Φίλιππος Ηλιάδης: Ζητήστε ρε φασίστες συγνώμη και πείτε “δεν θα το ξανακάνουμε” ! ! !

Ο  Φίλιππος ξαναχτυπά χωρίς να μασάει τα λόγια του……

 Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook  ο Φίλιππος Ηλιάδης σχολιάζει με σκληρή γλώσσα το θέμα του μικρού  Αφγανού  μαθητή του 6 δημοτικού σχολείου Δάφνης  Αττικής,  ο οποίος τελικά δεν κράτησε την Ελληνική σημαία στην μαθητική παρέλαση της 28 Οκτωβρίου.

 Ολόκληρη η ανάρτηση παρακάτω:  ….

“Θα ξανά πηδηχτώ απ΄το παράθυρο……..

 Ο μικρός Αφγανός δήλωσε στο STAR πόσο λυπημένος είναι που δεν του έδωσαν την σημαία (τρόπαιο που κέρδισε στην κληρωτίδα ).
Ο διευθυντής και οι δάσκαλοι θα τιμωρηθούν για την πράξη τους είπε ο Υπουργός που κατήργησε την αριστεία για να μην νοιώθουν μειονεκτικά τα ξύλα απελέκητα και να τιμωρούνται οι επιμελείς μαθητές !

O Μικρός μαθητής και η οικογένεια του νοιώθουν πολύ θυμωμένοι για αυτή την αφιλόξενη χώρα με τους φασίστες Έλληνες κατοίκους που τους πληρώνουν σπίτι, φως, νερό, τηλέφωνο, και 400 ευρώ τον μήνα κατ΄άτομο.

 Οι φασίστες Ελληνες τους αμείβουν με όλα τα παραπάνω την ίδια στιγμή που τα ίδια τους τα παιδιά λιποθυμούν από πείνα !
Τους δίνουν περισσότερα χρήματα απ όσα παίρνει ως σύνταξη όλη η οικογένεια του αδικοχαμένου χειριστή της Πολεμικής μας Αεροπορίας και οι χήρες και τα ορφανά πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών και στρατιωτικών !

 Και ο δημοσιογράφος του STAR συμφώνησε με την μητέρα του μικρού Αφγανού που θεώρησε πως οφείλουμε στον 11χρονο αγράμματο κι ανιστόρητο στην ελληνική παιδεία, να του δώσουμε την σημαία – τρόπαιο την 25η Μαρτίου (αφού του την στέρησαν οι φασίστες δάσκαλοι του 6ο Δημοτικού Σχολείου Δάφνης την 28 Οκτωβρίου) για να επανορθώσουμε ! ! !

 Κι έτσι στην επέτειο της παλιγγενεσίας μας από τον Μουσουλμανικό ζυγό, την Ελληνική σημαία μας θα την σηκώσει περήφανα ως τρόπαιο κλήρωσης ο μικρός Μουσουλμάνος.

 Όσο για τα Ελληνόπουλα , που δεν είναι σίγουρο πως έχουν όλα τους, φως, νερό, τηλέφωνο, φαγητό και σπίτι, δεν θα δουν σημαία , αφού οι γονείς τους άφησαν την Πατρίδα έρμαιο στον κάθε ανθέλληνα πολιτικό τυχοδιώκτη να την κακοποιεί και να την ευτελίζει βιάζοντας τα Ιερά και Όσια των Ελλήνων.

Προτείνω λοιπόν να δώσετε όλες τις σημαίες στην 25 Μαρτίου σε μουσουλμάνος ως τρόπαιο κατάκτησης των ραγιάδων και ξεφτιλισμένων Ελλήνων ! ! !

 Ζητήστε ρε φασίστες συγνώμη και πείτε δεν θα το ξανακάνουμε.”

https://www.facebook.com/filippos1973

.

loading...

16 thoughts on “Φίλιππος Ηλιάδης: Ζητήστε ρε φασίστες συγνώμη και πείτε “δεν θα το ξανακάνουμε” ! ! !

  1. ΟΞΩΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  2. Συμφωνω απολυτα αρθρογραφε μου.Σημερα ακουσα στα βρωμοκαναλα οτι καποια ελληνοπουλα κινδυνεψαν να λαμπαδιασουν απο κερια αναμμενα απειδη δεν ειχαν ρευμα.Οργη και μισος εχω για τους εθνομηδενιστες που μα κυβερνουν.Υποκριτικα σκουλικια

  3. Ας μας πει κάποιος αριστερός τι από αυτά που περιλαμβάνονται στο δημοσίευμα δεν είναι σωστό;

  4. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΕΡΓΟΙ.

  5. εξω ολοι οι λαθρο απο την ελλαδα εξω και οι προδοτες

  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  7. Να σημειωθει οτι για την κατασκευη της γελοιας προβοκατσιας με τον μωαμεθανο αμιρ συνεργαστηκαν ΟΛΑ τα συστημικα τουρκοκαναλα καθως και η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ με τις ανακοινωσεις συμπαραστασης.
    Η πατριδοκαπηλη νου-Δουλα ειναι το ιδιο λαθρολαγνα οπως η αριστερα.

  8. Προφανώς διάβασες μόνο τον τίτλο κι όχι το κείμενο.

  9. Κοίτα που εγώ νόμιζα ότι την ελληνική επανάσταση την κάναμε για να απελευθερωθούμε απ' τους Τούρκους και τα τσιράκια τους τους Ελληνες κοτζαμπάσηδες κι οχι γενικά κι αόριστα απ' τους μουσουλμάνους. Αλλωστε ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ήταν μουσουλμάνος.Κι ο Ρήγας Φεραίος στο θούριο μιλάει και για τους μουσουλμανικούς λαούς να ξεσηκωθούν ενάντια στον τύραννό τους.

  10. Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο …
    Εάν δε απαλλαγούμε το συντομότερο από αυτούς τους άθλιους αριστερούς αναρχοφασιστες, που νομίζουν ότι θα μας επιβάλουν καθεστώς Βόρειας Κορέας, το έχουμε χαμένο.
    Λόγω αρρωστημένης ιδεολογίας και ιδεοληψίας προχωρούν συστηματικά την ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας, ενώ οι δανειστές-διεθνείς τοκογλυφοι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερους συμμάχους στην κατάληψη της χώρας.
    Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι αυτά τα άθλια ανθρωποειδή θα μας βγάλουν από τα μνημόνια και θα σώσουνε την εθνική οικονομία, παραβλέποντας ότι ενεχυρίασαν τη χώρα και τον εθνικό της πλούτο για 99 χρόνια. Μάλιστα είναι τέτοια η αναλγησία τους, που μια καριολα βγήκε και μας είπε ότι τα 99 χρόνια δεν είναι τίποτα, αφού αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιά.
    Δυστυχώς η αντιπολίτευση αντί να έρθει σύσσωμη σε ευθεία σύγκρουση με τους καθεστωτικούς σιωπηλά συμβαδίζει μαζί τους.

  11. Πότε θεωρείται τρόπαιο μια σημαία;;; Ας μας πει ο αρθρογράφος!! Απάτριδες, ανθέλληνες!!!

  12. Στο Μιανμαρ και στην Σενεγαλη φευγουν κατι χιλιαδες ανθρωποι απο τις χωρες τους.Κανω εκκληση στον Μουζαλα να τους φερει αδω στο ελλαδισταν.Σπιτια εχουμε λογω πλειστηριασμων να τους εγκαταστησουμε,λεφτα υπαρχουν.Αλλωστε οι γηγενεις του ελλαδισταν φευγουν και θα φευγουν σε ξενες χωρες.Να μια καλη ευκαιρια για γινουμε μια μουσουλμανια.

  13. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΤΣΕΝΑΙ;

  14. Ρε βλήμα 12.45,εσένα ποιος σου δίδαξε ότι ο Ανδρούτσος ήταν μουσουλμάνος;
    Αναρχοκομμούνια, κοπρίτες του κερατά. Έννοια σας……

  15. Μην ξεχνατε:
    Ο Μιλτιαδης Βαρβιτσιωτης βολευτης της ΝΔ εχει δηλωσει δημοσιως οτι "ειναι αναφαιρετο δικαιωμα καποιου να καιει την Ελληνικη Σημαια"!
    Video YouTube:Βαρβιτσιωτης Σημαια
    Μην ξεχνατε:
    Ο Μιλτιαδης Βαρβιτσιωτης,γνωστος παραθεριστης Μυκονου,δεν εχει εργαστει ποτε στη ζωη του.Επαγγελματιας βολευτης-Κοπρος.

  16. προσφυγες προσφυγες
    προσφυγες παντουουου
    και τα μυαλα στα καγκελα
    του Σιωνιστικου εχθρου

Comments are closed.