Έχετε καταλάβει, ποιος ο λόγος που ζητούν τον Α.Μ.Κ.Α. στην έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου;;;;….. Διαβάστε το….

ΠΡΟΣΟΧΗ……. Έλληνες δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία η απαίτηση των μνημονιακων να καταθέτου τον Α.Μ.Κ.Α. για την έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που τα έχουν πληρώσει οι παππούδες μας και οι
πατεράδες μας…..απο δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, το καταλήγουν (με την ανοχή την δική μας), σε προσωπικό τους όφελος ……τους ψηφίσαμε για να διαχειρίζονται τα οικονομικά έσοδα της Πατρίδας μας και όχι να είναι Κοτζαμπάσηδες…..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το νόμο του Α.Μ.Κ.Α. ………Σύμφωνα μέ τόν Νόμο 3655/2008 (άρθρο 153) – ΦΕΚ 58/Α/03.04.2008
« 1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας.
2. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών»
Προσέξατε…….  «ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ,…»
Άρα προσθέτουν …τώρα και την απομόνωση μας από την κοινωνική ζωή ….θέλουν με ΔΟΛΟ να υποκύψουμε στον Μεγάλο Αδελφό ….. θέλουν με ΔΟΛΟ την συγκατάθεση μας στην έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας …και δυστυχώς το επιτυχαίνουν μέχρι τώρα  …κινούμαστε ως αρνιά στην σφαγή…. Η Ιερείς στην πλειοψηφία τους, μούγκα, έχουν αγαπήσει βλέπετε τον μαμμωνά ...Στις άλλες χώρες του εξωτερικού, η εν λόγω κάρτα είναι προαιρετική , επιλέγεις χάρτινη ή ηλεκτρονική, εδώ γιατί;;;;;;;;  ΑΠΛΟ …….
Θέλουν να μας ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ…. σκεφτείτε μόνο ότι στην πρόσφατη προσπάθεια τους να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκόσμιο Πόλεμο), οι άλλες χώρες πόσο αντισταθήκαν …… ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Ελλάς: 219, Νορβηγία: 61, Γαλλία: 43 [Η υπερδύναμη της εποχής], Πολωνία: 30, Βέλγιο: 18, Ολλανδία: 4,  Γιουγκοσλαβία: 3 Δανία: 0 μέρες, Τσεχοσλοβακία: 0, Λουξεμβούργο: 0 …………..
Θυμηθείτε και την Αποκάλυψη…….  Αποκάλυψη Ιωάννη Κεφαλαίο 13, Εδάφια « 17. Και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού»…
Επίσης προσέξτε την επιμονή τους να την εκδώσουν ….η Αρχή Προστασία Δεδομένων δεν τους έχει δώσει την έγκριση, απλά τους είπε προχωρήστε και βλέπουμε …….. 25 Μόρτη 2018 θα πάρουν πιθανότατα το πράσινο φως…… φυσικά εάν το επιτρέψουμε εμεις ….μην ξεχνάτε ότι υπάλληλου είναι και αυτοί…… για να αντισταθούν και αυτοί, θέλουν και την δική μας αντίδραση……
Τώρα απλά σκεφτείτε……..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ……ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ …..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ……


https://asimpiestos.blogspot.com/2017/11/blog-post.html
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΕΛΛΗΝΕΣ

  Ο ΓΡΑΦΩΝ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ
  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΨΩΡΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χορεύουμε στους ρυθμούς της παγκοσμιοποίησης.
  Οι λαοί δεν καταλαβαίνουν τι τους περιμένει στο μέλλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]