ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ “ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ” ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εδω και πολλες δεκαετιες αναπαραγεται στην συγχρονη εποχη ο Θρυλος του “μαρμαρωμενου” Βασιλια. 


Ποιος ομως ειναι ο πραγματικος “μαρμαρωμενος” βασιλευς ; Ποιοι και γιατι συντηρουν αυτον τον θρυλο ; 


Οταν εγινε η δευτερη αλωση της Κωνσταντινουπολεως τον Μαιο του 1453
απο τους τουρκους οι προγονοι μας δημιουργησαν τον θρυλο-μυθο του “μαρμαρωμενου” βασιλια για δυο παρα πολυ συγκεκριμενους λογους.


Ο πρωτος και σημαντικοτερος ηταν οτι επρεπε να παραμεινει σε υψηλο επιπεδο το ηθικο των σκλαβωμενων Ελληνων και παραλληλα να υφισταται η ελπιδα της απελευθερωσεως του Ελληνικου εθνους. 


Ο δευτερος λογος ηταν οτι μετα την αλωση της Πολης παρα την πολυ ηρωικη και μοναδικη στο ειδος της προσπαθεια των Ελληνων η πολη δυστυχως επεσε. 

Τοτε οι ιδιοι οι τρομεροι ηρωες και οι ηρωικες οικογενειες τους, διοτι μετα το τρομερο αυτο γεγονος πληγωθηκαν ως ανθρωποι ενω παραλληλα ειχε πληγωθει και ο εθνικος τους εγωισμος με τον τροπο τον οποιο χαθηκε η βασιλευουσα με συνεπεια αυτος ηταν ενας ακομη λογος για τον οποιο
δημιουργησαν τον θρυλο του ‘μαρμαρωμενου” βασιλια”.

Ακομη και οι νεοταξιτες της δυσεως οι πιο φοβεροι εχθροι μας ειναι για μια και μοναδικη φορα ιστορικα ενημερωμενοι οτι ο “μαρμαρωμενος” βασιλιας ειναι ο Κωνσταντινος Παλαιολογος.

Στο σημειο αυτο για οσους δεν γνωριζουν οι ιδιοι οι νεοταξιτες εκαναν και σχετικη ταινια με τον Τομ Χανκς στον πρωταγωνιστικο ρολο ο οποιος φερεται να αναζητα μεταξυ αλλων τον μαρμαρωμενο βασιλια τον ηρωα Κωνσταντινο Παλαιολογο.

Η ιστορια της ταινιας αρχιζει στην Φλωρεντία, συνεχίζει στη Σιένα της Ιταλίας και καταληγει στην 
Αγια Σοφια.

Τον μυθο οτι ο “μαρμαρωμενος” βασιλιας ειναι ο Ιωαννης γ Δουκας Βατατζης τον δημιουργησαν οι ρωσοι στα πλαισια της εξωτερικης τους πολιτικης. 

Ομως μεσα στα πλασια της ανθελληνικης και πολυ επιζημιας για το εθνος μας προπαγανδας ειναι κυριολεκτικα εκτος τοπου και χρονου. 

Αυτο διοτι κατα την εποχη την οποια ζουσε ο Ιωαννης γ Δουκας Βατατζης η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχε κατακτηθει απο τους γερμανους και δεν υπηρχε κανενας απολυτως θρυλος για κανεναν ‘μαρμαρωμενο” βασιλια. 

Ενδεικτικο ειναι οτι κανενας Ελληνας και ξενος ιστορικος δεν κανει καμια αναφορα περι μαρμαρωμενου βασιλια και οτι αυτος ειναι ο Ιωαννης γ  Δουκας Βατατζης. 


Ολοι οι ιστορικοι Ελληνες και ξενοι κανουν αναφορα για τον θρυλο του “μαρμαρωμενου” βασιλια και αναφερουν οτι αυτος ειναι ο Κωνσταντινος Παλαιολογος. 
Απο την πρωτη ημερα που εγιναν οι ρωσοι χριστιανοι δεν μας εχουν βοηθησει ποτε σε καμια κρισιμη ιστορικη στιγμη οπως ηταν  η Αλωση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας τον Απριλιο του 1204 μ.χ.,  απο τους γερμανους, η δευτερη αλωση μονον της βασιλευουσας και οχι της παλαι ποτε Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους τουρκους. 

Τραγικα και προδοτικα αποντες οι ρωσοι το 1821, το 1921 κατα την τρομερη Μικρασιατικη καταστροφη οπου υποστηριζαν τον Κεμαλ, ενω τα ιδια εκαναν και το 1974 οπου ειχαμε την απωλεια της Κυπρου.



ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ 
ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ; 

Τον διαμελισμο της Ελλαδος τον παρουσιαζουν στους σαπισμένους ηθικα και
αμαθεις ραγιαδες ως αναλαμπή της ορθοδοξιας.




Όταν ενας λαος δεν εχει ηθικη και παιδεια τοτε χανει ολες του τις αξιες και γινεται ερμαιο στα χερια των μεγαλων δυναμεων.

Εδώ και πολλα χρονια γινονται αναφορες σε διαφορες “προφητειες” ότι οι Ρωσοι θα μας κανουν “δωρο” την Κωνσταντινουπολη και την νεα Ρωμαικη αυτοκρατορια και ότι θα αναστηθεί ο “μαρμαρωμένος” βασιλιας


Όλα αυτά διοτι εκμεταλευονται την τεραστια παρακμη, την αμαθεια και την ανηθικοτητα που επικρατει στην πλειοψηφια.


Δυστυχως οι εωσφοριστες νεοταξιτες εχουν αποφασισει οριστικα εδω και δεκαετιες τον διαμελισμο της Ελλαδος καθως και των βαλκανιων.



Μεσα στα νεα αυτά κρατη τα οποια θα δημιουργηθουν είναι και το νέο κρατος της Κωνσταντινουπόλεως.


Αυτό το νέο κρατος το παρουσιαζουν στους εξαθλιωμένους και αμαθεις ραγιαδες ως νεα “Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια την οποια οι πολλοι την ονομαζουν με την γερμανικη ¨ψευτικη ονομασια “Βυζαντινη”.

Ένα από τα κρατη το οποιο πρωταγωνιστει για τον διαμελισμο της Ελλαδος και των βαλκανιων διοτι θα εχει προσβαση  από τα νερα του Βοσπορου στο Αιγαιο, είναι η αιωνιος ανυπαρκτη “φιλη” μας ρωσια.

Ένα τεραστιο δικτυο ρωσων πρακτόρων και υποτακτικων στην Ελλαδα εχει αναλαβει και προωθει τις “προφητειες” ότι θα παρουμε πισω την Κωνσταντινουπολη και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια και ότι θα αναστηθεί ο “μαρμαρωμένος” βασιλιας.
Όπως είναι λογικο δεν εκμεταλευονται μονον την αμαθεια αλλα και τον πατριωτισμο των Ελλήνων  οι οποιοι όμως παραλληλα δεν εχουν ειτε την απαραιτητη παιδεια ειτε είναι πολύ αφελείς. 
Γνωριζουν πολύ καλα οι ρωσοι και οι υπολοιποι νεοταξιτες ότι το μεγαλυτερο επίτευγμα του Ελληνικου εθνους ηταν η διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας από τους Ελληνες οι οποιοι πριν ηταν σκλαβοι των αρχαιων ρωμαιων.

Για αυτό αναβιωνουν μεσα από τηλεπατριδεμπορους προδοτες με της δηθεν πατριωτικες εκπομπες, ολες αυτους τους θρυλους.


Για οσους δεν γνωριζουν ολες αυτές της “προφητειες” της ορθοδοξιας δεν της αναγνωρισε ποτε η ορθοδοξη εκκλησια.


Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.


Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ.
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.



Με πολύ βρωμικο τροπο κρατουν τους Ελληνες αλλα και τους ραγιαδες αδρανεις οι ρωσοι πρακτορες και πατριδεμπορες. 



Δεν επιθυμουν καμια αντιδραση και καμια αντισταση των Ελλήνων στην νεα ταξη και στον διαμελισμο της Ελλαδος.
Για οσους δεν γνωριζουν οι Ρωσοι ηταν κατά τον μεσιαωνα  ενας από τους αμέτρητους λαους οι οποιοι επιτεθοταν συνεχεια στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια,

Οι Ρωσοι των μεσαιωνικων χρονων  πιστευαν με παθος στον εωσφορο για αυτό ολους εκεινους τους αιωνες εκαναν σφαγες, κλοπες, βιασμους
και σκλαβωμα γυναικων ώστε με σεξουαλικες ανωμαλίες να υμνουν τον
εωσφορο.

Επισης ως γνήσιοι εωσφοριστες εκαναν και εμπρησμούς.
Αυτά είναι τα κοινα χαρακτηριστικα από τα αρχαια χρονια με τα οποια ξεχωρίζουμε ολους τους λαους οι οποιοι πιστευουν στον σατανα. 

Οι εωσφοριστες Ρωσοι ειχαν φτασει εξω από την Κωνσταντινουπολη.
Για αυτό ο λογιος βασιλιας Κωνσταντινος ο πορφυρογεννητος ανακαλεσε
τον δομεστικο των σχολων (αρχιστρατηγος) τον ενδοξοτατο Αρμενιο
αρχιστρατηγο Ιωαννη Κουρκουα ο οποιος ηταν στο ανατολικο μετωπο οπου κερδιζε ολους τους πολεμους εναντια στους αγαρηνους.


Οι Ρωσοι επιτεθηκαν αιφνιδιαστικα στην Ελληνικη 

πρωτευουσα διοτι


απουσιαζε ο Ελληνικος αυτοκρατορικος στρατος.  


Θεωρησαν οι ρωσοι ότι θα καταλαβουν πολύ ευκολα την αγια και ιερη Κωσταντινουπολη την αυτοκρατορικη πρωτευουσα των Ελλήνων, ώστε να κατακτησουν στην συνεχεια και την υπολοιπη Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.

Ομως με τον ερχομο του ενδοξου αρχιστρατηγου Ιωαννη Κουρκουα και των ενδοξων Ελλήνων στρατιωτών  τα δεδομενα αλλαξαν  υπερ των Ελλήνων και οι ρωσοι υποχωρησαν με σημαντικες απώλειες.

Είναι απολυτως βεβαιον ότι οι επιτυχιες του Ιωαννη Κουρκουα θα ηταν ακομη περισσοτερες εάν δεν τον αποσπουσαν οι Ρωσοι από τις πολύ σοβαρες πολεμικες επιχειρήσεις.

ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ
ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ;

Η αυτοκρατορια ειχε για μια ακομη φορα εμφυλιους πολεμους εξαιτιας της διαμάχης των εβραιων πολιτικων αξιωματούχων της πρωτευουσας και της Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας με υπαιτιοτητα των εβραιων πολτικων αξιωματούχων της αυτοκρατοριας.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΕΚΑΠΗΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ
ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΟ ΒΑΡΔΑ ΣΚΛΗΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
Ο ευνούχος, παρακοιμώμενος, Βασιλειος Λεκαπηνος,επιθυμουσε να κρατησει την πραγματικη αυτοκρατορικη εξουσια, μονον για τους πολιτικους εβραιους αξιωματούχους  και να κυβερνα , εκεινος, στο ονομα του Βασιλειου του β.

Ηξερε παρα πολύ καλα ο Βασιλειος Λεκαπηνος, ότι με μια τοσο αδικη 

και  καταστροφικη αποφαση, θα προκαλουσε την επανασταση, από την πλευρα του Ελληνοαρμενιου Βαρδα Σκληρου.και των Ελληνων στρατιωτών. 
Προς αντιμετωπιση , του δικαιος επαναστατημενου Βαρδα Σκληρου, το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος, εφερε τον Βαρδα Φωκα.
Όταν ο Βαρδας Φωκας, εφερε εις περας με επιτυχια την αποστολή του, ο Λεκαπηνος ο ευνούχος παρακοιμώμενος του αφαιρεσε ,το αξιωμα του αρχιστρατηγου.
 Τοτε με την σειρα του , επαναστατησε και ο Βαρδας Φωκας, για αυτό οι επαναστατες ειναι  πελον δυο εναντια στον Βασιλειο τον β.


Ο Ιερος Βασιλειος ο β αναγκάζεται να κανει μια πολύ τεραστια θυσια ώστε να γλυτωσει την αυτοκρατορια από τον αφανισμο.
Ο Αγιος Βασιλειος, εδωσε την ιδια του την αδερφη, την πριγκιπισσα Αννα, εδωσε το ιδιο του το αιμα για γυναικα ενός ρωσου βαρβαρου, και πρωην σατανιστη. 
Μετα όμως από αυτόν τον γαμο ολοι οι ρωσοι εγιναν χριστιανοι. Μειωσε λοιπον με αυτόν τον τροπο τους εχθρούς τους εθνους. 
Παρα τους λυγμούς και τα κλαματα της πριγκίπισσας Αννας (αδερφη του Βασιλειου) να μην την παντρεψει με αυτόν τον βαρβαρο, εκεινος την εδωσε γιατι δεν υπηρχε άλλη επιλογή για την Ελλαδα για να σωθει και να μην διαλυθει από τους εμφυλιους, παρα μονον η συμμαχια με αυτόν τον βαρβαρο ρωσο ηγεμονα.
 Επρεπε παση θυσια να σταματησει τους εμφυλιους πολεμους ο Ιερος Βασιλειος, ώστε να αντιμετωπισει τους Βουλγαρους, τους Αγαρηνούς, τους Χαζαρους και τους γερμανους. Εάν δεν σταματουσε τους εμφυλιους θα εσβηνε η αυτοκρατορια.
Με τον γαμο αυτό εξασφαλισε 6000 πολύ καλους πολεμιστες ρωσους,ο αγιος και ιερος Βασιλειος ο β ώστε να σταματησει οριστικα τους πολύ αιματηρούς εμφυλιους πολεμους.
Εξαιτιας αυτου του γαμου οι ρωσοι  ασπαστηκαν τον Χριστιανιμο ώστε από γνήσιοι εωσφοριστες να γινουν χριστιανοι ενώ   απεκτησαν ταυτόχρονα και πολιτισμο.
Η Εκκλησία της Ρωσίας ήταν διοικητικά εξαρτημένη μεχρι και την πτωση 

της


 Ελληνικης-ρωμαικης αυτκρατοριας στους γερμανους και εν συνεχεια την πτωση της Κωνσταντινουπόλεως το 1453 μ.χ  στους Ισμαηλίτες.




Ο μητροπολίτης Κιέβου και πάσων των Ρωσίων ήταν κατά παντοτε Έλληνας και διοριζόταν από την Κωνσταντινούπολη.

 Μόνον κατά την ύστερη ρωμαικη περίοδο τον 13ο και 14ο αιώνα, υπήρχε εναλλαγή Ελλήνων και Ρώσων στην κεφαλή της Εκκλησίας.


 Οι Ρωσοι υποψηφιοι ομως επρεπε να ταξιδεψουν μέχρι την Κωνσταντινουπολη για να ενθρονιστουν μητροπολιτες .

Η Ελληνικη Εκκλησία είχε μεγαλη αιγλη -επιρροή, διοτι  αντιπροσώπευε την εξωτερικη πολιτικη της αυτοκρατοριας.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ
ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΝ
Β.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ
ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΝ
Β.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.
Οι πολύ καλοι μας “φιλοι ” οι ρωσοι  αφησαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.
Εδώ βλέπουμε ότι σε ολες τις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως εθνος, οι ρωσοι οι οποιοι ευεργετηθηκαν στον μεγιστο βαθμο από τους Ελληνες και από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως και μας αφησαν ερμαιο στους γερμανους και στους τουρκους οι οποιοι εφαξαν, εκλεψαν, βιασαν ενω σκλαβωσαν παρα πολλες Ελληνιδες, για να τελουν με σεξουαλικες ανωμαλειες τα εωσφορικα τους θρησκευτικα καθήκοντα, εκαψαν ναους, βιασαν μοναχες, εκελψαν ότι πολυτιμο ειχαν οι ιεροι ναοι.
Όμως οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν. 
Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν

 “ορθοδοξοι


 χριστιανοι’ από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β.
Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι  τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.
Ακομη και 19 χρονια μετα τον εκχριστιανισμο τους απο τον ιερο Βασιλειο τον Β, οι ρωσοι επι Κωνσταντινου του Θ , επιτεθηκαν εκ νεου στην πολη-Κωνσταντινουπολη. 
Δεν σεβαστηκαν λοιπον απο την αρχη την ευεργεσια που τους εκαναν οι κορυφαιοι του κοσμου οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 

Το εντελως παραλογο  από ιστορικης πλευρας είναι ότι οι Ρωσοι πιστευουν ότι είναι οι εξ αιματος συνεχιστες της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκατοριας.

Αυτό διοτι παντρευτηκε η Αννα η αδερφη του Βασιλειου τον Βλαδιμηρο ενώ μετα από τέσσερις αιωνες η Σοφια η ζωη Παλαιολογου πατρευτηκε τον Ιβαν τον γ, 
Το 1472 ο Ιβάν γ’ νυμφευθηκε την ανιψια του τελευταιου βασιλια της πολεως του Κωνσταντινου Παλαιολογου η οποια είχε ζήσει στην Ιταλια και είχε γίνει μετοχος της δυτικής παιδείας. 



Την εποχη των παλαιολογων δεν υπηρχε αυτοκρατορια, διοτι το Ελληνικο κρατος ειχε κατακτηθει απο τους γερμανους στις 13 Απριλιου του 1204 μ.χ, με την τεταρτη εωσφορικη “σταυροφορια”.

Οποτε οι Ρωσοι δεν μπορουν να επικαλουνται συγγενεια εξ αιματος με τους Ελληνες αυτοκρατορες απο την δυναστεια των Παλαιολογων.

Τοτε την εποχη των παλαιολογων υπηρχαν μικρα Ελληνικα και πολλα λατινικα κρατιδια, στην γεωγραφικη θεση του πρωην Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 


Η Κωνσταντινουπολη ηταν πλεον μια πολη κρατος.

Η πραγματικη συγγενια εξ αιματος των ρωσων με τους Ελληνες βασιλεις της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ειναι μοναχα απο την Μακεδονικη δυναστεια και απο την πριγκιπισσα Αννα την αδερφη του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων του ιερου Βασιλειου του β.







Ομως οι ρωσοι διοτι μισουν θανασιμα τους Ελληνες και τα επιτευγματα





τους,







 με αποτελεσμα να αισθανονται παρα πολυ κατωτεροι ως λαος εναντι των 

ενδοξων Ελληνων 

δεν κανουν καμια απολυτως αναφορα για την









πραγματικη 









συγγενεια τους εξ αιματος με τους αυθεντικους Ελληνες αυτοκρατορες της Μακεδονικης δυναστειας. 








Τοτε που παντρευτηκε ο Ρωσος εωσφοριστης Βλαδιμηρος την πριγκιππισα Αννα την αδερφη του Ιερου Βασιλειου του β ο Ελληνισμος ειχε φτασει στο απογειο του σε πολιτικο, στρατιωτικο και ηθικο επιπεδο. 

Για αυτο ακιρβως οι ρωσοι αντι να αισθανονται υπερηφανοι που ειχαν εξ αιματος συγγενεια με τον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β, δεν κανουν καμια απολυτως αναφορα.  

Αντιθετα γυρισαν προσφατα ρωσικη σειρα για την τηλεοραση και με πολυ μεγαλη υπηρηφανεια τονιζουν οτι ειναι εξ αιματος συγγενεις των “τελευταιων αυτοκρατορων” των Παλαιολογων.


“Σοφία”: Νέα σειρά στην ΕΡΤ3 (trailer)

Όλες τις σειρές της ΕΡΤ μπορείτε να τις βρείτε στο series.ert.gr


Αποφευγουν λοιπον καθε αναφορα για τον Ιερο Βασιλειο τον β και την αδερφη του την πριγκιπισσα Αννα, ωστε να μην μαθουν οι πολλοι ρωσοι το απιστευτο μεγαλειο και το απογειον του Ελληνισμου κατα την εποχη του ιερου Βασιλειου του β. 

Εαν επρεπε να κανουν ρωσικη σειρα στην τηλεοραση αυτη θα επρεπε να εχει ως θεμα την πριγκιπισσα Αννα την αδερφη του ιερου Βασιλειου του β.  

Οι ρωσοι ομως για να μην φαινονται βαρβαροι και κατα πολυ κατωτεροι απεναντι στους Ελληνες προτιμησαν να αναφερουν την συγγενεια με τους Παλαιολογους.

Ακομη ομως και σε αυτην την σειρα με την πργκιππισσα  Ζωη-Σοφια Παλαιολογου την παρουσιαζουν ως ρωμαια μαγισσα και τους Ελληνες ως μαγους και κλεφτες.

Σε καθε περιπτωση οι ρωσοι εκδηλωνουν το μισος τους, για τους εθνικους τους ευεργετες τους Ελληνες.


Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ. 


Κατα την εποχη των Παλαιολογων η Ελλαδα βρισκοταν σε τεραστια πολιτικη, στρατιωτικη και εν μερη ηθικη παρακμη. 


Αυτο διοτι οι Ελληνες παρακαλουσαν για στρατιωτικη βοηθεια τους χειροτερους εχθρους του Ελληνικου εθνους τους γερμανους οι οποιοι ειχαν κατακτησει το 1204 μ.χ. , ολοκληρη την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια και ξεπερασαν σε βιαιοτητες ακομη και τους σαρακηνους.


Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, μεγαλυτερο καταντημα 

για εναν λαο και για ενα εθνος απο το να παρακαλα τους τρομεροτερους του εχθρους να το γλυτωσουν απο αλλους εχθρους και συγκεκριμενα τους τουρκους. 







Οι αδυναμοι Ελληνες παρακαλουσαν τους φοβεροτερους εχθρους του εθνους τους γερμανους να τους γλυτωσουν απο τους τουρκους.






ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 
ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ 
ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ 
ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.


Εδώ και αρκετα χρονια οι Ελληνες ακουνε την αχρηστη-καταστροφικη για το εθνος μας, ρωσικη προπαγανδα. 





Στα πλαισια της Ρωσικης πολιτικης, πληρωμένοι πρακτορες, προδοτες και φαιδροι πατριδεμπορες, ομιλουν περι της ανύπαρκτης ρωσικης φιλιας και βοήθειας.



Για οσους Ελληνες δεν γνωριζουν ο Χριστιανος; Πουτιν αναγνωρισε τον παρανομο νεοταξιτη επισκοπο ως “πατριαρχη” Ιεροσολυμων, εις βαρος του Ελληνοχριστιανου Πατριαρχη του αγιου Ειρηναίου του α.
Ολοι πλεον γνωριζουν ότι οι νεοταξιτες ολου του πλανητη, μαζι και ένα μερος των εβραιων, εστησαν αυτην την αισχρη πλεκτανη, εις βαρος του Ελληνα Πατριαρχη Ειρηναίου, κατά κοσμον Εμμανουηλ Σκοπελιτη ,ο οποιος γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Σαμο.
Γιατι συναινεσε ο χριστιανος; Πουτιν και η ρωσια στο μεγαλυτερο θρησκευτικο εγκλημα του αιωνα.
Αδικα, παρανομα είναι κλεισμενος μεσα σε ένα δωματιο, εδώ και 11 συναπτα ετη, ο νομιμος Ελληνας Πατριάρχης, ο Αγιος Ειρηναιος ο α.
 Είναι αυτή η πραξη Χριστιανικη και φιλελληνικη;
Eiναι δυνατον ενας χριστιανος ηγέτης, να αναγνωριζει έναν νεοταξιτη παρανομο κατά γενικη ομολογια “πατριαρχη”.
Γιατι δεν ηθελε ο Πουτιν και η υπερδυναμη χριστιανικη ρωσια, έναν γνησιο Ελληνα χριστιανο στον πατριαρχικο θρονο στα Ιεροσόλυμα ;
Γιατι αναγνωρισε ο πουτιν και η ρωσικη ομοσπονδια έναν παρανομο, νεοταξιτη επισκοπο ως “πατριαρχη”, στον επι αιωνες Ελληνοχριστιανικο πατριαρχικο θρονο της Ιερουσαλήμ; 
Μαζι με όλες αυτές της ανθελληνικες και αντιχριστιανικες ενεργειες η Ρωσια εχει αναγνωρισει τα Σκοπια ως “Μακεδονια”, ενώ και ο ιδιος ο Πουτιν αποκαλει τα Σκοπια ως “Μακεδονια”.
Ακομη ο Ρωσος προεδρος και η Ρωσικη κυβερνηση, δεχτηκαν να γινει ναος της πανθρησκειας- εωσφορου στο Καζαν της ρωσιας. 
Σε απόσταση δέκα χιλιομετρων από την πολη Καζάν της Ρωσιας, στην κωμόπολη Staroye Arakchino, έκτισαν εωσφορικο ναο της πανθρησκειας. 
Στον Εωσφορικο ναό αντιπροσωπεύονται οι 12 μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου. Η Καζάν βρίσκεται 800 χιλιομετρα ανατολικα της Μόσχας και είναι η πρωτευουσα του Ταταρσταν. 
Η πολη θεωρειται ως “τρίτη πρωτεύουσα” της Ρωσιας και σε αυτην ζουνε χριστιανοί και μουσουλμάνοι.
 Εξωτερικα στον ναο υπαρχουν απαραδεκτες ψηφιδωτες εικονες του Χριστου και της Παναγιας, άγαλμα του Βούδα, ακόμα και σφίγγες. Στο εσωτερικό του ναου υπάρχουν οι αντιστοιχοι 12 χωροι των θρησκειών. Φυσικά έχουν γίνει και παρεμβάσεις.




Οι “θεοι και οι θεες” ειναι απεικονισμενοι συμφωνα με τις παραδοσεις της καθε θρησκείας, .


Στο τμημα για την ορθοδοξία δεν υπαρχει η Παναγία στην κόγχη του ιερου καθως και ο θεος στο κέντρο της οροφής. Κάτω από το αγαλμα του Βούδα εχει τοποθετηθει το άγαλμα της δαιμονικης θεας Shiba, η οποία είναι η θεά της καταστροφής-πολεμου.


Το ιδιο ακριβώς άγαλμα της Shiba, εβαλαν οι νεοταξιτες, και στην είσοδο του CERN. 

Ολο αυτό είναι απαραδεκτο ενω είναι η μεγαλύτερη ύβρις κατά του Χριστού, το να εικονίζεται δηλαδή ο αληθινος δημιουργός του κόσμου μαζί με τις εικόνες και τα αγάλματα των δαιμονικών θεών του Ινδουισμου, του Βουδισμου, μαζί με την δαιμονικη θεα Shiba. 


Υστερα μηπως γνωριζουν να μας απαντησουν οι εμισθοι πρακτορες της Ρωσιας στην Ελλαδα, γιατι οι Ρωσοι πολιτες- Χριστιανοι, εχουν παραλαβει για νεες ταυτότητες εδώ και χρονια της γνωστες σε εμας καρτες του πολιτη-ηλεκτρονικες ταυτότητες με τσιπ, οι οποιες είναι οι ταυτότητες του αντιχριστου.


Είναι γνωστο σε ολους ότι οποιος παραλαβει αυτην την ταυτοτητα, χανει το βαπτισμα το οποιο εχει κανει στο ονομα της Αγιας και θεικης Τριάδος, ενώ αυτοματος γινεται σκλαβος-αριθμος του εωσφορου και της νεας ταξης. Είναι σημαντικο να ξερετε, ότι η Ρωσια ότι είναι μεχρι σημερα το οφειλει αποκλειστικα στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων, τον ιερο Βασιλειο τον β.


Ο ιερος Βασιλειος ο β εκανε τους Ρωσους από εωσφοριστες Χριστιανούς, και αλλαξε δια παντος την πορεια-ιστορια του ρωσικου λαου.


Εξαιτιας του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων, οι Ρωσοι εγιναν ένα παρα πολύ μεγαλο και ισχυρο χριστιανικο Βασιλειο, ενώ αυτην την εποχη, την συγχρονη, για τους ιδιους λογους και αιτιες είναι μια πολιτικη-στρατιωτικη υπερδυναμη. 

Τα παντα οι ρωσοι, ότι εγιναν, ότι επετυχαν τα οφειλουν στους π ρογονους μας τους Ελληνες , της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Από στοιχειωδη ευγνωμοσυνη , για το εθνος μας αυτην την εποχη, που σβηνουμε αργα και σταθερα, κατά γενικη ομολογια ως εθνος, θα επρεπε να μας βοηθησουν να επιβιώσουμε. Αυτό μπορουσαν να το κανουν με τρεις τροπους.






















ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ “ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ”  ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ Γ ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ. 



Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΕΖΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-
ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ,ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ “ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ”
(13/4/1204 Μ.Χ). 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

loading...

15 thoughts on “ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ “ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ” ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

  1. Χειροτερευει η κατασταση σου… Το καψες παντελως

  2. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και η μαλακια παει συννεφο

  3. Συγχαρητηρια κ.Γιαννοπουλε.
    Τους προηγουμενους σχολιαστες γραψτους στα αρχιδια σου.

  4. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ
    ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

    ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΝ

    ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΝΕΙ ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ
    ΒΟΔΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΝΑ.

    Ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2017 – 10:11 π.μ.
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ
    ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ
    ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ
    ΠΟΥΝE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ '
    ΕΚΕΙΝΟΝ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ 12 ΘΕΟ ΒΟΔΙ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ;

    Ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2017 – 10:16 π.μ.
    Ανώνυμος14 Σεπτεμβρίου 2017 – 9:53 π.μ.
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΡΑΓΙΑ ΜΗΝ
    ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ
    ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ
    ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ
    ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ
    ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ
    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟΝ
    ΑΡΙΘΜΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ
    ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ
    ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΧΛΙΑΣ,
    Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΡΑΓΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ
    ΕΙΣΑΙ Η 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Η ΕΝΑ
    ΑΚΟΜΗ ΡΑΓΙΑΔΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ
    ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ
    ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ
    ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ
    ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΤΑΜΕ
    ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΗΘΙΚΕΣ
    ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ
    ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΚ
    ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ
    ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ
    ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ
    ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ
    ΗΘΗ.

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ-
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ Η
    ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ-ΓΑΜΟΙ ΜΕ
    ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ
    ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4 ΘΑ ΜΑΣ
    ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ
    ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
    ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΝ
    ΕΣΕΝΑ ΑΧΛΟΡΑΓΙΑ.

    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο
    ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ
    ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ
    ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ
    ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

    EΓΩ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΛΟΥΛΟΥ.

    ΠΗΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΟ
    ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ
    ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ
    ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ
    ΤΗΣ ΓΝΩΧΕΩΣ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η
    ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΜΟΥ
    ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠ.

    ELLHNES DEITE ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΟ ΠΑΝΙΚΟ
    ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΤΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΜΕ
    ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
    ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

  5. Γιαννόπουλε εσυ γραφεις τις πιπες που δημοσιευεις εσυ γράφεις και τα σχόλια απο κατω. Ειναι ηλίου φαεινότερον οτι ο σχολιαστης που εγραψε 7/11 9:08 π.μ. ειναι ο ιδιος ο Γιαννόπουλος. Το κειμενο εχει τον ιδιομορφο βερμπαλισμο του και ειναι γραμμένο στο ιδιο υφος με την δημοσιευση.

    Αν θες να σχολιασεις καντο αλλα μην αναφέρεσαι στον εαυτο σου στο τριτο πρόσωπο ως αλλος Καίσαρας.

  6. ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΜΑ ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ.

    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΣΑΝ
    ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ;

    ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΟ KAI ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ
    ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ
    ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ANΔΡΑΣ ΚΑΙ
    ΟΧΙ ΩΣ ΔΕΙΛΟΣ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΡΑΓΙΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΣ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ.

    ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ;

    ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΠΕΤΑΣ
    ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΤΟΜΑΡΙ ΡΑΓΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

    ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ
    ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ
    ΜΟΥΣΙΚΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΑΚΟΜΗ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ
    ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ
    ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

    ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΝΙΔΟΥ.

  7. Γιαννόπουλε σταματα να αναφέρεσαι στον εαυτό σου στο τριτο πρόσωπο και να γράφεις σχόλια ως δηθεν Κατερίνα Παπ. ή Μαρίνα Σαραντινίδου.

    Η καντο αλλα φρόντισε να μην καρφώνεσαι. Αλλαξε λιγο το στυλ και τον τροπο γραφης σου. Ολοι εχουμε καταλάβει οτι εσυ γράφεις τα σχολια.

    Γενικότερα εχεις χασει λιγο την μπάλα ιστορικά, κοινωνικα κτλ. ,εχεις εμμονές τις οποιες τις βγάζεις στα κειμενα σου επαναλαμβάνοντας τις ιδιες ασυναρτησίες καθε φορά.

    Ξερω θα μου πεις οτι σε εχουν επαινέσει καθηγητές πανεπιστημιου για τη "δουλεια" σου. Αλλα θα ηθελα να δω καποιους απο αυτους τους "επαινους" επώνυμα για να πειστώ. Δλδ τι σου εγραψαν οι καθηγητές που διάβασαν τις εργασίες σου ως peer review. Mπορείς να τις δημοσιευσεις αυτές τις κριτικές σε ενα αρθρο;

    Υ.Γ. Μην τις γράψεις μονος σου σε παρακαλω ομως. Η αν το κανεις φρόντισε να μην καρφωθείς τοσο πολυ.

  8. EIΣΑΙ ΜΩΡΗ ΜΠΑΧΤΙΑΡΟ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ ΨΥΧΙΚΑ
    ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ. ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ;

    ΜΠΟΡΕΙΣ ;

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

    ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΕΣ ΠΕΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ
    ΓΥΝΑΙΚΟΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΧΛΟΥΤΣΟΥ, ΧΛΟΥΤΣΟΥ, ΧΛΟΥΤΣΟΥ.

    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ
    ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ,
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

    ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ;

    ΦΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΓΙΑΔΟΠΛΕΜΠΑ.

    ΜΕ ΤΑ ΓΥΚΑΙΚΕΙΑ ΦΕΡΣΙΜΑΤΑ ΣΟΥ
    ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ.

    O ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ
    ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ :

    Ανώνυμος6 Νοεμβρίου 2017 – 11:38 μ.μ.
    Συγχαρητηρια κ.Γιαννοπουλε.
    Τους προηγουμενους σχολιαστες γραψτους στα αρχιδια σου.

    EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ι ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.

  9. ΡΕ 12ΘΕΟ AΠΟΒΡΑΣΜΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΤΡΙΧΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΡΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟΣ Ο
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ
    ΤΟΥ ΑΡΘΡΑ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ
    ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    ΩΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ :

    Περιστατικά σαν και αυτό είναι πλέον καθημερινά στην Λεσβο
    όπου η υπομονή των κατοίκων δοκιμάζεται από τους «πρόσφυγες»
    που έχουν κατακλύσει το νησί.

    Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, άσεμνη χειρονομία στην ιερά εικόνα
    του Ταξιάρχη στην Μυτιλήνη έκανε αλλοδαπός μετανάστης.

    Το περιστατικό συνέβη σε περίπτερο και το κατέγραψε
    κάμερα ασφαλείας.

    Δείτε το βίντεο.

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ANΩΝΥΜΗ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ;

    ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΕΔΩ ΣΑΚΑΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  10. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΩΣ
    ΔΕΙΛΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ
    ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ.

    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ
    "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ' ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η
    ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΑΙΩΝΕΣ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ
    ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ
    ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ.

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ
    ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ
    ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΩΜΑΤΙΚΑ
    ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ
    ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΣΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟ
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

  11. Eγω να δεις ποσο λυπάμαι Γιαννόπουλε…

    Για καποιος που θα μπορουσε να κανει πολλά πράγματα εχεις μεινει στάσιμος στις εμμονές σου. Και γενικότερα οσο δε μας παρουσιάζεις τις περγαμηνές σου και οτι σου εχουν γράψει καθηγητες και ιστορικοι που λες οτι σε στηρίζουν ενισχυει την υποψία οτι μονος σου τα γράφεις μονος σου τα διαβάζεις.

    Ειναι τρομακτικη η μοναξια ετσι Γιαννόπουλε?

  12. EISAI ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΝΩΝΥΜΟ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ
    ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ.

    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΡΑΓΙΑΣ
    ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΛΟΣ.

    ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΞΙΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.

    ΜΑΡΙΑΝΝΑ Τ.

  13. EISAI ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΝΩΝΥΜΟ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ
    ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ.

    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΡΑΓΙΑΣ
    ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

    ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΞΙΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.

    ΜΑΡΙΑΝΝΑ Τ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ
    ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ.

  14. Πραγματι ειμαι αναξιος να φορέσω γυναικεία εσωρουχα. Προτιμώ τα ανδρικά βλέπετε.

    Εν τουτοις ομως μπορείτε να δωσετε τα στρινγκ σας στον κ. Γιαννόπουλο. Προφανώς κατα την κρίσης σας ειναι αξιος να φορέσει γυναικεια εσώρουχα.

    Τον εχετε σε μεγάλη εκτιμηση ε? Για να τον θεωρείτε αξιο για να φοράει σουτιέν και κυλότες. Φαντάζομαι τι θα λεγατε αν τον μισουσατε κιολας.

  15. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΦΟΥΣΤΡΑ BΡE NTINTI-ΝΤΙΚΙΝΤΑΓΚΑ
    ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕ
    ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΝΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο
    ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ
    ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ.

    ΠΗΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ '
    ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΤΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ
    ΣΑΛΙΟ.

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΟΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ
    ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ
    ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΜΑ ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΑ
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ
    ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ
    ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ
    ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ.

    15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ
    ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ
    ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Comments are closed.