Απάντησε ο Γερμανός Πρέσβης για τις Γερμανικές αποζημιώσεις

Για τις Γερμανικές αποζημιώσεις απάντησε, μεταξύ άλλων ο Γερμανός Πρέσβης κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια Κρήτης. Η ενίσχυση της οικονομικής-επιστημονικής συνεργασίας αλλά και οι Γερμανικές αποζημιώσεις
βρέθηκαν στην «ατζέντα» της συνάντησης Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Γερμανό Πρέσβη στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακίνωση της Περιφέρειας, στο πλαίσιο διεύρυνσης-ενδυνάμωσης της συνεργασίας της Κρήτης με την Γερμανία στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, των εξαγωγών Κρητικών προϊόντων, αλλά και το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα Γενς Πλαίτνερ που επισκέφθηκε σήμερα την Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης στη διάρκεια της συνάντησης με τον Γερμανό πρέσβη αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης επισημαίνοντας ότι υπάρχουν περιθώρια ενίσχυσης συνεργασιών με την Γερμανία στον οικονομικό, τουριστικό, πολιτισμικό, ερευνητικό-επιστημονικό τομέα. Ο κ. Αρναουτάκης ευχαριστώντας τον κ. Πλαίτνερ για την επίσκεψη, επισήμανε την υποχρέωση της Γερμανίας στο θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων για τα δεινά, καταστροφές,  που προκλήθηκαν στο νησί μας στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Για το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων ο Γερμανός Πρέσβης επεσήμανε: «Είναι μια ιστορική ευθύνη για εμάς, πολλά χωριά υπέφεραν από την Γερμανική κατοχή το γνωρίζουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ο Γερμανός πρέσβης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που βρίσκεται στο νησί μας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, δεν μπορείς να γνωρίζεις την Ελλάδα αν δεν έχεις επισκεφθεί την Κρήτη.

Σε δηλώσεις που έγινε στα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε: «Συζητήσαμε για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το νησί μας όπως είναι ο τουρισμός,  η προώθηση των προϊόντων μας στη Γερμανική αγορά,  η συνεργασία στον τομέα του πολιτισμού, με τα Ερευνητικά-Εκπαιδευτικά ιδρύματα. 

Βλέπουμε ότι κάθε χρόνο αυξάνονται οι αφίξεις Γερμανών τουριστών στο νησί ενώ υπάρχουν περιθώρια αύξησης. Συζητήσαμε επίσης και το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, ότι, πρέπει η Γερμανία να αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν. Να δοθούν οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές που έγιναν από την Γερμανική κατοχή  και στην Κρήτη».

Από την πλευρά του ο Γερμανός Πρέσβης ανέφερε: «Δεν μπορείς να γνωρίζεις την Ελλάδα αν δεν έχεις επισκεφθεί την Κρήτη. Η Κρήτη είναι ένας πολύ σημαντικός προορισμός για τους Γερμανούς τουρίστες, επίσης υπάρχουν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι στο νησί Γερμανικής καταγωγής. Θέλουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας στον τουριστικό τομέα, στα logistics, στην ενέργεια, στον πολιτισμό. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία την οποία θα συνεχίσουμε και θα ενισχύσουμε».

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας στη Κρήτη Μαριάνα Ζουριδάκη.

Παράλληλα ο πρέσβης επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ευρέως ενδιαφέροντος, όπως το Προσφυγικό και ο τρόπος χειρισμού του ζητήματος στην Κρήτη, ενώ ο κ. Plötner συνεχάρη τον Δήμαρχο για την πρωτιά του Ηρακλείου στην έρευνα του Euromonitor για τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη. «Δεν είναι τυχαίο ότι χιλιάδες Γερμανοί τουρίστες προτιμούν κάθε χρόνο το Ηράκλειο. Είναι μια πολύ ζωντανή πόλη που έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες και διαθέτει μεγάλη τουριστική δυναμική» δήλωσε ο Γερμανός Πρέσβης σχετικά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Gian Andrea Garancini.

neakriti.gr

loading...

46 thoughts on “Απάντησε ο Γερμανός Πρέσβης για τις Γερμανικές αποζημιώσεις

  1. ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ….

    ΑΚΟΥΣΕ ΑΜΝΕ,ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ…

    ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΥΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΩΝ ΘΥΣΑΥΡΩΝ,ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 3.5 ΔΙΣ$ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ (ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΥΡΩ…

    ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΕΘΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ,ΑΥΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ…

  2. κι΄εσυ χρωστας κατι κλεμενα 50ευρα απο κατι αφελεις που τους ελεγες οτι εχεις κατι αρχιδια δις να τους ξεχρεωσεις!
    ποτε θα τα επιστρεψεις?

  3. ρε μουνοπανο τουρκοσπορε γυφτε για ποιο καταπιστευμα ρε γελοιε τουρκοπιθηκε μιλας??το κατοχικο δανειο υπεγραφει τον μαρτη του 42 και η συμφωνια του bretton woods υπεγραφει το 45!!!!!!!!!!!!απο ποιο καταπιστευμα πηρε ο χιτλερ δανειο ρε αναπηρε πιθηκομουρη?
    χασου τουρκοαρχιδο γυφτομογγολε με τα τουρκικα πληρεξουσια προδοτη γυφτικη χολερα

  4. ΒΟΛΙΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ…

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ,ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…

    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ…

    ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ??

    ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ??

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟ ΤΕΛΙΚΑ!ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ

  6. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  7. θα τον δεχθουν στο κορυδαλλο κατι πουτσαραδες ελληνες να του δειξουν τι σημαινει οθωμανικο δικαιο που του αρεσει του τουρκοσπορου

  8. Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ'ΕΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ…

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΒΩΣΝΥ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.…(θα εχει γουστο)

  9. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  10. ————————————————————————————-κοιταξτε τωρα τα ψωρρογιδα που δεν τους ακουμπανε περιουσια!!!!!!!!!!
    —————————————————————————————
    Sakis Siklas Καλα τα γραφεις θαναση αλλα εμενα μου καναν κατασχεση στο pos της εταιρειας.βρες τωρα τροπο να ξεμπλοκαριστει.(εχω κανει εξωδικο).

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    1 · 24 Οκτωβρίου στις 11:20 π.μ.
    ————————————————————————————-Παυλου Παυλος ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Sakis Siklas ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΩ ΦΒ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ…ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΒ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ;;; ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;

    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    ·

    1 · 24 Οκτωβρίου στις 12:29 μ.μ.
    Διαχείριση

    Sakis Siklas Φιλε παυλο στο γραφειο μου ειπαν οτι δεν εχουν βρει τροπο ακομη να μπορεις να αναιρεσεις την κατασχεση.ξερεις κατι αλλο?
    ————————————————————————————–αυτα κουβεντιαζουν τα ψωρρογιδα που δεν τους ακουμπανε την περιουσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!του ηρθε κατασχεση και δεν μπορουν να κανουν τιποτα απο το γραφειο που εκανε την εντολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. κοιταξτε οι δικηγορινες της εγκληματικης συμμοριας μεσα απο τα γραπτα ενος μελους της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ———————————————————————————–
    https://www.facebook.com/panagiotis.panagiotidis.9028?fref=ufi
    Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψα όταν έκανα εξώδικο στο ΙΚΑ ότι αυτοί έχουν 50 ημέρες συν 10 ακόμα αν εμπλέκονται δύο υπουργεία να μου απαντήσουν
    Είτε απαντήσουν είτε όχι όπως εμένα
    Έχω εγώ δικαίωμα μέσα σε 30 ημέρες βάση προθεσμία διοικητικού
    Πρώτον
    Να πάρω αποζημίωση επειδή δεν απάντησαν σε αίτημα πολίτη οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό
    Δευτέρων
    Να τους πάω διοικητικό δικαστήριο και έπειτα ποινικό
    Αν μέσα στο προθεσμία των τριάντα ημερών δεν το κάνω
    Χάνω οριστικά και αμετάκλητα καλέ δικαίωμα μου εναντίων του δημόσιου και επιπλέον αποδέχομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρέος μου οριστικά και αμετάκλητα χωρίς κανένα ενδικό μέσο πλέον εναντίων τους
    Όταν το ψάχνω το βλέπω αυτό και μάλιστα σε ερώτηση της αθανασίας δημόσιο ποστ μου απάντηση δικηγόρου πως αυτό ισχύει και χωρίς να το ξέρει η αθανασία το κάνω θέμα στην πρόεδρο Anna του Αιγίου
    Τρομοκρατιμένι παίρνει την βaγενά παίρνει την αθανασία παίρνει τους πάντες και η απάντηση ήταν
    Πες του μην πει τίποτα πουθενά μέχρι να το δούμε
    Στέλνω μήνυμα στο Βίκυ Λέανδρος θα άλλους και λέω παιδιά αν αυτό ισχύει θα μας γυρίσει μπούμερανγκ την γαμίσαμε
    Τίποτα κανείς 6 μήνες
    Παιδιά αν δεν απαντήσετε εγώ δεν παίρνω Έλληνες στο λαιμό μου είπα
    Δεν απάντησε πότε κανείς
    Παιδιά θα αρχίσω να ρωτάω δημόσια
    Τίποτα
    Παιδιά τα έχω πάρει τη γίνεται
    Τίποτα

  12. καταλαβατε τι απατη εχουν στησει με τις δικηγορους ο τουρκοσπορος προδοτης????????
    βοηθεια σας γιδια με τις ψευτοεντολες της εγκληματικης συμμοριας

  13. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ( πανω από 20 μεχρι σημερα) ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…

    ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ….
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ….
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ….

    Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…………………..ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  14. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΠΑΜΕ ΣΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ" !!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!

    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2017 βίντεο

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=raOpWwLp0Ns

    ΟΤΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ,ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ.

    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ’ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ,ΠΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ,ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..

    ΑΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ,ΘΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ,ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ…

  15. Βασίλειος Σωτήρας

    Και μιας και ακόμα οι χαζοί μιλάνε για προτάσεις εξαγοράς τραπεζών, ομάδων, ΙΚΑ κλπ και έχουν στοίβες από <> στοιχεία, να μας δείξουν και τις Εγγυητικές Επιστολές που έχει καταθέσει η συμμορία δημόσιας εξαπάτησης Σώρρα και σία (και αν μπορέσουν να το αποδείξουν ότι δεν έχουν αποπειραθεί να εξαπατήσουν, ας δείξουν μια πραγματική εγγυητική επιστολή με όνομα διευθυντού και αριθμό λογαριασμού και ημερομηνία και τόπο)

    Καταθέτω και υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής που ποτέ τους δεν συνέγραψαν και δεν είχαν ποτέ στα χέρια τους για τον απλό λόγο ότι εκδίδονται από τραπεζικά ιδρύματα με ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ από τραπεζικό λογαριασμό με πραγματικά ποσά μέσα.

    Τα εξώδικα παλιόχαρτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εγγυητικές Επιστολές, είτε το νιώθουν καλώς είτε τους πιάνει αναγούλα όταν τους το λες.

  16. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ…

    ****450.000 ΕΥΡΩ ΤΕΛΟΣ ΕΞΩΦΛΗΣΕ
    ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 450.000 ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ…!!!!

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ !!

    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/09/blog-post_94.html
    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΜΕΥΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ Η ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ..

    ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ 600 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ,ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΑ ΣΟΥ…ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ..!!!

  17. σκατατζου στρωματατζου πατερακη αλεπου φαε μια τσαπου

  18. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΥΦΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ! ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ???

  19. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ…..ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  20. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!
    ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??

  21. γι΄αυτο και οι δικηγορηνες εκαναν την παπια και δεν απαντουσαν στον παναγιωτιδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    =======================================================
    Όταν το ψάχνω το βλέπω αυτό και μάλιστα σε ερώτηση της αθανασίας δημόσιο ποστ μου απάντηση δικηγόρου πως αυτό ισχύει και χωρίς να το ξέρει η αθανασία το κάνω θέμα στην πρόεδρο Anna του Αιγίου
    Τρομοκρατιμένι παίρνει την βaγενά παίρνει την αθανασία παίρνει τους πάντες και η απάντηση ήταν
    Πες του μην πει τίποτα πουθενά μέχρι να το δούμε
    Στέλνω μήνυμα στο Βίκυ Λέανδρος θα άλλους και λέω παιδιά αν αυτό ισχύει θα μας γυρίσει μπούμερανγκ την γαμίσαμε
    Τίποτα κανείς 6 μήνες

  22. ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ;;ΜΠΕΚΡΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  23. κοιταξτε οι δικηγορινες της εγκληματικης συμμοριας μεσα απο τα γραπτα ενος μελους της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ———————————————————————————–
    https://www.facebook.com/panagiotis.panagiotidis.9028?fref=ufi
    Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψα όταν έκανα εξώδικο στο ΙΚΑ ότι αυτοί έχουν 50 ημέρες συν 10 ακόμα αν εμπλέκονται δύο υπουργεία να μου απαντήσουν
    Είτε απαντήσουν είτε όχι όπως εμένα
    Έχω εγώ δικαίωμα μέσα σε 30 ημέρες βάση προθεσμία διοικητικού
    Πρώτον
    Να πάρω αποζημίωση επειδή δεν απάντησαν σε αίτημα πολίτη οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό
    Δευτέρων
    Να τους πάω διοικητικό δικαστήριο και έπειτα ποινικό
    Αν μέσα στο προθεσμία των τριάντα ημερών δεν το κάνω
    Χάνω οριστικά και αμετάκλητα καλέ δικαίωμα μου εναντίων του δημόσιου και επιπλέον αποδέχομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρέος μου οριστικά και αμετάκλητα χωρίς κανένα ενδικό μέσο πλέον εναντίων τους
    Όταν το ψάχνω το βλέπω αυτό και μάλιστα σε ερώτηση της αθανασίας δημόσιο ποστ μου απάντηση δικηγόρου πως αυτό ισχύει και χωρίς να το ξέρει η αθανασία το κάνω θέμα στην πρόεδρο Anna του Αιγίου
    Τρομοκρατιμένι παίρνει την βaγενά παίρνει την αθανασία παίρνει τους πάντες και η απάντηση ήταν
    Πες του μην πει τίποτα πουθενά μέχρι να το δούμε
    Στέλνω μήνυμα στο Βίκυ Λέανδρος θα άλλους και λέω παιδιά αν αυτό ισχύει θα μας γυρίσει μπούμερανγκ την γαμίσαμε
    Τίποτα κανείς 6 μήνες
    Παιδιά αν δεν απαντήσετε εγώ δεν παίρνω Έλληνες στο λαιμό μου είπα
    Δεν απάντησε πότε κανείς
    Παιδιά θα αρχίσω να ρωτάω δημόσια
    Τίποτα
    Παιδιά τα έχω πάρει τη γίνεται
    Τίποτα
    Γνωρίζω τον Ευάγγελο στον Καναδά ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε καν ιδέα
    Τον βάζω στο λούκι
    Πετάγεται η Βίκυ 5 τα χαράματα λες και με παρακολουθεί
    Λέω μετά
    Ευάγγελε τώρα μιλάς με την αρμόδια που γνωρίζει τα πάντα όλα σας φέρω σε επαφή να τους τελειώνουμε
    Φυσικά η Βίκυ παρόλο που προσπαθούσαμέ όταν εσείς δεν είχατε καν ιδέα έλεγε μισόλόγa και γενικός πότε δεν επικοινώνησε
    Μετά από πολύ μα πολύ υπομονή
    Λέω θα τα λέω δημόσια δεν μπορώ εγώ άλλο αυτό το κρυφό αφού μιλάμε για φως κτλ
    Όταν ξεκίνησα λοιπόν πόλεμο με την Βίκυ καη τον Βασίλη και τους τα έχωνα
    Έπεσαν όλοι μα όλοι επάνω μου
    Προδότη τα πήρες πηγές απέναντι κρυφόπράκτορα σκουλήκι κτλ κτλ από όλους τους
    Βγήκε ο Αρτέμης και είπε ότι είπε
    Επιπλέον έβγαλα ανακοίνωση

  24. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…!!!

    ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΕΡΠΕΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"…

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ….***ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!***

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…!!!

  25. Βασίλειος Σωτήρας

    Και μιας και ακόμα οι χαζοί μιλάνε για προτάσεις εξαγοράς τραπεζών, ομάδων, ΙΚΑ κλπ και έχουν στοίβες από <> στοιχεία, να μας δείξουν και τις Εγγυητικές Επιστολές που έχει καταθέσει η συμμορία δημόσιας εξαπάτησης Σώρρα και σία (και αν μπορέσουν να το αποδείξουν ότι δεν έχουν αποπειραθεί να εξαπατήσουν, ας δείξουν μια πραγματική εγγυητική επιστολή με όνομα διευθυντού και αριθμό λογαριασμού και ημερομηνία και τόπο)

    Καταθέτω και υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής που ποτέ τους δεν συνέγραψαν και δεν είχαν ποτέ στα χέρια τους για τον απλό λόγο ότι εκδίδονται από τραπεζικά ιδρύματα με ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ από τραπεζικό λογαριασμό με πραγματικά ποσά μέσα.

    Τα εξώδικα παλιόχαρτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εγγυητικές Επιστολές, είτε το νιώθουν καλώς είτε τους πιάνει αναγούλα όταν τους το λες.

  26. Ο ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΣ 600 ΔΙΣ.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΥΠΑΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

  27. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…!!!

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΕΣΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ,ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΕΟΥΣ,ΤΕΡΜΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕ,ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ…

    ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΕΡΠΕΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"…

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ….***ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!***

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…!!!

  28. οταν οι τουρκοι σου εδιναν πληρεξουσιο διαχειρισης 600 δις φωναζες ζητω η τουρκια ρε γυφτικη χολερα

  29. ΜΠΕΚΡΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΜΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  30. ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

  31. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…!!!

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΕΣΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ,ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΕΟΥΣ,ΤΕΡΜΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕ,ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ…

    ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΕΡΠΕΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"…

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ….***ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!***

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ…!!!

  32. ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  33. ΚΑΙ ΝΑ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ…
    ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙ…
    ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ «Σ Μ Ι Ξ Ο Υ Μ Ε» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!
    https://youtu.be/5vOn7IhfhzE

    Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ !
    https://www.youtube.com/watch?v=z_iZO41Zi7g&app=desktop

  34. χασου τουρκοαρχιδο γυφτομογγολε με τα τουρκικα πληρεξουσια προδοτη γυφτικη χολερα

  35. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη maan guarantee holdin anonim tuksavul με εδρα την κωνσταντινουπολη ναι η οχι?

  36. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη??

  37. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ,ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΕΣΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ,ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΕΟΥΣ,ΤΕΡΜΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕ,ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ…

    ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΕΡΠΕΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"…

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ….***ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!***

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ…!!!

  38. η θα αυτοκτονησεις γυφτε η βελλαξεις απο τους ελληναραδες στη φυλακη
    σωρρας αρτεμης=ο εφιαλτης της ελλαδασ το 2012!
    πες ρε μουνοπανο οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης!!!!!!!!!!

  39. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  40. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΕΑΝ Η RED ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Η ΟΧΙ,ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΘΙΓΓΑΝΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ

  41. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη maan guarantee holdin anonim tuksavul με εδρα την κωνσταντινουπολη ναι η οχι?

  42. ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΥΦΤΟΠΕΟΔΟΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ

  43. ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..

    ****ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!***

    ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ..!!

  44. η θα αυτοκτονησεις γυφτε η βελλαξεις απο τους ελληναραδες στη φυλακη
    σωρρας αρτεμης=ο εφιαλτης της ελλαδασ το 2012!
    πες ρε μουνοπανο οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης!!!!!!!!!!

  45. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΟΒΕΙ ΛΑΣΠΗ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΑΡΧΙΔΟ,ΔΕΜ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΘΎΣΙΟ

  46. που να τολμησει ο τουρκομογγολος που το παιζει ελληναρας να πει οτι ρεντ δεν ειναι τουρκικη.αντε πεσε στο λιμανι της πατρας να σωθεις γυφτικη χολερα

Comments are closed.