Θεοδωράκης: Η ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά παραμένει – ΒΙΝΤΕΟ

«Η συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση προκαλεί απέχθεια στην κοινωνία και στην Ευρώπη» τόνισε στην ομιλία του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε, ότι «ο κ. Τσίπρας είναι συνυπεύθυνος για τα λάθη του κ. Καμμένου».

Ο κ. Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε το ερώτημα μέχρι πότε θα ανέχονται τον κ. Καμμένο για όσα κάνει, όσα είπε πρόσφατα για το θέμα των Σκοπίων, ενώ υπενθύμισε τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών και την αποχώρηση από το υπουργείο Παιδείας του Νίκου Φίλη.
Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι ο κ. Καμμένος ζητάει άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του, ενώ δεν το ήθελε, όταν του ζητείτο στην περίπτωση με τις καταγγελίες του ισοβίτη. «Ο εθνικολαϊκισμός ως προμετωπίδα βγαίνει με τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι «την ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά θα μείνει».
Ακόμη, σχολιάζοντας όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, για 10ετή τιμωρία όσων χρησιμοποιούν απόρρητα έγγραφα, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι και ο Ρίτσαρντ Νίξον είχε ζητήσει την δολοφονία εκείνου που διέρρεε πληροφορίες για την αποκάλυψη του Γουότεργκεϊτ.

loading...

6 thoughts on “Θεοδωράκης: Η ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά παραμένει – ΒΙΝΤΕΟ

  1. και εσενα ρε μπινε οσο να σε ξεπλενει κανεις, δοσιλογος ανθελληνας προβοκατορας και προδοτης θα παραμηνεις ,για αυτο η ποινη ειναι κρεμαλα οχι φυλακη .ρουλα .

  2. δεν εχει εμφανιστει ακομα ο φυλαρχος των ζουλου να ποσταρει και ανησυχουμε μηπως δεν του καθησε καλα ο σκατζοχοιρος το βραδυ

  3. Tραβα ψωφα τωρα μπομπολοκωλοπαιδο ενα περασμα εκανεσ γιατι βρεθηκανε μερικοι μαλακεσ και σε ψηφισανε αντε τωρα να κανεισ καμια τηλεοπτικη εκπομπη να τα κονομασ εκλεισε και το καυλοκαναλο που σε στηριζε κοπριτακο ε καπου θα βρεις εσυ βεβαια τα μεγαλεια θα τα ξεχασεις….ουυστ

  4. ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΔΗΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

  5. το ξυλο θα το φανε τα ψωρογιδα που ξεχρεωνουν τους ηλιθιους και τους εφαγαν τα λεφτα

  6. Μίλησε το τσιράκι του Σημίτη και του Μπόμπολα

Comments are closed.