Η ΤΣΑΚΑΛΟΥ “ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ” ΣΑΜΑΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Φοβάται για τη ζωή της

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”….

Συνεχίσθηκε σήμερα η δίκη για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens στο Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου ξεκίνησε την κατάθεσή της η πρώην διευθύντρια του γραφείου του Μιχάλη Χριστοφοράκου στη γερμανική εταιρεία!

Η πρώην διευθύντρια του ισχυρού άνδρα της Siemens στη σημερινή κατάθεσή της στο Δικαστήριο έβγαλε τις ειδήσεις της δεκαετίας!

Είπε ότι, στα τέλη του 1990 με αρχές του 2000 και πριν τη διάλυση της Πολιτικής Άνοιξης (ΠΟΛ.ΑΝ) του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά, ο Αντώνης Σαμαράς και το κόμμα του είχε λάβει χορηγία από τη Siemens!

Η είδηση αποτελεί βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του πολιτικού Συστήματος και έρχεται να καλύψει, ενδεχομένως, την είδηση που περιφερόταν στην πολιτική ατμόσφαιρα όλα αυτά τα χρόνια, περί του χρηματισμού από τη Siemens και ενός μικρού κόμματος!

Επίσης, επιβεβαιώνει ουσιαστικά και τα όσα κατέθεσε στο Εφετείο ο μάρτυρας κ. Ευάγγελος Σέκερης που προηγήθηκε της κ. Αικατερίνης Τσακάλου, στην κατάθεσή του την περασμένη βδομάδα! Δηλαδή, συγκλονιστικά στοιχεία για την σχέση του Αντώνη Σαμαρά με τον κατηγορούμενο Ηλία Γεωργίου πρώην Γενικό Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών της Siemens, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη (υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Τάσο Μαντέλη)!

Όπως, αποκάλυψε (ο Ευάγγελος Σέκερης) πολλά για την πτώση της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον “βρώμικο” Αύγουστο του 1993!

Ωστόσο, η κ. Αικατερίνη Τσακάλου σήμερα αναφέρθηκε και στις στενές σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τη Siemens, όπως και της οικογένειας Άκη Τσοχατζόπουλου, για τα δώρα που ελάμβανε το σύνολο των μελών των οικογενειών αυτών!

Τέλος είπε για μια ακόμα φορά πως φοβάται για τη ζωή της και πως μέχρι τώρα η όποια απόπειρα εναντίον της, είναι υποκινούμενη από πολιτικά πρόσωπα

Η δίκη συνεχίζεται την άλλη Τετάρτη στις 8 Νοεμβρίου 2017 και όλοι αναμένουμε νέες αποκαλύψεις από την μάρτυρα Αικατερίνη Τσακάλου!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...