Ρουβίκωνας: Τα τάγματα εφόδου του Τόσκα

Μπορεί ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας να δήλωσε για το τελευταίο χτύπημα της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό πως: «Για όποιον διαβαίνει τον Ρουβίκωνα της έννομης τάξης η Αστυνομία επεμβαίνει. Από εκεί και πέρα είναι δουλειά της Δικαιοσύνης να κρίνει το αξιόποινο ή μη των πράξεων. Η Δικαιοσύνη σε κάθε δημοκρατική χώρα είναι ανεξάρτητη και δεν δέχεται υποδείξεις από “δημοσιογραφικά δικαστήρια” που δημιουργούν εντυπώσεις»!

Κύριε λαλίστατε και φλύαρε Νικόλαε Τόσκα, πείτε μας πόσα μέλη αυτών των αλητών συλλάβατε και τους παραπέμψατε στη Δικαιοσύνη;

Πείτε μας μετά από πόσα εγκληματικά χτυπήματα ακόμη, αυτής της αναρχικής οργάνωσης θα ελευθερώσετε τα χέρια της Αστυνομίας για να επέμβει δραστικά;

Είναι δυνατόν να τίθεται εν αμφιβόλω το αξιόποινο των πράξεων του Ρουβίκωνα;

Η κριτική που σας ασκείτε δεν αντέχετε από έναν “Δημοκράτη” σαν και σας και θεωρείτε πως ασκείτε μέσω “ δημοσιογραφικών δικαστηρίων”;

Ειλικρινά ντροπή σας! Γιατί προφανώς η δράση του Ρουβίκωνα εξυπηρετεί την Μπολσεβίκικη κυβέρνησή σας! Εξυπηρετεί τους δόλιους και ύποπτους σκοπούς αυτής της αριστερό-αναρχικής κυβερνήσεως!

Κρίμα που υπηρετήσατε και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος!

Που κάποτε υπηρετούσαν Πατρίδα και Ορθοδοξία!!

Ο Τσακαλώτος είναι …διαφημιστής των Lidl;

Μιλώντας ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος την Πέμπτη βράδυ στη Βουλή είπε: «Η ΝΔ έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη που μπορεί να περάσει από πάνω ακόμη και “μία φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου στα 25 από τα 40 πόδια και κρατώντας σακούλες με τα ψώνια της εβδομάδας από τα Lidl”»!

Γιατί ο κύριος Τσακαλώτος δεν είπε από κάποιο σούπερ μάρκετ (αόριστα) και ανέφερε συγκεκριμένα το όνομα των Lidl;

Των Lidl που σε διαφήμισή τους εμφάνισαν εκκλησιές της Σαντορίνης αφού αφαίρεσαν από του τρούλους των το Σταυρό, Σύμβολο της Πίστης μας! Και μπροστά στη γενική κατακραυγή, έβγαλαν ανακοίνωση που έλεγε: «Αποφεύγουμε τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων στις συσκευασίες μας για να διατηρούμε ουδέτερη στάση απέναντι σε όλες τις θρησκείες»!

Πρώτα από όλα, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα βρε αλητήριοι να προβείτε σε αυτήν την ελεεινή και πρόστυχη πράξη;

Κατά δεύτερον, να πάτε στην Τουρκία και να τολμήσετε να πράξετε κάτι παρόμοιο, για να σας αφαλοκόψουν! Αλλά εδώ βρήκατε και τα κάνετε! Αφού ο Υπουργός των Οικονομικών της Ελλάδος σας διαφημίζει μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων! Αλήθεια, για την διαφήμιση που σας έκανε θα έχει δωρεάν τα ψώνια του έτους;

Απλά ερώτηση διατυπώνουμε!!

Νέο ταξιδάκι ο κ. Τέρενς

Βρε τον αθεόφοβο τον Νικόλαο – Σπένσερ – Τέρενς Κουίκ! Τον Υφυπουργό μας των Εξωτερικών! Έφθασε μέχρι τη Νότια Αφρική προκειμένου να φέρει επενδύσεις μέσω επιχειρηματικών συμφωνιών! Στο Γιοχάνεσμπουργκ λοιπόν ο Τέρενς! Θα φέρει επενδύσεις σαν αυτές που έφερε η κυβέρνησή του από τις ΗΠΑ, από τη Ρωσία, από τη Γαλλία, από την Ιταλία και άλλες χώρες που επισκέπτονται τα μέλη αυτής της καταστροφικής κυβερνήσεως!

Φτάνει πια! Μπουχτίσαμε στην ανάπτυξη, γι΄ αυτό η ανεργία στην Ελλάδα είναι πρώτη σε όλη την ΕΕ! Γι΄ αυτό δυστυχεί ο κόσμος, επειδή αυτή η κυβέρνηση φέρνει συνεχώς επενδύσεις!!

Σκούζει ο …Πανούλης

Το είδαμε και αυτό! Η φρεγάτα “Κανάρης” του Πολεμικού μας Ναυτικού προσάραξε σε αβαθή ύδατα στη νησίδα Αταλάντη του Σαρωνικού Κόλπου, κοντά στην Ψυττάλεια!

Φανταστείτε τη χαρά του Ερντογάν μόλις θα πληροφορήθηκε το συμβάν! Αφού για άλλη μια φορά διαπιστώνει πως όσοι διοικούν σήμερα τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος νοιάζονται μόνο για το μισθολόγιό τους!

Μούγκα στη στρούγκα από την ηγεσία του Στρατεύματος για την Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχει αφήσει “γυμνές” τις Ένοπλες Δυνάμεις μας!

Και ας τις φοβερίζει ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος πως, θα πέσουν κεφάλια!

Πρώτα από όλα τα κεφάλια Πάνο μου, να πάρεις το δικό σου!

Γιατί έχει την μεγαλύτερη ευθύνη! Μπροστά σου ωχριά και ο Πάγκαλος!!

Παριζιάνικο γυναικείο άρωμα “έφαγε” την Παπακώστα

Λένε πως το “διαζύγιο” της Κατερίνας Παπακώστα με τη ΝΔ ήταν από τον Μάρτιο προδιαγεγραμμένο, όταν αμφισβήτησε την αντιπολιτευτική τακτική – ρητορική του κόμματός της και ειδικότερα όταν είπε πως η ΝΔ κινδυνεύει να γίνει γραφική!

Βέβαια, άλλοι λένε πως έφταιξε η “στήριξη” που παρείχε η κ. Παπακώστα προς τον Πάνο Καμμένο στη διένεξή του με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη!

Εμείς θα σας το πούμε για άλλη μια φορά πως η ρήξη έχει παριζιάνικο γυναικείο άρωμα! Το λένε Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου!

Γι΄ αυτό αυτή η κολόνια έρχεται από πιο μακριά! Όταν η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου εκδιώχθηκε από τα Γιάννενα, όπου εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής και μετακόμισε στην Β΄ Αθηνών κατ΄ επιθυμία του Αντώνη Σαμαρά (;;;)! Και ο καταλληλότερος για να την πάρει στις πλάτες του στην άγνωστη για εκείνη Αθήνα, ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Έτσι, η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου εξελέγη 10η στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και η Κατερίνα Παπακώστα μόλις τελευταία!

Καταλάβατε λοιπόν το μένος της Κατερίνας Παπακώστα προς το πρόσωπο του Αδώνιδος Γεωργιάδη!

Για όλα τα παραπάνω είχε μπει στις ράγες η διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από τη ΝΔ!!

loading...

2 thoughts on “Ρουβίκωνας: Τα τάγματα εφόδου του Τόσκα

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ. ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΚΟΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΝΙΞΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΡΙΟΛΗ!! ΚΟΚΑΛΟ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ

  2. ασπροι καμενοι
    μαυροι καμενοι
    τσιπροκορακια με νυχια γαμψα
    πωπωπωπω πωπωπωπω
    πως μας βρηκε τουτο το κακο
    πωππωπωπωπω και το μυαλο μου είναι θολο
    μεσα στου Συριζοκλασμενου το σκατο!!

Comments are closed.