Ο Αλέξης και το θαύμα του Εράσμιου

Του Αντώνη Πανούτσου..
Τον 21ο αιώνα δεν χρειάζονται τανκς για να γίνει πραξικόπημα. Φτάνουν οι φόροι και ένας πρωθυπουργός που δεν διστάζει να ανοίξει τα ματάκια, να απλώσει τα χεράκια και να πει ψέματα που θα κάνανε οποιονδήποτε άλλο να κοκκινίσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι το 2013 αποτελείτο από 16 ισότιμες συνιστώσες έχει μετατραπεί σε ένα προσωποκεντρικό κόμμα που στρατευμένα Μέσα προσπαθούν να φτιάξουν personality cult. Η χθεσινή παράσταση ήταν μια μοντέρνα έκδοση του «Η θεραπεία του παράλυτου της Βηθεσδά». Σε κείμενο και σκηνοθεσία ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης αμέσως μετά την επίσκεψή του στα «Θερμοκήπια Θράκης».

Κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο του δρόμου από όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός και σταμάτησαν την πομπή των αυτοκινήτων εκφράζοντας την επιθυμία να τον δουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί του.

Στα χέρια τους κρατούσαν λουλούδια και μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο τον αγκάλιασαν και του πρόσφεραν ανθοδέσμες λέγοντάς του: «Σε περιμέναμε πολύ ώρα».

Μία γυναίκα τού είπε: «Σε ευχαριστούμε πολύ Αλέξη γι αυτά που είπες χθες το βράδυ» Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους, τούς ρώτησε πώς περνούν στην περιοχή, ενώ οι κάτοικοι δεν τον άφηναν να φύγει.

Μία άλλη κυρία τον κάλεσε να πάει σε ένα σπίτι όπου στο μπαλκόνι καθόταν ηλικιωμένος ο οποίος ήθελε πολύ να συναντήσει τον πρωθυπουργό αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει, όπως και έγινε».

Το τηλεγράφημα του ΑΠΕ όχι μόνο ζωγραφίζει όμορφες εικόνες με τους κάτοικους να σταματάνε την πομπή και ας τους κόψει αλλά αφήνει τροφή για προβληματισμό. Εκεί που η κυρία λέει στον Τσίπρα να ανέβει στο μπαλκόνι να δει τον ηλικιωμένο που δεν μπορεί να περπατήσει. Εκεί είναι που βλέπεις την φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο και φωνάζεις «γιατί μας κρύβετε την αλήθεια ;». Ο ηλικιωμένος έχει σηκωθεί για να χαιρετήσει τον Τσίπρα. Όρθιος. Ντούρος. Mind you, όχι έτοιμος για μεγάλη διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Στίβου ή οι Ολυμπιακοί. Αλλά για Μεσογειακούς, για Βαλκανικούς μια χαρά μοιάζει.

Ο Τσίπρας κάνει θαύματα. Μπορεί να μην έχει φτάσει να θεραπεύει δαιμονισμένους και φαίνεται από τον Πολάκη αλλά τον ηλικιωμένο θα τον σηκώσει. Και αν ο Ιησούς πήρε επτά άρτους και τους έκανε τέσσερις χιλιάδες ο Τσίπρας θα πάρει τέσσερις χιλιάδες και θα τους κάνει επτά.

loading...

44 thoughts on “Ο Αλέξης και το θαύμα του Εράσμιου

  1. ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΩΘΩΝΑ,ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΑΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ, ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ??..ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ…

    *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
    Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

    *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
    Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

    ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ «ΥΠΗΚΟΟΣ» ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΜΜΕ, ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΚΑΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ …

    ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ,Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ….

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΣ, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΤΟΚΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 50 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2007 ΣΕ 115 ΤΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ…

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…??

    ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ 2.3 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ 120% ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΕ ΟΤΙ ΜΟΡΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΥΓΕΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟ,ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΕΧΟΥΜΕ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ….

  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ,ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ,ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΜΜΕ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ…

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ??
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"???

    ΠΟΣΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ.ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΡΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ "ΜΗΔΕΝ" ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ….

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..??

    ΜΕΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΜ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ???

  3. Μακρια… Μακρια κι αλαργα συνελληνες απο αφραγκους, παπατζηδες, φυγοποινους απατεωνες, με ποινικα μητρωα σαν τηλεφωνικους καταλογους, που σας υποσχονται 20χιλιαρα και λαγους με πετραχηλια. Τα δεκαρικακια που σας εχουν απομεινει απο τους αλλους τους κλεφτες λιγουρευονται.
    Τα ματια σας δεκατεσσερα. Εμφανιστηκε κι αλλος παπατζης, απατεωνας με εδρα τον Καναδα, πρωην φυλακοβιος, pathological liar (παθολογικος ψευταρας) κατα την εκφραση του εισαγγελεως που τον μπουζουριασε στις Αμερικανικες φυλακες, που μυριστηκε την ελλειψη τσοπανου για το αρμεγμα των Ψωρρογιδων, μετα την εξαφανιση του Ψωρρα και βρηκε την ευκαιρια να επωφεληθει κι αυτος απο το αρμεγμα των ηλιθιων Ψωρρογιδων..
    Τωρα που εξαφανιστηκε τον ανακαλυψε ο Βαγγελας τον Ψωρρα και την Ε.ΣΥ. και παραμυθιαζει τα ηλιθια Ψωρρογιδα, οτι ταχα θα τους φερει τον φακελο με τα τρισεκατομμυρια του Ψωρρα απο την Αμερικανικη κυβερνηση…
    Κολλητος του Ομπαμα ο Ψωρρας… του Τραμπ ο Βαγγελας..και τα ντολαρς τρεχουν απο τα μπατζακια τους…

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

    Ελεύθερη Γνώμη με τον Άγγελο Αγγελατο. Απάτες του φυλακησμενου Ευαγγέλου απο το Μοντρεαλ.

    https://www.youtube.com/watch?v=PMSMt0gfNuQ

  4. ΕΧΕΤΕ 600 ΔΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΓΥΦΤΟΜΟΓΓΟΛΕ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ

  5. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

  6. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

  7. ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΥΦΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ 5 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
    ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

  8. αχχαχα
    και ο πατερακης του ελεγε να μην λεει μαλακιες γιατι τον ακουνε και οι ποντικοι και τον ξευτιλιζουν στα διαφορα μπλογκς…
    Ο Ψωρρας και ο Πατερακης βριζουν μερα νυχτα τους Εβραιους και ο Βαγγελας απο την αλλη λεει οτι συνεργαζονται μαζι τους και οτι ο Ψωρρας θα μας σωσει με τα λεφτα των Εβραιων…
    αβυσσος η ψυχη και τυρογαλο το μυαλο του Ψωρρογιδου, δεν βρισκεις ακρη
    ρε τι σουργελα κυκλοφορανε σ' αυτον τον τοπο…
    αχαχαχα

    Evangelos Konstantakakos
    11 Νοεμβρίου στις 6:57 π.μ. ·

    Εγώ θεωρώ ότι όλοι πρέπει να πάψουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας όπως ακριβώς το ζητάει και ο κύριος Αντωνόπουλος, γιατί είναι μια καλοστημένη δουλειά από όλες εκείνες τις δυνάμεις που μισούν τη χώρα μας και όλους εμάς. Όλοι οι εχθροί έχουν ανακαλύψει πριν πολλά χρόνια την άδυναμια μας όπως ακριβώς τα εξηγεί ο κύριος Αντωνόπουλος και εμείς πέφτουμε συνεχώς στην παγίδα. Θα πω κάτι και στο φίλο μου Παναγιώτη που ξέρω ότι είναι πικραμένος γιατί δεν αντέχει να βλέπει τόσες αδικίες να γίνονται από τους προδότες σε βάρος των Ελλήνων. Εγώ φίλε Παναγιώτη σε ξερω και ξέρω τι πίκρα νιώθεις αλλά επειδή ζω 55 χρόνια έξω τα 40 από αυτά στην πόλη που έχει 4.500.000 Εβραϊκής καταγωγής Αμερικανούς και εδώ στο Καναδά, σε διαβεβαιώ ότι τους δίνεις μεγαλύτερη ισχύ από ότι έχουν και από ότι αξίζουν. Δεν είναι ποιο έξυπνοι από εμάς και ναι έχουν πολλά προβλήματα και αυτοί όπως και πολλά κενά. Είναι, ευάλωτοι σε πολλά θέματα. έχουν να ξέρεις και πολυ μεγάλη αντιπάθεια μεταξύ τους, και υπάρχουν και αυτοί που μπορείς να συνεργαστείς ή να τους πείσεις να κάνουν αυτό που έκανε ο Άγγλος Εβραϊκής
    καταγωγής Πού έδωσε την περιουσία του στην εξουσία του Σωρρα

    Markos Stagakis ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΛΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΕ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΝΟΜΙΖΩ Σ'ΑΥΤΟ…

    Markos Stagakis ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΛΕΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΠ….ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ Μ'ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ….

  9. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑ. «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ» ΟΜΩΣ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ….
    ====================================

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  10. ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΨΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ…

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ ΣΕ ΡΗΝΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ…

    ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΕΡΠΕΤΑ??..ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ…!!! ΔΕΙΤΕ….

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1268901549921935/

  11. ΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ …
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ
    ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ

    ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΤΑΙ ΣΟΣΤΑ ΑΙΛΗΝΟΙΚΑ
    ΤΕΙΛΑΙΦΟΝΥΣΤΕ ΤΟΡΑ ΝΑ ΣΑ ΚΛΗΣΟΥΜΑΙ ΡΑΝΤΑΙΒΟΥ

    ΕΒΑΓΚΕΛΩΣ ΚΟΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΩΣ
    ΤΗΛ : 567891345

    αχαχαχα
    ρε τον Βαγγελα και δεν του φαινοταν
    εκανε μπιζνες με εισαγωγη λαθρομεταστων στις ΗΠΑ , που τους επαιρνε βιζα με το αζημιωτο, δηλώνοντας στο Immigration οτι προκειται για κλαρινοπαιχτες και μολις τον πηραν χαμπαρι του κοπανησαν 65 μηνες φυλακη

    Metadata
    CategoryMouse over help for Category says The category to which the collection belongs. Search field operator example is category:"Judicial Publications". Judicial Publications
    Collection United States Courts Opinions
    SuDoc Class Number JU 4.15
    Court Type District
    Court Name United States District Court Eastern District of New York
    Circuit 2nd
    Office Location Brooklyn
    Case Type criminal
    Party Names Albert Guzman, Defendant
    Angelo Konstantakakos, Defendant
    Evangelos Konstantakakos, Defendant
    USA, Plaintiff
    Document in Context
    02-315 – USA v. Konstantakakos, et al
    More
    August 10, 2006

    PDF | More
    AMENDED JUDGMENT as to Evangelos Konstantakakos (1): 55 months on counts 1s, 3s, 4s and 5s and 10 months on count 2s to run consecutively to the sentence imposed on counts 1s, 3s, 4s, and 5s for a total of 65 months imprisonment; 3 years supervised release; $500.00 special assessment. Open counts dismissed on govt's motion. Ordered by Judge Frederic Block, on 7/27/2006. Copies distributed by Chambers. (Barrett, C.)

    August 10, 2006

    PDF | More
    SECOND AMENDED JUDGMENT as to Evangelos Konstantakakos (1): 55 months on counts 1ss, 3ss, 4ss and 5ss and 10 months on count 2ss to run consecutively to the sentence imposed on counts 1ss, 3ss, 4ss, and 5ss for a total of 65 months imprisonment; 3 years supervised release; $500.00 special assessment. Open counts dismissed on the government's motion. Ordered by Judge Frederic Block on 8/8/2006. Copies distributed by Chambers. (Barrett, C.)

    Φωτογραφία του Nick Rammos.
    Μου αρέσει!
    Κοινοποιήστε

  12. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  13. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  14. ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  16. ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ…

    ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΨΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ…

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ ΣΕ ΡΗΝΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ…

    ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΕΡΠΕΤΑ??..ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ…!!! ΔΕΙΤΕ….

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1268901549921935/

  17. ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΙΓΟΥΡΑ…ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….

    ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 15-11-2017

    Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ..!!

    https://www.facebook.com/esydpkm/videos/1494837873898525/

  18. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  19. πωωω ! πωωωωω !

    πως την πατησα ετσι
    παει το 150ρικακι παει παει και το σπιτακι
    σε Εβραιο θα καταληξει
    γι' αυτο δεν μας ελεγε ο απατεωνας ποιανου ειναι τα τα 600 δις
    τωρα καταλαβα τι εννοουσε οταν ελεγε οτι ειναι ζωα, αυτοι που τον ρωτανε που τα βρηκε τα 600 δις

  20. οχι και μερικες βδομαδες
    παλι εξω θα πεσεις στο χρονοδιαγραμμα και θα εκτεθεις
    βαλε ακομη και καμια πενηνταρια χρονια μεχρι να εκτισει τα ισοβια ο γυφτος και βλεπουμε

  21. ΠΟΙΑ 150ΡΙΑ ΛΕΣ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΞΕΡΑΤΟ??

    ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ…

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ??

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ,Η ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ??

    ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ..

    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΜΟ…

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…

    ΑΝΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ…

    ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

  22. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  23. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  24. Το ανωτερο επιπεδο της δικαιοσυνης σου εριξε 4 κακουργηματα εβραικο αρχιδι μουλοσπορε εβραιομασονε

  25. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ

  26. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…!!!

    ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΕΡΠΕΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"…

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ….***ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!***

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…!!!

  27. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  28. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  29. ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΙ ΛΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΑ ΕΡΠΕΤΟ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ??

  30. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
    ΠΙΑΣΤΑ Τ @@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΑΚΑ

  31. ΑΚΟΜΗ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ FBI ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑ….

    ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ…

    ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΙ ΛΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΑ ΕΡΠΕΤΟ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ??

  32. ΑΚΟΜΗ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ FBI ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑ….

    ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ…

    ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΙ ΛΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΑ ΕΡΠΕΤΟ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ??

  33. ΑΚΟΜΗ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ FBI ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑ….

    ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ…

    ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΙ ΛΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΑ ΕΡΠΕΤΟ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ??

  34. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΕ!!!ΕΣΥ Κ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΡΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!
    ———————————————-
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  35. ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ..

    ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑ…

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!!!!

  36. ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ..

    ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑ…

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!!!!

  37. ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ..

    ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑ…

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!!!!

  38. ΚΟΙΤΑΤΕ Ο ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΣ Κ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ Κ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ!ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Κ ΕΣΤΕΛΝΑΝ 12ΘΕΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ???ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΜΕΣΑ!ΜΟΥΛΟΓΥΦΤΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ!!!

  39. ΚΟΙΤΑΤΕ Ο ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΣ Κ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ Κ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ!ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Κ ΕΣΤΕΛΝΑΝ 12ΘΕΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ???ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΜΕΣΑ!ΜΟΥΛΟΓΥΦΤΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ!!!

  40. ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟ ΡΕ ΖΩΟΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΡΕ ΓΕΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΛΠ
    ΘΕΛΕΙΘΣ ΝΑ ΣΤΑ ΘΥΜΙΣΩ;
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ

  41. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ…

  42. ΚΟΙΤΑΤΕ Ο ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΣ Κ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ Κ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ!ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Κ ΕΣΤΕΛΝΑΝ 12ΘΕΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ???ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΜΕΣΑ!ΜΟΥΛΟΓΥΦΤΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ!!!

Comments are closed.