Μωρέ, μπαμ και κάτω!

Δεν είναι αυτοδικία, είναι νόµιµη αυτοάμυνα όταν λείπει τελείως το κράτος.

Στο Συριζοκράτος της Ξεφτίλας θυµήθηκαν τον Νόµο και την Τάξη σέρνοντας 4 µέρες στα κρατητήρια µέχρι να δικαστεί τον 80χρονο που
πυροβόλησε και σκότωσε έναν από τους αλλοδαπούς που πήγαν να διαρρήξουν το µαγαζί του. Το είχε ξανακάνει, όπως είπε, πριν από 20 χρόνια. Ναι, αλλά ενδιαµέσως του είχαν κάνει τρέχα γύρευε πόσα ντου! Στο ξέφραγο αµπέλι των κακοποιών Παρασκευόπουλου θα περιµένεις να µπουν µέσα για να διευκρινίσουν ποιες είναι οι προθέσεις τους; ∆ιάρρηξη ή «σιδέρωµα»; Ας ρώταγε τον Τραµπ ο κ. Τσίπρας να του πει τι κάνουν στην Αµερική. Απαξ και ο άλλος πάει να µπουκάρει στο σπίτι σου, έχεις πια το δικαίωµα της αυτοάµυνας. ΜΩΡΕ, ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! Πρέπει η επόµενη κυβέρνηση να τα ξαναδεί όλα αυτά τα θέµατα! Εδώ έχουµε γίνει Κολοµβία: Τίναξαν ΑΤΜ σε είσοδο νηπιαγωγείου! ∆έρνουν φοιτητές ΑΜΕΑ στα ΑΕΙ. Ενώ κάτι άλλοι σαλεµένοι ακτιβιστές, επειδή υποστηρίζουν, λέει, τα ζώα (σεβαστό, µαζί τους, υπάρχει θέµα µε τον βασανισµό τους στην Ελλάδα), πάνε και καίνε τα κρεοπωλεία λες κι έτσι θα γίνουµε όλοι χορτοφάγοι! Και αν ο κρεοπώλης που βλέπει το βιος του να χάνεται έχει κι αυτός καραµπίνα και τη σφυρίξει σε κάνα αλλοπαρµένο εικοσάχρονο, ποιος θα φταίει; Το παιδί, ο βιοπαλαιστής ή τα ζωάκια; Κι αν τα πάρουν στο κρανίο τα εκατοµµύρια των Ελλήνων κυνηγών που στοχοποιούνται από τους αναρ-χοτρεχαγύρευε ως ειδεχθείς σφαγείς και µπουκάρουν µε τα δίκαννα στα Εξάρχεια και τα λοιπά στέκια τους, πού θα τρέξουν να κρυφτούν; Στου Λάµπρου;

Ο ηθικός αυτουργός του «σιδερώµατος» ηλικιωµένων από τα χέρια κακοποιών που αφέθηκαν ελεύθεροι, πρώην υπουργός Ν. Παρασκευόπουλος, χωρίς να αισχύνεται γύρισε και είπε «ο νόµος µου έσωσε την Ελλάδα»!

ΠΟΣΟ αναίσθητος και προπέτης µπορεί να είσαι για να προκαλείς µε τέτοιον τρό-πο, όταν ήδη ο νόµος σου έχει στοιχίσει τη ζωή σε τόσους αθώους πολίτες; ΟΧΙ περισσότερο από τον Τόσκα της ∆ηµόσιας Ανοµίας, ο οποίος δήλωσε ότι «η Ελλάδα είναι η πιο ασφαλής χώρα». Πες, βρε άνθρωπε, πως κάνουµε ό,τι µπορούµε, πες πως θα προσπαθήσουµε κι άλλο, πες ό,τι θες τέλος πάντων, όµως όταν κάθε µέρα είναι πρώτη είδηση φονικά και τροµοκρατία, ακροαριστερή και ακροδεξιά, βιασµοί και εκβιασµοί, µη µας λες ότι έχουµε την πιο ασφαλή χώρα. Να µου πείτε, γιατί να κολλήσει εκεί;

Ενας άλλος συνάδελφός του υπουργός ψάχνει να βρει ποιος φταίει που τα άχρηστα υποκείµενα που «τρέχουν» τη χώρα βασανίζουν δέκα µέρες τώρα στις ουρές χιλιάδες πολίτες, κυρίως ηλικιωµένους, επειδή είναι ανίκανοι ακόµη και να οργανώσουν την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου! Σιγά το µέγα project! Και εντάξει, βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει και δεν ξέρεις καν ποιος φταίει. ΑΝΑΒΑΛΕ ΤΟ, ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ! Τόσο απλό είναι. Ας πάρουν παράδειγµα από τον συνάδελφό τους τον κ. Μουζάλα, που όσα προβλήµατα και λάθη κι αν έχει κάνει στο θέµα των προσφύγων, τουλάχιστον δεν προκαλεί µε ηλίθιες δηµόσιες δηλώσεις. Τον βλέπεις µε σκυµµένο το κεφάλι από το χάος που επικρατεί και την πίεση.

Πλην, όµως, γιατί να κολλήσουν οι κολληµένοι στην καρέκλα Συριζαίοι υπουργοί όταν ο υπ’ αριθµόν ΕΝΑ αρχιψεύτης, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, δηλώνει ότι θα βγούµε από τα µνηµόνια τον Αύγουστο, την ίδια στιγµή που η Ελλάδα, σύµφωνα µε διεθνείς αξιολογήσεις όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα, βρίσκεται πιο κάτω και από την ΑΛΒΑΝΙΑ!

Μιλώντας για αλληλέγγυους, είµαστε η µόνη χώρα της Ε.Ε., όπως είπε και ο Ισπανός πρεσβευτής, όπου νόµος είναι η βία του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ! ∆εν κατανοεί ο απολίτιστος ότι στη χώρα µας θεωρείται… φυσιολογική η κατάληψη πρεσβείας, αφού τα «παιδιά» έχουν µπει παντού, από τη Βουλή ως την Εθνική Τράπεζα κλ.π. κλ.π. Εγιναν συλλήψεις και µετά… επιτεθήκαµε διπλωµατικά στην Ισπανία. Παλαβά πράγµατα, ειλικρινά. Ε, όχι, ∆ΕΝ είναι νορµάλ να µπαίνουν οι αναρχοτρεχαγύρευε και να τροµοκρατούν γιατρούς νοσοκοµείων, όπως κάνουν και µε τους δικαστές, δηλαδή µε τσαµπουκάδες µέσα στην αίθουσα όταν δικάζονται οµοϊδεάτες τους.

Ορθώς καταδικάστηκε η βίαιη επίθεση Χρυσαυγιτών κατά δικηγόρου, την οποία τραυµάτισαν, αλλά κανείς δεν µιλάει για το ότι οι λειτουργοί της Θέµιδος προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή να αποδώσουν ∆ικαιοσύνη, πολιορκούµενοι καθηµερινώς από αριστερούς τραµπούκους! Και το πιο εξοργιστικό όλων είναι ότι οι αλητοσυµµορίες που κυριαρχούν στα πανεπιστήµια δέρνουν πλέον ελεύθερα µέχρι και φοιτητές ΑΜΕΑ. Ουδείς ενοχλείται! Είδα και τους υποψήφιους της Κεντροαριστεράς, είδα και τη συζήτηση Κορυφής στη Βουλή, και κατάλαβα ότι ο µόνος που µπορεί και πρέπει να γίνει πρωθυπουργός σ’ αυτόν τον τόπο είναι αυτός που θα πει ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!

Θα δεσµευτεί π.χ. δηµόσια ότι θα στείλει Αστυνοµία και εν ανάγκη και Στρατό για να «καθαρί-σει» τα ΑΕΙ από κάθε είδους τραµπούκους και θα τα ξανακάνει κανονικά σχολεία. Αν και ίσως για να µάθει κάποιος γράµµατα, αρκεί µία και µόνο αλλαγή: Ο Νόµος που ισχύει παντού για πράξεις βίας να ισχύει και στα πανεπιστηµιακά ιδρύµατα, κι όποιος κάνει ξιόποινες πράξεις δύο φορές να διαγράφεται διά παντός από φοιτητής. Οπως σε κάθε ΑΕΙ, από τις ΗΠΑ έως την Ρωσία και από την Αγγλία έως την Κίνα. ∆ιαγραφή, µπαµ και κάτω. Και γενικότερα, κάνεις ένοπλη ληστεία; Το µάξιµουµ της ποινής χωρίς καµία έξοδο. Φονικό; Εµπόριο ναρκωτικών; Απαγωγές και βασανισµούς; Ισόβια και βάλε! ∆ιάρρηξη; ∆έκα χρόνια µίνιµουµ. Με ούτε καλές διαγωγές, ούτε τίποτα. Οχι, ευχαριστούµε, δεν θέλουµε να επανενταχθούν στην κοινωνία, έχουµε αρκετούς. ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! Να δεις για πότε καθαρίζει η Ελλάδα. Οσο για τα κόκκινα Τάγµατα Εφόδου, αρκεί ο νόµος περί Εγκληµατικής Οργάνωσης.

ΥΓ.: Υπάρχουν βέβαια και οι «εγκληµατίες» Συριζαίοι µε τα ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ, που οµολόγησαν κυνικά ότι επίτηδες επιβάρυναν τη µεσαία τάξη και τους συνεπείς φορολογούµενους, για να γλιτώσουν τάχα µου τα χαµηλά στρώµατα. Ψέµατα είπαν. ∆εν επιβάρυναν απλώς, αλλά ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ όλους τους δηµιουργικούς και εργαζόµενους Ελληνες αποµακρύνοντας κάθε δυνατότητα νορµάλ ανάπτυξης. Ποιος θα κάνει επενδύσεις; Οι απόµαχοι του ΤΕΒΕ ή µήπως οι απολυµένοι που τελικά επλήγησαν κι αυτοί; Οσο για τους… «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξει ένα και µόνο πολιτικό ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!

Θέμος Αναστασιάδης

loading...

1 thought on “Μωρέ, μπαμ και κάτω!

  1. μελαψές Ευρωπαίες
    με μπουργκες ωραιεεεες
    χαχαχαχαχα
    χορεύουνε τα βράδια τους χορούς της αγάπης
    ενώ το ταμ ταμ το χτυπάει ο αράπης ο σκύλος
    ο λάθρος ο μαύρος ο Μουχταρ ο μπλακ μπλουκ μπλακ

Comments are closed.