Διαφορετικά, Ελλάς τέλος.

Θα μας σώσουν λένε. Ο μεν ένας που ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη από τον νεοταξικό του σύντροφο. Ο δε άλλος. Με επιπλέον τον εξισλαμισμό της Ελλάδας. Μόνη λύση για σωτηρία της Ελλάδας.

Θα μας σώσουν λένε.
·       Με τερατώδη πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% που φήμισαν όλοι οι κατοχικοί.
·       Με «μηδενική» ρευστότητα στην αγορά.
·       Με εργαζόμενους που δεν πληρώνονται στην εργασιακή ζούγκλα που δημιούργησαν, ακόμα και από μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλες  ιδιωτικές κλινικές κτλ.
·       Με ψηφισθείσα από όλους τους κατοχικούς νέα ληστεία συντάξεων και σίγουρη νέα μείωση μισθών και συνεπώς περαιτέρω μείωση της ρευστότητας στην αγορά.
·       Χωρίς δυνατότητα κουρέματος του επαχθούς και επονείδιστου χρέους
·       Που προέκυψε προδοτικά από τη μετατροπή των Ελληνικών ομολόγων σε χρέος προς γερμανικές, γαλλικές και άλλες τράπεζες,  ώστε αυτές να μην ζημιωθούν καθόλου από το πείραμα μετατροπής της Ελλάδας σε υπόδουλο πειραματόζωο.
·       Και με την Ελλάδα υπόδουλη.

Ο μεν ένας που ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη από τον νεοταξικό του σύντροφο.
·       Μείωση, λέει, της φορολογίας των πολύ χαμηλοσυνταξιούχων στο 9% (αν και αυτό το μηδαμινό του το επιτρέψουν) .
·       Με μείωση, λέει,  της φορολογίας των μικρομεσαίων,  για να τις σώσει, λέει, σε μία αγορά με «μηδενική» ρευστότητα. Που θα επιδεινωθεί με την  ψηφισθείσα νέα ληστεία συντάξεων και τη σίγουρη νέα  μείωση των μισθών.

Ο δε άλλος (που σαφώς καβάλησε το αλαζονικό νεοταξικό κατοχικό καλάμι)
·       Με την  χωρίς ρευστότητα στην αγορά και όλα τα ανωτέρω, δήθεν, να’ την έφτασε η «ανάπτυξη» του.
·       Που αν το πιστεύει είναι ακόμα περισσότερο «επικίνδυνος»

Με επιπλέον τον εξισλαμισμό της Ελλάδας.
·       Και από  τους δύο παγκοσμιοποιημένους εθνομηδενιστές καθώς και τους διεθνιστές εθνομηδενιστές
·       Με τα ανεπαρκή «εθνικού σκοπού Χοτ Σποτς»  της Ελλάδας.
·       Και με με ξάπλωμα των συνεχώς αφικνούμενο λαθραίων στα open borders σε όλην την Ελλάδα

Μόνη λύση για σωτηρία της Ελλάδας.
·       Η απαλλαγή από την κατοχή και τους πάσης φύσεως εθνομηδενιστές 
·       Με τη συνένωση όλων των Ελληνικών πατριωτικών δυνάμεων.
·       Κάτω από Έλληνα ηγέτη που θα εμπνέει εμπιστοσύνης (θα επανέλθουμε)

Διαφορετικά,  Ελλάς τέλος

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

35 thoughts on “Διαφορετικά, Ελλάς τέλος.

  1. Γιώργος Παπανδρέου
    : Η χώρα τούτη, αδέρφια, έχει τεράστια θέματα, είναι γνωστό τοις πάσι. Και φαίνεται πως αποκτά ακόμη περισσότερα, όταν «τιτάνες» της πολιτικής ζωής, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφασίζουν να πουν τη δική τους ατάκα, έτσι για το «ονόρε».

    Ν.Βραχος

  2. Κατάλαβα.
    Εάν λάβω υπόψη τις δημοσκοπήσεις, η πλειονότητα του λαού ψηφίζει τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, επειδή από την μια μεριά την εξαθλιώνουν κι από την άλλη μεριά την παρηγορούν με ωραία και γλυκά λόγια !!

  3. Marina Latsi ΔΙΚ.ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

    ΤΗΝ 15-11-17 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 2 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 3 ΜΕ ΝΟ 1 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ , ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣΥΝΑΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΨΥΧΩΝ.

    ΈΝΤΡΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΕΚΔΙΚΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ.67650/13

    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ. ( ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΟ F.Β. ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΗΜΗ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ).

    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ….. ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ.

  4. Καλη ανταμωση στο κορυδαλλο θα λετε γιδια με τα 600 δις

  5. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ

  6. να εισαστε ζωα για να δουμε τα πληρεξιυσια διαχειρισης των 600 δις της ρεντ να δουμε τους αξιοτιμους απατεωνες ψευτοτραπεζιτες με τις καταθεσεις ομολογων κκλ!να δουμε και τα ομολογα που τα κρυβει ο μογγολογυφτας 5 χρονια μην του τα ματιασουν!

  7. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ??????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  8. ΒΛΕΠΩ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΝΟΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ…

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ??

    ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ Σ'ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ Η ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕ…

    ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…..

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ….

  9. δηλαδη γυφτε χωρις να παρουσιασεις τα ομολογα τι περιμενεις να σου κανουν οι δικαστες? χαρη γιατι εισαι κοντοπουτανος??????
    μαλακα γυφτε εφτασε το τελος σου

  10. ΝΑΙ ΓΥΦΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

  11. ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15/11 ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ….

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ,ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΕΝΑ
    "Ν Α Ι" ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΝ ΛΕΞΗ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΡΡΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 15/11,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ …??

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑ…!!!

    ΔΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ..

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

  12. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ!!!ΤΙ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ?ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ??ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ Κ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΥΦΤΕ,ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΗΓΑΔΙ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!!

  13. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ…

  14. ΦΤΥΣΕ Τ Α ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ!!!!

  15. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΡΟΓΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΨΩΡΟΓΙΔΑ!!!!!!
    Μου τη δίνουν οι βαθύπλουτοι γερουσιαστές και δικηγόροι και τι άλλο είναι. Καλά ρε μάγκα… άσε τα υπόλοιπα, αλλά να με βρίζει ο Βαγγέλας από το Μοντρεάλ και να λέει εμένα άχρηστο… όταν τον πέταξε έξω ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επειδή δεν τον πλήρωνε για 9 μήνες και χρωστούσε ρεύμα 950 δολάρια… Όποιος γνωρίζει αγγλικά ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ!!!!Πολύς κόσμος χρωστάει αλλά ο Βαγγέλας αντί να την κάνει, ζητούσε από τον ιδιοκτήτη 15.000 ηθική βλάβη, 2.000 για εκφοβισμό, 2.000 για παράνομο είσοδο, 2.000 για παραβίαση της ιδιωτικότητας του, 2.000 για απώλεια ρεύματος που δεν πλήρωνε, 1000 για παραβίαση των δικαιωμάτων του και 3.500 επειδή έχασε τη βολή του. Τελικά ο Δικαστής του έραψε ένα κουστούμι πάνω από 10.000 να πληρώσει στον ιδιοκτήτη. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΕ ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;

    English – EVANGELOS KONSTANTAKAKOS
    DE MONTREAL OFFICE File no: 31-130118-089 31 20130118 G 31-130703-071 31 20130703 G No request: 41589 51323 Date: August 10, 2013 Stage Manager: Anne Mailfait, administrative judge 169360 CANADA INC. Landlord – Plaintiff (31-130118-089 31 20130118 G) defendant (31-130703-071 31 20130703 G) c. EVANGE…
    SCRIBD.COM

  16. ΕΣΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ..
    ΤΡΕΞΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΕΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΑΙΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΡΗΜΗΝ.

  17. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΣΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ
    μΕ ΑΡΧΙΓΩ ΤΟΝ ψορα Ο ΕΛΛΗΝΗΣΜΩΣ Θα θρηαμβεΦΣΟΙ

    Stefanos Vergis ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΩ ΕΝΩΤΗΤΑ !!!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΠΕΡΗΣΩΤΕΡΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΙΑ !!!ΚΡΑΤΑΜΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ !!!ΚΑΛΗ ΗΛΙΟΥ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΟΡΟΝΤΟ ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΗΣΜΩΣ !!!!

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

  18. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΚΙΑ??

    ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ,ΜΑ ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ…

    ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΔΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ…

  19. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΔΕΙΛΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ???

  20. ΑΧ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΠΡΑΜΑ 7.44 ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΖΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ…ΤΥΧΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ "ΔΙΚΟ" ΤΟΥΣ ΡΕΣΤΗ? ΜΑΛΑΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΑ ΚΙ' ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ "ΘΕΛΗΜΑΤΑ" ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΕ "ΓΝΩΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΟΛΕΧΡΙΔΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΧΑΡΗ"…ΝΙΚΗ ΤΗΣ "ΤΥΦΛΗΣ" ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ".
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. ΑΚΟΥ ΓΥΦΤΟΕΥΤΑΞΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΥΦΤΟΣ Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΔΙΓΓΑΝΟ ΨΕΥΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ ΜΙΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΚΙ ΩΝΑΣΗ!ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ!ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΦΒ Κ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ!!!!!!!!

  22. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑΤΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
    Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ – ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΩΡΡΟΛΑΤΡΕΙΑ!
    https://www.youtube.com/watch?v=DIoUKYiCwiU

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

  23. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ..

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ,ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ,ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟ,ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ…

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΡΙΣ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΙΩΠΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΩΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ…

    ΑΡΓΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΕ ΠΕΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΕ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ??

    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ…

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ…

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΞΕΡΑΤΑ,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

  24. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΥΤΑΞΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΖΩΩΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 20ΧΙΛΙΑΡΟ.
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ.

  25. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΖΕΙΣ.
    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΩΡΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ.

  26. ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ…

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ??

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ,Η ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ??

    ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ..

    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΜΟ…

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…

    ΑΝΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ…

    ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

  27. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  28. Georgiadis Ilias‎
    3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

    ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
    .
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3691/2008 ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 2014 ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ?ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ .

    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ .ΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΗΓΕ Ο ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3691/2008 ΤΡΟΠ 2014 ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ) ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ (ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΡΕΣ)

  29. Αχαχαχαχαχαχαααα……… ξεσηκωθειτε ολοι (για παρτη μου) και ποτιστε με το αιμα σας (την ελευθερια μου), μηνυστε τους ολους ομως με τα λεφτα σας (οχι με τα τρισεκατομμυρια μου), σκοτωθειτε ολοι (για παρτη μου) και καθε μηνα να πεφτει η συνδρομη στο κομμα (παλι για παρτη μου), ξεχυθειτε στους δρομους και φερτε νεα μελη που να τα σκανε και στην εγγραφη αλλα και καθε μηνα για παρτη μου (και ας ειμαι τρισεκατομυριουχος παλι για παρτη μου….!!!!!!!!)………

  30. ΣΩΡΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!

    Ιωσήφ Παπαδόπουλος
    Published on Mar 18, 2017
    Το σημερινό "διάγγελμα" του θεοπάλαβου απατεώνα έβαλε, για άλλη μια φορά, σε δοκιμασία τη νοημοσύνη και την αισθητική μου. Αποφάσισα λοιπόν να σχολιάσω τους αλλαλαγμούς και τις άναρθρες κραυγές του με ειρωνεία. Είναι σίγουρα ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς έναν ψυχοπαθή, με τα χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπου, ο οποίος τονίζει συνεχώς ότι είναι αυτόχθων Έλλην ιθαγενής, ότι αυτός είναι το Κράτος, ότι έχει μεταβιβάσει τα 600 δις δολλάρια στην Ελληνική Δημοκρατία, την οποίαν ωστόσο χαρακτηρίζει με υποτιμητικό τρόπο "ιδιωτική εταιρεία"! Ένας άνθρωπος ο οποίος διακηρύσσει ότι θα εξαγοράσει το δημόσιο χρέος της χώρας, το οποίο, ωστόσο, θεωρεί ότι είναι παράνομο!

    Δείτε το βιντεάκι που ετοίμασα, με κορμό το σημερινό "διάγγελμα" του ψυχοπαθούς Αρτέμη Σώρρα. Πιστεύω ότι θα το απολαύσετε.

  31. Αχαχαχαχαχαχαααα……… ξεσηκωθειτε ολοι (για παρτη μου) και ποτιστε με το αιμα σας (την ελευθερια μου), μηνυστε τους ολους ομως με τα λεφτα σας (οχι με τα τρισεκατομμυρια μου), σκοτωθειτε ολοι (για παρτη μου) και καθε μηνα να πεφτει η συνδρομη στο κομμα (παλι για παρτη μου), ξεχυθειτε στους δρομους και φερτε νεα μελη που να τα σκανε και στην εγγραφη αλλα και καθε μηνα για παρτη μου (και ας ειμαι τρισεκατομυριουχος παλι για παρτη μου….!!!!!!!!)………

  32. ΣΩΡΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!

    Ιωσήφ Παπαδόπουλος
    Published on Mar 18, 2017
    Το σημερινό "διάγγελμα" του θεοπάλαβου απατεώνα έβαλε, για άλλη μια φορά, σε δοκιμασία τη νοημοσύνη και την αισθητική μου. Αποφάσισα λοιπόν να σχολιάσω τους αλλαλαγμούς και τις άναρθρες κραυγές του με ειρωνεία. Είναι σίγουρα ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς έναν ψυχοπαθή, με τα χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπου, ο οποίος τονίζει συνεχώς ότι είναι αυτόχθων Έλλην ιθαγενής, ότι αυτός είναι το Κράτος, ότι έχει μεταβιβάσει τα 600 δις δολλάρια στην Ελληνική Δημοκρατία, την οποίαν ωστόσο χαρακτηρίζει με υποτιμητικό τρόπο "ιδιωτική εταιρεία"! Ένας άνθρωπος ο οποίος διακηρύσσει ότι θα εξαγοράσει το δημόσιο χρέος της χώρας, το οποίο, ωστόσο, θεωρεί ότι είναι παράνομο!

    Δείτε το βιντεάκι που ετοίμασα, με κορμό το σημερινό "διάγγελμα" του ψυχοπαθούς Αρτέμη Σώρρα. Πιστεύω ότι θα το απολαύσετε.

  33. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΥΦΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΠΗΓΑΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΜΕΤΑΚΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗ

  34. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

Comments are closed.