Χριστούγεννα χωρίς Χριστό στο παγκόσμιο Κράτος – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους…
Το Tesco, μία βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ, παρουσίασε την πρώτη διαφήμισή του με αφορμή τα Χριστούγεννα, μόνο που πουθενά δεν γίνεται αναφορά στον Χριστό.

Αντίθετα παρουσιάζεται μία πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα με συμβολισμούς Πανθρησκείας, καθώς τους πάντες «ενώνουν» τα αγαθά του «Γιαχβέ», εν προκειμένω η χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα!

Πουθενά στην διαφήμιση δεν γίνεται «αναφορά» στην γέννηση του Χριστού, ενώ αντίθετα ο ρουχισμός των υπόλοιπων φυλών «προδίδει» την θρησκεία τους.

Όλοι μαζί με φόντο τους εμπορικούς «χριστουγεννιάτικους» στολισμούς απολαμβάνουν λουκούλεια γεύματα, τα οποία αργότερα θα προσφέρει το παγκόσμιο κράτος, χωρίς εργασία, όπως αποκάλυψε με βίντεο-ντοκουμέντα το el.gr!

Η διαφήμιση είναι η πρώτη στην σειρά με τίτλο «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι», με την οποία η εταιρεία θέλει να γιορτάσει την «διαφορετικότητα» των φυλών που, υποτίθεται, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και φυσικά να στοχεύσει σε μία ευρεία γκάμα καταναλωτών.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Τα πολλά λόγια περισσεύουν!

el.gr

loading...

1 thought on “Χριστούγεννα χωρίς Χριστό στο παγκόσμιο Κράτος – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

  1. Η Παγκοσμιοποίηση διαλύει ό,τι κάνει καλύτερες τις σχέσεις των ανθρώπων, π.χ. τις ηθικές αρχές ή την Χριστιανική πίστη.

Comments are closed.