ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ Α-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


























ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. 


Τις προηγουμενες δεκαετιες η τηλεοραση δεν ειχε μονον τηλεοπτικα σκουπιδια αλλα και πολυ αξιολογες σειρες.


 Οι σειρες αυτες εδιναν ποιοτητα στην ζωη μας διοτι ειχαν σπουδαια ηθικα διδαγματα.



Στην Συρο την δεκαετια του 1960 θα επιστρεψει ενας γερμανος αξιωματικος ο οποιος κατα την διαρκεια του β παγκοσμιου πολεμου ειχε προκαλεσει πολυ μεγαλο κακο στο νησι.

Ο γερμανος αξιωματικος Φριτς Χαγκεν εχει αλλαξει το ονομα του και εχει αποκτησει Σουηδικη υπηκοοτητα. 


Με την ληξη του β παγκοσμιου πολεμου θα διωχθει ως εγκληματιας πολεμου αλλα θα καταφερει να διαφυγει απο τις αρμοδιες αρχες. 




Ο Φριτς Χαγκεν θα επιστρεψει στο νησι της Συρου εχοντας ασπαστει τον 
χριστιανισμο. 

Ενας πρωην εωσφοριστης πιστεψε πραγματικα στον Χριστο και απο τερας και εγκληματιας θα μεταμορφωθει σε αλλο ανθρωπο.

Η δυναμη της πιστεως στον Χριστο ειναι τεραστια και μεταμορφωνει ολους τους ανθρωπους.

Κατα την παραμονη του στην Σουηδια θα παντρευτει μια πολυ πλουσια γυναικα. Μετα τον θανατο της γυναικας του ο Φριτς Χαγκεν ειναι κληρονομος μιας τεραστιας περιουσιας. 


Επανερχεται λοιπον στην Συρο με μοναδικο σκοπο να ευεργετησει το νησι αλλα και τα θυματα του. 

Αυτο το το οποιο μας διδασκει μεταξυ αλλων  η σειρα ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη, αρκει να τα αναγνωριζουν και να προσπαθουν να τα διορθωσουν. 



Το να αναγνωριζει καποιος τα σφαλματα του και να προσπαθει να αλλαξει τροπο ζωης ειναι κατι παρα πολυ σημαντικο.

Εαν δεν υπηρχαν αυτου του ειδους οι αλλαγες δεν θα υπηρχαν τοσες πολλες καλες πραξεις και μεταξυ αλλων ευεργεσιες-φιλανθρωπιες.

Βεβαια η περιπτωση του γερμανου Φριτσς χαγκεν ηταν μια ακραια περιπτωση διοτι ηταν μυημενος στον εωσφορισμο και στην νεα ταξη 
πραγματων. 


Για οσους δεν γνωριζουν ο Χιτλερ ηταν γνησιος σατανιστης και συνεχιζε τις προσπαθειες για την επιβολη της παγκοσμιας νεοταξικης εωσφορικης ρωμαικης αυτοκρατοριας, πριν αυτη γινει Ελληνικη και Χριστιανικη. 


Να μην ξεχνατε οτι οι πρωτοι οι οποιοι ανεφεραν οτι φερνουν την νεα ταξη πραγματων ηταν οι αυτοκρατοτρες και οι αξιωματουχοι της ρωμαικης αυτοκρατοριας οταν το κρατος ειχε για πρωτευουσα του την αρχαια ρωμη.(1)


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.

Ενα ακομη παρα πολυ βασικο αξιωμα της σειρας ειναι οτι οι γνησιοι Ελληνες ειναι μεγαλοψυχοι ως ανθρωποι Χριστου και δεν ειναι καταδοτες. 
Κατα την παραμονη στην Συρο του Φριτς Χαγκεν δυο κατοικοι θα τον αναγνωρισουν. 

Ομως διοτι ηταν πλεον πεποισμενοι οτι ο Φριτς Χαγκεν αλλαξε πραγματικα τροπο ζωης και εγινε παρα πολυ καλος Χριστιανος τον συγχωρησαν και δεν τον κατεδωσαν. 

Ενδεικτικος ειναι ο διαλογος του Φριτς Χαγκεν με τον ιερεα , κατα τον οποιο ο ιερεας του νησιου τον συγχωρει και ενω ο ιδιος παραδεχεται τις κακουργηματικες του πραξεις ζηταει συγχωρεση και θετει την ελευθερια του, στην διακριτικη ευχερεια του ιερεα.
Εκτος απο το βασικο αξιωμα της σειρας η αιθουσα του θρονου κανει εντονη αναφορα στην Θρησκεια, στον πραγματικα αγνο ερωτα, στις ανασφαλειες και στις ενοχες. 

Κατα την δεκαετια του 1969 ειχε αρχισει να κανει την εμφανιση της εντονα η νεα ταξη πραγματων, ομως τοτε ακομη οι περισσοτερες γυναικες ηταν ηθικες και μονογαμικες.

Μια απο αυτες ειναι και η πρωταγωνιστρια της σειρας η Γλαυκη, την οποια θα ερμηνευσει καταπληκτικα η συγκεκριμενη ηθοποιος.




Επισης πολυ σημαντικο ειναι οτι η σειρα ειναι γυρισμενη σε πολυ ομορφα μερη στο νησι της Συρου, με αποτελεσμα να ειναι πολυ ευχαριστη και να σε γεμιζει με διαθεση για ζωη, ενεργεια και ηθικη. 










MONON ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ : 


(1) Για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας, για όλα αυτά τα κοσμοιστορικα γεγοντα αιτια είναι ο Αγιος Κωνσταντινος. 


Ο Αγιος είναι ενας από τους ανθρώπους, στον οποιο χρωσταμε την υπαρξη μας ως εθνος.
Ο αγιος εμελλε να αλλαξει την ιστορια της ανθρωποτητος.


Ο αγιος ηταν η αιτια, για την δημιουργια της πρωτης παγκόσμιας Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας.


 Δεν υπαρχει αμφιβολια ότι αυτος ο μεγαλος πολιτικος ο Φλαβιος Βαλεριος διεγνωσε αριστα,ολα τα θεικα σημαδια, που του εστειλε ο Θεος, αν και πρωην σατανιστης , ηταν τεραστιο μυαλο, δεν ηταν μέθυσος, ενω δεν πηγαινε για σεξ με την αδερφη του, με την μητερα του στα πλαισια “θρησκευτικης” λατρειας του Εωσφορου, οπως εκαναν ο Καλιγούλας, Καρακαλλας, Κομμοδος, Νερων, κλπ.


Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ 
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ 
ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ 
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. 

Ο Αγιος Κωνσταντινος καταλαβε οτι ακομη και η ανερχομενη χριστιανικη Θρησκεια την ανοδο της και την εξαπλωση της την οφειλει στον αρχαιο ιερο Ελληνικο πολιτισμο. 
Για αυτο θα παρει την ιστορικη του αποφαση νσ μεταφερει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους στην Κωνσταντινουπολη για να παραδωσει την διοικηση του κρατους στους Ελληνες.


Ο αγιος Κωνσταντινος με την αποφαση του αυτη αλλαξε την παγκοσμια ιστορια ενω ταυτοχρονα εδωσε παραταση ζωης για ακομη 880 χρονια στην μεχρι τοτε ετοιμοθανατη ρωμαικη αυτοκρατορια.

Γνωριζε πολυ καλα το μεγαλυτερο πολιτικο μυαλο ολων των εποχων ο Αγιος Κωνσταντινος οτι με αυτην την αποφαση του να αλλαξει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους οτι παραχωρει την διοικηση του κρατους,δια παντος στους ανωτερους σε ηθικο και πνευματικο επιπεδο Ελληνες.

Οι Εχθροι του Χριστου, οι εχθροι της Ελλαδος, δεν μπορουν να συγχωρεσουν τον Αγιο Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο.


Αυτό διοτι από εωσφοριστης εγινε Χριστιανος και μεγας εθνικος ευεργέτης των Ελλήνων.

 Για οσους δεν γνωριζουν η Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από αλλοδαπούς εωσφοριστες δωδεκαθειστες “νεοταξιτες” στην αρχαια ρωμη, στην θεση της διαλυμενης περσικης αυτοκρατοριας από τον Ελληνα Μακεδονα τον Μεγα Αλεξανδρο.

Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).


Aκομη οι εωσφοριστες-νεοταξιτες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη.


Στην αυτοκρατορική εποχή ο ελληνισμός είχε ήδη ολοκληρωθεί τόσο ως προς την φιλοσοφική σκέψη όσο και γεωπολιτικά. 

Εσωτερικές διαμάχες και αδυναμίες τον είχαν οδηγήσει προ πολλού στην παρακμή και στην πτώση. Τα ηνία ανέλαβε πλέον η Ρώμη , η οποία βέβαια εκείνη την εποχή είχε σε μεγάλο βαθμό εξελληνιστεί.

Οι Ελληνες δεχομενοι πλεον τον Χριστιανισμο, εχουν αναστηθεί πνευματικα και ηθικα.


Αντιθετος η ρωμαικη αυτοκρατοριια, με την σειρα της σαπιζε ,πνευματικα, ηθικα και κατ επεκταση πολιτικα , στρατιωτικα από το εωσφορικο δωδεκαθεο , και τον παγανισμο. 




Ολο αυτό το διαστημα που σταδιακα εσβηνε η αρχαια ρωμαικη αυτοκρατορια, ο Ελληνισμος, οι Ελληνες αναστηθηκαν πνευματικα ,ηθικα μεσω του χριστιανισμου, της ηθικης ζωης, και των χρηστων ηθων. 



Το κομβικο σημειο για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας είναι ο Αγιος Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντινος. 
Ο Αγιος Κωνσταντινος, ως ένα τεραστιο πολιτικο μυαλο ειδε το τελος της σχεδόν ετοιμοθάνατης ρωμαικης αυτοκρατοριας ,εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου. 




Θελωντας να κρατησει το Ρωμαικο κρατος στην ζωη, και να μην εχει το τελος του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, πηρε την ιστορικη αποφαση να παραδωσει την διοικηση του Ρωμαικου κρατους στους αναγεννημενους από τον Χριστο και τον Πλατωνα Ελληνες.

Ηξερε πολύ καλα ο Αγιος Κωνσταντινος ότι μονον με αυτον τον τροπο θα ανανεωσει, σε πνευματικο , ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο, κοινωνικο επιπεδο το ετοιμοθανατο ρωμαικο κρατος. 




Επειτα ειχε το παράδειγμα των αρχαιων Ελλήνων οι οποιοι, σαπισαν ηθικα, πνευματικα από το δαιμονικο δωδεκαθεο, την σεξουαλικη διαφθορα (ανωμαλια), η οποια αποτελει αναποσπαστο “θρησκευτικο” λατρευτικο τυπικο των Εωσφοριστών από την πρωτη φορα που λατρεψαν τον Εωσφορο ως ‘θεο” τους, στον πλανητη γη.

Για αυτους τους λογους οι αρχαιοι Ελληνες δεν μπορεσαν να αντιταξουν καμια απολυτως αντισταση εναντια στους Ρωμαιους κατακτητες, και επεσαν κατ ουσιαν αμαχητί.


 Οι Αρχαιοι Ελληνες, και oi αρχαιοι ρωμαιοι βρεθηκαν ακριβως στην ιδια κατασταση, εξαιτιας του δωδεκαθεου.
Ο Αγιος Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντισνος εδωσε 880 χρονια παραταση ζωης στην Ρωμαικη αυτοκρατορια με μια απιστευτη πολιτικη ενεργεια.

Εξαιτιας της απαφασεως του αγιου , συμβαινει ένα απιστευτο γεγονος, για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα. 






Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 




Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.


Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.

Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 




Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .




Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.


Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια..


Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα. 






Διοτι το κρατος αυτό , την ρωμαικη αυτοκρατορια,δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.

Σε περιπτωση που οι ιεροι και αγιοι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα εδάφη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
Ακομη ως εθνος το οποιο είναι ανωτερο ολων των υπολοιπων σε πνευματικο και πολιτιστικο επιπεδο επρεπε να τιμησουμε τους δυο κληροδοτες.αγιους οι οποιοι είναι ταυτόχρονα οι μεγαλυτεροι εθνικοι ευεργετες ολων των εποχων για το Ελληνικο εθνος.
Αυτοι οι δυο αγιοι μας παρεεδωσαν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.
Ο Αγιος Κωνσταντινος δεν αισθανοταν Ελληνας αλλα Ρωμαιος πολιτης, Ηταν πολιτης του κοσμου και πιστευε στην Pax Romana στην παγκοσμια ρωμαικη αυτοκρατορια και στην νεα εποχη την οποια εκεινη εφερνε.

Οι προφονοι μας γνωριζαν καλα ότι μια τοσο μεγαλη εθνικη ευεργεσια   δεν θα γινοταν ποτε ξανα, για αυτό μεταξυ αλλων προτομησαν προς τιμην του μεγα Εθνικου ευεργετου να συνεχισει το κρατος να ονομαζεται ρωμαικο, 


Δεν απαγορευουταν λοιπον το ονομα Ελληνας, αυτό είναι ένα ακομη ανυποστατο ψεμα των δωδεκαθειστων.

Σε καποιες περιοχες μονον. οπου υπηρχαν νεοταξιτες εωσφοριστες αλλοδαποι επισκοποι, αυτοι δημιουργουσαν εσκεμενα ακροτητες.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Οι γερμανοι εγκατασταθηκαν στον Δουναβη, και την σημερινη Βουγλαρια μονιμα. 


Με ορμητηριο αυτές της δυο περιοχες αρχιζουν να προκαλουν τρομερες καταστροφες ,με συνεχομενες φοβερες επιδρομες μεχρι την Πελοπονησο. 




Κυριολεκτικα ερμαιο ηταν ολους εκεινους τους αιωνες οι Ελληνες, στους γερμανους, ουννους, γοτθους, βησιγοτθους, οστρογοτθους, βανδαλους κλπ. 



Στις 9 Αυγουστου του 378 μ.χ., η κριση εφτασε στο απογειο της όταν οι γερμανοι σκοτωσαν τα δυο τριτα του Ελληνορωμαικου στρατου, μαζι με τους στρατηγους Τραιανο, Σεβαστιανο,με αποκορύφωμα την δολοφονια του αλλοδαπου αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Ουαλη. 






Μετα από όλα αυτά ο πατριώτης αλλοδαπος αρχιστράτηγος magister militum per orientem, o Ioυλιος διεταξε να σφαχτουν ολοι οι γερμανοι στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου. 



Οι ορδες των βαρβαρων γερμανων ηταν αδυνατον να αντιμετωπισθουν.


Ηταν η εποχη που o αυτοκρατορας μεγας Θεοδόσιος ο α.εκρινε ότι η μοναδικη λυση για να σταματησουν οι γερμανοι της καταστροφες ,ηταν να προσληφθουν μαζικα ,ως μισθοφόροι στον Ρωμαικο στρατο.

Πραγματικα τους προσελαβε ,οι γερμανοι ηταν οι πιο ακριβοπληρωμενοι μισθοφόροι αξιωματικοι και στρατιώτες.

Οι Γερμανοι ειχαν πληρη φοροαπαλλαγή, ενώ ειχαν το δικαιωμα ,να κανουν γαμους με Ελληνιδες. 



Όμως εκεινοι αντι να προστατευουν τα Ελληνικα (ρωμαικα) σύνορα τα παραβιαζαν οι ιδιοι , οπου συνεχιζαν κανονικα της επιδρομες μεχρι την Πελοπονησο. 




Οι Γερμανοι στρατηγοι γινονται η απολυτη εξουσια στην Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια, και αποφασιζουν για το ποιος θα γινει αυτοκρατορας. 




Τοτε οι γεναιοι Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου ,πηραν την κατασταση στα χερια τους. 



Στις 12 Ιουλιου του 400 μ.χ., οι Ηρωες Ελληνες αξιωματικοι και στρατιώτες, έσφαξαν μερικες χιλιαδες γερμανων ανωτατων αξιωματικών και στρατιωτών στην Κωνσταντινουπολη. 



Με τον τροπο αυτό ματαιωσαν την τελευταια στιγμη την ανοδο μιας γερμανικης δυναστείας στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.


Οι γερμανοι είναι ο μοναδικος λαος κατά τον μεσαιωνα,που δεν διεκδικουσε μονον τα εδάφη της αυτοκρατοριας, με πολεμους, ειτε μονο σε διπλωματικο επιπεδο στην συνεχεια, αλλα διεκδικουσε και τους τιτλους παγκόσμιας εξουσιας των Ελλήνων.

Ολοι οι υπολοιποι λαοι ηθελαν μονον να μας πολεμουν και να μας αφανισουν κατά τον μεσαιωνα.



 Οι λαοι αυτοι ηταν οι περσες, οι Αραβες, οι Βουλγαροι, οι Σελτζούκοι, οι Αβαροι, οι Σλαβοι, οι πετσενεγοι, οι κουμανοι, οι ουγγροι, οι χαζαροι, κλπ. 


Ολοι αυτοι οι λαοι γυρευαν να μας καταστρεψουν, ειτε καποιοι αλλοι λαοι μικροτερης δυναμικότητας , να μας κανουν οσο μεγαλυτερο κακο γινεται. 



Ολοι αυτοι οι λαοι ποτε δεν διεκδικησαν τους τιτλους εξουσιας των Ελληνων (ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι, υπηκοοι, ρωμαικη αυτοκρατορια), οι μονοι που το εκαναν ηταν οι γερμανοι. 




Για αυτό ως σφετεριστες, από την στιγμη που δεν ηταν ικανοι να κατακτησουν την Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια, με τα οπλα, ονομασαν παρανομα το κρατος τους ” αγια ρωμαικη αυτοκρατορια”.
Από εκεινη την χρονικη στιγμη αρχισε η αντιστροφη μετρηση. 
Οι Γερμανοι εχασαν κάθε εξουσια μεσα στην αυτοκρατορια, ενώ μεχρι την εποχη του Ιουστινιανού του α, ειχαν πλεον εξασθενησει ως στρατιωτικη δυναμη.
Το αποτελεσμα ηταν , να καταλαβουν ότι δεν μπορουν να κατακτησουν την Ελλαδα με τα οπλα. 
Για αυτό με εντολη των Εωσφοριστων της “νεας” ταξης αποσυρθηκαν στην δυση.
Το αποτελεσμα ηταν , να καταλαβουν ότι δεν μπορουν να κατακτησουν την Ελλαδα με τα οπλα. Για αυτό με εντολη των Εωσφοριστων της “νεας” ταξης αποσυρθηκαν στην δυση.
Οι φοβερες επιδρομες επι 2,5 αιωνες αδιάκοπα, εις βαρος της Ελλαδος , ειχαν πλεον σταματησει.
Στην Ιταλια και στις υπολοιπες περιοχες που εγκατασταθηκαν ,θα ιδρυσουν κρατος την “Αγια ” εωσφορικη “ρωμαικη ” αυτοκρατορια. 
Μαζι τους πηγε και το Βατικανο. το 800 μ.Χ., με την στεψη του καρλομαγνου ,από τον παπα Λεων τον γ, το Βατικανο ειχε περασει επίσημος πλεον στις ταξεις του εωσφορισμου .
Επειδή οι γερμανοι δεν ηταν πλεον σε θεση ,ολους εκεινους τους αιωνες να διεκδικησουν, με τα οπλα την Ελλαδα , την διεκδικουν στον διπλωματικο τομεα.



 Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ

Η Ειρηνη είναι η πρωτη γυναικα στα παγκοσμια χρονικα η οποια γινεται αυτοκρατειρα.Η Ειρηνη γινεται αυτοκρατειρα, στην κορυφαια αυτοκρατορια του μεσαιωνα,την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

Με την ανοδο της Ειρήνης στον θρονο υπηρχε νομικο κενο,στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια, καθως βαση του Ελληνικου (ρωμαικου) νομου απαγορευοταν να ανεβει γυναικα, στον θρονο.

Για αυτους τους λογους, όλα τα διατάγματα- νομους η Ειρηνη τους υπεγραφε όχι ως γυναικα,αυτοκρατειρα, αλλα ως “ανδρας” αυτοκρατορας, για να είναι όλα νομιμα, για να μην υπαρχει νομικο κενο,για να μην είναι ακυροι οι νομοι,τα διατάγματα κλπ. 




Την χρονικη στιγμη που ανεβαινει στον Ελληνικο (Ρωμαικο) θρονο, ειναι μια παρα πολύ επικινδυνη χρονικα στιγμη, διοτι το 800 μ.Χ., εχουμε την επισημη υποταγη,του Βατικανού, στους Γερμανους. 




Το βατικανο επισημά πλεον το 800 μ.Χ., ανηκει στον εωσφορισμο, ανηκει στην “νεα” ταξη πραγματων. 



Για αυτους τους λογους ο λεων εστεψε,τον γερμανο Καρλομαγνο “αυτοκρατορα της “αγιας ρωμαικης αυτοκρατοριας”.

Οι εωσφοριστες της “νεας’ταξης πραγματων εκριναν ότι είναι η πιο καταλληλη στιγμη να διεκδικησουν σε διπλωματικο επιπεδο, τον Ελληνικο (ρωμαικο ) θρονο.

Όλα αυτά διοτι βαση νομου, των ιδιων των Ελλήνων, υπηρχε νομικο κενο, δεν υπηρχε αυτοκρατορας.

Οι εωσφοριστες της “νεας” ταξεως πραγματων, ειδαν ότι ισως είναι πλεον η πιο καλη στιγμη να διεκδικησουν αναίμακτα τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο της Κωνσταντινουπόλεως, αλλα και να σφετεριστουν την Ελληνικη (ρωμαικη) εξουσια, μαζι με τους παγκοσμιους τιτλους εξουσιας των Ελλήνων του μεσαιωνα ως Ρωμαιων αυτοκρατορων, και της Ελλαδας αντιστοιχα ως Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια.





Το μονον βεβαιο είναι ότι οι εωσφοριστες γερμανοι δεν ηταν σε θεση να   αμφισβητησουν εκεινη την εποχη,την εξουσια των Ελλήνων στο Ρωμαικο αυτοκρατορικο κρατος δια των οπλων. 




Για αυτό επελεξαν την διπλωματικη οδο.



Ο Καρλομαγνος, με τον παπα Λεων,μαζι με τους υπολοιπους νεοταξιτες,
ειδαν όχι μονον το νομικο κενο,που προεκυψε, στον Ελληνικο- ρωμαικο θρονο, 
καθως ανεβηκε μια γυναικα στον θρονο, αλλα εκμεταλευτηκαν ότι η Ειρηνη εξαιτιας των ευνουχων, εβραιων συμβουλων δυστυχως  αρχισε να παρουσιαζει ολοένα και περισσοτερο, νεοταξικο χαρακτήρα και νεοταξικη συμπεριφορα.

Επειδη το εδαφος ηταν απολυτως ετοιμο, καθως εάν δεν πεθανε η Ερυθρω (ρετρουδη), γερμανιδα κορη του Καρλομαγνου, θα ηταν παντρεμενη,με τον γιο της Ειρήνης τον Κωνσταντινο τον εκτο. 


Τωρα λοιπον σκεφτηκε ο Καρλομαγνος να κανει προταση γαμου στην Ειρηνη.Όλα ηταν ετοιμα πλεον για να γινει ο Καρλομαγνος συζυγος της Ειρήνης,ενω εν συνεχεια θα γινοταν αυτοκρατορας των Ελλήνων.


Ο στοχος των νεοταξιτων ηταν διπλος καθως ηθελαν εαν δεν γινοταν ο 
γαμος με την Ελληνιδα Ειρηνη , να την ριξουν οπωσδηποτε απο τον Ελληνορωνμαικο θρονο, για να επαναφερουν το εικονομαχικο καθεστος.
Η αυτοκρατειρα Ειρηνη σε καμια των περιπτώσεων δεν ηταν εβραια όπως την κατηγορουν. διοτι τοτε δεν θα εκανε την αποκατασταση των εικονων. 
Ουτε φυσικα ονομαζοταν Σαρανταπηχου, όπως ισχυρίζονται οι πανάρχαιοι εχθροι των Ελλήνων οι εβραιοι δωδεκαθειστες.

Ότι εχει σχεση με το Χριστο, τον Πλατωνα και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια το καταδιωκουν και το συκοφαντουν οι εβραιοι και ολοι οι αλλοι εωσφορικοι λαοι. 

Σαρανταπηχος; ονομαζοταν ο εβραιος από την Τιβεριαδα ο οποιος δημιουργησε την εικονομαχια.

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΕΙΡΗΝΗ
ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ
ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ.


Την αποκατασταση των εικονων, η Ειρηνη την πετυχε με επεισοδιακο τροπο.

Η ζ οικουμενικη συνοδος υπηρξε ενας προσωπικος θριαμβος της Ελληνιδας Ειρηνης και ενας θριαμβος της ορθοδοξιας. 

Η αυτοκρατειρα Ειρηνη η οποια επεσε θυμα των αλλοδαπών βασιλικων συμβουλων με αποτέλεσμα να τυφλωσει το ιδιο της παιδι, είναι η ιδια γυναικα η οποια σταματησε τον πιο καταστροφικο εμφυλιο πολεμο την Εικονομαχια.

Η εικονομαχια δεν απειλησε μονον σε θρησκευτικο επιπεδο την Χριστιανικη Ελληνικη ρωμαικη αυτοκρατορια, αλλα ελαχιστα ελειψε να διαλυσει δια παντος την αυτοκρατορια σε πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο, για να πεσει αμαχητί στα χερια των αγαρηνων.

Μετα την ζ οικουμενικη συνοδο οι Εβραιοι της πολιτικης αριστοκρατιας της Κωνσταντινουπολεως ειχαν ως απολκειστικο σκοπο να ριξουν την Ελληνιδα βασιλισσα Ειρηνη απο τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο, για να επαναφερουν την εικονομαχια και την απαγορευση της λατρειας των ιερων εικονων,
Παραλληλα ηθελαν να εκδικηθουν την Ελληνιδα Ειρηνη και να την καταστρεψουν.
Συνεπως οι αλλοδαποι συμβουλοι της Ειρηνης ειχαν διπλο σκοπο.
Σε περιπτωση που οι δυο ευνουχοι συμβουλοι της Ειρηνης δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα προωθουσαν παραλληλα ενα εναλλακτικο σχεδιο με την γερμανια και τον Καρλομαγνο.  

Οι Ελληνες αξιωματούχοι,διεγνωσαν παρα πολύ σωστα τον θανασιμο κινδυνο, από τον γαμο μεταξυ Ειρήνης και Καρλομαγνου,για αυτό ανετρεψαν με πολύ γρηγορες ενεργειες την Ειρηνη από τον θρονο.  θρονο,βαζωντας στην θεση της έναν πολιτικο αξιωματουχο τον Νικηφορο.

Εντουτοις οι εβραιοι ειχαν επιτυχοι τον εναν απο τους δυο στοχους τους.




Με αυτόν τον τροπο ματαιωθηκε την τελευταια στιγμη, για μια ακομη φορα η ανοδος ενός γερμανου, στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της βασιλεύουσας-Κωνσταντινουπόλεως.




ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Σε καθε ευκαιρια, ολους εκεινους τους αιωνες , οι γερμανοι, ειτε με 
πρεσβειες στην Κωνσταντινουπολη, ειτε μεσω διπλωματικων επιστολών ,μεταξυ των δυο κρατων ,μας αποκαλούν Ελληνικη αυτοκρατορια, και τους αυτοκρατορες μας Ελληνες βασιλεις.


ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΟΝ
ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΛΙΟΥΠΡΑΝΔΟ- ΑΓΙΟΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ



Κατά την προκλητικη επισκεψη του  ο  επισκοπος Κρεμμωνας Λιουπρανδος, στην Βασιλευουσα, ειπε στον Αγιο Νικηφορο τον Β Φωκα , ότι ο Οθωνας είναι ο Ρωμαιος αυτοκρατορας, και όχι ο Αγιος Νικηφορος.
ΙΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β Ο ΦΟΒΟΣ
ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.
ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ
ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ  Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Με τον θανατο, του κορυφαιου Ελληνα, πηραν ανασα ζωης, για αυτό   εδρασαν αμεσως.


Οι γερμανοι εωσφοριστες, σε 75 χρονια, εκαναν την πρωτη εωσφορικη σταυροφορια, και σε 179 χρονια από τον θανατο του Iερου Bασιλειου, ειχαν κατακτησει ολοκληρη την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια. 




Τον πιο καθοριστικο ρολο επαιξε ο θανατος του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων ,του Βασιλειου του β, ο οποιος ηταν ετοιμος να παει στην υπο γερμανικη κατοχη Ιταλια (ειχε ηδη στειλει στρατιωτικη προπομπη με τον Ορεστη), και να ματαιωσει τα σχεδια των γερμανων. Δυστυχως τοτε τον προλαβε ο θανατος.




Τον ιερο Βασιλειο καθυστερησαν, οι Βουλγαροι, με τους αραβες ,σε μακροχρονιους πολεμους. Ηταν αδυνατον ο ιερος Βασιλειος ο β ,να πολεμα ταυτόχρονα σε τρια μετωπα, καθως ειχε δυο τατοχρονα μετωπα τους αραβες και τους βουλγαρους.





 Εντούτοις επειδή ηξερε της προθεσεις των γερμανων, να διοργανωσουν της εωσφορικες σταυροφοριες, για αυτό αρχικα προσπαθησε,να κερδισει χρονο μεσω διπλωματικων ενεργειων ώστε να κλεισει νικηφορα, όπως τελικα εκανε τα αλλα δυο πολεμικα μετωπα, με αραβες και Βουλγαρους. 





Αμεσως μετα θα ξεκινουσε (όπως και εκανε), να παει στην Ιταλια για τους γερμανους. Δυστυχως επαναλαμβάνω την ωρα που ξεκινουσε, για την Ιταλια πεθανε. Οι γερμανοι που καθοταν με κομμενη την ανασα, μολις πεθανε ο Ιερος Βασιλειος εδρασαν ταχύτατα.

Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.
Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.
Η πολιτικη “αριστοκρατια”, ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο, ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους. 
Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα.
 Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.
Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι,με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες. 
Επισης η πολιτικη “αριστοκρατια” Κωνσταντινουπόλεως ειχε καταστρεψει οικονομικα, κοινωνικα,επαγγελματικα μεσα σε 42 χρονια ,ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν. 
Αποτέλεσμα ολων αυτων ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες 
στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια, επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών , αναγκαστηκε να παρει μεχρι αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) αυτοκρατορικου στρατου.





Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ
ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ
ΗΜΕΡΑ 13/ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1204  ΣΤΗΝ 
ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ-ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
Η ενεργεια αυτη των γερμανων να ανοιξουν τον ταφο του Βασιλειου του   β  δεν μας δειχνει μονον το προαιωνιο μισος των γερμανων για τους Ελληνες , αλλα και την στιγμες τρομου και αγωνιας τις οποιες εζησαν οι γερμανοι επι Βασιλειου του β, καθως ένα δεν πεθαινε ο Βασιλειος οι γερμανοι θα ειχαν ακριβως την ιδια τυχη με τους Βουλγαρους.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝΣΟΝ
ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Στο σημειο αυτό λοιπον να θεσω το ερωτημα εαν ηταν μυθος τα επιτευγματα του ιερου Βασιλειου του β, γιατι όταν εισηλθαν οι σατανιστες γερμανοι στην Βασιλευουσα το 1204 μ.Χ., πηγαν με τοσο μισος, ανοιξαν τον ταφο του βασιλειου του β, εβγαλαν τον σκελετο του τον τοποθετησαν σε ένα δεντρο, ενω του εβαλαν μια φλογερα στο στομα. 
Mια πραξη που δεν εκαναν σε κανεναν άλλο νεκρο αυτοκρατορα. Γιατι λοιπον ειχαν τοσο μενος για αυτόν τον “ασημαντο” αυτοκρατορα;

Αυτό μας δειχνει ξεκάθαρα, την αγωνια τους , και τον φοβο που ειχαν οι γερμανοι, οσο ζουσε ο ιερος Βασιλειος ο β. Όλα αυτά γιατι οι γερμανοι βρεθηκαν μια ανασα από το να εχουν την τυχη των Βουλγαρων, και να μας επιτεθουν ξανα ως εθνος μετα από 900 χρονια, όπως εκαναν οι Βουλγαροι στους Βαλκανικούς πολεμους.

Το ιδιο θα γινοταν και με τους γερμανους, θα ειχαν εξασθενησει ως στρατιωτικη δυναμη για 900 χρονια η και περισσοτερο, χωρις να είναι σε θεση να κατακτησουν την Ελληνικη ( ρωμαικη) αυτοκρατορια. Βεβαια στο σημειο αυτό να αναφερω , ότι ολες οι αυτοκρατοριες εχουν ακμη, και παρακμη. Για αυτό θα ηταν αδυνατον να υπηρχε αιωνιος η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

Ομως εάν δεν πεθαινε ο ιερος Βασιλειος, και κατακτουσε τους γερμανους, η τυχη της αυτοκρατοριας, η τυχη ολοκληρου του Ελληνισμού μεχρι και της ημερες μας θα ηταν παρα πολύ διαφορετικη. 

Μεταξυ πολλων αλλων δεν θα είχαμε γνωρισει ουτε την Οθωμανικη 
κατοχη των 400 και περισσοτερο ετων.
Η δυναστεια των Κομνηνων ειναι η προτελευταια αυτοκρατορικη δυναστεια πριν απο την οριστικη κατακτηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους γερμανους (13 Απριλιου 1204 μ.χ.).


Η δυναστεια των Κομνηνων ανεβηκε στον θρονο με την υποστηριξη και της πολιτικης εβραικης αριστοκρατιας της Βασιλευουσας.

Αυτο γινεται για πρωτη φορα στα χρονικα καθως μεχρι τοτε δεν ειχε υπαρξει ιστορικο προηγουμενο να συνεργαστουν οι στρατιωτικοι και οι πολιτικοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Μονιμως οι δυο πλευρες ηταν σε πολυ μεγαλη αντιπαλοτητα.

Οι εβραιοι πολιτικοι αξιωματουχοι της πολιτικης αριστοκρατιας επιθυμουσαν με καθε τροπο την διαλυση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.





ΑΛΕΞΙΟΣ Ο Α ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΑΙ
Α ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ.
Κατά την διαρκεια των σταυροφοριων, οι γερμανοι εσφαζαν ,εκαιγαν, εκλεβαν βιαζαν ,σκλαβωναν Ελληνιδες.
Οι γερμανοι.δεν σταματουσαν ουτε καν της ημερες της Μεγαλης εβδομάδας να σκοτωνουν και να καταστρεφουν, παρα τα παρακαλια του Αλεξιου του α, να σεβαστουν την Μεγαλη εβδομαδα, που είναι τα παθη του Σωτηρα Χριστου.
ΜΑΝΟΥΗΛ Α
Oταν ανεβηκε στον θρονο ο Μανουηλ ο α, βρισκόμασταν πλεον στο τελικο σταδιο καταρρευσης της Ελληνικης αυτοκρατοριας. αυτό διοτι από την εποχη του παππου του Μανουηλ , του Αλεξιου του α Κομνηνου, ειχαν ξεκινησει οι Εωσφορικες σταυροφοριες. Κατά την διαρκεια βασιλειας του Μανουηλ είχαμε μια ακομη εωσφορικη σταυροφορια από τους γερμανους.
Η είδηση της επικείμενης νέας β Εωσφορικης Σταυροφορίας, προκάλεσε μεγάλο πονοκέφαλο στο Μανουήλ, ο οποίος ηξερε πολύ καλα τί είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας του παππού του Αλεξιου (α Εωσφορικης σταυροφορια). 
Στην ουσια οι πρωτες τρεις εωσφορικες σταυροφοριες, ηταν τεστ δυνάμεως και αντοχης , ώστε να δουνε οι γερμανοι από κοντα της δυναμεις και της αντοχες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Παραλληλα την ιδια στιγμη οι γερμανοι καιροφυλαχτουσαν, σε περιπτωση που εκριναν ότι υπηρχε η ευκαιρια , ηταν ετοιμοι να επιτεθουν. 
Αυτό δεν ηταν εφικτο κατά της τρεις πρωτες εωσφορικες σταυροφοριες, αλλα εγινε εφικτο κατά την τεταρτη. Την επόχη των Κομνηνών, μια νεα νεοταξικη δυναμη εχει ανατειλει, αυτή είναι οι Σελζτουκοι Τουρκοι. 
Τους Σελτζούκους τους εφεραν στην θεση των Αραβων, οι οποιοι ειχαν εξασθενισει οριστικα σαν στρρατιωτικη δυναμη, εξαιτιας των τριων κορυφαιων Ελλήνων αυτοκρατορων, οι οποιοι βασιλεψαν κατά σειρα στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο. 
Αυτοι ηταν ο Αγιος Νικηφόρος ο β Φωκας, ο ανηψιος του Αγιου ο Ιωαννης ο α, και ο κορυφαιος των Ελλήνων ο ιερος και αγιος Βασιλλειος ο β.
 Για να μην παρουμε ανασα, από το Ανατολικο μετωπο, αμεσως οι εωσφοριστες στην θεση των αραβων, εστειλαν εναντιον των Ελλήνων τους Σελτζούκους. 
Τους πολεμους μεταξυ τουρκων και Ελληνικης ( ρωμαικης) αυτοκρατοριας υποκινουσε, ο βάρβαρος γερμανος ηγεμονας, Φρειδερικος βαρβαροσα.

Εκεινη την εποχη των Κομνηνών, παντοτε η ουγγαρια λογω της γεωγραφικης της θεσης ηταν το σημειο που διασταυρωναν τα πυρα τους η Ελληνικη Αυτοκρατορια με την γερμανια. 
Επρεπε λοιπον ο Μανουηλ, να υποταξει, και την ουγγαρια γιατι απο αυτην και την Κροατια αντιστοιχα οριζοταν οι σφαιρες επιροης των βενετων και των γερμανων,για τον ιδιο λογο κατελαβε την Δαλματια ο Ελληνας Βασιλιας. 
Το Σωτηριο ετος Ιησου Χριστου το 1176 μ.Χ., ο Βάρβαρος Φρειδερίκος Βαρβαροσα , ζητα επιμονα για μια ακομη φορα, να σπασουν οι Τουρκοι μονομερος την συνθηκη ειρηνης με την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Μετα απο αυτην την τρομερη καταστροφή την οποια ο ιδιος ειχε προκαλεσει, ο Γερμανος “βασιλιας” Φρειδερίκος Βαρβαροσα, εγραψε επιστολή, οπου ονομασε τον ευατο του “Αυτοκρατορα” των ρωμαιων, ενω τον Μανουηλ απλο Βασιλια. 
Μια από της συνεπειες της ηττας στο Μυριοκεφαλο ηταν ότι ο Ελληνικος Στρατος αποδεκατιστηκε πολυ ασχημα και πλεον μονον δευτερευουσας σημασιας μαχες μπορουσε να διεξαγει τα επομενα 28 χρονια ζωης που απεμειναν στο κρατος καθως στις 13 Απριλιου του 1204 μ.χ. θα πεσει στα χερια των σατανιστων ψευδοσταυροφορων.
Η ενεργεια των κομνηνων να παραχωρησουν με την ανοδο του Αλεξιου του α ολο το εμποριο και ολοι την οικονομια στα χερια των λατινων είναι προδοτικη και εγκληματικη. Αυτό διοτι το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος χανει σταδιακα ολη του οικονομικη δυναμη.
Οι Ελληνες αρχιζουν να αντιδρουν παρα πολύ εντονα σε αυτην την σκληρη και πολύ αδικη πολιτικη των κομνηνων.
Ηδη από τον 12 αιωνα πολλές χιλιάδες λατινοι υπήρχαν στην Κωνσταντινούπολη.

Οι λατινοι απολάμβαναν προνόμια και ήταν προκλητικοί προς τους Ελληνες της Κωνσταντινούπολης.

Τα αδικαιολόγητα προνομια τα οποια εδωσε ο αλεξιος ο α κομνηνος στους βενετους και στους υπολοιπους επιχειρησε να τα αφαιρεσει ο γιος του Αλεξιου του α, ο Ιωννης ο β. 
Ο Ιωαννης ο β’ εκανε ενεργειες ώστε να βαλει τέλος στα προνόμια των δυτικων.

Ομως  η ενέργεια του Ιωαννη του β, είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινησουν  νεες εχθροπραξιες απο μερους τους τοσο στο Αιγαιο, οσο και στο Ιονιο και την Αδριατικη.

Αναγκάστηκε, ο Ιωαννης β , να ξαναδώσει πίσω τα προνόμια, όταν ο στόλος των σατανιστων Βενετών κινήθηκε εχθρικά προς τα εδάφη τηςαυτοκρατορίας.

Οι λατίνοι ειχαν αλλοιωσει πολλες πλευρες της δημοσιας ζωης και απεκτησαν τον ελεγχο στο εμπορικό-οικονομια συμβάλλοντας στην παρακμη της αυτοκρατοριας.


Η Ρωμαικη οικονομια, πλεον ητανερμαιο της δύσης της Βενετιας, της Γενουας και των αλλων πολεων κλπ. 

Οι Ελληνες αντιστάθηκαν στις προκλήσεις τους, με μεγάλες εξεγερσεις, οι οποιες βαφτηκαν με αιμα. Τον Μαιο του 1182, εγινε η πρωτη εξεγερση κατα των λατινων. Μια επανασταση που σημαδευτηκε από σφαγες και εξανδραποδισμους.



 Οι Λατίνοι αντέδρασαν κατά των Ελληνων.

 Η επεκτατικη πολιτικη τους εκφραστηκε με την επιθεση των Ουγγρων στην βαλκανικη το 1183 καθως και με την επίθεση των Νορμανδων κατα των Ρωμαικων εδαφων το 1185, με αποτελεσμα την άλωση της Θεσσαλονικης. Ακολουθησε νεα επανασταση του δυσαρεστημενου από τα γεγονοτα λαου κατα την οποία σφαγιάστηκε ο Ανδρονικος ο α Κομνηνος.
Δ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ 
ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΒΙΛΛΑΡΔΟΥΙΝΟΣ. 

ΝΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ 
ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.
Δημιουργος της δ εωσφορικης σταυροφοριας ειναι ο σατανιστης Ιννοκεντιος ο γ. Αυτος ο παπας σε συνεχεια της πολιτικης των προκατοχων του οι οποιοι διοργανωσαν τις πρωτες τρεις εωσφορικες σταυροφοριες , σαυγκεντρωσε στρατο δηθεν για την απεελυθερωση των αγιων τοποων.
Η λεηλασια και η καταστροφη της Κωνσταντινουπόλεως από όλα της τα πλούτη, δεν είχε όμοιό της.
Όσοι τολμούσαν να αντισταθούν σφάζονταν επί τόπου.
Δεν έμεινε παλατι, αρχοντικο εκκλησια μεγαλη η μικρη, μοναστηρι,, που να μην υποστει φρικωδη λεηλασια.

“ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Ιδίως τους προσελκυσε ο μυθικος πλουτος της αγιας Σοφιας. Μπήκαν μέσα στον Ιερό Ναό με αλογα και μουλάρια που λέρωναν με τις κοπριές τους το μαρμάρινο δάπεδο.

Μετα άρχισαν με μισος να κατασρεφουν και να παιρνουν τα παντα: απο αγια δισκοποτηρα, ευαγγελια, ιερα αμφια, αγιες εικονες, την Αγια Τραπεζα, και το ασημενιο εικονοστασιο του τέμπλου, ενω προηγουμενως το έκαναν κομμάτια, μανουαλια, πολυκανδηλα, μεχρι και κουρτινες.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ
Ενδεικτικα κατα την διαρκεια της λεηλασιας,  μια γαλλίδα πορνη ανεβασμένη στον πατριαρχικο θρονο η οποια χόρευε άσεμνα γυμνη και τραγουδούσε.

Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Ο ναός λεηλατήθηκε το Απριλιο του 1204 από τους εωσφοριστες γερμανους “σταυροφόρους”.  Λειψανοθήκες, χρυσά και αργυρά σκευη με πολυτιμους λιθους, εικονες, πολυτελη αμφια και αλλοι ανεκτιμητοι θησαυροι του ναου εξαφανιστηκαν.
Μεταξυ αλλων οι τάφοι των ιερων αυτοκρατόρων συλήθηκαν και αφαιρεθηκε οτιδηποτε πολυτιμο περιείχαν.
Ούτε οι τάφοι των Αυτοκρατόρων γλύτωσαν: συλλήθηκαν όλοι, ενώ τα λείψανα πετάχτηκανί.
Ανοίχθηκε ακόμη και ο τάφος του Ιουστινιανού του, ενώ από τον τάφο του αυτοκράτορα Ηρακλειου αφαιρέθηκε το χρυσό του διάδημαί.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ
ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Β. 
ΟΙ περισσοτεροι απο αυτους τους θησαυρους μεταφερθηκαν στην ρωμη ενώ και οι πιο πολλοι βρισκονται στην βενετια ενω είναι σήμερα σε κοινή θέα στην εκκλησια του αγιου μαρκου.

Κυριως, ομως, καταστραφηκαν αναρίθμητα εργα τεχνης.

Τοσο της κλασσικης αρχαιοτητας (π.χ. αγάλματα του Δια, του Απολλωνα, των Διοσκουρων, το χαλκινο αγαλμα του Ηρακλη απο τον Λυσσιπο τον Σικυωνιο, της Αρτεμης, της ηρας, της Ελένης του Μενελάου κ.ά. που κοσμούσαν δρομους, πλατείες και παλάτια της Βασιλεύουσας) όσο και της Ρωμαικης εποχης, τα οποία και κομματιαζαν για να αφαιρεσουν το χρυσο, το ασημι και τους πολυτιμους λίθους, ενω τα κατασκευασμένα απο χαλκο τα ελιωναν για να κόψουν νομισμα.
Τα αρχαία Ελληνικα χειρόγραφα καιγονταν απο τους “σταυροφόρους”, για να ψησουν τα φαγητά τους και να ζεσταθουν.
Οι πιο φοβεροι από όλους ήταν οι Γάλλοι (γερμανοι).

Αντιθέτα οι Βενετοι, που ήταν εξοικειωμένοι με το Ρωμαϊκό πολιτισμό, ήταν  πιο ‘φιλεύσπλαχνοι έναντι των ηττημενων: ηταν τοσο μεγαλη η έκταση της καταστροφης που στο τελος η Βασιλίδα των πόλεων της οικουμένης, που επί 9 αιώνες ειχε συγκεντρωσει αμύθητα πλούτη, ηταν πλεον κατάντησε ένα ασημαντο χωριο της επαρχιας.
Εκστασιασμενοι απο την νίκη τους ο γερμανοι περιγελούσαν τους Ελληνες τους νικημένους και φορουσαν με γελοιο τροπο τα ρούυχα που τους είχαν εκλεψαν, τοποθετουσαν στα κεφαλια των αλογων τους τις καλυπτρες και τα κοσμηματα των Ελληνων-ρωμαιων.
Άλλοι γερμανοι κρατούσαν αντί για σπαθί χαρτιά, μελανοδοχεία, και βιβλια, και περιφέρονταν στους δρόμους της Πόλης, παριστάνοντας τους λογίους.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΟΛΥΝΑΝ-ΣΑΠΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΜΟΜΟΝ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΓΜΑΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ , ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ.

Το πιο τραγικό από όλα ήταν, όμως,  ότι ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός της Κωνσταντινουπόλεως, αδιακρίτως  ηλικίας ή ιδιότητας (μοναχές), υποβλήθηκε στην τρομερή διαδικασία του βιασμού.
Τοτε ακριβως εσφαγησαν οι περισσοτεροι απο τους αρρενες κατοικους: διοτι στην προσπάθειά τους οι πατεράδες και οι σύζυγοι να διαφυλάξουν την τιμή των θυγατέρων και των συζύγων έπεσαν θύματα των αποχαλινωμένων Δυτικών.

Αναστεναξε η Κωνσταντινούπολη από τους  ατελείωτους βιασμους. 

Δεν περιγράφονται τα μαρτύρια που υπέστησαν οι κάτοικοι επί τρεις συνεχείς ημέρες, διότι τους βασάνιζαν απάνθρωπα για να τους αποκαλύψουν τα μέρη όπου είχαν κρύψει χρυσά και αργυρά νομίσματα και τιμαλφή.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ.

Οι δε Σαρακηνοί δεν έκαναν τέτοιες βιαιοτητες, για αυτο φέρθηκαν παρα πολύ φιλανθρωπα και ευγενικα οταν κυριευσαν την Ιερουσαλημ.

Δεν  πειραξαν τις γυναικες των Λατίνων, ουτε τον κενο ταφο του  Χριστου τον εκαναν ομαδικο ταφο ενώ τους αφήναν όλους να φύγουν με ένα ορισμενο αριθμό χρυσων νομισμάτων  και από τον καθένα επαιρναν μερικα πραγματα αφηνοντας τα υπολοιπα στους κατοχους τους, ακόμα και αν αυτά ήταν πολλα.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ
ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ 1453 Μ.Χ.

Οι Οθωμανοί δεν έβαλαν ποτέ πόρνες να γδυθούν, να χορέψουν και να κάνουν έρωτα ομαδικά με στρατιώτες πάνω στην Αγία Τράπεζα της μεγαλύτερης εκκλησίας του κόσμου. Οι Λατίνοι και οι Φράγκοι τα έκαναν όλα.
.

Κατεσφαξαν αθωους, νεους, γερους, μικρα παιδια, βιασαν γυναικες, συλησαν νεκροταφεια, εβαλαν πορνες επάνω στην αγία Τραπεζα της αγίας Σοφιας, εβαλαν τα αλογα τους μεσα σε εκκλησιές και τις έκαναν σαάβλους, εκλεψαν ιερά κειμηλια, εμπαιναν στα σπίτια δολοφονουσαν και έκλεβαν τα χρυσαφικά
ΓΕΡΜΑΝΟΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ
.Ενας στρατός πάνοπλος, δαιμονισμενος ,διψασμένος για αίμα σάρκα και χρυσάφι. Ένας στρατός που οι λεξεις Χριστος και χριστιανισμοις ήταν μόνον για τους τύπους, ηταν το πρόσχημα και η βιτρινα.
Επισης, ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της “νεας” ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, ειτε είναι πιονια της “νεας” ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. 
Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. 
Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια, ανοιγουν ταφους κλπ.
 Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.
ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΟ 1176 Μ.Χ.
Την μαχη στο Μυριοκεφαλο τον Σεπτεμβριο του 1176 μ.χ., την υποκινησε ο γερμανος “βασιλιας” ο βαρβαρος Βαρβαροσα. 
Ο Βαρβαροσα συνεχεια εκεινα τα χρονια ζητουσε απο τον Σελτζουκο σουλτανο Κιλιτζ Αρσλαν να σταματησει τις συνθηκες ειρηνης με τον Μανουηλ και να κανει πολεμους. 
Ζητουσε να σπασουν οι τουρκοι μονομερος την συνθηκη ειρηνης την οποια ειχαν υπογραψει με τους Ελληνες.
Οταν ο Ελληνοτουρκος αυτοκρατορας Μανουηλ Κομνηνος ηταν στο καστρο του Μυριοκεφαλου, για αγνωστους λογους θελησε να περασει μαζι με τον πολυαριθμο Ελληνικο στρατο μεσα απο τις κλεισουρες του Τζυβρυτζη οι οποιες ειναι γνωστες και ως περασμα του Τσαρδακ.
Αμεσως οι εμπειροι Ελληνες στρατηγοι αντεδρασαν και ανεφεραν στον Μανουηλ, οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνο να περασουν απο τοσο πολυ στενους δρομους διοτι εχουν μαζι τους ζωα, αμαξες, βοηθους, και πολυ μεγαλο στρατευμα. 
Για αυτο υπαρχει ο κινδυνος ενεδρας και ολοκληρωτικου αφανισμου του Ελληνικου-ρωμαικου στρατου.
Ομως ο Ελληνοτουρκος βασιλιας δεν δεχοταν να ακουσει τους Ελληνες στρατηγους. 
Λιγο αργοτερα οι ανιχνευτες θα εντοπισουν τους σελτζουκους οι οποιοι ηταν κρυμμενοι μεσα στα βουνα των στενων του Τζυβρυτζη και θα ενημερωσουν αμεσως τον βασιλια.
Εντουτοις ο Μανουηλ δεν δεχεται να ακουσει απολυτως τιποτα και διεταξε να συνεχισει το Ελληνικο στρατευμα την πορεια του μεσα απο τα στενα.
Εν τω μεταξυ οι τουρκοι ειχαν δηλητηριασει τις πηγες και ολοι οι Ελληνες στρατιωτες ειχαν προσβληθει απο δυσεντερια βαριας μορφης.
Ο Μανουηλ Κομνηνος οποιος παντοτε συμμεριζοταν τις ταλαιπωριες των Ελληνων , σε ολη του την ζωη προσεχε και ξεκουραζε το στρατο, 
Ομως τωρα παρα ολες αυτες τις δυσμενεις συνθηκες διεταξε σε αυστηρο τονο να συνεχισουν την πορεια τους.
Οι τουρκοι επετρεψαν να περασει η Ελληνικη εμπροσθοφυλακη και να εξελεθει απο τα στενα.
Μολις εισηλθε στα στενα το κυριως σωμα με την οπισθοφυλακη και τους βοηθητικους , τοτε αμεσως οι τουρκοι εκλεισαν τους δυο εξοδους, ενω οι τουρκοι οι οποιοι ηταν επανω στα δυο βουνα αρχισαν εναν καταιγισμο απο βελη και ακοντια.




Ακολουθει πανδαιμονιο στις ταξεις του Ελληνικου στρατευματος. 
Απο την μερια την οποια εισηλθαν οι Ελληνες ηταν αδυνατον να υποχωρησουν, καθως τα ζωα και οι αμαξες εμποδιζαν τους στρατιωτες.
Μεσα στο χαος το οποιο ακολουθει αρκετα ζωα ποδοπατησαν ενα μεγαλο μερος του Ελληνικου πεζικου.
 Αλλοι Ελληνες σκοτωθηκαν απο τα βελη και τα ακοντια των τουρκων. 
Η κατασταση εγινε ακομη χειροτερη οταν η τουρκοι παρουσιασαν το κομενο κεφαλι του Ανδρονικου Βατατζη τον οποιο ο Μανουηλ ειχε στειλει σε πολεμικη αποστολη εναντια στους σαρακηνους τουρκους της Αμασειας.
Για πρωτη φορα στα ιστορικα χρονικα μια Ελληνικη εμπροσθοφυλακη δεν πολεμα και βλεπει αδιαφορη την σφαγη των υπολοιπων Ελληνων.
Τετοιου ειδους συμπεριφορα παρουσιαζαν μονον οι μισθοφοροι του Ελληνικου-ρωμαικου στρατου. 
Δεν μπορουμε να αποκλεισουμε να αιφνιδιαστηκαν και οι ιδιοι απο την σφοδροτητα και την ενεδρα. 
Το πιο πιθανο ομως ειναι να ηθελαν να δειξουν την δυσαρεσκεια τους στον Ελληνοτουρκο Βασιλια, σχετικα με τις καταστροφικες αποφασεις του.
Ενδεικτικο ειναι οτι οταν ο Μανουηλ Κομνηνος επειτα απο πολυ σκληρες μαχες μαζι με τα υπολειματα του Ελληνικου στρατου επετυχε να ενωθει με την Ελληνικη εμπροσθοφυλακη, ουδεποτε ζητησε εξηγησεις απο τους διοικητες Ιωαννη και Ανδρονικο Αγγελο.
Ουτε φυσικα τιμωρησε την εμπροσθοφυλακη για εσχατη προδοσια, ειτε με καποια αλλη βαρια ποινη κατα την επιστροφη τουες στην Κωνσταντινουπολη.  
Εκεινη την νυχτα της μεγαλης σφαγης του, οι Τουρκοι κυκλωσαν τον λοφο που κατεφυγαν τα ελαχιστα υπολοιματα του Ελληνικου Στρατου ολο το βραδυ απειλουσαν με δυνατες φωνες οτι θα εσφαζαν και τους υπολοιπους. 




Τελικα το πρωι παραδοξος ο σουλτανος κιλιτζ αρσλαν δεν εκμεταλευτηκε την θεση του στο επακρο και προτεινε ειρηνη στον Μανουηλ. 




Ο Κιλιτζ Αρσλαν   θαυμαζε κρυφα τον Ελληνα Μανουηλ, για το ποσο φοβερος πολεμιστης ηταν. 

Ολοι οι συγχρονοι του Μανουηλ του α, τον θαυμαζαν παρα πολυ, για την γεναιοτητα του στα πεδια των μαχων, αλλα ο  μεγαλύτερος προσωπικος του θαυμαστης, για της πολεμικες του ικανότητες ηταν ο Τουρκος σουλτάνος. 




Αυτό το βλέπουμε και από το γεγονος που ο Κιλιτζ ζητησε ειρηνη από τον Μανουηλ σε διαφορετικα χρονικα διαστήματα, αλλα παντοτε μετα αναγκαζοταν να υπακουσει στον Γερμανο βαρβαροσα με αποτέλεσμα να μην μπορει να τηρησει της συνθηκες ειρηνης. 


Ο Ιδιος ο Μανουηλ μετα την μαχη ανεφερε οτι η καταστροφη η οποια υπεστη ο Ελληνικος στρατος ηταν του ιδιου μεγεθος με την πανωλεθρια στο Ματζικερτ το 1071 μ.χ.




Δεν θα πρεπει να ξεχναμε ότι πριν από την συντριβη στο Μυριοκεφαλο, κατά της προηγούμενες εκστρατείες στην Μικρα Ασια, κατά της επιστροφες του στην βασιλευουσα- Κωνσταντινουπολη, ο Μανουηλ περνουσε μαζι με τον Ελληνικο στρατο, μεσα από την πρωτευουσα του σαυλτανατου των Σελτζούκων  το Ικονιο. 




Αυτό το εκανε σκοπιμα ως επιδειξη δυναμης και κυριαρχιας των Ελλήνων εναντι των Τουρκων. 


Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν.

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Απο όλους τους προαναφερομενους εξαιρείται ένα μικρο μερος των λαων αυτων ανα τους αιωνες, με βαση της παγκόσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον, και μηδεν αγαν.

loading...

5 thoughts on “ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ Α-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

  1. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΕΛΙΚΟΝ
    1. Ο Χριστιανισμός, όπως και κάθε άλλη καταστροφική θρησκεία, είναι ένας μύ- θος, δηλαδή ένα ψέμα. Προήλθε ως μεσσιανική εσχατολογική και αποκαλυ- πτική αίρεση από την απάνθρωπη Ιουδαϊκή θρησκεία.
    2. Οι βλακείες και τα καμώματα των δύο αυτών θρησκειών συνέβαλαν τα μέγι- στα στη δημιουργία και στην εξάπλωση της νεώτερης κατά 600 χρόνια Μου- σουλμανικής μάστιγας.
    3. Ο Χριστιανισμός είναι το μεγαλύτερο κακό, η χειρότερη συμφορά που συνέβη ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας και το χειρότερο κακό στον ανθρώπινο πολιτισμό. Είναι ένοχος για τις περισσότερες και μεγαλύτερες καταστροφές, πολέμους και εγκλήματα και βασανιστήρια που έγιναν ποτέ. Ο μουσουλμανι- σμός ακολουθεί από κοντά.
    4. Δεν υπάρχει καμία ιστορική απόδειξη για την ύπαρξη του Ιησού Χριστού, καθώς και του αποστόλου Παύλου. Όλα βασίζονται σε γραπτές και άγραφες παραδόσεις των Χριστιανών (οι οποίοι έχουν αποδειχθεί ότι είναι οι μεγαλύ- τεροι παραχαράκτες της ιστορίας, καταστροφείς αντικειμενικών στοιχείων, κλπ.). Οι παραδόσεις αυτές είναι γεμάτες με αντιφατικές αφηγήσεις, λανθασ- μένα ιστορικά στοιχεία, δεν έχουν καμιά συνέπεια στη θεωρία και στην πρά- ξη, κλπ. Έτσι δεν μπορεί να βγει κάποιο πιθανό συμπέρασμα έστω και κάπως αμφίβολο.
    5. Η Βίβλος ολόκληρη, όπως και η παράδοση, η γραμματεία των πατέρων, και οι αποφάσεις συνόδων και συμβουλίων βρίθουν από: Αντιφάσεις, βία, θηριωδί- ες, λάθη ιστορικά και επιστημονικά, βλακείες, ανοησίες, παραλογισμούς, κλπ. Μόνο μια σχιζοφρενής λογική μπορεί να καταπιεί όλα αυτά τα αλλοπρόσαλ- λα, τα οποία και αποδεικνύουν τη ψευδή υπόσταση του Χριστιανισμού.
    6. Τα ίδια λίγο ή πολύ ισχύουν και για τις άλλες θρησκείες.
    7. Βλέπετε όμως, «η βλακεία δεν νικιέται». Για να τη νικήσεις χρειάζονται επι-
    χειρήματα. Τα επιχειρήματα χρειάζονται λογική. Η βλακεία όμως δεν έχει λο-
    γική.
    8. Ακόμα: «Οι λαοί πιστεύουν περισσότερο στ’ αυτιά τους παρά στα μάτια
    τους». Δυστυχώς κανένας δεν ερευνά, αλλά όλοι χάφτουν ό,τι ακούνε, από μωρά παιδιά μέχρι τον τάφο, από διαφόρους απατεώνες οι οποίοι εκμεταλλεύ- ονται την άγνοια, τον φόβο, την αδυναμία, τη δυστυχία, κλπ.
    9. Έτσι έχουν δυστυχώς τα πράγματα. Γι’ αυτό λοιπόν: «Να γνωρίσετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.»

  2. Ο Κωνσταντίνος έκαψε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, έπνιξε τον γιο του Κρίσπο στα δημόσια λουτρά και καρατόμησε τους μισούς συγγενείς του φοβούμενος μην του πάρουν τον θρόνο του. Διά την ενημέρωση τού αναγνώστη σημειώνομε εννέα ειδεχθή εγκλήματα τού Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου που αφορούν τον άμεσο πολιτικό και συγγενικό περίγυρό του.
    Όλα τα εγκλήματά του είναι πάρα πολλά για να τεθούν σε καταλόγους. Η βαρβαρότητά των ήταν μάλλον πρωτοφανής και άκρως ανατριχιαστική. Για ατιμίες, πολέμους, φόνους, δολοφονίες, φρικαλεότητές, αυθαιρεσίες, απάτες, κ.λπ., του ιδίου και της μάνας του Ελένης αναφερθείτε τουλάχιστον στα σχετικά κεφάλαια τών εξής έξι βιβλίων:
    1. Σιμόπουλος Κυριάκος, «Ο Μύθος των “Μεγάλων” της Ιστορίας», Τρίτη Έκδοση, Εκδόσεις Στάχυ, 2000.
    2. Ρασσιάς Βλάσσης, «Μια ιστορία αγάπης της χριστιανικής επικρατήσεως», Ανοικτή πόλις.
    3. Joseph Wheless, «Forgery in Christianity», Kessinger Publishing.
    4. Robert Taylor, Rev., «The Diegesis», Kessinger Publishing, or Health Research.
    5. Christopher Bush Coleman, Ph. D., «Constantine the Great and Christianity», Columbia University Press 1914.
    6. Karlheinz Deschner, Η Εγκληματική Ιστορία του Χριστιανισμού, Μετάφραση Ρουμπινή Ζαρκάδη, Δέσποινας Βλασσοπούλου, Μ. Αργυροηλιοπούλου, Τ. Φατσέα, Ξ. Αλμυρού από τα Γερμανικά, με τίτλο πρωτοτύπου: «Kriminalgeschichte des Christentums». 10 Τόμοι, Εκδόσεις Κάκτος, 2004-2006.
    Έχομε και λέμε περιληπτικώς:
    1. Μαξιμιανός. Πενθερός του και πενθερός του πατέρα του. Πατέρας της δεύτερης γυναίκας του, Φαύστας. Αυτοκράτωρ. Τον συνέλαβε στην Μασσαλία διά δόλου και τον εκρέμασε. +309-310.
    2. Μαξέντιος. Κουνιάδος του. Γιος του προηγουμένου. Αυτοκράτωρ. Τον εσκότωσε διά πολέμου που εκήρυξε ο ίδιος χωρίς λόγο, στην Μιλβία Γέφυρα του ποταμού Τίβερη. +312.

  3. 3. Ρέμος. Γιος του Μαξεντίου και της Γαλερίας. Βρέφος στην κούνια. Έβαλε δικούς του ανθρώπους να το στραγγαλίσουν με κορδόνια την ώρα που κοιμόταν δίπλα στη μάνα του. +312.
    4. Βασσιανός. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Αναστασίας. Καίσαρ. Τον δολοφόνησε. +314-315.
    5. Φαύστα. Δεύτερη γυναίκα του. Κόρη του Μαξιμιανού. Την εζεμάτιξε μέσα σε καζάνι με καυτό νερό ή λάδι. +320. (Για τον θάνατό της ενέχεται και η μάνα του, Αγία Ελένη!).
    6. Σώπατρος. Διδάσκαλος, σύμβουλος και στενός φίλος του. Φιλόσοφος. Τον εφόνευσε αφού επενόησε και προφασίστηκε ψευδείς κατηγορίες. +321.
    7. Λικίνιος. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Κωνσταντίνας. Συναυτοκράτωρ. Κατόπιν πολέμου τον εκρέμασε, +325-326.
    8. Λικινιανός. Ανιψιός του. Γιος της αδελφής του Κωνσταντίνας. Δεκατετράχρονο αγόρι που δεν έφταιξε σε τίποτα. Το σκότωσε μπροστά στα μάτια, τα παρακάλια και τους απαρηγόρητους σπαραγμούς της μάνας του, και αδελφής του απτοήτου «Μεγάλου». +326.
    9. Κρίσπος. Πρώτος του γιος από την πρώτη του γυναίκα, Μινερβίνα. Ναύαρχος και Καίσαρ. Τον αποκεφάλισε (ή έπνιξε, ή δηλητηρίασε κατ' άλλους). +326.
    Για λεπτομέρειες, αίτια, αφορμές, τοποθεσίες, τρόπους εκτελέσεων, κ.λπ., εκτός της δικής μας βιβλιογραφίας, μπορείτε να αναφερθείτε και σε μεγάλες έγκυρες διεθνείς εγκυκλοπαίδειες.
    Πρέπει να πούμε ότι οι διάδοχοι αυτοκράτορες και πολιτικοί του Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου, αρχίζοντας από τους γιους και ανιψιούς του, με μόνη εξαίρεση τον Μεγάλο Ιουλιανόν που ήταν αυτοκράτωρ μόνο 20 μήνες, +362-363, τον μιμήθηκαν και τον συναγωνίστηκαν πολύ κοντά στο έγκλημα, την δολοφονία, την μηχανορραφία και την καταστροφή.
    Μπορεί να λένε ότι οι ιδρυτές του Χριστιανισμού ήταν ο μυθικός Ιησούς, οι μυθικοί απόστολοι και ο ημιμυθικός Παύλος, αλλά οι δημιουργοί του επισήμου, καθολικού και ορθοδόξου Χριστιανισμού ως έχει από τον τέταρτο αιώνα μέχρι σήμερα, ήταν: Ο Μέγας Άγιος Ισαπόστολος Κωνσταντίνος, η μάνα του Αγία Ελένη, οι απατεώνες και γλοιώδεις αυλοκόλακες που τους περιστοίχιζαν, τύπου Ευσεβίου Καισαρείας, Λακταντίου, Ευσεβίου Νικομήδειας, και αγριανθρώπων τύπου Αθανασίου Αλεξανδρείας, κ.λπ. Λόγω αυτών υπάρχει ως έχει και επιβιώνει! Ο Παύλος έπεισε ελάχιστους! Το πυρ και ο σίδηρος από τον Κωνσταντίνο και εφεξής έπεισε όσους έπεισε και τους υπολοίπους τους εθανάτωσε! Έτσι φτάσαμε μέχρι και σήμερα!
    Το μόνο ζεύγος «ανδρός-γυναικός» αγίων που έχει να παρουσιάσει ο Χριστιανισμός είναι: «Υιός και μήτηρ», Κωνσταντίνος και Ελένη. Τους συνεορτάζει την 21η Μαΐου κάθε έτους. Εκτός από κάτι απόκρυφα ονόματα τύπου «Ζηνοβίου και Ζηνοβίας», κ.λπ., που κανείς δεν ξέρει τίποτα έξω από τις απόκρυφες χριστιανικές μικροαφηγήσεις και συναξαριστές, δεν έχει να παρουσιάζει κανένα γνωστό, ιστορικό και διάσημο κανονικό ζεύγος «ανδρός-γυναικός» συζύγων. Χριστιανοί και συνοδοιπόροι σκεφτείτε και αποφασίσετε ειλικρινά!
    Λείψανα και κειμήλια
    Η μαμά του Κωνσταντίνου, Ελένη πρώην εταίρα στο πανδοχείο του πατέρα της στην Μυσία, βρήκε τον σταυρό τού μαρτυρίου. Οι Ρωμαίοι έκαιγαν όλους τους σταυρούς μετά τις εκτελέσεις γιατί ήταν εστίες μόλυνσης αλλά αυτή τον βρήκε! Για τα φυλαχτά που έχουν φτιαχτεί από το «Τίμιο Ξύλο», είναι ξυλεία πέντε δασών

  4. 3. Ρέμος. Γιος του Μαξεντίου και της Γαλερίας. Βρέφος στην κούνια. Έβαλε δικούς του ανθρώπους να το στραγγαλίσουν με κορδόνια την ώρα που κοιμόταν δίπλα στη μάνα του. +312.
    4. Βασσιανός. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Αναστασίας. Καίσαρ. Τον δολοφόνησε. +314-315.
    5. Φαύστα. Δεύτερη γυναίκα του. Κόρη του Μαξιμιανού. Την εζεμάτιξε μέσα σε καζάνι με καυτό νερό ή λάδι. +320. (Για τον θάνατό της ενέχεται και η μάνα του, Αγία Ελένη!).
    6. Σώπατρος. Διδάσκαλος, σύμβουλος και στενός φίλος του. Φιλόσοφος. Τον εφόνευσε αφού επενόησε και προφασίστηκε ψευδείς κατηγορίες. +321.
    7. Λικίνιος. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Κωνσταντίνας. Συναυτοκράτωρ. Κατόπιν πολέμου τον εκρέμασε, +325-326.
    8. Λικινιανός. Ανιψιός του. Γιος της αδελφής του Κωνσταντίνας. Δεκατετράχρονο αγόρι που δεν έφταιξε σε τίποτα. Το σκότωσε μπροστά στα μάτια, τα παρακάλια και τους απαρηγόρητους σπαραγμούς της μάνας του, και αδελφής του απτοήτου «Μεγάλου». +326.
    9. Κρίσπος. Πρώτος του γιος από την πρώτη του γυναίκα, Μινερβίνα. Ναύαρχος και Καίσαρ. Τον αποκεφάλισε (ή έπνιξε, ή δηλητηρίασε κατ' άλλους). +326.
    Για λεπτομέρειες, αίτια, αφορμές, τοποθεσίες, τρόπους εκτελέσεων, κ.λπ., εκτός της δικής μας βιβλιογραφίας, μπορείτε να αναφερθείτε και σε μεγάλες έγκυρες διεθνείς εγκυκλοπαίδειες.
    Πρέπει να πούμε ότι οι διάδοχοι αυτοκράτορες και πολιτικοί του Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου, αρχίζοντας από τους γιους και ανιψιούς του, με μόνη εξαίρεση τον Μεγάλο Ιουλιανόν που ήταν αυτοκράτωρ μόνο 20 μήνες, +362-363, τον μιμήθηκαν και τον συναγωνίστηκαν πολύ κοντά στο έγκλημα, την δολοφονία, την μηχανορραφία και την καταστροφή.
    Μπορεί να λένε ότι οι ιδρυτές του Χριστιανισμού ήταν ο μυθικός Ιησούς, οι μυθικοί απόστολοι και ο ημιμυθικός Παύλος, αλλά οι δημιουργοί του επισήμου, καθολικού και ορθοδόξου Χριστιανισμού ως έχει από τον τέταρτο αιώνα μέχρι σήμερα, ήταν: Ο Μέγας Άγιος Ισαπόστολος Κωνσταντίνος, η μάνα του Αγία Ελένη, οι απατεώνες και γλοιώδεις αυλοκόλακες που τους περιστοίχιζαν, τύπου Ευσεβίου Καισαρείας, Λακταντίου, Ευσεβίου Νικομήδειας, και αγριανθρώπων τύπου Αθανασίου Αλεξανδρείας, κ.λπ. Λόγω αυτών υπάρχει ως έχει και επιβιώνει! Ο Παύλος έπεισε ελάχιστους! Το πυρ και ο σίδηρος από τον Κωνσταντίνο και εφεξής έπεισε όσους έπεισε και τους υπολοίπους τους εθανάτωσε! Έτσι φτάσαμε μέχρι και σήμερα!
    Το μόνο ζεύγος «ανδρός-γυναικός» αγίων που έχει να παρουσιάσει ο Χριστιανισμός είναι: «Υιός και μήτηρ», Κωνσταντίνος και Ελένη. Τους συνεορτάζει την 21η Μαΐου κάθε έτους. Εκτός από κάτι απόκρυφα ονόματα τύπου «Ζηνοβίου και Ζηνοβίας», κ.λπ., που κανείς δεν ξέρει τίποτα έξω από τις απόκρυφες χριστιανικές μικροαφηγήσεις και συναξαριστές, δεν έχει να παρουσιάζει κανένα γνωστό, ιστορικό και διάσημο κανονικό ζεύγος «ανδρός-γυναικός» συζύγων. Χριστιανοί και συνοδοιπόροι σκεφτείτε και αποφασίσετε ειλικρινά!

  5. Λείψανα και κειμήλια
    Η μαμά του Κωνσταντίνου, Ελένη πρώην εταίρα στο πανδοχείο του πατέρα της στην Μυσία, βρήκε τον σταυρό τού μαρτυρίου. Οι Ρωμαίοι έκαιγαν όλους τους σταυρούς μετά τις εκτελέσεις γιατί ήταν εστίες μόλυνσης αλλά αυτή τον βρήκε! Για τα φυλαχτά που έχουν φτιαχτεί από το «Τίμιο Ξύλο», είναι ξυλεία πέντε δασών.
    Ας δούμε όμως τι άλλο έχει βρεθεί σύμφωνα με τον πίνακα κειμηλίων της εκκλησίας:
    – Τα δάκρυα τής Παναγίας.
    – Το γάλα τής Παναγίας.
    – Τα μαλλιά τού μικρού Ιησού.
    – Το αίμα τού Ιησού από τη σταύρωσή του.
    – Το πιάτο, στο οποίο φέρανε το κεφάλι τού Ιωάννη τού Πρόδρομου.
    – Τα σκεύη από το Μυστικό Δείπνο.
    – Τα δάκρυα τού Ιησού.
    – Ο σανός από τη φάτνη.
    – Το νύχι τού Απ. Παύλου.
    – Κομμάτια από το σάβανο τού Ιησού.
    – Κομμάτι δέρματος, που αφαιρέθηκε κατά την περιτομή (πόσθη).
    – Κομμάτια από τα ρούχα των Απόστολων.
    – Πέτρα, στην οποία καθόταν ο Ιησούς.
    – Αγκάθι απ' το στεφάνι τού Ιησού.
    – Τα ρούχα τού Ιησού από τη βόλτα στον Γολγοθά.
    – Το κερί, που φώτισε τη γέννηση τού Ιησού.
    – Το δοχείο με τον ιδρώτα τού Αρχάγγελου Μιχαήλ μετά την μάχη με τον Διάβολο.
    – Το δάκτυλο τού Αγίου Πνεύματος!
    – Ένα κομμάτι από το παράθυρο, από το οποίο μπήκε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και παρουσιάστηκε στην Παναγία.
    – Τα κόκαλα τού γαϊδουριού, πάνω στο οποίο ο Ιησούς μπήκε στα Ιεροσόλυμα.
    – Τα κουρέλια με τα αίματα τής Παναγίας.
    – Τα λείψανα τού κόκορα, που λάλησε στον Πέτρο.
    – Σάλια από το φτέρνισμα τού Αγίου Πνεύματος.
    – Το κουτί με την τελευταία πνοή τού Ιησού.
    – Τα πέδιλα τού Ιησού.
    Ιωάννης Νεοκλής Φιλάδελφος Μ. Ρούσσος & Δ. ΕΠΙΚΟΥΡΗΣ

Comments are closed.