Ο ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ!»

Ο Πρόεδρος συνδέσμου ΤΑΞΙ της Αθήνας αλλά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Θύμιος Λυμπερόπουλος, ετοιμάζεται για Δήμαρχος Αθηναίων.

Τίποτα δεν σταματά τον Θύμιο Λυμπερόπουλο που κατατρόπωσε τη Νέα Δημοκρατία και ανέδειξε το βαθμό σήψης και διαπλοκής της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (αλλά και του ΠΑΣΟΚ) με τα καρτέλ και τα συμφέροντα που ήθελαν να πλήξουν τη μικρομεσαία τάξη προς όφελος των πολυεθνικών κορακιών, όπως ο ίδιος αναφέρει στις ανακοινώσεις του.

Παρ όλη τη λάσπη και τη προπαγάνδα, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος επανεκλέχτηκε πανηγυρικά και ενισχυμένος στο πανελλήνιο όργανο των αυτοκινητιστών αποδεικνύοντας σε όλους τους Έλληνες πως όταν υπάρχει ψυχή, όσα εκατομμύρια και να ξοδευτούν, δεν νικούν το δίκαιο και τη δημοκρατική βούληση. Και αυτό το θυμίζουμε γιατί οι κύριοι Γεωργιάδης, Χατζηδάκης, Μητσοτάκης έλεγαν σε κάθε περίσταση πως ο Λυμπερόπουλος είναι μειοψηφία!

Ο Θύμιος κατεβαίνει με το σύνθημα «Είμαστε πολλοί και είστε λίγοι» και αυτό τα λέει όλα!

Ο λαϊκός λοιπόν Θύμιος απέναντι στους πορφυρογέννητους της οικογένειας Μητσοτάκη. Γιατί δεν είναι μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης που κατεβάζει η οικογένεια για Πρωθυπουργό αλλά και Κώστας Μπακογιάννης για Δήμαρχο Αθηναίων.

Ο Θύμιος τους ετοιμάζει και εκπλήξεις…
Υ.Γ.
Μπορούμε να φανταστούμε την προεκλογική περίοδο, σε όποιο ταξί της Αθήνας και αν μπεις μία θα είναι η ατάκα: «Είμαστε πολλοί και είστε λίγοι!»

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

5 thoughts on “Ο ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ!»

  1. αλλο λαμογιο και αυτος ρε ουστ

  2. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΑ!!

  3. Θύμιο αν δεν εχεις τη εγκριση του Κ.Ι.Σ μη προχωρεις ουτε βημα.

Comments are closed.