Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΧΑΜΟΣ! ΧΑΡΤΗΣ.
Η χώρα μας μετατρέπεται διά του βίαιου εποικισμού σε ισλαμικό κράτος! Δείτε τον χάρτη που έχει αναρτηθεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο (τον είδαμε στο http://eleftheriskepsii.blogspot.gr) και θα καταλάβετε…
για τι πράγμα μιλάμε! Σε λίγα χρόνια, με τον ραγδαίο εποικισμό της χώρας μας, οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα!

indobserver.blogspot.gr

loading...

2 thoughts on “Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

  1. Τα κόμματα των αριστερών αποχρώσεων,οι αλληλέγγυοι,οι ΜΚΟ της αρπαχτής και μια ανθελληνική κυβέρνηση συνεχίζουν την ισλαμοποίηση της Ελλάδας.
    Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

  2. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ?ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΑ ΝΔ ΠΑΡΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΙΣΣΑΝ ΣΤΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ…ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ 5,19…ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΣ….

Comments are closed.