«Μπαράζ» από Π.Καμμένο: Η Σ.Αραβία επιβεβαιώνει το νόμιμο της πώλησης – Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ, Β.Μαρινάκη και Γ.Πατεράκη – ΒΙΝΤΕΟ

Κατάθεση εγγράφων που αποδεικνύουν ότι το Ριάντ όντως είχε ως εκπρόσωπό του τον Β.Παπαδόπουλο έκανε πριν λίγο ο Π.Καμμένος στην Βουλή και επιτέθηκε ταυτόχρονα στον εφοπλιστή Β.Μαρινάκη και στη ΝΔ, την οποία χαρακτήρισε “πολιτικό βραχίονα” του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού.

Π.Καμμένος: «Το παραμύθι τελειώνει εδώ. Όσον αφορά κάποιους πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων θα τους αντιμετωπίσω στην Δικαιοσύνη δεν θα ασχοληθώ μαζί τους. Δεν υπάρχουν μεσάζοντες στην συμφωνία με το Ριάντ. Τα χρήματα θα πηγαίνανε από το ΥΠΟΙΚ της Σ.Αραβίας στο ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας. Οι πωλήσεις όπλων είναι καθαρές και νόμιμες.

Μετατρέψατε τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα του κουμπάρου της κυρίας Μπακογιάννη. Ήταν μια επικερδής προσφορά πενταπλάσιας αξίας από το απαξιωθέν πολεμικό υλικό»

«Είναι διακρατική συμφωνία και δεν υπάρχει μεσάζων, είπε ο υπουργός. Ουδείς ενδιάμεσος και ουδείς μεσάζων. Μάλλον είστε συνηθισμένοι από την διαφθορά στην οποία λειτουργούσατε εσείς.

«Ακούστηκαν απίστευτα πράγματα στην Βουλή και έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί απίστευτα πράγματα από ραδιόφωνα και εφημερίδες. Λασπολογία και οι φερόμενοι δημοσιογράφοι της φερόμενης συμμορίας για εμπόριο ναρκωτικών φοβούνται ότι θα χάσουν το ψωμί τους»

Ως υπουργός επέλεξα να φέρω 66 εκατομμύρια στα ταμεία του Δημοσίου. Αλλάξαμε το νόμο και δεν υπάρχουν εδώ απόρρητα έγγραφα. Σε όλα τα διαβαθμισμένα έγγραφα σας έχω δώσει πρόσβαση. Στηρίχθηκαν όλα σε μια καταγγελία του κ. Λοβέρδου. Δεν υπάρχει αναφορά Ταξιάρχου. Εκλήθη σε απολογία από τον Αρχηγό του Στρατού.»

Ο ταξίαρχος που λέτε αναφέρει ότι ουδέποτε υπέβαλλε ο ίδιος αναφορά. Υπακλάπη από τον υπολογιστή του ένα έγγραφο είπε ο κ. Καμμένος. Όλα έγιναν για να χαλάσει η συμφωνία, είπε ο υπουργός.

Στο γραφείο μου ήρθε ο στρατωτικός εισαγγελέας, για να δούμε αν κάποιοι διακινούσαν απόρρητα έγγραφα. Το συγκεκριμένο απόρρητο έφυγε από αυτή την διεύθυνση.

Ξέρετε που τον γνώρισαν στο υπουργείο τον κ. Παπαδόπουλο; Η κα Γεννηματά τον πήγε. 17 φεβρουαρίου 2014. Στα ΕΑΣ η εταιρεία ΙGG συζήτησε για συμφωνία για πυρομαχικά όταν η κα Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας. Με αυτούς συνομιλούσε ο Παπαδόπουλος στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Θα αποδειχθεί σύντομα ποιοι ήθελαν να χαλάσει η δουλειά. Και υιοθετώ την θέση του κ. Φίλη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καταθέτω επίσης το σχέδιο διακρατικής συμφωνίας της πώλησης πολεμικών υλικών και τα ποσά που δόθηκαν τότε που παραδέχονται οι ίδιοι οι Σαουδάραβες ότι είναι ακριβή.

Πριν από ένα μήνα έλαβα ανώνυμο τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Δέχθηκα την άρση απορρήτου του τηλεφώνου μου. Ο καλών είναι ο κ.Πατεράκης έμπορος όπλων που με πήρε τηλέφωνο από το γραφείο της εταιρείας του. Αυτός έστησε όλη την ιστορία με τον Σάφα (σ.σ.: Αυτός αγόρασε τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά με εντολή Βενιζέλου επί υπουργίας του στο Εθνικής Αμυνας) και εξετάζεται από την αντιτρομοκρατική.

Είναι αυτός με τα υποβρύχια που έγερναν. Είναι αυτός που αποτελεί μέλος της συμμορίας. Νομίζετε ότι θα φοβηθούμε τους μπράβους και τα παραδεισένια λεφτά σας. Οσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο μεγάλη θα είναι η συνοχή της. Εμείς δεν έχουμε Τσοχατζόπουλους. Ο γιος Παπαντωνίου είναι από τα νεα στελέχη της ΝΔ. Να τους χαίρεστε!» κατέληξε την ομιλία του ο Π.Καμμένος

«Θέλω να κάνω μια διευκρίνηση χρήσιμη για τον Ταξίαρχο Παπαδάκη αλλά και για την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Λοβέρδος.

«Υπάρχουν ερωτήματα που θα απαντηθούν και σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες. Ο καθένας όταν ερωτάται μπορεί να απαντά μπορεί και να υπεκφεύγει. Εσείς διαλέξατε να πείτε όχι τι λέει αλλά να δείξετε έγγραφο. Όλα όσα έχουν κατατεθεί στο Στρατοδικείο Αθηνών τα ξέρετε. Να ζητήσουμε τι έχει καταθέσει! Έτσι θα αποδειχθεί αν λέτε την αλήθεια. Να έρθει στην Βουλή σήμερα!»

«Εχετε την εντύπωση ότι ο υπουργός έχει υπο τον έλεγχό του το στρατοδικείο; Αλίμονο αν ο υπουργός έκανε τέτοια πράγματα. Η δικαιοσύνη η στρατιωτική είναι ανεξάρτητη. Όταν θα τελειώσει η στρατιωτικη δικαιοσύνη θα φέρει το πόρισμά της. Δεν περιμενα ότι εσείς θα το πάρετε εργολαβικά. Τώρα κάτι άλλαξε. Τι άλλαξε;» αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος.

Δέχθηκα απειλητικό τηλεφώνημα από τον έμπορο όπλων Πατεράκη

loading...

2 thoughts on “«Μπαράζ» από Π.Καμμένο: Η Σ.Αραβία επιβεβαιώνει το νόμιμο της πώλησης – Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ, Β.Μαρινάκη και Γ.Πατεράκη – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΚΑΙ Γ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ?? ΤΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ? ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΛΟΣ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΒΑΝΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΕΣΗ (ΒΛΕΠΕ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΙΣΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ) ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

  2. Από την σαβούρα του πολιτικού κόσμου.
    Ανίκανος να παράγει πολιτική.
    Δεν έχει μέχρι τώρα παρουσιάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    Κορυφαίος πολιτικός απατεώνας.

    Χαμηλής νοημοσύνης, συκοφάντης, υβριστής (έχει καταδικαστεί τρείς φορές, αλλά με τα εκατομμύρια που του άφησε ο πατέρας του εξαγοράζει τις ποινές και κυκλοφορεί ελεύθερος), φαιδρός έως γελοίος (ντύνεται με στολές αεροπόρου, αλεξιπτωτιστή, καταδρομέα), ανίκανος, αυθάδης, ανεύθυνος.
    Επικίνδυνος γιά τον τόπο.

    Θα λογοδοτήσει σύντομα γιά τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο και τις μίζες

Comments are closed.