Χρυσόγονος: Κάποια στιγμή οι μάζες θα σταματήσουν να γοητεύονται από τον κ. Τσίπρα

“Η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ είναι προσωπική επιλογή Τσίπρα. Το βράδυ των εκλογών, μετά από ένα τηλεφώνημα με τον κ. Καμμένο, ανακοίνωσε σύμπραξη μαζί του και θα θυμάστε πήγε και ο κ. Καμμένος στα πανηγύρια, το είχε προσυνεννοηθεί ο Αλέξης Τσίπρας,
χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν τα κομματικά όργανα” δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUSο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος.
“Οι αποφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνονται στην κορυφή και η βάση καλείται να τις εκτελέσει. Τα κόμματα του σήμερα είναι τα ανοιχτά κόμματα, με εμπιστοσύνη στην κοινωνία. Δεν είναι βιώσιμος ο αρχηγοκεντρικός ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποια στιγμή οι μάζες θα σταματήσουν να γοητεύονται από τον κ. Τσίπρα, πάντα συμβαίνει αυτό με όλους και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα επιστρέψει στα μονοψήφια ποσοστά.Για να είναι ωφέλιμος ο κ. Τσίπρας για τη χώρα θα έπρεπε να έχει ένα αναπτυξιακό σχεδιασμό, που δεν τον έχει, αντ’ αυτού κάνει παιχνίδια εξουσίας. Δεν βλέπει το μεθαύριο της χώρας, παρά μόνο το εκλογικό αύριο” τόνισε ο κ. Χρυσόγονος.
Αναφερόμενος στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, είπε: “Υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, γιατί είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν άμεσα κατά της Υεμένης, σ’ ένα πόλεμο, όπου σκοτώνονται ένα σωρό άμαχοι.Το θέμα θα έπρεπε να συζητηθεί και να αποτελέσει ζήτημα διακομματικής συναίνεσης. Αυτά τα όπλα τα αγοράσαμε για την άμυνα μας, όχι για μεταπώληση σε άλλη χώρα”.
“Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία τη συμφωνία αυτή” επεσήμανε ο κ. Χρυσόγονος, συμπληρώνοντας ότι:
“Το στυλ ζωής που φαίνεται να εμφανίζει ο υπ. εθνικής άμυνας, κ. Καμμένος ιδίως με την παραμονή του σε ακριβό ξενοδοχείο του Λονδίνου κτλ, δε φαίνεται να συνάδει με το πόθεν έσχες του. Είτε έχουμε δηλαδή ένα ανακριβές πόθεν έσχες, που δεν θέλω να τα πιστέψω, είτε έχουμε μία ακραία επιπολαιότητα, έναν άνθρωπο δηλαδή που δεν έχει λεφτά, αλλά ό,τι βγάζει το ξοδεύει”.

loading...

3 thoughts on “Χρυσόγονος: Κάποια στιγμή οι μάζες θα σταματήσουν να γοητεύονται από τον κ. Τσίπρα

  1. ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΜΕ ΤΠΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΣΕ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

  2. ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ Κ.Ε.Α. ΛΟΙΠΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 100!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ;;; ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ;;;;; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;;ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΨΟΦΙΣΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!!@@@%%%%%!!!!!!!!

  3. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.