ΠΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΙΣΡΑΗΛ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ

Μετάφραση: Romanos

Τώρα, όταν ο καθηγητής ιστορίας της εβραϊκής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Brandeis Anthony Polonsky δημοσίευσε ένα μνημειώδες έργο τριών τόμων με τίτλο “Εβραίοι στην Πολωνία
και τη Ρωσία” και στο Ισραήλ οι απόψεις διαχωρίζονται για τη σοφία των προτεινόμενων πυρηνικών βομβαρδισμών του Ιράν, πρέπει επίσης να θυμηθούμε το βιβλίο Ναεΐμ Γκιλάδι και την περιγραφή του πως οι Εβραίοι σκότωσαν Εβραίους για να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ.

 Ο Ναϊέμ Γιλάδι, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου: «Τα σκάνδαλα του Ben-Gurion: Πώς η Haganah και ο Mossad απέκλεισαν τους Εβραίους» (Dandelion Books, LLC, Tempe Arizona, 2η εκτεταμένη έκδοση 2003).

Ο Giladi έγραψε αυτό το βιβλίο πρώτα στα εβραϊκά και στη συνέχεια στα αραβικά κατά την άφιξή του στις ΗΠΑ, όπου επιβεβαίωσε ως αυτόπτης μάρτυρας το γεγονότα σχετικά με τις βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράκ, την απόρριψη από το Ισραήλ αραβικών ειρηνευτικών προθέσεων και τη θανατηφόρα βία που επέβαλαν οι Εβραίοι σε Εβραίους με σκοπό την δημιουργία του Ισραήλ.

Τότε ο Στάλιν προτίμησε το Ισραήλ να είναι ένα “κόκαλο της διαμάχης” στη Μέση Ανατολή κατά τον Ψυχρό Πόλεμο. Ορισμένοι παρατηρητές αναφέρουν ότι ο Στάλιν ήλπιζε επίσης να δημιουργήσει το Ισραήλ ως μαρξιστικό κράτος, μέρος της σοβιετικής μεταπολεμικής αυτοκρατορίας.

Η απόφαση του Στάλιν να χρησιμοποιήσει τους Σιωνιστές για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, προκλήθηκε κυρίως από την πρόθεσή του να είναι αντιμέτωπος με τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πλούσια σε πετρέλαιο Μέση Ανατολή.

Η προσωρινή στήριξη των Σιωνιστών υλοποιήθηκε με τη μορφή της δυνατότητας 711.000 Εβραίων να αποχωρήσουν από τις χώρες πίσω από το Σιδηρούν παραπέτασμα, το 1945-1947 υποτίθεται για να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη. (Σημ. Οίμου: Στην πραγματικότητα ήθελε να απαλλαγεί από τους ψευδοεβραίους σιωνιστές και με το πρόσχημα της στήριξης τους εξαπέστειλε στο κράτος του Ισραήλ) 

Οι Σιωνιστές ανακοίνωσαν αυτή τη μετανάστευση με την κωδική ονομασία “Briha” – Απόδραση των Εβραίων από την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, η μεγάλη πλειοψηφία των Εβραίων προτιμούσε να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να παραμείνει στη Γαλλία.

 Από τους 711.000 εβραϊκούς πρόσφυγες, που πανικοβλήθηκαν από τα δεκαπέντε πογκρόμ που διοργανώθηκαν από το NKVD το 1945-1947, με κάποια σιωνιστική βοήθεια, μόνο 232.000 πήγαν στην Παλαιστίνη.

Μόνο το Πογκρόμ του Κιέτσε της 4ης Ιουλίου 1946 περιγράφηκε στον παγκόσμιο τύπο, φυσικά στη σοβιετική έκδοση. Δεκαπέντε άλλα πογκρόμ στα δορυφορικά κράτη, τέσσερα από αυτά μόνο στη Βουδαπέστη, δεν αναφέρθηκαν ποτέ στα παγκόσμια μέσα ή αναφέρθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιβιώσουν στη δημόσια μνήμη.

Οι Σιωνιστές οργάνωσαν τις ομάδες εβραϊκών προσφύγων που εγκατέλειψαν την Πολωνία κυρίως μέσω των πόλεων Szczecin και Klodzko.
Η σοβιετική τρομοκρατική οργάνωση στο Κίλσε διεξήγαγε δοκιμαστικές δοκιμασίες εννέα Πολωνών, οι οποίοι με βασανιστήρια υπέγραψαν ομολογίες και εκτελέστηκαν αμέσως.

Αργότερα οι οικογένειές τους παρείχαν αποδείξεις ότι κανένας από τους εκτελεσμένους άνδρες δεν ήταν παρόντες στο Kielce στις 4 Ιουλίου 1946. Ο επίσκοπος του Kielce Czeslaw Kaczmarek βασανίστηκε για σαράντα ώρες και έχασε δεκαεννέα δόντια προτού οι Εβραίοι αξιωματικοί ασφαλείας του αποσπάσουν την  ενοχοποιητική για τον εαυτό του δήλωση.

 Ενεργούσαν υπό την εποπτεία του συνταγματάρχη Jozef Rózanski Goldberg, διευθυντή του υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας (ΜΒΡ), ο οποίος έγραψε απειλητική σημείωμα στον επίσκοπο Kaczmarek: «Έχω σπάσει τα μούτρα των δικηγόρων και σας προειδοποιώ επίσκοπε Kaczmarek, ότι δεν θα έχετε για πάντα  νομική βοήθεια”.

Ο Dr. Roman Dzwonkowski, SAC περιέγραψε τα γεγονότα αυτά στο Nasz Dziennik στις 20-21 Μαΐου 2006, Nr. 117m (2527) “Ο πόλεμος στην Καθολική Εκκλησία στην Πολωνική Λαϊκή Δημοκρατία (PRL 1945-1989).” Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βασιλείας του τρόμου του Jozef Berman, αντιπροσώπου της Μόσχας στη Βαρσοβία, στην ελεγχόμενη από τα Σοβιέτ Πολωνία.

Σύμφωνα με τον Stefan Korbonski (πρώην επικεφαλής στρατιωτικής και αστικής υπόγειας αντίστασης στην Πολωνία), δέκα χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, «Πολωνοί και Εβραίοι κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο», οι Πολωνοί ζούσαν υπό εβραϊκή τρομοκρατία υπό τον έλεγχο της σοβιετικής Ρωσίας.

 Ο Stefan Korbonski δημοσίευσε μια σειρά βιβλίων για τον πολωνικό πόλεμο, όπως το «Πολωνικό Υπόγειο» (ISBN o-88254-517-5). Ο Στέφαν Κομπόνσκι έλαβε το Βραβείο Ιερού Πολέμου από το Yad Vashem στο Ισραήλ.

Η σοβιετική τρομοκρατική οργάνωση οργάνωσε την αναχώρηση για την Παλαιστίνη εβραϊκών βετεράνων πολέμου και τους έδωσε όπλα που κατασκευάστηκαν στην Τσεχοσλοβακία. Τον Μάρτιο του 1947, η Σοβιετική Ένωση, εκπροσωπούμενη από τον Αντρέι Γκρομίκο, ήταν το πρώτο κράτος μέλος των Ηνωμένων Εθνών που ζήτησε να χωριστεί η Παλαιστίνη και να δημιουργηθεί εκεί το κράτος του Ισραήλ ως νέο μέλος του ΟΗΕ. Το Νοέμβριο του 1947, ο ΟΗΕ διέταξε την κατανομή της Παλαιστίνης και στις 14 Μαΐου 1948 ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...