ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΑΛΕΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ

–ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 
ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ 
ΦΩΚΑΔΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ 
ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΙΦ ΑΝΤ ΝΤΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 
ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ, 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ” ΓΙΑ “ΕΙΡΗΝΗ”
ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΡΗΝΩΝ,

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ 
ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ
ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΩΝ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 
ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 
ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ
ΑΜΥΝΑ.
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ, 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ 
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΚΑΔΕΣ  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ 
ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΕΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ
ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ. 

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ
ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΗΘΙΚΕΣ 
ΑΞΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΩΚΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ. 



ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ
 ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
Αγαπητοι από το πανεπιστημιο του Καιμπριτζ, διοτι καποιοι από εσας γνωριζουν εν μερη ειτε σε πολύ μεγαλο βαθμο την αρχαια Ελληνικη και μεσαιωνικη ιστορια, ειτε  δεν σημαινει ότι μπορειτε να αντιλειφθητε το ηθικο μεγαλειο και τα αξιωματα που διεπουν το Ελληνικο εθνος.
Δυστυχως εισαστε εκτος φυση και θεση. 


Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.
 Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.
Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας, Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.

Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.
Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. 
Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι. 
Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. 
Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών.
Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.
Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.

Η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια ,ηταν στρατιωτικο κρατος, εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, και των συνεχομενων πολεμων σε ολη την διαρκεια ζωης του Ελληνικου (ρωμαικου) κρατους.

Για αυτό την ανωτατη,πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια,ασκουσαν οι Ελληνικες οικογενειες που εδιναν επι αιωνες σε καθημερινη βαση της μαχες για λογαριασμο της Ελλαδος,στα πεδια των μαχων.

Ακομη όλα τα μελη των οικογενειων αυτών πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου, ολους εκεινους τους αιωνες.
Οσα από τα μελη των οικογενειων αυτων ηταν αρχιστρατηγοι (δομεστικοι των σχολων), και στρατηγοι επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδηθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 
ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΗΣΕΑ.


Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Eπι Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας δεν ειχες το δικαιωμα να εισαι βασιλιας, αρχιστράτηγος, στρατηγος, εάν δεν πολεμουσες στην πρωτη Γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου.

Το γεγονος οτι οι στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας εφαρμοζαν πιστα και κατα γραμμα το ιερο αξιωμα του Θησεα ειναι αλλη μια ιστορικη αποδειξη οτι ηταν Ελληνες.

Σε περιπτωση που δεν ηταν Ελληνες δεν θα πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη του καθε πολεμου εδω και αιωνες αλλα θα εδιναν εντολες απο το πισω μερος της μαχης και του καθε πολεμου οπως κανουν οι στρατηγοι ολων των λαων οι οποιοι πιστευουν στον εωοσφορο και δεν ανηκουν στο Ελληνικο γενος. 


Οι Φωκαδες ηταν μακραν η  πιο ισχυρη οικογενεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Απο αυτην την Ελληνικη οικογενεια αναδειχθηκαν πολλοι ηρωες και αξιοι Ανδρες, στον στρατιωτικο τομεα.


Ενδεικτικο ειναι οτι ο κορυφαιος Ελληνας ολων των εποχων ο ιερος Βασιλειος ο β, σε νομο-νεαρα την οποια εξεδωσε εναντια στους πλουσιους εκεινης της εποχης αναφερει ως την ισχυροτερη οικογενεια του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους την οικογενεια των Φωκαδων. 

Τα μελη της οικογενειας του αγιου ηταν ολοι ανωτεροι
και ανωτατοι στρατιωτικοι και ειχαν υπηρετήσει  στον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο εναντια στους Περσες και στους  αγαρηνους-ισμαηλιτες η σαρακηνους. 


Ο παππους του Αγιου Νικηφορου ειχε ηγηθει των Ελληνικων δυναμεων στην Ιταλια και την Σικελία επι αυτοκρατορος Βασιλείου του α του μακεδονος.

Οταν ηταν αυτοκρατορας ο Λέων στ ο σοφος , ο παππους του αγιου εγινε δομεστικος των σχολων και ανελαβε επιχειρησεις εναντια στους βουλγαρους.

Η αντικατασταση του ομως απο τον Κατακαλων,  ηταν αδικη και ατυχης για την καταπολεμηση των πολυ αγριων βουλγαρων και ειχε αρνητικα αποτελεσματα. 

Ο παππους του αγιου Νικηφορου απεκτησε δυο γιους, τον Βαρδα και τον Λεοντα.

Ο Λεων εγινε και εκεινος με την σειρα του δομεστικος των σχολων δηλαδη ηταν ο αρχιστρατηγος του Ελληνικου-ρωμαικου στρατου. 

Ο Λεων Φωκας εκανε εκστρατειες κατα των Βουλγαρων.


Ο Βαρδας Φωκας ο πατέρας του αγιου αυτοκρατορα Νικηφορου, ειχε υπηρετησει πιστα τον Κωνσταντινο τον ζ τον Πορφυρογεννητο.

Ο Βαρδας ειχε βοηθησει τον Κωνσταντινο τον ζ να απαλλαγει απο τους σφετεριστες του θρονου τους 
Λεκαπηνους.

Παραλληλα τα πολεμικα κατορθωματα  του Βαρδα κατα των Ισμαηλιτων, τον ειχαν κανει παρα πολυ δημοφιλη. 
 

Ο Βαρδας Φωκας πηρε συζυγο απο την οικογενεια των
Μαλεινων, την αδερφη του οσιου Μιχαηλ  Μαλεινου, και μαζι της απεκτησε τους Λεοντα, Νικηφορο, Κωντσαντινο, και μια κορη ηταν η μητερα του Ελληνοαρμενιου Ιωαννη Τζιμισκη. 



Οι δυο γιοι του Βαρδα, Νικηφορος και Λεων πηραν τα πιο υψηλα Ελληνικα-ρωμαικα στρατιωτικα αξιωματα του δομεστικου των σχολών, της Δυσης ο Λεων και το αξιωμα του δομεστικου των σχολων της Ανατολης ο αγιος Νικηφόρος.

Επισης ο μικροτερος αδερφος της οικογενειας των Φωκαδων ο Κωνσταντινος Φωκας εγινε στρατηγος του θεματος της Σελευκειας και της Μεσοποταμιας.


Η οικογενεια του Νικηφορου (Φωκάδες), οπως ολες οι υπολοιπες Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, εχασαν παρα πολλα μελη στα πεδια των μαχων,στο περασμα των αιωνων. 
Φυσικα δεν ηταν λιγα τα μελη της Ελληνικης οικογενειας, των Φωκάδων, αλλα και ολων των υπολοιπων Ελληνικων στρατιωτικών οικογενειων,που τραυματιστηκαν κατά την διαρκεια των πολεμων.

Αποκορυφωμα των απωλειών για την οικογενεια των Φωκαδων ηταν η απωλεια του αδερφου του αυτοκρατορα Νικηφορου, του Κωνσταντινου Φωκα ο οποιος ηταν στρατηγος του θεματος της Μεσοποταμιας, αλλα δυστυχως σε έναν πολεμο επεσε στα χερια των Αγαρηνων, εξω απο την Γερμανικεια (Μαρας) το 953 μ.χ.



Παρα τα οσα εταξαν οι Ισμαηλίτες στον στρατηγο Κωνσταντινο Φωκα,για να τον δελεασουν για να γινει από Ελληνοχριστιανος, Αραβοσαρακηνος, εντουτοις ολες της φορες ο Κωνσταντινος Φωκας αρνηθηκε.


Η ζωη είναι γλυκια για ολους στους ανθρώπους, φανταστειτε ότι ηταν  ηταν ανοιξη, του 953 μ.χ. ηταν όλα ανθισμένα, ηταν όλα ευλογημένα, από τον ποιητη ουρανου και γης τον αναρχο τριαδικο Θεο.
Ολοι οι ανθρωποι ευχαριστουσαν τον τριαδικο θεο που τους επλασε μεσα σε ένα παραδεισο με θαλασσες, δαση, ζωα, φυτα και πανω απο ολα διοτι επλασε την γυναικα καθως και πασης φυσεως αλλη ομορφια.
Για αυτό δεν υπαρχει αληθινος Ελληνας Χριστιανος  εκεινες της εποχές που βλεπωντας ολη αυτην την ευλογια του Χριστου να μην αναφερει καθημερινα το Ειη το κρατος της βασιλειας σου ευλογημενον


Ο Κωνσταντινος Φωκας οπως και ολοι οι Ελληνες που επεσαν στα χερια των Μωαβιτων ,ηθελαν παρα πολύ να ζησουν,αγαπουσαν την ζωη, αγαπουσαν την θαλασσα, τα δαση,τον αερα, τα αστερια, τις γυναικες, και γενικα ότι ωραιο επλασε ο τριαδικος Θεος δημιουργος. 

Ολοι αυτοι οι Ελληνες ηθελαν να ζησουν και να γερασουν με τις οικογενειες τους.



Οι σαρακηνοι διοτι γνωριζαν της ασύγκριτες πολεμικες,στρατηγικες ικανότητες των Ελλήνων ανωτατων αξιωματικων, οπως ο Κωνσταντινος Φωκας, επιθυμουσαν διακαως να γινει ο στρατηγος Κωνσταντινος Φωκας εωσφοριστης Ισμαηλιτης απο Ελληνας χριστιανος ορθοδοξος.

Για αυτό οι αραβες να να μην σκοτωσουν τους Ελληνες στρατιωτικους, τους προτειναν παντοτε,να γινουν αγαρηνοι, και να πολεμησουν στο πλευρο τους, προσφερωντας τους τα παντα. 


Ο Κωνσταντινος Φωκας όμως όπως και ολοι οι υπολοιποι Ελληνες αιχμάλωτοι, αρνηθηκαν να γινουν προδοτες, για αυτό πεθαναν κατω από τα πιο φοβερα βασανιστήρια. 


ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΗΡΩΑΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑΣ ; 

Όμως ολες της φορες ο Κωνστανιτνος Φωκας απαντησε αρνητικα στον αγαρνηνο
Σαιφ αντ νατουλα

Γνωριζε ο Ηρωας Κωνσταντνος Φωκας τον ιερο και διαχρονικο τροπο επιβιώσεως τους Ελληνικου εθνους και ότι εάν γινει προδοτης θα σπασει η ιερη ιστορικη συνεχεια, η οποια κρατουσε το εθνος ζωντανο στο περασμα πολλων αιωνων.
Ηξερε παρα πολύ καλα οι Ελληνες ο στρατηγος Κωνστανινος οτι  ότι εάν γινοταν προδοτης τοτε θα κατεστρεφε δια παντος τον Ελληνισμο. 
Αυτό διοτι ανα πασα στιγμη οι επομενες γενιες των Ελλήνων στρατιωτικων  θα τον  ειχαν ως παράδειγμα με συνεπειες τραγικες καθως θα ακολουθουσαν και αλλοι πολλοι στρατιωτικοι οι οποιοι θα γινοταν προδοτες.
Από την στιγμη που θα καταστραφει η ιερη ιστορικη συνεχεια των ηθικων και των γεναιων Ελλήνων θα ακολοθουσαν αρκετες  γενιες προδοτων και δειλων στρατιωτικων. 
Αυτό ομως δεν το επετρεψε να γινει ο ηρωας  στρατηγος Κωντσαντινος Φωκας για να μην διαλυθει οριστικα το Ελληνικο εθνος.
Ενας ακομη λογος παρα πολυ σπουδαιος ηταν οτι ο Κωνσταντινος Φωκας ηταν απο την πιο Ελληνικη ηρωικη οικογενεια της Μικρας Ασιας και ηταν αδερφος του Αργαλεου θανατου των Σαρακηων, για αυτο ηταν εντελως αδυνατον να γινει προδοτης.


H ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν, για τοσους αιωνες.

 

Ελευθερια και αξιοπρεπεια. Τα ανωτατα αυτά ιδανικα, η ελευθερια και η αξιοπρεπεια, είναι και τα δυο δημιουργήματα των αρχαιων ιερων Ελλήνων.
Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες. Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοτα

​ι​

, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη.

Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο.
Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.

Διαχρονικα οι εχθροι της ανθρωποτητος. κανουν ένα τεραστιο λαθος, διοτι, αγνοουν ότι υπαρχει ενας παναρχαιος απαραβατος νομος οτι το κακο παντα στην αρχη κερδιζει, και παντοτε στο τελος χανει απο της δυναμεις του καλου.

Εαν δεν υπηρχε αυτος ο νομος τωρα θα ειχαν κυριαρχησει δια παντος οι εωσφοριστες στον πλανητη. (1)


(1) 

Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των ιερων προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ
ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ
ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ
ΤΟΤΕ  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
Εάν ηταν οπως τα λενε οι ανθρωποι του  θεοσοφικου σατανισμού, που προωθουν αυτες  της “προφητειες, για την “απελευθερωση” μεσω του καναπε, μεσω της σεξουαλικης διαφθορας, τοτε οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στους καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.
Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 

 Εντούτοις ολους εκεινους τους αιωνες ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ολους εκεινους τους αιωνες, για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια. Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Οπως ειδατε ο θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 
Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.
Μεσα σε ολη αυτην την παρακμη,ερχονται με πολυ κακες προθεσεις οι ανθρωποι του μαυρου θεοσοφικου εωσφορισμου να διαδωσουν την σωτηρια από τον καναπε με “απεσταλμενο” του θεου τον Ιωαννη Βατατζή η αλλιως τον “μαρμαρωμενο” Βασιλια,
Σε παρα πολλα αρθρα μου εχω κανει την ερωτηση προς ολους τους αφελείς αλλα και σε όλα τα μελη του μαυρου Θεοσοφικου εωσφορισμου.
Γιατι ενώ είναι ο εκλεκτος του Χριστου ο Ιωαννης Βατατζής, επετρεψε ο Χριστος να παρει πισω την Κωνσταντινουπολη, ο Μιχαηλ Η Παλαιολόγος και δεν αξιωσε μια τετοια τιμη στον Ιωαννη γ Δουκια Βατατζή. 

Ο Ιωαννης γ Δουκας Βατατζής ηταν  βασιλιας στο μικρο κρατiδιο της Νικαιας στην Μικρα Ασια.

Αυτο διοτι η ενδοξη Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια, ειχε πλεον κατακτηθεί από τους εωσφοριστες γερμανους το 1204 μ.χ.
Οι ελάχιστοι Ελληνες οι οποιοι επετυχαν να διαφυγουν περσαν στην Μικρα Ασια και ιδρυσαν ένα πολύ μικρο σε γεωγραφικη εκταση Ελληνικο κρατος.
Εξι χρονια πριν από την επανακτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο αγιος 
Ιωαννης γ Βατατζής απεβιωσε και την πολη κατεκτησε ο Μιχαηλ ο η Παλαιολόγος ο οποιος ειχε αυτομολησει στους τουρκους λογω πολιτικων διώξεων και εν συνεχεια ο παλαιολογος τυφλωσε τον νομιμο βασιλια τον Ιωαννη δ Λσσκαρη για να γινει εκεινος βασιλιας.
Πως γινεται να αξιωσει ο Χριστος έναν τοσο κακα ανθρωπο να παρει πισω την πολη, και να μην αξιωσει τον αγιο Ιωαννη Δουκα Βαταζτη ; 


ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ-HΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ


ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ‘ΘΕΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ( ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Ι Χ. 9). ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟ 1821 Μ.Χ., ΚΑΙ ΤΟ 1940 Μ.Χ., ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


Ενσωματωμένη εικόνα 1


Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΟΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ.



Εξαιτιας των χρηστων ηθων, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους εγιναν διοικητες του, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. 


Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, επιστημονες.


Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.


 Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτως πολεμος.




Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο.

Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ.

 Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια.

Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.

Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

 Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

.
 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.



OΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

ΥΠΟΨΙΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 
ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
ΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.



Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ



loading...