ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”

Για το καλωσόρισμα του κυριακάτικου σχολείου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος “η Ενότητα” την Κυριακή 12/11, 10πμ στο 144ο δημοτικό σχολείο στα Σεπόλια.

Συνέντευξη τύπου
Πέμπτη 9 Νοέμβρη 12μεσ, Γραφεία Πακιστανικής κοινότητας,
Κρατίνου 7, 8ος, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης( έναντι Δημαρχείου στην Αθηνάς)
Στη συνέντευξη προσκαλούμε εκπροσώπους του Δήμου Αθήνας, δημοτικές παρατάξεις, σωματεία εκπαιδευτικών, τη ΚΕΕΡΦΑ για να τοποθετηθούν.

Την Κυριακή 12 Νοέμβρη στις 10πμ καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν με την παρουσία τους την λειτουργία του σχολείου μας.
Το “Καλωσόρισμα στα παιδιά” ξεκινάει το σχολείο μας στις 10.30πμ. Είναι μια γιορτή υποδοχής. Θα μιλήσουν μαθητές του σχολείου μας και καλεσμένοι που στηρίζουν την λειτουργία του.
Με μπαλόνια, γλυκά και μουσική θα υποδεχτούμε τους νέους μαθητές και τις νέες μαθήτριες του κυριακάτικου σχολείου μας.
Μετά το τέλος της γιορτής αρχίζουν τα μαθήματα, ουρντού, αγγλικά και αραβικά για τους μαθητές και μαθήτριες και ελληνικά για τις μητέρες. Το πρόγραμα ολοκληρώνεται στις 3μμ

Επικοινωνία με :
Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος “η Ενότητα”, 6955295322, 6943003600

loading...

4 thoughts on “ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”

  1. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΣ Ο ''ΠΡΟΕΔΡΟΣ'' ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΔΩ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ''ΛΑΘΡΟΚΟΙΝΟΤΗΤΑ'' ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΡΑΣΚΕΛΙΣΑΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟΝ.

    ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΙΔΟΥ!!!

  2. Ούστ από εδώ λαθροπηθικια στη χώρα σας γαμημενα λαθροορκ

Comments are closed.