Τι δείχνουν τα τελευταία… «γκάλοπ» των Στοιχηματζήδων για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά (κάρτες)

Λίγες ώρες απομένουν για να ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των εκλογών της προοδευτικής παράταξης και ελλείψει δημοσκοπήσεων εντοπίσαμε τις προβλέψεις τριών στοιχηματικών εταιρειών και σας τις παρουσιάζουμε.

Σύμφωνα με το πρώτο… «γκάλοπ» η Φώφη Γεννηματά προηγείται στην κούρσα για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Συγκεκριμένα, η νίκη της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει απόδοση 1.28. Ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 4.90 και έπεται οΓιώργος Καμίνης με 10.00.

Σε άλλο «γκάλοπ» η Φώφη Γεννηματά είναι πάλι πρώτη με απόδοση 1.40, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πάλι δεύτερος με 3.10 και ο Γιώργος Καμίνης τρίτος με 5.00.

Η τρίτη εταιρεία εμφανίζει και εκείνη φαβορί τη Φώφη Γεννηματά, καθώς δίνει απόδοση 1.30για τη νίκη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης με 5.00 και ο Γιώργος Καμίνης με 10.00.

Μένει να δούμε αν οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών θα πέσουν μέσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση εκείνες θα πληρώσουν…

πηγη

loading...

4 thoughts on “Τι δείχνουν τα τελευταία… «γκάλοπ» των Στοιχηματζήδων για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά (κάρτες)

  1. Εδώ προτείνουμε και το όνομα του καινούργιου κόμματός σας: ΜΠΑ.Κ.Α. (θα προφέρεται "μπάκα"). Μπά-ζα Κ-εντρο Α-ριστεράς !

  2. Θα δεις ότι θα βρεθούν άνθρωποι που θα ψηφίσουν αυτό το κόμμα.
    Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν κόμματα που εξαθλίωσαν την πλειονότητα των πολιτών.

  3. Γιατί καλούμε αύριο να πάω να ψηφίσω ανάδειξη προέδρου ξανά για το παλιό πασοκ, γιατί να πάω ερωτώ εσάς τους συμμετέχοντες ως προέδρους νέοι και παλιοί να ψηφίσω και να σας δώσω και τρία ευρώ. Ρωτάτε αν έχουμε τρία ευρώ στην τσέπη μας. Γιατί να πληρώσω τρία ευρώ για να σας ψηφίσω από την στιγμή που πήρατε και ξαναπερνεται δάνεια και δεν είστε ούτε καν ικανοί να ξεπληρώσετε το δάνειο και πληρώνουμε εμείς τα δάνεια σας. Ποιος η ποια θα με απαντηση στην ερώτηση αυτή. Γιατί να δώσω τρία ευρώ ξανά και ξανά. Εσείς περνετε τα ρίσκα για την προεδρεία και μας ζητάτε και λεφτά και από πάνω. Εεε όχι θα πω κανονικα θα πρέπει να πείτε στους φίλους και φίλοι.. Ελάτε να ψηφίσετε και αύριο όλα τα δάνεια του κοσμάκη να διαγραφούν. Μόνο έτσι θα έρθω να ψηφίσω και να σας πληρώσω και τα τρία ευρώ. Χ. Ζ

  4. ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ,ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Comments are closed.