Υπό καταρρακτώδη βροχή κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο ο Γλέζος

Με υψωμένη τη γροθιά απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Το ακμαιότατο ηθικό και την αποφασιστικότητά του επέδειξε για άλλη μια φορά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του ο κ. Γλέζος δεν πτοήθηκε από την ισχυρή βροχόπτωση όταν έφτασε στο χώρο του Πολυτεχνείου προκειμένου να καταθέσει στεφάνι.

Με υψωμένη τη γροθιά του το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς του Πολυτεχνείου παρά την βροχή που σάρωνε το κέντρο της Αθήνας.

loading...

15 thoughts on “Υπό καταρρακτώδη βροχή κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο ο Γλέζος

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΤΟΦΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ)

    Το Πολυτεχνείο δεν έφερε τη δημοκρατία. Το Πολυτεχνείο ματαίωσε την προσπάθεια του Μαρκεζίνη για ομαλή μετάβαση στη δημοκρατία. Το Πολυτεχνείο έφερε σχεδιασμένα (δείτε το χθεσινό αναρτηθέν ιστορικό) τον αφελή Ιωαννίδη, και την επακολουθήσασα ελεύθερη εισβολή των τούρκων στην Κύπρο, μετά από συμφωνία του Καραμανλή με τον Κίσινγκερ το 1973 στο Παρίσι.

    Στο Πολυτεχνείο μετείχαν και πολλοί πατριώτες τότε νέοι μας. Μετείχε όμως και η νυν γνωστότατη νεοταξικιά Μαρία Δαμανάκη, και πολλοί άλλοι όμοιοι της «αριστεριστές» (η μετέπειτα «πατριωτική» κατ ευφημισμό «ανανεωτική» ξενοκίνητη νεοταξική «αριστερά»).
    Υπαίτιοι για την ματαίωση της προσπάθειας Μαρκεζίνη και την καταστροφή τοης Κύπρου είναι ως μπορείτε να δείτε κατωτέρω, οι Μαύρος, Θ. Κανελλόπουλος , Ανδρέας Παπανδρέου και άλλοι που εκαθοδηγούντο από τους Δυτικογερμανούς και τους Αμερικανούς.

    Κατωτέρω αποσπάσματα από την αναφερόμενη έκθεση του ΚΚΕ. Που, πέραν των γνωστών κομματικών του θέσεων, λέει και πολλές αλήθειες
    ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ 1973 (Εγκρίθηκαν στην 4η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, Ιούλης 1976)
    …………………………………………………………………………….
    Ο κεντρώος πολιτικός κόσμος, στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν τότε και στελέχη του Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν ακόμα ακέφαλος. Σ' αυτόν υπήρχαν κυρίως δυο τάσεις.
    Η μια (Μαύρος, Θ. Κανελλόπουλος – που υποστηρίζονταν από το συγκρότημα «Βήματος») ερωτοτροπούσε προς τη «λύση Μαρκεζίνη» και ήταν έτοιμη να την αποδεχτεί.
    Η άλλη (Ζίγδης και βουλευτές της ΕΚ, που αργότερα πήγαν με τον Ανδρέα Παπανδρέου) είχε αντιταχτεί στη «λύση» αυτή.
    Στις αρχές του 1973 (σε συγκέντρωση όλων των βουλευτών της ΕΚ) έγινε προσπάθεια συνένωσής τους με μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή μ' επικεφαλής τον Μαύρο, που απότυχε.
    Ο Μαύρος κρατούσε επαφές και με τους δυτικογερμανούς (χαρακτηριστική είναι, εκτός από τα άλλα, και μια «τυχαία» συνάντηση και συζήτηση του Μαύρου με Γερμανό μεγαλοβιομήχανο στη Γυάρο).
    Τελικά, πάντως, η κεντρώα ηγεσία αντιτάχτηκε στη «λύση Μαρκεζίνη»
    (στη στάση της ενισχύθηκε και από συμβουλές ορισμένων Αμερικανών και των δυτικογερμανών, που είχαν ότι η «λύση Μαρκεζίνη» συναντάει την καθολική αντίθεση του λαού)
    Κάτω από την πίεση της πλειοψηφίας των στελεχών της ΕΚ και, κυρίως, των κεντρογενών αντιστασιακών οργανώσεων («Δημοκρατική Άμυνα» κ.λ.π.) και απόρριψε τη συμμετοχή στις «εκλογές».
    Αλλά η αντίθεσή της εκφραζόταν ολότελα χαλαρά και, το χειρότερο, η στάση της απέναντι στην ανάπτυξη της έντονης ενεργητικής αντίστασης κατά της «πολιτικοποίησης» ήταν αρνητική. Έπεφτε, ουσιαστικά, στη θέση αναμονής και «σύνεσης».
    Η θέση του ΠΑΚ (Α. Παπανδρέου) ήταν αντίθετη στον «ελιγμό». Αλλά η τακτική του, όπως και αριστερίστικων ομάδων, ήταν, στον ένα ή τον άλλον βαθμό, εξτρεμιστική.
    Αρνιόταν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που δημιουργούσε η νέα κατάσταση. Κι αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο ΦΚ.
    Τη χειρότερη, εκείνη τη στιγμή, στάση κράτησε η αναθεωρητική ομάδα. Ο οπορτουνισμός των ηγετών της οδήγησε σε θέσεις αποδοχής, στην ουσία, του παπαδοπουλομαρκεζινικού πειράματος, συμμετοχής και στις «εκλογές» που είχαν εξαγγελθεί. Η θέση τους αυτή είχε προετοιμασθεί από τις απολογίες των Δρακόπουλου – Παρτσαλίδη στη δίκη τους (θέση για τη μοναρχία κ.λ.π.), από τις συνεντεύξεις του Δρακόπουλου στην «Ακρόπολη» και διατυπώθηκε με τις δηλώσεις και θέσεις του Ηλιού, που βγήκε από τη μακριά «χειμερία νάρκη» του στη δικτατορία («λόγω υγείας και γηρατειών») και διεκδικούσε θέση πολιτικού αρχηγού στις διαγραφόμενες πολιτικές εξελίξεις.
    Αντίθετα, οι θέσεις του ΚΚΕ ήταν οι μόνες σωστές στην περίοδο εκείνη. Απέρριπταν σταθερά το χουντικό πείραμα «πολιτικοποίησης» και «εκλογών», αλλά και σωστά προσανατόλιζαν το λαϊκό κίνημα στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων για ανάπτυξη του αγώνα, που δημιουργούνταν στις συνθήκες εκείνες.

  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    (Συνέχεια)
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Μπροστά στο γεγονότα. Το ξέσπασμά
    2.1. Μπροστά στα γεγονότα. Οι θέσεις μας
    Αρχές φθινοπώρου του '73 υπήρχαν, λόγου χάρη, πληροφορίες για τη σύγκρουση Ιωαννίδη με Παπαδόπουλο και την πιθανότητα πραξικοπήματος. Τις πληροφορίες τις διαβίβασε το Γραφείο της ΚΟΑ (χωρίς όμως το ίδιο να τις επεξεργαστεί) στο Γραφείο Κλιμακίου. Δεν είχε όμως γίνει συγκεκριμένος προβληματισμός ούτε είχε μελετηθεί η αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων και πολύ περισσότερο δεν είχε γίνει η ανάλογη οργανωτική προετοιμασία γι' αυτό το σκοπό.
    2.2. Διαμόρφωση ατμόσφαιρας ξεσηκωμού Τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη και ιδίως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη (ως τις 14 Νοέμβρη) κυλάνε, σα χιονοστιβάδα, σημαντικά γεγονότα, μαχητικές κινητοποιήσεις, που δημιουργούν, αναμφισβήτητα, γενικότερο κλίμα ξεσηκωμού. Στην ατμόσφαιρα των ημερών εκείνων υπάρχει έντονα η αίσθηση ότι κάτι πιο ουσιαστικό θα ξεσπάσει.
    Ο ΡΦ υποστηρίζει: Οι φοιτητές δεν έχουν αυτή τη στιγμή διάθεση για αγώνα που θα τους φέρει σε αντιπαράθεση με τον Μαρκεζίνη. Πρέπει να εξαντλήσουμε την «καλή θέληση» του Παπαδόπουλου για αλλαγή και να μη δημιουργούμε καταστάσεις ανασχετικές αυτής της «θετικής πορείας». Γι' αυτό και πρότεινε:
    Να περιμένουμε να εκδοθεί πρώτα το νομοσχέδιο για τις φοιτητικές εκλογές και ύστερα να συζητηθεί η αντιμετώπιση του, αν θα γίνει δεχτό ή όχι.
    Μιλούσαν με «συμπάθεια» για το ΦΚ, διακήρυσσαν πως ήσαν στο πλευρό του, συμπαραστάθηκαν στην περίπτωση της δίκης των 17 φοιτητών. Αλλά ταυτόχρονα διαμηνούσαν στους φοιτητές να περιμένουν, ώσπου να ανακοινωθούν και τα άλλα μέτρα του Μαρκεζίνη (ήταν να μιλήσει το Σάββατο, 18 Νοέμβρη).
    2. 3. Το ξεκίνημα για την κατάληψη Όλα δείχνουν πώς το ξεκίνημα για την κατάληψη δεν αποτέλεσε συγκεκριμένο, προμελετημένο σχέδιο καμιάς πολιτικής παράταξης, ούτε των αριστεριστών.
    Τετάρτη μεσημέρι άρχισαν στο Πολυτεχνείο γενικές συνελεύσεις. Στο προαύλιο συνεχιζόταν συγκέντρωση εκατοντάδων φοιτητών που φώναζαν αντιδικτατορικά συνθήματα. Η αστυνομία είχε περισφίξει το Πολυτεχνείο. Σπουδαστές τους επιτίθενται, πετώντας νεράντζια.
    Στο Πανεπιστήμιο συνεχίζεται η Παμφοιτητική συγκέντρωση (στη Νομική). Κάποιος πετάει την είδηση ότι στο Πολυτεχνείο γίνονται γεγονότα και καλεί όλους να πάνε εκεί. Τα στελέχη της Α/Ε
    (ακολουθώντας τη γραμμή αποφυγής απρογραμμάτιστων ενεργειών) αντιτάσσονται και, για μια στιγμή, καταφέρνουν να συνεχιστεί η συγκέντρωση.
    Αλλά, σε λίγο, και άλλος (γνωστός αριστεριστής τώρα) ξαναρίχνει, με «δραματικό» τρόπο το σύνθημα, λέγοντας πως η αστυνομία χτυπάει τους σπουδαστές του Πολυτεχνείου και ζητάει η συνέλευση να πάρει θέση.
    Όταν έφτασαν, πάντως, οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο, δεν βρήκαν «σύγκρουση». Βρήκαν όμως αναβρασμό έντονο και ενώθηκαν με τους σπουδαστές του Πολυτεχνείου. Από τότε μένουν εκεί και οι συνδικαλιστές της Α/Ε.

  3. ετσι πρεπει σωστος ο Γλεζος αφου του το ειπε το αφεντικο του ο σερ Ναθανιελ Ροθτσαιλντ

  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  5. ………..ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ….

    –ΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ

    ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

    –ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ??

    ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ

    ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ…

    –ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ,ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ…!!!

  6. Οσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο πολύ πιστευτό γίνεται.
    Κυριε Μανώλη θα μας αποκαλύψετε τελικά σε ποιο σημείο της Ακρόπολης θάψατε τη γερμανική με τη σβάστικα σημαία;

  7. ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  8. ΑΚΟΥΣ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ Ο ΜΝΤΕΜΕΚ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΕΙ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΟΤΑΝ ΨΩΦΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΒΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΡΟΝΘΟ ΕΝΩ ΕΨΕΛΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΣΙΤΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙ 60 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΦΤΟΥΥΥ ΣΟΥ !!

  9. Εσυ τι θα πληρωσεις ρε εβραικο μουνοπανο???
    ———————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

  10. ΣΚΑΤΑ στον π@υστογερο αμετανοητο εαμοβουργαρο βρωμπολσεβικο κηφηνα προδοτη ΣΚΑΤΑ στον προσκυνητη του χοτζα!
    ΣΚΑΤΑ στουs καταδικασμενουs βαψωμαλλιαδεs μποντυμπιλντερ και ψευτομποντυμπιλντερ!
    ΣΚΑΤΑ στον ρουγκλακια τηs βαιτσαs καταδικασμενο μποντυμπιλντερ φυγοποινο φυγοδικο αρχιαπατεωνα ελεεινο βρωμιαρη μογγολογυφτο μαυριδερο ξεδοντιαρη κοντοπιθαρο πψωροκολο!!!
    ΣΚΑΤΑ στον βαψωμαλλια ξευτιλισμενο περιστεροκουραδοπρωκτοχεσμενο οφσορ καταδικασμενο μητρουλα τηs κατεριναs ψευτομποντυμπιλντερ!!!
    ΣΚΑΤΑ στουs ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟπ@υστοι

  11. Ο γιαλαντζη ηρωας του κκε,ουστ κωλογερε,μια ζωη στην ψευτια και στην μασα.

  12. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

  13. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟ 2012 Η ΤΟ ΞΕΑΧΑΣΕΣ??

    ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙ ΚΑΛΟΙ!!!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΡΠΕΤΟ ΤΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ…

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ….

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΥΝ ΜΥΘΩΔΗ ΥΠΕΡ ΑΞΙΑ ΤΩΝ 670 ΔΙΣ Η ΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΤΡΙΣ ΕΚΑΣΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΡΕΝΤ ΠΑΝΘΗΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΕΚΛΗΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΣ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ……
    "Ο Τ Ι" ΗΘΕΛΕ…

    ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…

    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ…!!!

  14. O <> EKLEGE GIA TON EVER HONTZA OHI ADIKOS!! EKLEGE DIOTI INE ALVANOS TO GENIMA APO PATERA!!! KE EVREOS APO MITERA!!! SE OLI TIN DIARKIA TU B.P.POLEMU IKOGENIAKOS EFIGAN GIA TIN AMERIKI OPU EKI ESPUDASE STIN ILLUMINATI OLI TIN ELLINIKI GLOSSA k TO 1950 EPISTREPSANE APO AMERIKI STIN ELLADA!!! OHI STIN PATRIDATU TIN ALVANIA!!! TOTE EGNORISE TO ALO EVREOMASONO KE ARHISAN NA PARAMITHIAZUN TON KOSMO ME TIN IPOSTOLI TIS GERMANIKIS SIMEAS!!! TO OPIO PARAMITHI DEN ITAN IDEA TU MANOLI ALA TIS ILLUMINATI!!! EPISIS MEGALO PARAMITHI INE KE O <> DEN ELAVE MEROS PUTHENA APOLITOS!!!!!!!!!!!!! SEOLA TU TA PARAMITHIA TON ESTIRIZE I ILLUMINATI k I MASONIA!!!!!!!!!!!!! OLA OSA EHETE AKUSI APO TON IDIO I EHETE DIAVASI DIKES TU SINENDEFXIS GIA IROISMUS INE PSEMTA!!! SE OLI TIN DIARKIA TU B.P.POLEMU ITAN IKOGENIAKOS STIN AMERIKI, TO 1950 IRTHAN STIN ELLADA OS ELLINES ME PLASTA ONOMATA k DIAVATIRIA PU TUS EDOSE I ILLUMINATI, APO ELLADA DEN EPIGE SE KANENA ALO KRATOS KUNIOTAN ANAMESA STUS ILITHIUS PU DILONAN KUMUNISTE k EKI EPLEXE TUS <> k AFTO PU EKANE TORA ITAN TO KERASAKI STIN TURTA!!!!!!!!!!!!!!! GIA NA PISTUN OSI ILITHII EHUN KATAPI TO HAPAKI PU MIRAZI O EVREOMASONOS TIS ILLUMINATI!!!!! GENIKA INE ENAS EHTHROS TON ELLINON HIROTEROS APO TUS IPOLIPUS EVREOMASONUS-NES PU EHI I ILLUMINATI STI VULI TON EVREOMASONON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ME TO PU VGIKE STI VROHI THA IKONOMISI O TIPOS ALA k O MANOLIS GLETSOS THA PARI TO MERIDIOTU 50-100.000e POTE I <> DEN PAN AFILOKERDOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TORA XERETE PERILIPTIKOS PIOS INE O <> KE DEN EPIGE PUTHENA UTE k ELAVE MEROS SE KAPION AGONA!!!!!O MEGALITEROS PARAMITHAS EVREOMASONOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΩΝΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ

Comments are closed.