Οι χρυσαυγιτες πορτοκαλαδα εχουν αντι για αιμα νομιζετε?

Χρυσαυγιτες λεει επιτεθηκαν σε δύο γυναικες έξω από το Εφετειο, …οταν σε μια χωρα η αδικια πρυτανευει σε ολους τους τομεις, ποιοι ειναι αυτοι που ζητουν επιλεκτικη δικαιοσυνη?
σε μια χωρα που τα θυματα χωριζονται σε καλα (αριστεροι) και κακα (χρυσαυγιτες-φουντουλης καπελωνης), πως ειναι δυνατον να ζηταει ο οποιοσδηποτε δικαιοσυνη? ο νεαρος που εφαγε ξυλο για το μολων λαβε, δεν ειδαμε καμμια αντιδραση απο τα κομματα..για τους ευελπιδες το ιδιο..γιατι φωναετε τωρα? ας κανουν οι παθουσσες μηνυση..οι υπολοιποι γιατι ωρυεστε? οι χρυσαυγιτες πορτοκαλαδα εχουν αντι για αιμα νομιζετε?

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Οι χρυσαυγιτες πορτοκαλαδα εχουν αντι για αιμα νομιζετε?

  1. Σε αυτό το ευρωκωλάδικο έχουμε απ’ όλα:

    …Έχουμε δειλούς μπάτσους που πυροβολούν άοπλους διαδηλωτές και που ψεκάζουν και ξυλοφορτώνουν γερόντια.

    …Έχουμε δειλούς «αγωνιστές» που μόλις δουν τα κάγκελα της φυλακής παίρνουν τηλέφωνο την μαμά τους στα Β.Π. να τους σώσει.

    …Έχουμε δειλούς πολιτικάντηδες που υπακούουν σαν πουτανίτσες στις διαταγές των ξένων νταβατζήδων τους.

    … Έχουμε δειλούς ιερείς που για να εξασφαλίσουν το μερτικό τους ευλογούν τους κοτζαμπάσηδες και τους αφήνουν στο απυρόβλητο.

    …Έχουμε δειλούς πολίτες που τόσα χρόνια έπαιρναν δάνεια και τα έτρωγαν στη Μύκονο παριστάνοντας τους γαμάτους επιχειρηματίες και τώρα λιμοκτονούν και εκλιπαρούν τους τοκογλύφους να τους λυπηθούν.

    … Έχουμε δειλούς ψηφοφόρους που περιμένουν να τους σώσει ο μέγας ηγέτης που θα εμφανιστεί ως δια μαγείας στο Κυνοσκατοβούλιο των λουγκροπροδοτών και των καθαρμάτων.

  2. Τις προάλλες έλεγαν ότι χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν Πακιστανούς στον Ασπρόπυργο.
    Η αστυνομία τους διέψευσε, συνέλαβε 3 Ρώσους.
    Άραγε ζήτησαν συγγνώμη;

  3. Στο σημερινό επεισόδιο κατηγόρησαν κάποιον ως δράστη;

  4. Και για τα μνημόνια η χ.α. φταίει …

  5. Σημασια εχει οτι τα τουρκοκαναλα ψεκασαν για αλλη μια φορα με "φοβο" τους απλοϊκους ανθρωπους,ο φοβος των "ταγματων εφοδου"(που αν υπηρχαν δεν θα σκοτωναν οι εγκληματιες τα γεροντια για 100€,τα γεροντια που ψηφιζουν την ψωφοδεξια χαζοκουληδων μπουμπουκων).Σε τι συνισταται αυτος ο "φοβος" των μικρομεσαιων αστων ειναι δυσκολα αντιληπτο.Παντως φοβουνται την "νεοναζιστικη οργανωση" γιατι ετσι τους λενε τα βοθροκαναλα.Φοβος…αοριστος αλλα φοβος.

  6. οι παθουσες φιλε μου δεν αναγνωρισαν κανεναν και αφεθηκαν ολοι ελευθεροι,αυτο τι σημαινει?
    μπορει να ντυνοντε οι συριζαιοι αναρχικοι σαν χρυσαυρητες για να ενοχοποιουν την ΧΑ.

  7. οι χρυσαυγιτες μπορει να εχουν πορτοκαλαδα για αιμα αλλα ολοι οι υπολοιποι γαμωσαυροι εχουν ψωλοχυμα για αιμα

Comments are closed.