Με ένα άρθρο προσπαθούν να διαλύσουν τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες»!

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Μην αγνοήσετε την έκκληση αυτή!

Μέχρι την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 θα ψηφιστεί ένα νέο νομοσχέδιο το οποίο κατά την άποψή μας θα πλήξει σοβαρά τους παραγωγούς και τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες» για να οδηγηθούν και οι τελευταίοι καταναλωτές στην αγκαλιά των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ αλλά και να ελεγχθούν οι κινηματικές δράσεις.

Κάναμε τα πάντα για να πείσουμε τον νομοθέτη αλλά και τους τοπικούς μας βουλευτές ότι κάποια άρθρα του νέου νομοσχεδίου δεν αρμόζουν σε μια αριστερή κυβέρνηση και δεν θα έπρεπε ούτε καν να τα συζητάει. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε!

Ζητάμε την στήριξη από όλους εσάς που τα τελευταία 6 χρόνια ψωνίζετε από τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες»! Σας καλούμε να στηρίξετε τον κοινό μας αγώνα!

Ας στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να διαλύσουν αυτό που έχτισαν οι πολίτες στα χρόνια της κρίσης, τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες», ίσως το τελευταίο μέσο αντίστασης και αγώνα στη βίαιη υποτίμηση του επιπέδου ζωής από τα μνημόνια.

Πιστεύουμε πως με την πίεση της κοινωνίας ίσως την τελευταία στιγμή καταφέρουμε να αλλάξουμε κάποια σημεία του νομοθετικού μορφώματος, όπως π.χ. το άρθρο 37, το οποίο έχει ως στόχο τον απόλυτο έλεγχο των κινηματικών δράσεων.

Μην αγνοήσετε την έκκληση αυτή! Στηρίξτε την διαδικτυακή ψηφοφορία και διαδώστε το! Στείλτε τον παρακάτω σύνδεσμο σε φίλους και γνωστούς! Αναρτήστε τον παντού!

Συμμετέχω στην ψηφοφορία

loading...

1 thought on “Με ένα άρθρο προσπαθούν να διαλύσουν τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες»!

  1. PISTEVO IS ENA THEO, MONADIKON KE MONOPROSOPON, ETERU DE THEU MI ONDOS PANDOKRATORA,PIITIN OLON TON GALAXION KETON SIMBANDON PANDON TON ANTHROPON PATERA-MITERA, EMFITEVONDA AFTIS EK GENETIS TON ITHIKON NOMON, KE EN TELI APOKATASTATIN IS ZOIN EONION, TELIOMENIS KE ANILIGMENIS DIA TIS THEOENSOMATOSEOS.

Comments are closed.