Πρωτοφανής επίθεση μέσω κατευθυνόμενου άρθρου από την Αγκυρα στις ΗΠΑ: «Είναι προστάτες της παγκόσμιας τρομοκρατίας»!

Σφοδρή επίθεση, από τις πιο έντονες που έχει πραγματοποιήσει η Τουρκία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, εξαπέλυσε η ισλαμική κυβερνητική εφημερίδα "Γενί Ακίτ.


Στο άρθρο της η εφημερίδα (πρακτικά η κυβέρνηση της Τουρκίας, η οποία ελέγχει την εφημερίδα) αναφέρει ότι "Οι Ηνωμένες Πολιτείες  έχουν μετατρέψει τη Συρία και το Ιράκ σε λίμνη αίματος, έχουν καταστεί  ο μοναδικός προστάτης της παγκόσμιας τρομοκρατίας με την παρουσία τους και την δράση τους"

"Το Πεντάγωνο με τους Πεσμεργκά και το PKK (εννοεί Κούρδους  Συρίας), υποτίθεται ότι προσπαθούν να εξοντώσουν το ISIS ενώ συγχρόνως  κάνουν τα πάντα για να τους αφήσουν να φύγουν ελεύθερα από τη Ράκκα.  Και αυτό γίνεται γιατί οι εισβολείς χρειάζονται τρομοκρατικές οργανώσεις για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στην περιοχή" γράφει η εφημερίδα υιοθετώντας πλήρως τις ρωσικές κατηγορίες κατά των ΗΠΑ για την οργανωμένη επιχείρηση φυγάδευσης των τρομοκρατών του ISIS.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: "Έτσι, Αμερικανοί στρατιώτες έφτασαν να περιπολούν στα σύνορά μας μαζί με το PKK/PYD/YPG. Έχουν δημιουργήσει 12 στρατιωτικές βάσεις που θα χρησιμοποιηθούν για να επιτεθούν στην Τουρκία, αυτές στη βόρεια Συρία. Όταν η Τουρκία παρενόχλησε το PKK στη Βόρεια Συρία, τότε οι Κούρδοι ανάρτησαν την αμερικανική σημαία...

Όταν η Άγκυρα θέλει να επέμβει σε τρομοκράτες (Κούρδους Συρίας) τότε βρίσκει αντιμέτωπους Αμερικανούς στρατιώτες.

Οι πολίτες από πολλές περιοχές της Συρίας αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, άσχετα εάν το ‘ισλαμικό κράτος’ έχει φύγει και όταν οι Σύριοι επιστρέφουν στα σπίτια τους τότε βρίσκονται υπό την απειλή του PKK.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει μια τρομοκρατική οργάνωση με  εγκαταστημένη προηγμένη τεχνολογία στα τουρκικά σύνορα, μεταφέροντας  εξοπλισμό με 4.000 (νταλίκες).

Οι Αμερικανοί με δική τους φροντίδα έστειλαν μια ομάδα 300 περίπου τρομοκρατών του ΙSIS με ασφάλεια από τη Ράκκα στο Αμπού Κεμάλ, στα σύνορα του Ιράκ. Το Πεντάγωνο προσπαθεί να προστατεύει με τον τρόπο αυτόν τους μαχητές του ‘ισλαμικού κράτους’ από πιθανές  ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις.

Εξάλλου, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σημείωσε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις στη Συρία προστατεύουν το ISIS και παρεμποδίζουν τις ρωσο-συριακές επιχειρήσεις εναντίον τους.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η ρωσική  Aεροπορία παρεμποδίσθηκε από το διεθνή συνασπισμό στον οποίο επικεφαλής είναι οι ΗΠΑ.

Ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η παρουσία των ΗΠΑ στη Συρία είναι παράνομη και ανέφερε ότι οι μαχητές του ISIS από τη Ράκκα διέφυγαν με τη βοήθεια των Αμερικανών".
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]