Την πυρπόλησαν τα συντρόφια της. – «αλληλέγγυα» η συντρόφισσα Τσουκαλά και διορισμένη από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Σε πεδίο μάχη μετατράπηκε για ακόμη μια χρονιά η περιοχή των Εξαρχείων μετά τις καθιερωμένες εκδηλώσεις για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Μετά το μαζικό συλλαλητήριο τραυματίστηκε στο πόδι και μια δικηγόρος.
Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Euronews ενώ κατευθείαν προς το μέρος της έσπευσαν αστυνομικοί να την βοηθήσουν με οποίον διαθέσιμο τρόπο. Η δικηγόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου χειρουργήθηκε ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Εκείνο όμως που δεν γνωρίζετε είναι περί ποιας πρόκειται! Και δεν το γνωρίζετε, γιατί τα μιλημένα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ γνώριζαν πολύ καλά κι από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία της, τα απέκρυπταν με δόλο, μιλώντας γενικώς και αορίστως για μια «δικηγόρο»! Και το απέκρυψαν γιατί δεν πρόκειται για μια τυχαία δικηγόρο, αλλά για πασίγνωστη αριστερή, «αλληλέγγυα» και διορισμένη από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα, από τις 10 Μαΐου 2016 στη θέση του αντιπροέδρου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ!
Νωρίτερα, την διετία 2010-2012, η συντρόφισσα Τσουκαλά διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ της κλεφτοπασοκαρίας Χρήστου Παπουτσή, ενώ το 2013 (επί σαμαρομπουμπουκοκρατίας) έδινε διαλέξεις για «τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και «κατήγγειλε» ότι το 80% των δοκίμων είναι χρυσαυγίτες, ζητώντας παραλλήλως την δίωξή τους.
Τέλος, τον Δεκέμβριο του 2014, εμφανίστηκε ως «αλληλέγγυα» σε συνέντευξη τύπου των γονέων των κόκκινων ληστοτρομοκρατών Ρωμανού, Μπουρζούκου και Μιχαηλίδη, που ζητούσαν… εκπαιδευτικές άδειες για τα βλαστάρια τους…
Δείτε στο βίντεο τι λέει σε συντρόφους «δημοσιογράφους» (μαρξιστές ινστρούχτορες) του χατζηνικολάκειου real fm. Κατηγορεί τους αστυνομικούς και υπερασπίζεται τα συντρόφια των Εξαρχείων.

http://ixnos.blogspot.gr/2017/11/blog-post_53.html

loading...

12 thoughts on “Την πυρπόλησαν τα συντρόφια της. – «αλληλέγγυα» η συντρόφισσα Τσουκαλά και διορισμένη από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

  1. ΣΒΗΣΤΟ ΡΕΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΑΦΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΕΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΩΣΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΓΟΜΩΣΗ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΟΙΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΦΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΙΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΣΒΗΣΤΟΟ ΡΕΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ? ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΠΤΗΜΙΟ PARIS II! ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 2 ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ? ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΙΣΙ 11 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ!!! ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΤΕΚΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ XI ΚΑΙ ΤΟ ΙΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟ-ΑΠΛΥΤΩΝ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΑΝ ΑΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΙΣΑΤΑΝ!!!

  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαληλεγγυος απο φωτοβολιδα καλα να παθει η πατσαβουρα η μαγισα

  3. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΟΣ
    ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΩΧΡΕΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ
    Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
    Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΟΝΤΟΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΩΝ

    ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΜΑΝΕΣΗ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  4. Αστέρι η κυρία …
    Επαγγελματίας εθνο-αποδομητής ……
    Μάστορας στην ψευτιά, την διαστρέβλωση και την προπαγάνδα

  5. I ANASTASIA TSUKALA DEN EHI PERPATISI PIO EXO APO TIN ATTIKI INE PSEMATA OTI INE KATHIGITRIA STO PARISI!!! OLA TA DIMOSIEVMATA INE TO SISTIMA TU TSIPRITOGLU NA EXIPSONI TA SKUPIDIA SE DIAMANTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLES I PATSAVURES PU INE STIN VULI TON EVREOMASONON INE AMORFOTES!!!!!! AFTI I TSUKALA EHI k ENA PTIHIO OS PSEFTRA GIA NA AGOREVI OS SINIGOROS IPERASPISIS TIS SIMORIAS ALEXI TSIPRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Τα τσογλάνια που καίνε και ρημάζουν ανόητη, εκτελούν καλά τα καθήκοντά τους στον δρόμο; Αλλη μια που την πληρώνουμε για να πουλάει αέρα…

  7. Τελικά, κυρία δικηγόρε, ποιοι είναι φασίστες;

  8. Συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα η παθούσα έλεγε το ΙΙ ως έντεκα στα Λατινικά;
    Αν, να καλά είναι και αμόρφωτη αλλά τώρα τι σχέση είχε να δηλώνει
    την ιδιότητά της αυτή με την βοήθεια που χρειαζόταν;

  9. ΕΣΥ 10.24, ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΦΑΕΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ , ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.