ΚΑΤ΄ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΣΕΚΕΡΗ – Ο “θίασος” του ΣΥΡΙΖΑ στο δικαστήριο – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για τον Κοροβέση;

Ματζουράνης ο μπουρλοτιέρης…

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της κ. Τσακάλου, το δικαστήριο έγινε άνω – κάτω προς χάριν πολιτικών εντυπώσεων!

Αφού μέχρι της χθεσινής συνεδρίασης του δικαστηρίου οι κατηγορούμενοι Ηλίας Γεωργίου (πρώην Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών και καταδικασμένος ήδη από τη δίκη Μαντέλη) και ο Γιώργος Σκαρπέλης (πρώην Διευθυντής του ΟΤΕ, φερόμενος ως αποδέκτης χρημάτων από τη Siemens) δεν εκπροσωπούνταν από κανένα συνήγορο υπεράσπισης! Να σημειώσουμε πως, και οι δυο κατηγορούμενοι ήταν σκληροί Πασοκάνθρωποι!

Ξαφνικά λοιπόν χθες, στην αίθουσα του δικαστηρίου “έσκασε μύτη” επιστρατευμένος προφανώς – ο νοών νοείτο – ως συνήγορος του Γιώργου Σκαρπέλη, ο συνήγορος του ελληνικού Δημοσίου (;;;) που ήταν νομικός σύμβουλος του Δημοσίου για το φιάσκο της διάθεσης τηλεοπτικών αδειών, το φιάσκο των Τσίπρα και Παππά, κ. Γιάννης Ματζουράνης! Ο οποίος υπήρξε ορκισμένος εχθρός της οικογένειας Μητσοτάκη από εκείνη τη μαύρη χρονική περίοδο του σκανδάλου Γιώργου Κοσκωτά! Ο Γιάννης Ματζουράνης, το ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, αναπληρωματικό μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου, αφού διατέλεσε σύμβουλός του, και περνώντας από πολλές Γραμματείες Υπουργείων!

Ε κ. Τσακάλου; Ξέρετε κάτι να μας πείτε, όταν στέλνατε τα δωράκια στις Γραμματείες των Υπουργείων, όπως αποκαλύψαμε στην Ελεύθερη Ώρα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017; Μπορείτε να μας πείτε σε ποιες Γραμματείες;

Ακούει, διαβάζει η Έδρα του δικαστηρίου;

Συριζαίος θίασος στο δικαστήριο

Ο κ. Ματζουράνης λοιπόν, όπως και οι περισσότεροι του παλαιού ΠΑΣΟΚ που έχουν προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, διατύπωσε αίτημα κλήσεως ως μαρτύρων στη δίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη!

Αυτό το αίτημα απορρίφτηκε από το δικαστήριο και εμείς δεν θα εξετάσουμε αυτήν την στιγμή εάν το δικαστήριο έπραξε ορθώς ή λάθος!

Θα καταθέσουμε όμως ότι, αυτή η αξίωση ήταν υποκινούμενη προς εξυπηρέτηση κυβερνητικών συμφερόντων και προς χάριν εντυπώσεων!

Και η θέση μας ενισχύεται από το γεγονός – όπως μας ενημέρωσαν – πως στη χθεσινή δίκη βρέθηκε όλως ξαφνικά για πρώτη φορά και ο “έγκριτος” δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης! Έτσι, θα ρωτήσουμε: “τι γύρευε άραγε η αλεπού στο παζάρι”;

Βεβαίως, όλως τυχαίως εμφανίστηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες που απουσίαζαν όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις, συμμετέχοντας ως μέλη αυτού του αξιοθρήνητου αριστερού θιάσου!

​πηγη

loading...