Παράνομες κατασχέσεις αγροτικών - ευρωπαικών επιδοτήσεων απο τις τράπεζες

Βάκης Τσιομπανίδης πρόεδρος
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ: ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ Κύριοι

Εδώ και καιρό παρατηρούμε το φαινόμενο να καταπατείτε συστηματικά την Ελληνική νομοθεσία, την ευρωπαϊκή, αποφάσεις της υφυπουργού οικονομικών, απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους καθώς και του αν. ΓΓ φορολογικής διοίκησης σχετικά με τις παράνομες κατασχέσεις των αγροτικών ευρωπαϊκών επιδοτήσεων.

Ως πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) θεωρώ πως οι παράνομες και ανήθικες πρακτικές σας πλήττουν ανεπανόρθωτα τον πρωτογενή μας τομέα καθώς και ολόκληρη την οικονομία της χώρας μας.

 Σας καλώ να επανέλθετε στην νομιμότητα και να ξεμπλοκάρετε όλους τους λογαριασμούς των αγροτών που καταπατώντας κάθε νόμο διατηρείται δεσμευμένους.

Αν δεν τηρήσετε τα νόμιμα εντός μιας εβδομάδας θα απευθύνω κάλεσμα προς τον αγροτικό κόσμο που στην ουσία παρανόμως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό του υφαρπάξατε τα χρήματα ως κοινοί απατεώνες του ποινικού δικαίου, να καταθέσουν μαζικές αγωγές και μηνύσεις για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη αλλά και τις ζημιές που προκαλέσατε στις εκτροφές και τις καλλιέργειες τους λόγο έλλειψης ρευστότητας.
Θεωρώ πως οι τράπεζες εμπίπτουν στην Ελληνική νομοθεσία και δεν τελούν καθεστώτος κράτος εν κράτη ή χειρότερα τακτική ιταλικής μαφίας. Για το θέμα των κατασχέσεων των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων το ΑΚΚΕΛ έχει καταθέσει τρεις αναφορές στην επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου,έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, το υπουργείο οικονομικών, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, ο αν. ΓΓ φορολογικής διοίκησης καθώς και ο διατραπεζικός διαμεσολαβητής.Vakis Tsiompanidis, President
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]