Νίκος Ανδρουλάκης – Να σταματήσει η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής

Από το Γραφείο Τύπου του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκου Ανδρουλάκη τονίζονται τα εξής:

H Χρυσή Αυγή, μέλη της οποίας έχουν σκοτώσει, τραυματίσει, προπηλακίσει πολίτες, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χτυπήσουν και γυναίκες. Και μάλιστα συνήγορο πολιτικής αγωγής στη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι απολογητές του Χίτλερ, οι φασίστες της ακροδεξιάς, συνεχίζουν να εκφοβίζουν την ελληνική κοινωνία. Κάποιος θα πρέπει να τους σταματήσει. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Δικαιοσύνη, η Αστυνομία οφείλουν να κινητοποιηθούν προκειμένου να τερματιστεί η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Μια δημοκρατική χώρα δεν μπορεί να ανέχεται από κανέναν τέτοιες παρακρατικές πρακτικές.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε: «Ο φασισμός δεν ορίζεται από τον αριθμό των θυμάτων, αλλά από τον τρόπο που τα σκοτώνει».

Νίκος Ανδρουλάκης – Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Μέλος S&D
www.androulakisnikos.gr

loading...

10 thoughts on “Νίκος Ανδρουλάκης – Να σταματήσει η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής

  1. Σωστές οι καταδίκες της βίας.
    Όταν ασκήθηκε βία σε δύο νεαρά άτομα της Χρυσής Αυγής και τα σκότωσαν κάποιοι τρομοκράτες, τι δήλωση έκανε; Ξέρει κανείς να μας πληροφορήσει;

  2. ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ

  3. Μιλάνε όλοι μιλάει και το ΠΑΣΟΚ που έχουν κατακλέψει αυτή την χώρα τόσα χρόνια, ρε ούστ κοπροσκυ@@@@, του κερατά…..που έχετε το θράσος να μιλάτε για εγκληματικές οργανώσεις, μπροστά σας η χρυσή αυγή είναι παιδάκια του νηπιαγωγείου…

  4. Κύριοι του Πασόκ ξέρετε πολύ καλά ότι το μόρφωμα της νεοναζιστικής χρυσής αυγής αύξησε τα ποσοστά του όταν ήρθε η κρίση.Κρίσεις τέτοιες γεννάει συνέχεια ο καπιταλισμός. Και ποιοι φέρανε την κρίση; Τα αφεντικά σας που τυγχάνουν να είναι και αφεντικά της χρυσής αυγής. Οι απανταχού πλούσιοι. Που για να βγάζουν όσο γίνεται περισσότερο κέρδος πατάνε πάνω στα υπο κατάργηση δικαιώματα των φτωχών και των φτωχοποιημένων. Η χρυσή αυγή είναι κατασκεύασμα του συστήματός σας. Δεν αποτελεί το κατεξοχήν πρόβλημα απλώς είναι δεκανίκι του. Αν ανατραπεί το σύστημα του καπιταλισμού όλοι αυτοι οι ναζί θα γίνουνε μπουχός. Οπότε το κατεξοχήν πρόβλημα είναι ο καπιταλισμός σας.

  5. MIA AΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ'ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ
    ΣΑΛΤΑ ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ
    Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ….ΟΥΥΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟΒΓΑΛΜΑ
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΚΛΕΦΤΗ ΑΡΧΙΔΙ ΓΛΙΤΣΑ

  6. ΚΑΛΑ ΦΑΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΙΛΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΝΙΔΙ ΣΟΦΕ ΜΟΥ ΑΝΔΡΑ(?) ΕΣΥ!!!! ΟΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΟ ΑΡΧΙΔΙ

  7. @6.04
    Κι από επιχειρήματα κορμάρα μεγάλε(;;;)…

  8. Αν θέλεις επιχειρήματα ή ντοκουμέντα εδώ.

    1) Το ΚΚΕ συγκυβέρνησε στα χρόνια της μεταπολίτευσης με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
    Βλέπε εδώ:
    el.wikipedia.org/wiki/Οικουμενική_κυβέρνηση_Ξενοφώντα_Ζολώτα_1989

    2) Είναι ενάντια του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας;
    Βλέπε εδώ;
    freedomvoicegr.blogspot.gr/2015/02/coca-cola.html

    3) Υπερασπίζεται τους εργαζόμενους;
    Βλέπε εδώ;
    zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=449774&cid=122

    Ποιο κόμμα είναι του συστήματος; Ας δώσεις μια απάντηση.

  9. 6.35 ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΛΕΦΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΟΜΠΟΛΟΕΙΔΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΡΦΩΜΑ? Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ? ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΙΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΛΟΥΤΣ ΜΑΖΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ Ε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΛΑΘΟΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΖΙ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΡΦΩΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΛΕΣΒΙΟΤΖΙΒΙΤΖΕΛΟΥΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕ?
    ΞΑΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ''ΣΕΒΑΣΜΟΣ''

  10. @9.51
    Το σεβασμό τον κερδίζεις δε στον δίνει ο άλλος έτσι. Και ποιος σου είπε ότι η χρυσή αυγή απέκτησε τα ποσοστά που απέκτησε από μόνη της; Πριμοδοτήθηκε από τη ΝΔ και το Πασόκ. Πού νομίζεις ότι ήταν όλοι αυτοί που πριν δεν ψηφίζαν χρυσή αυγή και τώρα την ψηφίζουν; Στο Πασόκ, στη ΝΔ, και στους συριζανελέητους. Γλείφανε το κοκαλάκι τους. ΄Οταν τους το πήραν ανακάλυψαν και Ελλάδα και θρησκεία και της πατρίδος τα μεγαλεία. Δες τους βολευτές της χρυσής αυγής. Ενας ένας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Γιατί; Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι δεν είναι το κόμμα της καρδιάς τους; ΄Οχι βέβαια. Θα πάνε κάπου αλλού για πιο σίγουρη καρέκλα. ΄Ισως γυρίσουν στα παλιά τους κόμματα. Οπότε το σεβασμό για αυτό το απόκομμα που είναι το τσιράκι των αφεντικών κράτα τον όλο για τον εαυτό σου. Μόνο σε αυτόν μπορείς να λες πού να δείχνει σεβασμό.

Comments are closed.