Πατέρας ανήλικης που εξουδετέρωσε τον αλλοδαπό βιαστή της: «Τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω» (βίντεο)

Τη στιγμή της επίθεσης σε βάρος της κόρης του περιέγραψε ο πατέρας της μαθήτριας από τη Σάμο που εξουδετέρωσε με… καρατιά τον αλλοδαπό επίδοξο κλέφτη και βιαστή της.
Όπως είπε ο πατέρας Μιχάλης όλα έγιναν την Παρασκευή το μεσημέρι «την ώρα που σχολούσε η μικρή και πήγαινε να βρει τη μητέρα της στο κατάστημα που αυτή εργαζόταν».

«Σε κάποιον κάθετο δρόμο που πήρε αντιλήφθηκε κάποιον πίσω της να είναι κοντά. Αυτός ξεκίνησε να της τραβάει την τσάντα επανειλλημένως και μάλιστα γελούσε» περιέγραψε ο πατέρας της μικρής κοπέλας τα όσα πέρασε η κόρη του.

«Τότε η μικρή γύρισε, τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω αυτός και γλίτωσε η μικρή» συμπλήρωσε.

Η ανήλικη μαθήτρια, όπως διευκρίνισε ο πατέρας της, κάνει αυτοάμυνα «δεν είναι καθαρή πολεμική τέχνη».

Μετά την επίθεση που δέχθηκε το κορίτσι πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου προσπάθησε να περιγράψει τον επίδοξο κλέφτη και βιαστή της με τον πατέρα Μιχάλη να επισημαίνει ότι «δεν μπορείς να τους περιγράψεις γιατί μοιάζουν μεταξύ τους» και να διευκρινίζει ότι «το παιδί δεν τον έχει ξαναδεί, δεν έδινε σημασία».

Ο πατέρας Μιχάλης ξεκαθάρισε τέλος ότι «δεν έχουμε κάτι με τους μετανάστες. Αυτό, όμως, που μας ενοχλεί είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στον τόπο για να είναι διερχόμενοι εντός 48 ωρών και αυτό δεν τηρείται».

loading...

1 thought on “Πατέρας ανήλικης που εξουδετέρωσε τον αλλοδαπό βιαστή της: «Τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω» (βίντεο)

  1. Καλά του έκανε του πουστη έξω τα λαθροορκ από την Ελλάδα

Comments are closed.