ΟΣΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ…

…Έπεσα σε εκπομπή κάποιου τού… άλλου φύλου στο κανάλι του, βράδυ Κυριακής. “Τι λέει ο τύπος” είπα και έμεινα για λίγο…
Κάποιος γνωστός εκεί “Υπερήφανος”, έκανε όργανό του το κανάλι σε παραχάραξη ακόμα και του Κίπλιγκ!

Το περίφημο ποίημά του το «Αν» τελειώνει με την φράση «…τότε θάσαι ένας άνδρας παιδί μου». Ο “έτσι” παράλλαξε την φράση του Κίπλιγκ με το «…θάσαι ένας άνθρωπος παιδί μου». Η λέξη άνδρας, σαν εμβληματική έννοια δεν του άρεσε του τύπου. Την λογόκρινε λοιπόν και την… αντικατέστησε κατά τα ¨γούστα του”!
Που θα φτάσει η τραβεστί επέμβαση στην ζωή και στην κουλτούρα μας όμως; Που θα φτάσει η χαλαρότητα κάποιων για ιδιοτελείς σκοπιμότητες και για ψηφαλάκια; Που θα φτάσουν οι ημέτεροι του κάθε Καρατζαφέρη στυλ Ψινάκη, και η άνευ όρων και ορίων φιλοδοξία όλων αυτών για ανέβασμα; «Ανέβασμα»……..
Μην χτυπάτε τους… “υπερήφανους”, ναι, αλλά όχι και να αλλοτριώσουν τα πάντα!Κάποτε ο Καρατζαφέρης τους έλεγε σε εκπομπή μου αυτούς, «αλλό Ντόλλυ»…. Σήμερα;
Που αφήνεται ο άνθρωπος λίγο πριν την αυλαία…
Που φτάνουν οι άνθρωποι λίγο πριν τον γκρεμό…
“Καληνύχτα”.

Κώστας Χατζιδάκης, πολιτικός συγγραφέας*

loading...

1 thought on “ΟΣΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ…

  1. -Συνεντευξη Γ.Κ"Κουσουρια εχουμε ολοι μαs"
    Ο ευρωβουλευτηs και πρ.ΛΑΟΣ τοποθετηθηκε"υπερ τηs συμβιωσηs"ανθρωπων του ιδιου φυλλου αιφνιδιαζονταs φιλουs και αντιπαλουs!!!!!
    Στιs προηγουμενεs εκλογεs ειχαμε και γκει υποψηφιο ασχετα αν δεν βγηκε να το πει επωνυμα!
    Ομοφυλοφιλουs εργαζομενουs εχουμε και στο καναλι μαs κανουν μαλιστα πολυ καλη δουλεια!!!
    http://www.10percent.gr/old/issues/200506/03.html
    -Εξαλλοs ο Γ.Βαλλιανατοs εκανε την ακολουθη δηλωση σχετικα με την τοποθετηση του πρ.του ΛΑΟΣ κ.Γεωργιου Καρατζαφερη σε συνεντευξη του στο Down Town:"Ειναι κριμα που ο Γ.Καρατζαφερηs δεν βρισκει χρονο να ενημερωνεται για θεματα σεξουαλικοτηταs απο τον Αντιπροεδρο τηs βουληs των Ελληνων και γιατρο βουλευτη του κομματοs του Βαιτση Αποστολατο που ποτε δεν αρνηθηκε πωs ειναι ομοφυλοφιλοs!
    santo-rinios.blogspot.com/2011/04/blog-post_8401.html
    "Αγρια κοντρα…"Η απαντηση του Γρ.Βαλλιανατου:
    Ειναι σαφεs οτι ο κυριοs Γεωργιαδηs δεν εχει καταλαβει ουτε σε πια ηπειρο ζει ουτε σε ποια χωρα ζει ουτε ποιο ειναι το νομικο καθεστωs αυτηs τηs χωραs!!!
    Δεν θα ερθω στο επιπεδο του να φανταστω τι θα μπορουσε να ειναι εκεινοs στην αρχαιοτητα!
    Θα τον συμβουλευα ομωs πριν κανει τετοιεs δηλωσειs"(οι οποιεs απευθυνονται και σε εμενα προσωπικα)"Να συμβουλευεται τον συναδελφο του Βαιτση Αποστολατο!!!
    Να ρωτησει αν εκεινοs θα ηταν βουλευτηs στην αρχαιοτητα…γιατι φανταζομαι οτι στο κομμα του τα συζητανε αυτα πριν γινουν εκλογεs!
    trelokouneli.blogspot.gr/2009/08/blog-post_4540.html

Comments are closed.