοδαπούς εωσφοριστες δωδεκαθειστες “νεοταξιτες” στην αρχαια Ρωμη, και πήρε την θεση της διαλυμενης πλεον περσικης αυτοκρατοριας. 


Όταν το κρατος ειχε ακομη πρωτευουσα την αρχαια Ρωμη, οι αρχαιοι Ρωμαιοι συγκλητικοι δημοσια ανεφεραν με πολύ μεγαλη υπερηφανια ότι, η αρχαια Ρωμη είναι η νεα πορνη Βαβυλωνα. 


Για οσους δεν γνωριζουν η αρχαια Βαβυλωνα ηταν το παλαιοτερο παγκοσμιο κεντρο του εωσφορισμου. 

Ακομη ενδεικτικο ειναι οτι οι ρωμαιοι αξιωμαουχοι ισχυριζοταν οτι η ρωμη
φερνει μια νεα ταξη πραγματων στον κοσμο.

Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).

Aκομη οι εωσφοριστες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη. 



Για αυτό μεχρι να την επανασυστησουν,σκεφτηκαν να κανουν μια άλλη παγκοσμια εωσφορικη αυτοκρατορια από τα δυτικα. 



Ο στρατηγικος τους στοχος, ηταν με την ανακαμψη της Περσικης αυτοκρατοριας  ηταν να εχουν ετοιμη μια ακομη παγκοσμια εωσφορικη αυτοκρατορια  να επεμβει εναντιον των Ελλήνων, σε περιπτωση που απελευθερωνόμασταν από τα ρωμαικα δεσμα.



Πραγματικα το πληρωμα του χρονου εφτασε το 610 μ.Χ. με την ανοδο στον ρωμαικο θρονο του Ελληνα αυτοκράτορα από την Αγιοτοκο Καππαδοκια, τον Ηρακλειο.
Το κρατος του εωσφορου, η παγκοσμια ρωμαικη αυτοκρατορια (Pax Romana), ειχε γινει οριστικα και αμετάκλητα πλεον το πρωτο παγκοσμιο Ελληνοχριστιανικο αυτοκρατορικο κρατος.

Οι εωσφοριστες εκεινης της εποχης δεν δεχονται ότι ένα δικο τους δημιουργημα, η εωσφορικη ρωμαικη αυτοκρατορια οτι την διοικουν πλεον εξ ολοκλήρου οι Ελληνες.

* AKOMH KAI O NEΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
ΚΡΕΜΜΩΝΑΣ Ο ΛΙΟΥΠΡΑΝΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ 
ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 
ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ 
ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 
ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΡΑΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΤΙ 
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ 
ΣΟΦΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΟΙ 
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 
ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΝ 
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΨΕΛΝΑΝ
ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΩΣ ΑΡΓΑΛΕΟ 

ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ.


loading...

1 thought on “ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ

  1. Πιστεύω εις ένα Θεόν,μοναδικόν και μονοπρόσωπον,ετέρου δε Θεού μη όντος ·
    παντοκράτορα,ποιητήν του παντός και των ανθρώπων εις πολλούς πλανήτας τού Γαλαξίου και των άλλων γαλαξιών ·
    πάντων των ανθρώπων πατέρα-μητέρα ·
    δόντα αυτοίς πάσι την γνώσιν του ηθικού νόμου,ου δι' ανθρώπου τινός,αλλά εμφύτως εκ γενετής ·
    και πάντων αυτών δίκαιον μετά θάνατον κριτήν και τιμωρόν ·
    και πάντων αυτών εν τέλει αποκαταστάτην εις ζωήν αιώνιον,τελειωμένης και ανηλιγμένης διά της θεοενσωματώσεως .

Comments are closed.