Μετατρέπουν τη χώρα σε απέραντο δικαστήριο

Ακόµη και οι αδαείς έχουν αρχίσει να αντιλαµβάνονται ότι ο πρωθυπουργός άρχισε να ξεδιπλώνει (ήδη) τη στρατηγική που θα ακολουθήσει µέχρι την ώρα που θα ανοίξουν οι επόµενες κάλπες. Επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι
σε επίπεδο οικονοµίας ό,τι κι αν γίνει δεν πρόκειται να αναστραφεί η αρνητική εικόνα που έχει διαµορφωθεί στην κοινωνία, ο κ. Αλέξης Τσίπρας φέρεται να έχει υιοθετήσει την εισήγηση να µετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο δικαστήριο. Η λογική που θα ακολουθηθεί είναι κάτι περισσότερο από απλοϊκή. «Όποιος δεν είναι µαζί µας σύντοµα θα υποστεί τις συνέπειες…».

Με όχηµα επίορκους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς και επιχειρώντας ωµές παρεµβάσεις στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, θα προσπαθήσουν να δηµιουργήσουν την αίσθηση ότι προχωρούν σε επιχείρηση «Καθαρά χέρια». Ήδη, µάλιστα, έχουν ξεκινήσει, µε τις φήµες να δίνουν και να παίρνουν σε σχέση µε την εµπλοκή πρώην υπουργών υγείας στην υπόθεση της Novartis, µε τις περίεργες διαδροµές χρήµατος σε λογαριασµούς υψηλόβαθµων παραγόντων της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, µε τη στοχοποίηση τραπεζιτών επειδή (λέει) έδιναν δάνεια σε επιχειρηµατίες και µε διάφορα άλλα φοβερά και τροµερά, τα οποία προαναγγέλλονται από παρακµιακά µέσα ενηµέρωσης, που απηχούν τις θέσεις αλλά και τις προσδοκίες των Καµµένου – Τσίπρα. Βασικά συστατικά της στρατηγικής που ακολουθεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, είναι ο φόβος, τα υπονοούµενα, η επιστράτευση του κρατικού µηχανισµού και οι γελοίες διώξεις, οι οποίες γίνονται µετά από ανώνυµες καταγγελίες που φτάνουν σε εισαγγελείς που «ελέγχει» το σηµερινό γκουβέρνο. ∆υστυχώς για τον κ. Τσίπρα, η µητέρα µου ποσώς ενδιαφέρεται για το αν θα µπει φυλακή ή όχι ο Ψυχάρης, αν θα τιµωρηθεί για το λαθρεµπόριο η ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη ή πόσες ακόµη εγκληµατικές οργανώσεις θα καταγγείλει από το βήµα της Βουλής ο συγκυβερνήτης της κυβερνώσας αριστεράς Πάνος Καµµένος. Απεναντίας, για εκείνο που σχεδόν καθηµερινά µε ρωτάει είναι πότε θα πάρει τη σύνταξη που εδώ και έναν χρόνο τής έχει στερήσει η κυβέρνηση των νεοκοµµουνιστών.
Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας, στην προσπάθειά του να διατηρηθεί όσο γίνεται περισσότερο στην καρέκλα του, αναζητά διαρκώς εχθρούς. Ψάχνει να βρει θηράµατα για να ρίξει στην κοινωνική αρένα, µήπως και αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα µεγάλα και σοβαρά προβλήµατα που αδυνατεί να λύσει η κυβέρνησή του. Το παραµύθι του 2014 πλέον δεν έχει δράκο. Ουδείς, ακόµη και αυτή η µικρή µειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑίων, πιστεύει τα επαναστατικά λόγια του κ. Τσίπρα, σε σχέση µε τη διαπλοκή και τους διαπλεκόµενους. Κανείς πλέον δεν ακούει τις κορώνες περί διαφάνειας, αξιοκρατίας και δεν ξέρω τι άλλο έλεγαν για να παραµυθιάζονται ότι αφού σκίσουν τα μνηµόνια θα αλλάξουν την Ελλάδα των ολιγαρχών υπέρ του λαού.
Απεναντίας, εκείνο που πιστεύει (πλέον) η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών είναι ότι και ο σηµερινός πρωθυπουργός συµβιβάστηκε απέναντι στη γοητεία του συστήµατος. Αποτελεί άλλωστε κοινό µυστικό ότι συνοµιλεί σχεδόν µε όλους τους ισχυρούς του χρήµατος. Και, σαν να µην έφτανε αυτό, επιχειρεί και κάτι πρωτόγνωρο για τα µεταπολιτευτικά χρονικά: επιδιώκει µε απροκάλυπτο τρόπο να οικοδοµήσει τη δική του διαπλοκή. Το συµπέρασµα από όλα όσα διαδραµατίζονται στο πολιτικό σκηνικό είναι ένα: από τη στιγµή που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άρτο για το κοινό, αποφάσισαν να δώσουν θέαµα. Αυτό σηµαίνει ότι οι επόµενοι µήνες θα είναι γεµάτοι από σκανδαλολογία του παρελθόντος, από διώξεις αντιπάλων, από εισαγόµενες λίστες, από εισβολές κρατικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, από καταγραφές συνοµιλιών και από άλλα διάφορα που ευδοκιµούν σε κάτι παρακµιακές χώρες, οι οποίες αποτελούσαν πρότυπο για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, όλα αυτά δεν έχουν καµία σηµασία µπροστά στο πιο ανατρεπτικό δικαστήριο, που δεν είναι άλλο από το λαϊκό. Είµαι σίγουρος ότι µε τα όσα απεργάζονται οι νεοκοµµουνιστές απλώς επιβαρύνουν τη θέση τους, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα επιστροφής στο οικείο περιβάλλον του 3%.
Υ.Γ.: Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας, στην προσπάθειά του να διατηρηθεί όσο γίνεται περισσότερο στην καρέκλα του, αναζητά διαρκώς εχθρούς.

parapolitika.gr/

loading...

6 thoughts on “Μετατρέπουν τη χώρα σε απέραντο δικαστήριο

  1. Evangelos Konstantakakos
    16 λεπτά ·

    Σήμερα, το πρόγραμμα έχει ως εξής. Ξεκινάω με επαφές με τα διάφορα τμήματα του υπουργείου Δικαιοσύνης της ΑΜΕΡΙΚΑ, ΑΜΕΡΙΚΑ, που συμπεριλαμβάνει και το FBI για τις προσωπικότητες ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΡΗΝΟΣ, ΙΩΣΗΦ και το μαλακομπουκομα του Λονδίνου.

    Έχω πάρει όλες τις δηλώσεις του κάθε ενός αριστοκράτη από αυτούς, και έφτιαξα ένα βιντεοκλίπ που κρατάει πάνω από τρις ώρες, το οποίο βιντεοκλίπ θα το παραδώσω σήμερα σε κάθε τμήμα του υπουργείου που είναι η δουλειά του να ερευνήσει τις υποθέσεις και ιδιαίτερα αυτές τις καταγγελίες που γίνονται συγκεκριμένα με ιδιετερα στοιχεία καταγγελίας.

    Σήμερα θα καταθέσω και εγώ αλλά και άλλα άτομα από την Αμερική, για τα όσα έχουν ζήσει για χρόνια τώρα σε πολλά μέροι της χώρας, από τον Γιαλτουριδη και πόσο η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ιδιετερα στην βοστονη τον θεωρούν κακόβουλο εχθρό τους και σιχαμερό.

    Σήμερα οι Αμερικάνοι για πρώτη φορά θα ακούσουν και θα διαβάσουν όσα έχει πει και γράψει ο κάθε ένας από αυτούς.

    Οι Αμερικάνοι καλούνται να τηρήσουν τους νόμους, και να ερευνησουν την κάθε καταγγελία που κατατίθεται με κάθε λεπτομέρεια. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρο.

    Εγώ σήμερα θα είμαι η κόλαση για τους τύπους αυτούς. Αυτά για να γνωρίζετε όλοι για την καταγγελία μου αυτή όπως γνωρίζεται για όλες τις έρευνες που κάνω. Δεν κάνω σαν αυτούς που κάνουν βρώμικες επιθέσεις και μάλιστα πισώπλατα. Εγώ μου αρέσει να ξέρουν όλοι ότι έρχεται έρευνα και θύελλα.

    Αυτά για τώρα. Σε λίγο αρχίζει η σκληρή καταγγελία.

  2. Μη περιμενετε να κυνηγησουν τους μεγαλοσχημονες ενοχους.Οι μικρομεσαιοι θα την πληρωσουν.Οι κομουνιστοσυμμοριτες ετοιμαζονται για την ρεβανς.Αιτιες και ιδιως προσχηματα θα βρεθουν.Η ουσια ομως ειναι η ρεβανς.Δεν τους εκατσε καλα το '49.Ενω εμεις το ξεχασαμε και οι μισοι το αποκηρυξαμε κιολας απο ηλιθιοτητα η και απο αστοχασια αυτοι τον χαβα τους.Περασαμε ολη τη μεταπολιτευση διαβαζοντας και ξαναδιαβαζοντας στα νεοταξιτικα εντυπα καθε μορφης και αποχρωσης (που τους υποθαλπουν) για την επανασταση που χαθηκε,για τον ανθρωπο με το γαρυφαλλο,για τον αγωνιστη Αρη και ξανα μανα τα ιδια.Οι εμμονες, τους στοιχειωσαν.Σχεδον ολοι διορισμενοι στο δημοσιο ,σχεδον πλουσιοι, οικονομικα ανεξαρτητοι σιγουρα και κυριως αργομισθοι και αργοσχολοι οι περισσοτεροι.Τους βαλαμε και στην Ευρωπη!!Αν ειναι δυνατον ,να ομως που ειναι!!Αυτοι εκει τον χαβα τους!Μονη τους εννοια η ρεβανς.Η εκδικηση που τρωγεται κρυα!!Τους δωσαμε χιλιομετρα σκοινια για να μας κρεμασουν.Αντι απλα να εφαρμοσουμε τον νομο.Ακου καταληψη δημοσιου κτηριου!!!Ακου χτισιμο γραφειων!!Ακου κλεισιμο λιμανιων και δρομων!!Για μενα ολα αυτα ειναι κατι χειροτερο απο φονο.Δεν τα χωρα το μυαλο μου!!Επεισαν τους ανεγκεφαλους οτι σιγα δεν τρεχει και τιποτα!!Μαλλον θα πρεπει να ξεθαψουμε τον Μανιαδακη και τον Σκαλουμπακα μαζι!!Και να ξυπνησουμε απο το βαθυ ραχατι!!Τωρα πιστευουν οτι ηρθε η ωρα τους.Θα κανουν αυτα που ξερουν μην εχουμε αυταπατες.Κατι σαν τις δικες της Μοσχας επι Σταλιν!!Τοχουν στο αιμα τους .Αυτο θα κανουν μολις μπορεσουν.

  3. ο βαγγελας δεν ειπε ρε τουρκοσπορο αρχιδι οτι εβραιος σου εδωσε το πληρεξουσιο της ρεντ????
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    δηλαδη τωρα ρε ινδικο χοιριδιο περιμενεις το βαγγελα να δειξει τα συμβολαια με τον ομπαμα ενω εσυ κρυβεις τα ομολογα??????
    ρε τοσο διανοητικα αναπηρος εισαι ρε μογγολογυφτα??????

  4. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ…

    Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΚΑΡ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ…

    ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ…ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ??

    Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΞΕΦΤΙΛΑ??

    ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 2.8 ΤΡΙΣ…
    ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ…
    ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΟΝΟ 0.5% ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΗΝ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 0.5% ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΟΥΜΕ..
    ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

  5. ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΡΟΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ!!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗ!!!

  6. δηλαδη ρε γυφτικο καθαρμα μας λες οτι πισω απο τα ομολογα μπορει να φανουν εβραιοι και οχι το αμερικανικο δημοσιο που ελεγες τοσα χρονια??????
    ρε γυφτικο μουνοπανο ποσο εβραιοπουλημενο καθαρμα εισαι?????

Comments are closed.