ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ

Α. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Αν υπήρχε κράτος αυτός ο πολιτικάντης ο Λοβέδρος θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη φυλακή. Και όσοι βλακωδώς προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν την υπόθεση.
Το πρόβλημα δεν είναι το αν ο Καμμένος έχει ή όχι δίκαιο.
Το πρόβλημα είναι ότι διακρατικές σχέσεις και μάλιστα που έχουν σχέση με πώληση όπλων σε τρίτη χώρα δεν γίνονται σε μια σοβαρή χώρα θέμα του κίτρινου τύπου και της φαιδρής αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρωτήσανε όλοι αυτοί οι ηλίθιοι τη Σαουδική Αραβία αν έπρεπε να βγαίνουν στον κίτρινο τύπο απόρρητα έγγραφα που την αφορούσαν και μάλιστα για όπλα;. Ποιος είναι αυτός και αυτοί που υποκλέπτουν απόρρητα εθνικά έγγραφα και αντί να οδηγούνται στη φυλακή ηρωοποιούνται

Β. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ
Πριν από λίγο στην ΕΡΤ1 ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε τον Τζέφρυ Παπανδρέου ως μέγα προδότη. Γιατί αφού πρώτα εσκεμμένα κατέστρεψε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, για να σώσει αφ ενός τις γερμανογαλλικές τράπεζες μετέτρεψε τα Ελληνικά κουρευόμενα ομόλογα σε χρέος προς χώρες της ευρωζώνης μη κουρευόμενο. Αφ ετέρου ο κ. Κακλαμάνης, τον κατηγόρησε τον Τζέφρυ Παπανδρέου για το ψευδές έλλειμμα του Γεωργίου. Που έφερε το ΔΝΤ για; να ληστευθεί και καταστραφεί η Ελλάδα.
Σε επιβεβαίωση των ανωτέρω επισυνάπτω κατωτέρω το αρχείο της Οικονομικής Καθημερινής ως τότε το είχα αντιγράψει, από 15/9/2009 μέχρι 13/2/2010. Με πολύτιμες πληροφορίες για την προδοσία του Ελληνισμού, που επιβεβαιώνουν τον κ. Κακλαμάνη, . Με την παρατήρηση ότι οι σύνδεσμοι (τα λινκ) δεν υπάρχουν πλέον.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 15 09 2009 ΕΩΣ 13 02 2010
https://www.scribd.com/doc/238955763/%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%91%CE%A3-%CE%91%CE%A0%CE%9F-15-09-2009-%CE%95%CE%A9%CE%A3-13-02-2010-%CE%91%CE%A0%CE%9F-%CE%A4%CE%9F-%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3?irgwc=1&content=10079&campaign=Skimbit%2C+Ltd.&ad_group=725X175Xe2392ae11b47772d608c6453e5e428a5&keyword=ft750noi&source=impactradius&medium=affiliate

Γ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΡΤΕΝ
Με αφορμή προσβολή μου από τον αξιότιμο Καλεντερίδη γιατί πληροφόρησα για την καταγωγή της κυρίας Ξαφά ( ότι είναι συγγενής του Κωνσταντίνου Καραμανλή του επιλεγόμενου “εθνάρχη”).
Ότι είναι εξ’ αγχιστείας συγγενής του Τάκου Μακρή ως ανεψιά της γυναίκας του Μακρή, Δοξούλας Λεοντίδου. Που είχε θείο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και ήταν ιδιαιτέρα του Μέρτεν του διοικητή Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, κατά την πρώτη γερμανική κατοχή (γερμανική και όχι ναζιστική ή Χιτλερική). Του εγκληματία πολέμου που έστειλε τους συμπατριώτες μας Εβραίους της Θεσσαλονίκης στα κρεματόρια.
Η γνωστότατη “πατριώτης” των αγορών κ. Ξαφά, συμπληρώνω έχει «Βασιλική» καταγωγή. Αφού προέρχεται από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Μεγαλώστε την κατωτέρω φωτογραφία και δείτε τι έγραψε η Ηχώ του Αμβούργου (δημοσίευμα της 29/9/1960) και τι είπε ο Μέρτεν, για τη Δοξούλα Λεοντίδου, για τον θείο της Κωνσταντίνο, για τη γέφυρα Γοργοποτάμου και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
Όπως πολύ ενδιαφέρουσα είναι όλη η υπόθεση Μέρτεν. Που απελευθερώθηκε τότε άρον-άρον από τον Καραμανλή.
Υπόθεση που ίσως εξηγεί πολλά της πρόσφατης θλιβερής ιστορίας μας. Ακόμα και την μη καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων.
Δείτε (μεγαλώστε την φωτογραφία) τα το θέμα, τα τοτε δημοσιεύματα της Ηχώς του Αμβούργου και του Ντερ Σπιγκελ.  Δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού. Ενημερωθείτε.
https://www.flickr.com/photos/85915004@N03/26800527659/in/dateposted-public/

Δ. ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ “ΛΑΘΟΣ” Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
Ο ΕΛΛΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΘΕΜΟΣ ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
(Τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που δεν θα ξέρουν καν την ύπαρξη ελληνικής και βουλγαρικής Μακεδονίας, η λέξη «Μακεδονία» θα ταυτίζεται με τα Σκόπια και μόνο).

Από το, ΘΕΜΟΣ ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο επίτιμος πρέσβης για τη διπλή ονομασία των Σκοπίων , «Παραδοθήκαμε άνευ όρων», http://syndpeiraia.blogspot.gr/2010/06/blog-post_18.html

Από τη στιγμή που δεχθήκαμε, έστω κατ’ αρχήν, να υπάρξει σύνθετη ονομασία, ενισχύσαμε την αδιαλλαξία των Σκοπίων, αλλά και την εκτίμηση της Ουάσιγκτον ότι και αυτή τη φορά θα υπακούσουμε στα κελεύσματά της.
Με την αποδοχή της δυνατότητας σύνθετης ονομασίας παραδοθήκαμε άνευ όρων.
Διότι, όσο και αν εκ πρώτης όψεως φαίνεται παράδοξο, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ονομασίας απλής και σύνθετης και άρα θα επακολουθήσουν οι ίδιες δυσμενέστατες συνέπειες και στις δύο περιπτώσεις λόγω του ιστορικο-πολιτικού χαρακτήρα του θέματος, σε συνδυασμό με τον κύριο εν προκειμένω παράγοντα που είναι ο υπαρξιακός επεκτατισμός των Σκοπίων.
Γιατί λέμε πως δεν υπάρχει διαφορά; Διότι οποιοσδήποτε προσδιορισμός του όρου «Μακεδονία» είναι πολύ πιθανό να ατονήσει και να μη χρησιμοποιείται. Αλλά και αν αυτό δεν γίνει, τα Σκόπια θα είναι το μόνο κράτος που θα έχει στο όνομά του τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του.
Έτσι, για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που δεν θα ξέρουν καν την ύπαρξη ελληνικής και βουλγαρικής Μακεδονίας, η λέξη «Μακεδονία» θα ταυτίζεται με τα Σκόπια και μόνο.
Υπάρχει όμως και ένας τρίτος λόγος, ίσως ο πιο σημαντικός. Ότι αν ο προσδιορισμός επιζήσει στην πράξη και αν χρησιμοποιείται εν γνώσει της διαιρέσεως της Μακεδονίας σε ελληνική, βουλγαρική και σκοπιανή, τότε ο προσδιορισμός θα ενισχύει τον επεκτατισμό των Σκοπίων διεθνώς (όπως και στο εσωτερικό του σκοπιανού κράτους).
Διότι είναι αλήθεια πως γίνεται γενικά δεκτό ότι η γεωγραφική Μακεδονία κατανεμήθηκε ανισομερώς σε τρία μέρη. Είναι αλήθεια ότι μεγάλο ποσοστό των Σκοπιανών είναι Σλάβοι. Και είναι αλήθεια ότι το σημερινό σκοπιανό κράτος είναι νέο, με την έννοια ότι διαδέχθηκε το νοτιότερο ομόσπονδο κράτος της Γιουγκοσλαβίας.
Αν, λοιπόν, δεν υπήρχε ο «μεγαλομακεδονισμός» των Σκοπιανών, θα μπορούσε το κράτος τους να ονομασθεί «Άνω Μακεδονία», «Σλαβομακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία».
Όμως υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει το επεκτατικό ιδεολόγημα των βορείων γειτόνων μας περί της μίας μεγάλης Μακεδονίας: της γεωγραφικής περιοχής, η οποία, ενώ θα έπρεπε, κατ’ αυτούς, να είναι ενωμένη και «μακεδονική» (να ανήκει, δηλαδή, ολόκληρη στο «έθνος» που οι Σκοπιανοί ισχυρίζονται ότι αποτελούν και που διατείνονται ότι είναι το ίδιο με εκείνο των αρχαίων Μακεδόνων) παραμένει, η μείζων αυτή περιοχή, διηρημένη και κατεχόμενη, στο μεγαλύτερο μέρος της, από τους Έλληνες και τους Βουλγάρους.
Εξίσου με το απλό, χωρίς προσδιορισμό, όνομα «Μακεδονία», οποιοδήποτε σύνθετο (με γεωγραφικό, εθνικό ή χρονικό επίθετο) θα ενισχύει αυτό το επεκτατικό ιδεολόγημα των Σκοπίων ως «μακεδονικού» Πεδεμοντίου.
Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα Σκόπια έχουν χρησιμοποιήσει τέτοιους προσδιορισμούς: Vardar Makedonija, Slavomakedonija, Nova Makedonija. Πρόσθετη απόδειξη αποτελούν οι πληροφορίες, αν αληθεύουν, ότι τα Σκόπια είχαν παρασκηνιακά δεχθεί, ή θα δεχόντουσαν, σύνθετη ονομασία. Δεν το έπραξαν, για λόγους διαπραγματευτικούς και κρατικού κύρους. Ήταν, συνεπώς, απόλυτα ορθή και καθόλου μαξιμαλιστική η θέση «όχι Μακεδονία ή παράγωγα». Και αυτό ο ελληνικός λαός το αντιλαμβάνεται, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις.
Ευριπίδης Μπίλλης

loading...