Χάνει και την δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ; Σοκ στο Μαξίμου από την τεράστια συμμετοχή στην Κεντροαριστερά

Αφού η αναπάντεχη, μαζική συμμετοχή στις κάλπες για την εκλογή νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς ακυρώνει και το τελευταίο “κόλπο” πολιτικής επιβίωσης του Τσίπρα και της παρέας του:
Αυτό στο να εμφανισθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως ο εκφραστής της “νέας” Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας στην χώρα.

Το σχέδιο συρρίκνωσης της Δημοκρατικής Παράταξης, προς όφελος της παρέας των ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ του Μαξίμου, απέτυχε παταγωδώς.

Το ίδιο και η προσπάθεια των δημοσιογραφικών εξαπτέρυγων και πληρωμένων πιστολιών της εξαμβλωματικής – ψεκασμένης συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που επιχείρησαν να γελοιοποιήσουν την εκλογική διαδικασία.

Η μαζική συμμετοχή χιλιάδων ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς, που εκφράζει την υπαρκτή πολιτική ανάγκη να υπάρξει ένας νέος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ πόλος που θα αποτελεί το αντίπαλο δέος στην ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι το πρώτο βήμα επιστροφής στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Ο Τσίπρας θα παραμείνει (όσο αντέξει) στην Κυβέρνηση έχοντας στο πλευρό του ως μόνον σύμμαχο τον ΤΟΞΙΚΟ Πάνο Καμμένο. Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, θα μπει στην επόμενη Βουλή μόνο εάν ο Τσίπρας τον τοποθετήσει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να δώσει πλέον μάχη για την διατήρηση της δεύτερης θέσης, την ίδια στιγμή που ο πρώτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικεί την Αυτοδυναμία.

Αφού μετά την σημερινή εντυπωσιακή εικόνα και συμμετοχή – και όσο το Μαξίμου καθυστερεί να προσφύγει σε εκλογές – είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί μέχρι και κάτω από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην τρίτη θέση!

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, αφού το Κυβερνητικό σχήμα δέχεται ήδη μια τεράστια πίεση με αφορμή την υπόθεση Καμμένου – Σαουδικής Αραβία.

Εάν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, που κάνουν λόγο για νέες, ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που αφορούν τον Καμμένο, κανένα ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

loading...

6 thoughts on “Χάνει και την δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ; Σοκ στο Μαξίμου από την τεράστια συμμετοχή στην Κεντροαριστερά

  1. Ποιός ηλίθιος γράφει αυτές τίς μαλακίες;τά ζώα πού κάποτε τούς πίστευαν έχουν γίνει άνθρωποι πού πλέον πεινούν από τά πουλημένα τομάρια πού δήθεν έχουν καλά ποσοστά

  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ γατάκια ξόφλησε, τα λαμόγια της αριστεράς που εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους του 2015, έχουν τελειώσει οριστικά, οι αυξήσεις στους άμεσους και έμεσους φόρους που υπέβαλαν, οι αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, οι μειώσεις στις νέες συντάξεις με το έκτρωμα Κατρούγκαλου τους έχει διαλύσει……. γατάκια καμία ελπίδα δεν έχουν πια, μόνο ψυχοπαθείς και μετακλητοί υπάλληλοι, σύμβουλοι στα υπουργεία ψηφίσουν ακόμη και σήμερα ΣΥΡΙΖΑ

  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΚΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΙΡΑΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ.ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΑ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ?ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ Η ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΦΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ…..

  4. Α ΡΕ ΦΙΛΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΕ.ΕΤΣΙ ΞΩΦΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΩΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΠΤΟΣΥΡΙΖΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΩΦΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ,ΤΙΣ ΦΩΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΕΣΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΕ ΤΥΠΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΠΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΛΙΓΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΗΜΡΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ…….

  5. XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ..

Comments are closed.