Άγνωστοι την γελοιοποίησαν για τα δόντια της και την έκαναν ρεζίλι στο Ίντερνετ. «Χαμογελάει» όμως καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

H κάτοικος του St. Louis, Jessica McDaniels είχε πικραθεί πολύ όταν κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να της ασκούν bullying για μια φωτογραφία της στο facebook. Αλλά για κάθε άσχημη πράξη υπάρχει και μια καλή που επαναφέρει την ισορροπία κι έτσι το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης φρόντισε να επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο της γυναίκας.

Η McDaniels, μητέρα 2 μικρών αγοριών, αποφάσισε να μοιραστεί την πρόταση γάμου των φίλων της στις 2 Μαϊου κι έτσι δημοσίευσε το βίντεο στο λογαριασμό της στο facebook.

Το επόμενο πρωί την περίμεναν πάνω από 50 ειδοποιήσεις με μηνύματα μίσους. Οι περισσότεροι χρήστες αντί να ευχηθούν κάτι όμορφο για τους αρραβωνιασμένους φίλους της, αναλώνονταν σε άσχημα σχόλια εις βάρος της γυναίκας και συγκεκριμένα την κορόιδευαν για τα περίεργα δόντια της.

“Κάποιος σχολίασε ότι θα έπρεπε να είμαι κλεισμένη σε ζωολογικό κήπο. Κάποιος άλλος έλεγε ότι δεν θα έπρεπε καν να έχω παιδιά.”

Μόλις μέσα σε λίγες εβδομάδες, μια φωτογραφία της είχε κάνει το γύρο του ίντερνετ και είχε κοινοποιηθεί πάνω από 88 χιλιάδες φορές. Η γυναίκα είχε πικραθεί πολύ και όλο το περιστατικό επισκίασε τη χαρά της ιδιαίτερης εκείνης μέρας που την είχε κάνει τόσο χαρούμενη.

Η McDaniels κάλεσε τη φίλη της και απολογήθηκε που κατέστρεψε τον αρραβώνα της δίχως να το θέλει.

Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που ο κόσμος ασχολιόταν τόσο αρνητικά με την εμφάνισή της και γελούσαν εις βάρος της για το ιδιαίτερο χαμόγελό της. Αλλά εκείνο που την πλήγωνε περισσότερο ήταν που κάποιοι σχολίαζαν ακόμα και την ικανότητά της να φροντίσει τα παιδιά της.

Έτσι λοιπόν, επειδή το περιστατικό είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις, δεν διέφυγε της αντίληψης μιας φίλης της από το Λύκειο. Η Krystal Starks, 32 ετών, είδε τη φωτογραφία της κοπέλας. Είχαν χάσει επαφή από το Λύκειο, αλλά η επίθεση εις βάρος της παλιάς φίλης της την ενόχλησε τόσο που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η ομορφιά της ψυχής της ενέπνευσε τον κόσμο να δράσει εκ μέρους της και να της προσφέρει ένα όμορφο νέο χαμόγελο.

Η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε έρανο στη σελίδα GoFundMe για την McDaniels για να μπορέσει επιτέλους να κάνει την ορθοδοντική επέμβαση που χρειαζόταν. Μέχρι τότε είχε καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 8 χιλιάδες δολάρια.

Πάλι όμως, επρόκειτο για ένα τεράστιο έξοδο και ακόμα και με αυτό το ποσό ήταν δύσκολο να καλυφθούν τα έξοδα του γιατρού που θα έφερνε εις πέρας την επέμβαση.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως έκαναν τη δουλειά τους. Η ιστορία έκανε τον γύρο του κόσμου και τράβηξε την προσοχή της γιατρού Δρ. Maryann Udy, της εταιρείας Northwest Oral Maxillo-Facial Surgeons. Η Δρ. Udy επικοινώνησε με την McDaniels και προσφέρθηκε να κάνει την επέμβαση χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Η γιατρός όμως ήθελε ένα αντάλλαγμα. Έβαλε την γυναίκα να της υποσχεθεί πως μόλις τέλειωνε η επέμβαση θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα από τον έρανο για να πάει τα παιδιά της στη Disneyland. Η

Η McDaniels συμφώνησε και σήμερα χαμογελάει πλέον άφοβα.

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Μπορεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γιγάντωσαν τον πόνο της γυναίκας με το περίεργο χαμόγελο, βοήθησαν όμως στο τέλος και της χάρισαν αυτό το αληθινά όμορφο χαμόγελο…

loading...