Τάγμα εφόδου του ΚΚΕ τσακίζει στο ξύλο μεροκαματιάρη

«Ανεξέλεγκτα και ασύδοτα συνεχίζουν να δρουν τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ, καθώς έχουν το ελεύθερο από την ψευτοδημοκρατία να τραμπουκίζουν και να ξυλοκοπούν πολίτες.

Σήμερα μέσα στο κέντρο των Αθηνών και με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρακολουθούν και να μην κάνουν ούτε μία προσαγωγή ή σύλληψη τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ τσάκισαν στο ξύλο έναν μεροκαματιάρη.
Το «έγκλημα» του μεροκαματιάρη που προφανώς δεν θα βρει το δίκιο του ήταν ότι τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στους τραμπούκους του ΚΚΕ πως είχαν αποκλείσει την είσοδο του μαγαζιού και τον εμπόδιζαν να το λειτουργήσει.
Να σημειωθεί πως στο συμβάν παρών ως καθοδηγητής του τάγματος εφόδου είναι ο περιβόητος συνδικαλιστής του ΚΚΕ και ψευδομάρτυρας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, Πουλικόγιαννης.
Τέλος, οι δράστες της επίθεσης έδωσαν ανενόχλητοι συνέντευξη Τύπου από το γραφείο της υπουργού Εργασίας, Αχτσιόγλου» καταγγέλει αναγνώστης στο «Makeleio.gr»

loading...

6 thoughts on “Τάγμα εφόδου του ΚΚΕ τσακίζει στο ξύλο μεροκαματιάρη

  1. βρε δημοσιοκάφροι που είστε σε ποιο λαγούμι κριμένη????? είναι πολλά τα χρήματα Άρη εεεεεεεε???? ότι πει ο αλαφούζ. ο κοντομην. ο κυριακ. ο βαρδηνογ. και το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ της ΕΡΤ έτσι αυτά θα δείξετε…..

  2. Οι σταλινιστές ήταν στο παρελθόν φίλοι με τους ναζιστές. Το ιστορικό ντοκουμέντο είναι αδιάψευστο και λέγεται ''Σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροπ''.
    Αυτήν την φιλοναζιστική συμπεριφορά που επέδειξαν στο παρελθόν η συντριπτική πλειοψηφία του λαού την αγνοεί.

  3. Ο Στάλιν εξόντωσε 20.000.000 πολιτικούς αντιπάλους.

    topontiki.gr/article/138083/i-staliniki-periodos-apo-tis-metarrythmiseis-stis-ekkathariseis-kai-tis-dikes

  4. ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  5. Να μην ξεχνάμε και τον Μάο, ο οποίος εξόντωσε 45.000.000 πολιτικούς αντιπάλους.
    tovima.gr/world/article/?aid=355168

  6. Για τον κουκουλοφορο μιλατε;

Comments are closed.