Μητσοτάκης: Θέλω να είμαι ο πρωθυπουργός που θα οδηγήσει οριστικά τη χώρα στο τέλος του εφιάλτη – ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα εξαντλήσει την τετραετία εξέφρασε στη συνέντευξη του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε «αυτή η κυβέρνηση «δεν έκανε καλό στη χώρα η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία. Το λέω, λοιπόν, ξεκάθαρα για να το καταλάβουν όλοι: όσο πιο σύντομα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο.Εκτιμώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει όλη της τη θητεία. Είμαι περίπου βέβαιος ότι αυτό δεν θα συμβεί. Διότι η ίδια η κυβέρνηση βουλιάζει, όχι μόνο στα σκάνδαλα, αλλά στη δικιά της μνημειώδη ανικανότητα να κάνει τη ζωή του μέσου πολίτη, ο οποίος μας ακούει σήμερα, καλύτερη».

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα οδηγήσει οριστικά την Ελλάδα στο τέλος αυτού του εφιάλτη και θα μπορέσει να την βάλει σε μια τροχιά βιώσιμης και υγειούς ανάπτυξης. Θα μειώσει την ανεργία, θα μειώσει τους φόρους, θα φέρει επενδύσεις στη χώρα, θα ξανακάνει την Ελλάδα μια κανονική χώρα. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου», είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε επίσης υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου, «όχι για γυρίσουμε πίσω στο σημερινό σύστημα, αλλά για να αποκτήσουμε ένα σύστημα το οποίο θα εξασφαλίζει κυβερνησιμότητα και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση».

Δείτε το βίντεο από το action24:

loading...

7 thoughts on “Μητσοτάκης: Θέλω να είμαι ο πρωθυπουργός που θα οδηγήσει οριστικά τη χώρα στο τέλος του εφιάλτη – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Χαχαχα μίζοτακης και μπουμπουκος θα σώσουν την Ελλάδα το άλλο με το τοτο το ξέρεις

  2. Εκδοσειs Mυλωνακηs-Νυζαμηs-Φλωρατοs"Το ατυχημα του Καθετηρα"
    Στον κερατειο τον κολπο
    στημενο ηταν το κολπο να
    τον χεσει τον χερι-χερι
    το ατιμο το περιστερι…
    Ανεβηκε πενηντα μετρα λεει
    ψηλα!Μεγαλη τσιρλα τοπιασε
    εκει ψηλα και αμεσωs σκεφθηκε
    να κατεβει πιο χαμηλα..και τα
    κακακια του να αφησει καπου εκει κοντα!
    το μεροs για να βρει..το κωλαρακι του να
    αδειασει για να εναποθεση τα σκατα!
    Υ.Γ 1 ο εκπαιδευτηs ειχε ενημερωσει τουs αρμοδιουs οτι 2 ημερεs πριν την εκδηλωση επρεπε να ειναι νηστικο!
    Υ.Γ 2 μετα την εξεταση των κοπρανων του πτηνου διαπιστωθηκε οτι το αμοιρο πτηνο το ταισαν ζωντανουs αστακουs του καραμπερη και πατατεs νεροβραστεs!
    την ανυπακοη του αυτη το πτηνο την πληρωσε…σε κατσαρολα στιφαδο!!
    το μεγΚΑΛΟs μπρωεδρασ εχει δηλωσει οτι ειναι βετζετεριαν……
    Ο Κ.Αιβαλιωτηs στο 3 λαλουν και 2 χορευουν!-YouTube
    Ο εκπροσωποs του πρωκτοχεσμενου δηλωσε:Αυτοι που ταισαν το πτηνο θα παραπεμφθουν για πραξειs μη συννομεs στην οικωλογικη εταιρεια"περιβαλλον & κοπρανα"(Πανελληνια ΟΡγανωση Διεφθαρμενων Ορθ.Συναγερμου)Π.ΟΡ.Δ.Ο.Σ)

  3. Ο Μιζοτάκης θα οδηγήσει τελικά την Ελλάδα στην εποχή του εφιάλτη Δράκουλα των Χανίων ,γνωστού ως Μηζοτάκουλα …

    Η φαμίλια Μιζοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια πεντηκονταετία και έχει αφαιμάξει τα δημόσια ταμεία.

    Η προσφορά τους στον τόπο τα αναρίθμητα σκάνδαλα (ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, SIEMENS, ΞΥΣΤΟ, ΜΑΥΟ, ΝΗΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ , ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ , ΙΠΠΙΚΟΙ, ΕΡΡΥΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ΟΦ ΣΟΡ, ΝΗΕΣ, ΚΤΛ …ΚΤΛ…ΚΤΛ…) και το χειρότερο όλων η δημιουργία της Ντορό-φαυλό-κρατίας που αφαίμαξε όλα τα δημόσια ταμεία και ρούφηξε το μεδούλι των Ελλήνων. »

    Το κακό που έκαναν οι Μιζοτάκηδες στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
    Εχουν εισπράξει οι αχρείοι τόσα … όσο και το χρέος μας.

  4. Μητσοτακισμός = Μιζοτακισμός = Nτορακισμός…
    (Το ανώτατο στάδιο της κοινοβουλευτικής αχρειότητας)

    Όποια πέτρα παρανομίας μίζας και λαμογιάς κι’ αν σηκώσεις την τελευταία πεντηκονταετία , θα βρεις από κάτω κάποιον από την τωρινή Νέα Μιζοκρατία και κυρίως, από την οικογένεια Μιζοτάκη, η οποία για πολλά χρόνια αγωνίζεται διακαώς, να παραμένει στην εξουσία , για να «σβήνει» σκάνδαλα και λαμογιές, μήπως και σώσει την τιμή και την υπόληψή της…

    Η οικογένεια του φαταούλα Δράκουλα θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να της παρέχει δια βίου πλουσιοπάροχο σίτιση από το Δημόσιο Πρυτανείο.

    Τα σημαντικότερα κουσούρια της οσίας οικογένειας του Μητσο-Ντορα-Κουλα είναι η απληστία ,η αρχομανία, η πανφαγία και το χειρότερο όμως απ’όλα είναι η ευτέλεια τους.(Τα “κουζινικα δώρα”, οι λεμονοστύφτες, οι φρυγανιέρες, τα πλυντήρια τα ψυγεία ,τα τηλέφωνα κτλ…)

    Δεν ξέρει κανείς τι υποχθόνια ράτσα είναι…για αυτά που μας έκανε, για αυτά που κάνει … και για αυτά που θα μας κάνει…

  5. Πάει πολύ ο «δανεισμένος»… ο «πιστωμένος»… και «μιζαρισμένος»… από τους δημοσυντήρητους νταβατζήδες να μιλά για αλήθεια, για αριστεία, για αξιοκρατία και για αδιαφάνεια …

    Ο Κούλης Μιζοτάκης παριστάνει το χαζό και κάνει γαργάρες το πόθεν έσχες της Μαρέβας,τα δανεικά και αγύριστα του Κήρυκα Χανίων,τις ιδιαίτερες σχέσεις με τον Χριστοφοράκο,τον Παπασταύρου,τον Μαρινάκη, τον Αυγενάκη , τις αργομισθίες στενών του συγγενών στο Ερρίκος Ντυνάν, τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία της ανηψιάς του Αλεξίας -κόρη της Μπακογιάννη- στον Ερυθρό Σταυρό,τα παρκαρισμένα εκατομμύρια ευρώ σε χώρες της Λατινικής Αμερικής από την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη και ένα σωρό άλλα…

    Τα συστημικά «ντόπερμαν» της ενημέρωσης, σκοπίμως διαστρεβλώνουν τη δημοσιογραφική έρευνα για τις οφσόρ της κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Την παρουσιάζουν ως επίθεση στην ιδιωτική ζωή του ζευγαριού, ενώ η πραγματικότητα (και η είδηση) είναι πως η σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρίσκεται στις λίστες της φοροαποφυγής και πρέπει να ελεγχθεί.

    Δρακουλόπαιδα φέρτε πίσω τα κλεμμένα ,τα επενδυμένα ,τα μιζαρισμένα …

  6. Κι εγώ θέλω το τζόκερ αλλά δε μου κάθεται.

  7. ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ??

    ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΙΛΑΣ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.