Ανήκουστο! Από Δευτέρα πάνε για κλείσιμο οι Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές της χώρας

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και μερικές ώρες η ανακοίνωση των μισθών των καθηγητών των ΑΣΕΙ που βγήκαν για το μήνα Δεκέμβριο, οι οποίοι είναι μειωμένοι σε ποσοστά μεταξύ 30% και 70% σε σχέση με αυτούς του Νοεμβρίου.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται περίπτωση πρωτοβάθμιου Καθηγητή στη Σχολή Ευελπίδων, ο οποίος λαμβάνει πλέον μισθό 540 ευρώ!

Οι καθηγητές δηλώνουν ότι ήταν εντελώς απροετοίμαστοι για αυτήν την εξέλιξη και υποστηρίζουν ότι τους είχε δοθεί η διαβεβαίωση πως με το νέο μισθολόγιο οι μισθοί τους θα ήταν είτε ελαφρά αυξημένοι, ιδιαίτερα στις κατώτερες ακαδημαϊκές βαθμίδες, είτε θα έμεναν οι ίδιοι ή στη χείριστη των περιπτώσεων θα υφίσταντο μικρές μειώσεις.

«Αν δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο», ανέφερε καθηγητής της Ευελπίδων «αυτή η εξέλιξη πρακτικά οδηγεί τα ΑΣΕΙ σε κλείσιμο γιατί, πολύ απλά, δεν μπορούμε να ζήσουμε με αυτά τα χρήματα, άρα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε».

Από τη Δευτέρα λοιπόν οι συνελεύσεις των καθηγητών των ΑΣΕΙ αναμένεται να αποφασίσουν πως θα αντιδράσουν και ήδη συζητιέται η αποχή από τα διδακτικά καθήκοντα, η μη διεξαγωγή εξετάσεων και η μη κατάθεση βαθμολογιών.

Σε κάθε περίπτωση, μια πρωτοφανής θύελλα αναμένεται να ξεσπάσει από τη Δευτέρα στον χώρο της ανώτατης στρατιωτικής εκπαίδευσης και μένει να δούμε τι συνέπειες αυτή θα έχει.

loading...

6 thoughts on “Ανήκουστο! Από Δευτέρα πάνε για κλείσιμο οι Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές της χώρας

  1. Οι βουλευτές τι προσφέρουν και παίρνουν 100,000 το χρόνο; μήπως κάπ[οιος από τους ίδιους μπορεί απαντήσει;ς περιμένω,

  2. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

    ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΘΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ? ΛΑΘΟΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ….

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ !!

    ΜΑΥΡΗ ΕΒΡΑΪΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ, ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ …….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΒΟΘΡΟΒΙΑ ΠΟΡΝΗ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΣΟΥ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΛΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΣΑΜΟΥΡΙ
    ΑΣΟΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΝ ΜΕΡΙΑΝ ΚΟΠΡΙΤΙΣΑ…ΟΥΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑ

  4. Θα περιμένεις διότι πνίγονται στη δουλειά …

  5. Και ο βαγγελας ειπε γυφτε οτι εβραιος σου εδωσε το πληρεξουσιο των 600 δις!!!

Comments are closed.