Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΥΓΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ…

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ   


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Το παράπονο του Χριστού μας – Ένα βίντεο που δύσκολα κανείς συγκρατεί τα δάκρυά του!

Ο Μακαριστός γέροντας Ευσέβιος Μαμάκας (✝28-9-2011) από το νησί της Καλύμνου.

Ένα δίλεπτο βίντεο που ξεχειλίζει η αγάπη για τον Χριστό και δύσκολα κανείς συγκρατεί τα δάκρυά του όσες φορες και να το ξανα δεί!

Διαβάστε το κείμενο.

«Γύρισε σε μένα. Ακόμα και μέσ’ στην αθλιότητά σου, την ενοχή σου, Σε δέχομαι όπως είσαι.

Και σου λέω ότι σε έχω ήδη συγχωρέσει.
Άφησέ με παιδί μου να σου πω, ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει μεγαλύτερη αγάπη για σένα από τη δική μου.

Ύψωσε τα μάτια σου σε μένα και δες ποιος σε παρακαλεί.

Εγώ είμαι ο Ιησούς, ο Σωτήρας σου, που έρχομαι σήμερα σε σένα, μιλώντας μέσα από το στόμα, ακόμα και των πιο ασήμαντων ανάμεσά σας. (Δεν είναι προσωπολήπτης ο Θεός).

Έρχομαι ξυπόλητος και σαν ζητιάνος, για να σου γυρέψω μια ανταπόδοση αγάπης.

Γυρεύω την καρδιά σου. Μην μου την αρνιέσαι.

Νύχτα και μέρα σου απλώνω τα χέρια μου, πότε θα έρθεις σ’ Εμένα;

Πότε θα ακούσω την ανταπόκρισή σου;

Θα βρω άραγε μια απάντηση μέσα σ’ αυτήν την ερημιά, παιδί μου;

Για σένα η Δημιουργία.

Είμαι ο Άγιός σας, αλλά η εποχή σας με ξανασταύρωσε.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

20 thoughts on “Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΥΓΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ…

  1. ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΜΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ
    ''ΜΑΜΑΚΑ" ? ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ? ΤΙ ΜΑΛΆΚΕΣ? ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΚΑΘΟΛΟΥ?

  2. 11.34
    Εσύ απέδειξες μ' αυτά που λες ότι έχεις το περισσότερο μυαλό απ' όλους τους ανθρώπους κι ότι είσαι ο μόνος στον κόσμο που δεν λες ''μαλακίες'' !

  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ,ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ", ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ…

  4. ΑΡΚΕΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ??

    1700 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ Η ΕΛΛΑΣ…
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

    19.000.000 ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

  5. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΥΠΟΔΙΚΕ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΤΣΙΒΙΚΗ?
    ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ?

  6. ΤΡΑΒΑ ΓΛΥΨΕ ΕΣΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑΛΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΧΑΙΛΕΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΕΙ….ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΙΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑ..,

  7. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΝΟ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ…

    ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΞΩΦΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ…

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ Η ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΥΤΙΣ??

  8. Agapite 11.34.Den einai katholou pros timin sou na theoreis mamakia tin agapi tou Theou pros tous anthropous. Den vrikes ton Xristo gia afto den mporeis na katalaveis ti simainei aperanti agapi. Pos otan erotevetai kapoios to aisthanetai alla den to vlepei, etsi einai kai me to Xristo. Afto tha to nioseis mono an Tou aploseis to xeri me tin kardia sou kai meta apo kapoio xroniko diastima. Min ksexnas, se dexetai opos eisai, o,ti kai na eisai se antithesi me tous anthropinous nomous pou apovlepoun stin katastrofi tou anthropou kai se antithesi me merika pragmata pou lene merikoi papades. OPOS EISAI.

  9. Telika, merikoi anthropoi vrizoun, alillokatigorountai me apotelesma na xanoun tin ousia ton pragmaton. O Xristos yparxei kai einai alithinos. Oso kai na Ton vrizei kaneis, o Xristos ton synxorei kai tou aplonei to xeri. Aftos einai o Xristos. Etsi opos to leei o arthrografos. O Xristos einai agapi,synxoresi kai eleftheria. Opoios misei tin agapi, aftos ypiretei to misos. Opoios misei tin synxoresi, einai anthropos tou ofthalmos anti ofthalmou kai opois misei tin eleftheria, einai sklavos.Gia afto oi perissoteroi anthropoi einai sklavoi ton nomon tis e.e. kai tou trapezikou systimatos eno nomizoun oti einai eleftheroi. Douleve mia zoi san sklavos gia na plironeis logariasmous kai forous. O Xristos einai yperano olon afton.

  10. "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

    Εις τον Ευαγγελιστήν Ιωάννην κεφ. 12 § 20-23 διαβάζουμε:
    Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλλαίας και ηρώτων αυτόν λέγοντες: κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν.

    Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού, ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: “ Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του Ανθρώπου”.

    Η φράση αυτή του Ιησού είναι ημιτελής, διότι
    δεν δίδεται εξήγηση πώς θα δοξασθή ο “Υιός του Ανθρώπου”.
    Όπως αναφέρει ο Μενέλαος Παγουλάτος εις το βιβλίον του “Ανθολόγιον Πατριδογνωσίας”, το έτος 1974 ο καθηγητής Ελευθ. Πρόκος –επίτιμος καθηγητής ξένων πανεπιστημίων- συμμετέχων σε επιστημονική
    επιτροπή της UNESCO, ανεκάλυψε σε μία βιβλιοθήκη του Βατικανού, χειρόγραφο του ΕΥΣΕΒΙΟΥ του ΠΑΜΦΙΛΟΥ, επισκόπου Καισαρείας, 265 μ.Χ., το οποίον περιέχει την συνέχεια της ως άνω φράσεως ως εξής:
    “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

    Διότι μόνη η Ελλάς γεννά ανθρώπους φυτόν εκ του ουρανού και του Θεού Βλάστημα εξακριβωμένον απογεννώσα λογικήν σκέψιν, ιδιοποιουμένη την επιστήμην.

    ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…
    ΑΦΟΥ Η ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ??

    Αλλά γιατί ο Ιησούς ομιλεί έτσι και εναποθέτει την δόξαν Του εις τους Έλληνας και πλέκει εγκώμιον δια την Ελλάδα και δεν πιστεύει ότι θα δοξασθή από τον “περιούσιον λαόν” του Θεού δηλ. τους Εβραίους;

    Πιστεύω ότι η εξήγησις είναι απλή: Όλη η διδασκαλία του Ιησού ταυτίζεται απόλυτα με την αρχαίαν Ελληνικήν φιλοσοφίαν και σκέψιν και ως προς αυτό υπάρχει σωρεία παραδειγμάτων.
    Ενδεικτικά αναφέρω τα εξής:

    Ιησούς: “ Ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται και ο ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται.”
    Χείλων ο Λακεδαιμόνιος (600 π.Χ.): “Τα μεν υψηλά ταπεινούν (ο Θεός), τα δε ταπεινά υψούν.”

    Ιησούς: “ Αγαπάτε τους εχθρούς υμών” Ματθ.κεφ.5 §44
    Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν φίλον ποιείν.”

    Ιησούς: “ Ευεργετείτε εκείνους που σας μισούν” Ματθ.κεφ.5 §44.
    Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν ευεργετείν”.

    Ιησούς: “ Ουκ επιορκήσεις” Ματθ.κεφ.5 §33.
    Πυθαγόρας: (580 π. Χ.) “Σέβου όρκον.”

    Ιησούς: “ Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην.”
    Πλάτων (427 π.Χ.): “Η δικαιοσύνη είναι το μεγαλύτερον αγαθόν για την ίδια την ψυχήν.”
    Και ο χρυσός κανών

    Ιησούς: “Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άνθρωποι, κάνετε και σείς τα ίδια σ΄αυτούς.”
    Ματθ.κεφ.7 §12
    Ισοκράτης (430 π.Χ.): “Μην κάνετε στους άλλους εκείνα για τα οποία εσείς θυμώνετε όταν τα κάνουν οι άλλοι σε σας.”

    Βλέπουμε λοιπόν ότι όλο το ηθικόν δίδαγμα του Ιησού είναι ταυτισμένο με το αρχαίον Ελληνικόν πνεύμα. Και εδώ νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνεται αναφορά στους ιερούς Ελληνορθόδοξους Ναούς για το ποίοι πρωτοείπαν τα μεγάλα αυτά ηθικά διδάγματα.

  11. ΕΥΓΕ κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗ. ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ "ΔΕΙ" Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ…ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  12. 12.55
    Μ' αυτή την απάντηση που δίνεις θέλεις να πεις ότι δεν αποδέχεσαι ότι έχεις το περισσότερο μυαλό απ' όλους τους ανθρώπους κι ότι είσαι ο μόνος στον κόσμο που δεν λες ''μαλακίες;;;;;

  13. με τα τουρκικα αρχιδια θα ξεχρεωσεις τωρα ρε τουρκοσπορε γυφτε?
    επεσε λορδα και τωρα θα μας ξεζρεωσεις ηλεκτρονικα?????
    χασου γελοιε γυφτομογγολε συναιτερακι των τουρκων

  14. ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΔΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΕΥΤΑΞΙΑ!!!!

  15. σωστα!
    ειναι δυνατον ενας σεσημασμενος αρχαιοκαπηλος απατεωνας να πουλησε κλανοτεχνολογια στον ομπαμα και να πηρε 3 τρις??????
    ποιος καθυστερημενος το πιστευει αυτο εκτος απο τα 12θεα ζωα του τουρκογυφτα που πασχουν απο σχιζοφρενεια χρονια

  16. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΤΣΑΠΕΛΑ 3.25.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΚΙΑ" ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΥΛΑ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ, ΠΡΟΣ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" ΜΕΡΙΑ ΣΕ …ΒΛΕΠΩ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΗΝ "ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ", ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΝΕΙΛΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΥΡΛΙΑΞΕ, ΧΥΣΕ ΔΑΚΡΥΑ, ΧΥΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΡΙΞΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΙ' ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.
    ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΗ, ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΔΕΝ "ΜΑΣΑΜΕ" ΤΣΑΠΕΛΑ, ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Η "Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  17. Τα κατακάθια του διαδικτύου σχολιάζουν σε υψηλό επίπεδο. Αυτοί λέει θα σώσουν την Ελλάδα.

  18. EXΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 5.48 ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ η ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ? ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΣΤΗΝ "ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ" ΣΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  19. ΕΥΤΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΗΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ. ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΩΛΟΖΟΥΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ …ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ….ΤΑ 150αρικα να δωσεις πισω καριολη τσαπελογυφτε πουχωνε στην μαυρη της μνα'ρα η μαυροκυλοτου….

    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ!! ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ GYFTCOIN

    EΛΑ ΜΑΝΕΣΗ? ΚΑΝΕ ΔΥΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ…ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΤΑΞΙΑ ΞΥ'Σ ΤΑ ΑΡΙΧΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ…..ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  20. ΕΣΥ ΑΤΑΞΙΑ θα είχες πάει στον Καιάδα από τους Προγόνους μου. Αφήστε τα παραμύθια με τους Προγόνους, τους έχετε ξεφτιλίσει.

Comments are closed.